Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Padovan
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Padovan » 11 jun 2015, 22:26

Šteta jer smo ponovo pobijedili sami sebe, ljudi nam se nude 5-6 minuta, ne mogu ništa zabiti, a mi im svaki napad poklonimo loptu, tako što ispada iz ruku. Svakako da ima krivice selektora, i najvjerovatnije da će otići, ali pitanje ko vi došao umjesto njega, jer kakav god da je napravio je veliku stvar sa ovom reprezentacijom, ali očito da je vrijeme za promjene.

Još jedno pitanje koliko znam prije se gledao međusobni, je li i dalje tako, ako jeste onda dobiti Dansku i euforija može da počne :mrgreen:
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 11 jun 2015, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 11 jun 2015, 22:26

Ma katastrofa.Prvo poluvrijeme čak i solidno odigrano,a drugo SMIJEŠNO.Da nije bilo Grahovca,davno bi izgubili ovo.Bjelorusija isto loša,ali mi 6 napada zaredom bacamo lopte u aut,pravimo probijanja kad su im dva igrača kod našeg gola,ispada nam lopta,dajemo loptu njima direktno...Nikakve sreće ne krivite,ne znamo jednostavno osnove rukometa i gotovo.Nismo zaslužili plasman na Euro koliko god mi to željeli.Marković kao i uvijek problem sa time-outom,lik mora da ide.Hvala za SP,ali više ne ide.Malinović odigrao kao zvijer,Burić promašio par zicera,Vražalić zabija se u kontri među tri igrača.Čovjek nas svake utakmice uništava,koliko god mi je drag.Tačno me muka uhvati nakon svega,kad znaš da si sam sebe pobijedio.
Sent from Tapatalk

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 jun 2015, 22:26

Baš kao što neko reće ja ću se sad nadati da možemo Dance dobit iako znam da nema šanse, ali jbg....

Ne mogu da vjeujem, pa jbte 5 napada fulalo, hajd da su to neke akcije ali čisto debilne greške. Markoviću bio sam za tebe ali više ne, nijedne akcije, sve ej na ho ruk, ako ide ide, može li ikad ići, u pm? Rukometni mečevi su mi najteži..................

Ali kokja smo mi debilna nacija, mi ćemo dobit Dance ali će Bjelorusi dobit Litvu za 20 razlike i mi ćemo opet ispasti. :rol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 11 jun 2015, 22:27

E bravo debili, hocemo li ikad doci **** pameti. Po milion puta na istim **** greskama gubimo. MRS vise
15.10 - 15.06 ...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 jun 2015, 22:27

Hvala Markoviću i momcima što su nas poštedili nepotrebne sekiracije i potencijalne blamaže na EP :thumbup:
sad možemo gledati to prvenstvo rahat :kafa:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 11 jun 2015, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 11 jun 2015, 22:28

Treba napraviti totalni remont u ovoj reprezentaciji. Ostaviti golmana Burića, Vranješa, Malinovića, Perića i ubaciti juniore ako nemamo igraca kako treba. Nadam se da je ovo zadnja utakmica Vražalića, Mikića, Ovcine, Terzića, Nikole(zbog godina), u reprezentaciji, također otkaz selektoru koji nije sposoban uigrati jednu ****.nu akciju, u napadu djelujemo toliko smotano da je mene stid gledati onu patnju, totalni amaterizam. Naša krila su su toliki amateri da je bolje ubaciti juniore umjesto njih, imali bi više koristi od njih..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 11 jun 2015, 22:29

Bila bi velika sramota da je ovakva ekipa otišla na EP, pa da mi rođeni brat igra u njoj. Ovo prodavanje lopte u drugom poluvremenu je amaterizam kakav nisam vidio na rukometnim terenima. Potrebna je totalna rekonstrukcija tima, od smjene ovog ''Jesi čuo'' selektora, do zahvaljivanju Prceu i ostalim starijim igračima. Uz Malinovića, Perića, Vranješa, braću Burić, kao kostur tima, treba graditi selekciju za veća dostignuća i naravno selektora sa vizijom, koji će izgraditi prepoznatljiv stil igre. Bogu plakat kako se ovakav dragulj kao Perić ne iskorištava bolje.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 11 jun 2015, 22:30

hajde nekakite sad toliko

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 11 jun 2015, 22:30

na prvenstva idu one ekipe koje pobjedjuju male reprezentacije a otkidaju bodove jacim od sebe.
kako otici na evropsko kad smo dobili samo jednu utakmicu?
nama bi remi odgovarao da smo dobili litvu u gostima.

sto se tice utakmice, cisti cirkus s obje strane. kad priznamo sebi da smo priucena i poluamaterska repka sa niskim limitima i neznanjem elementarnih rukometnih pravila (gubljenje lopti) mozda ovaj rezultat mozemo smatrati i uspjehom a odlazak na svjetsko cistim incidentom.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 11 jun 2015, 22:30

Ma kakvi god da smo, limitirani do bola ali smo bolji bili. Kad promasis dva suta za evropsko prvenstvo, boli **** i previse.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 jun 2015, 22:30

Dance je nemoguce dobiti ( cak i da su svi najbolji igraci u formi sto nisu ) jer ljudi spadaju u sami vrh svijetskog rukometa. Ja se bojim debakla u Danskoj ako oni krenu 100% a na poluvremenu naprimjer stignu vijesti da Bjelorusija uvjerljivo vodi protiv Litve sto je jako realno. Selektor nije kriv za nedostatak kvaliteta na krilima ali je mozda kriv za neigranja prvog pivota Toromanovica. Terzic je na kraju umjesto heroja postao tragicar.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 11 jun 2015, 22:30

Prce hvala ti, Markovicu HVALA TI. Periću i Malina bravo !

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 11 jun 2015, 22:31

Hebooo sve svoje lo pozove onog Vrazalica samo mu prezime govori da to nevalja nicemu. pokusao markovic experiment uvodi savica terzu kad se lomi utakmica ljudi pobacase 10 lopti.
Jojjj
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 jun 2015, 22:31

Od 36min je bilo kao da je neko pijan dosao yebati. Krene da ga stavi, ispadne, onda krene da ga stavi isklizne, ona krene da ga stavi on padne na leđa. Reziser nakon 55min krene da ga stavi no on nikad nije yebao pa ne zna i onda kad se otrijezni dođe neki Japanac sa qrcem od 3cm i da ga stavi a ona dobila.

Cujemo se za 7 dana :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 11 jun 2015, 22:32

Hajd prestanite okrivljavati Vražalića,on je skoro pa najmanje kriv -.-

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 11 jun 2015, 22:33

Svaka čast na zalaganju! Marka mora otići jer je dostigao maksimum plasmanom na SP, što duže bude bio na klupi to će reprezentacija padati.
I nisu smjeli dati loptu Terziću na kraju, nije on više taj igrač koji može u zadnjim sekundama da prelomi.Morao je Dejan dobiti loptu, toliko.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 11 jun 2015, 22:33

Nema potrebe ici na Evropsko kad tamo gubis svaku svakako .

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 11 jun 2015, 22:33

samo 8 golova u drugom poluvremenu i mi hocemo negdje :crazy: :roll:

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 11 jun 2015, 22:33

Kad smo izbacili Island pricalo se da je ovo nasa najbolja i najborbenija repka gledaj sad :lol:
Imali smo haos srece sa islandom a vcrs su rukometasi dali primjer kako ne treba igrati za nacionalni dres.
Kakvi ublehasi i panjine.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 11 jun 2015, 22:34

Yebo vas Vrazalic, koji qrac se svaki put hvatate za njega?! Sad apsolutno nije kriv, uradio je sto je mogo!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.