Safet Sušić - Pape

bambina
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bambina » 30 jan 2012, 19:39

Dobro je što Pape razmišlja o Brazilu na način da je ovo malo više od prijateljske, ne treba nam tu cirkusa da u drugom poluvremenu napravimo sedam izmjena, pa da na kraju završimo sa petardom u mreži ;) Znači najjači sastav izvesti sa tri izmjene i igrati kao da je prava utakmica tako i treba, zube pokazati velesili Brazilu .

I ovo oko sastava za kalifikacije da nema igranja onome koje je na klupi, o onome ko je bez kluba i da ne pričamo, to nam definitivno treba, ne treba sumnjati da ovaj put Pape neće biti milostiv i to trebamo svi prihvatiti.Miske, Muslimović, Medunjanin.... su nam bitni ali ako ne budu igrali nemaju šta tražiti u repki, nema prijašnjih zasluga i milostinje zbog toga. Treba uvesti red. Moramo se uozbiljiti ko nikad do sada, jer koliko god zvučalo kao neka floskula, slijedeće kvalifikacije su nam tu biti ili ne biti! I naravno što manje euforije i medijskog cirkusa jel to nas KOŠTA ! ;)

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 jan 2012, 19:50

papetu treba pruziti svu podrsku do kraja kvalifikacija kakvi god rezultati bili tj. ukoliko na pocetku useremo nesto :D a na kraju ukoliko ne izbori plasman fino se pozdraviti i cestitati mu na ostvarenim rez. i u potragu za novim selektorom :D

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 31 jan 2012, 12:20

bob je napisao/la:papetu treba pruziti svu podrsku do kraja kvalifikacija kakvi god rezultati bili tj. ukoliko na pocetku useremo nesto :D a na kraju ukoliko ne izbori plasman fino se pozdraviti i cestitati mu na ostvarenim rez. i u potragu za novim selektorom :D
Ni tada ne bi trebali u potragu za selektorom. Možda bi Papetu bila treća sreća :mrgreen:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 31 jan 2012, 13:23

Sram ga i stid bilo... doveo nas na mjesto br 19 reprezentacija u svijetu... nije ga stid.. uhljup... :mrgreen:

Pokoji navijači bi trebali biti realniji i poslušati šta kaže veliki gospodin Ivica Osim o trenutnoj situaciji vezanoj za Safeta i koliku isti ima podršku od strane Švabe...

Ali oni se vode onom ''ta će Švabo, pojma nema, bolje znam ja!'' ccc
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

nihco

Post Postao/la nihco » 31 jan 2012, 13:58

ja mogu prihvatiti cinjenicu da su osim i komitet procijenili da je , u ovom trenutku, ostanak susica najbezbolnija solucija. vjerovatno bi , s obzirom na situaciju, bilo koji trener ostao na poziciji. to mogu prihvatiti ali da mi neko tvrdi da je susic dobar trener, da je nesto napravio , je naivno.sto se tice podrske, naravno, reprezentacija je vaznija od pojedinaca, nadam se da cemo se plasirati, a susic bi mogao , konacno, naciniti neke konstruktivne korake.
Sent from my Commodore 64

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 feb 2012, 14:55

"Da budem iskren,pobjedu protiv Brazila mogu očekivati samo najveći optimisti."
F.K.SARAJEVO

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 26 feb 2012, 19:28

Ako niste pročitali, interesantnan tekst o značenju Papeta za narod.

Pape bra'o, ti si svoje dao

"Mene najviše nervira što ovi papci pljuju Papeta. Pa on je, bolan, Pape!"

I zaista, od Bistrika, Kovača, preko Bjelava i Sedrenika, svaka ekipa je imala svog Papeta. Nije onaj ”pravi” Pape ovom gradu dao samo lijepe golove u dresu Sarajeva i Jugoslavije. Pape je dao Papeta. Jer zna se šta u ovom gradu znači Pape. Ili, kako sam u posljednje vrijeme kod ovih papaka primijetio, ipak ne zna???
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 feb 2012, 16:54

molotovljev je napisao/la:"Da budem iskren,pobjedu protiv Brazila mogu očekivati samo najveći optimisti."
Neki su ovu Susicevu izjavu pogresno protumacili i iskoristili situaciju kako bi je okrenuli u svoju korist.
U izjavi nigdje ne pise kako je Susic pesimsta i kako ocekuje poraz protiv Brazila.
Naprotiv,covjek je rekao kako ima onih koji vjeruju da mozemo pobjediti Brazil,mozda je i on jedan od tih.

Licno,osjecam se prozvanim u ovoj izjavi... :lol:
F.K.SARAJEVO

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 feb 2012, 17:03

I poraz do 3 razlike je prihvatljiv,sve ostalo je katastrofa..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

goonertz
Kontakt:

Post Postao/la goonertz » 27 feb 2012, 17:08

harry_90 je napisao/la:I poraz do 3 razlike je prihvatljiv,sve ostalo je katastrofa..
Al i 3 je puno, zbog Asmira :lol: Taman se vratio malo na gol, i odmah trica :lol: :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 feb 2012, 17:11

goonertz je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:I poraz do 3 razlike je prihvatljiv,sve ostalo je katastrofa..
Al i 3 je puno, zbog Asmira :lol: Taman se vratio malo na gol, i odmah trica :lol: :lol:
Jbg tako mu pao grah :mrgreen: ,ne igramo protiv Bocvane,vec protiv Brazila .. kada nas je evropski Brazil nabio 6:2,kako li cemo proci protiv pravog Brazila ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

goonertz
Kontakt:

Post Postao/la goonertz » 27 feb 2012, 17:30

harry_90 je napisao/la:
goonertz je napisao/la:
Jbg tako mu pao grah :mrgreen: ,ne igramo protiv Bocvane,vec protiv Brazila .. kada nas je evropski Brazil nabio 6:2,kako li cemo proci protiv pravog Brazila ??
Jel uvozni, tetovac? :lol: :lol:

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 27 feb 2012, 18:46

ramiral je napisao/la:Sram ga i stid bilo... doveo nas na mjesto br 19 reprezentacija u svijetu... nije ga stid.. uhljup... :mrgreen:

Pokoji navijači bi trebali biti realniji i poslušati šta kaže veliki gospodin Ivica Osim o trenutnoj situaciji vezanoj za Safeta i koliku isti ima podršku od strane Švabe...

ON NAS DOVEO NA 19 s kojim to strašnim rezultatima, da nije možda šest komada ili poraz od Rumunije ??
Potpis!

nihco

Post Postao/la nihco » 27 feb 2012, 18:50

Aldinn1 je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Sram ga i stid bilo... doveo nas na mjesto br 19 reprezentacija u svijetu... nije ga stid.. uhljup... :mrgreen:

ON NAS DOVEO NA 19 s kojim to strašnim rezultatima, da nije možda šest komada ili poraz od Rumunije ??
pusti bolan,i muzurovic nas je doveo na 24. pa smo bili 4. u grupi.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 28 feb 2012, 17:50

opet ista prica pojedinaca..Vjerovatno ce i veceras biti pljuvanje po selektoru u slucaju negativnog rezultata jer ipak je sramota izgubiti od Brazila..
i cini mi se da je ova tema bila sticky tj. stalno na vrhu ali eto valjda se moderatori ponadali da trenutni selektor odlazi pa ga zeljeli nogirati sa foruma :lol: ali bezuspjesno
15.10 - 15.06 ...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 feb 2012, 18:03

skyisthelimit je napisao/la:opet ista prica pojedinaca..Vjerovatno ce i veceras biti pljuvanje po selektoru u slucaju negativnog rezultata jer ipak je sramota izgubiti od Brazila..
i cini mi se da je ova tema bila sticky tj. stalno na vrhu ali eto valjda se moderatori ponadali da trenutni selektor odlazi pa ga zeljeli nogirati sa foruma :lol: ali bezuspjesno
Uvijek je selektor kriv za poraz, a kad bi odigrali nerjeseno bilo bi bravo Edine, Miraleme, ... itd. Niko selektora ne bi spomenuo.

Na zalost takvih kriticara ce uvijek biti, samo sto se malo njih razumije u fudbal. Dovoljno je napmenuti da je za njih Barbarez najbolje sto imamo za selektora.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 feb 2012, 18:18

Aldinn1 je napisao/la:

Rumuni ostali iza nas...
a u revanšu šta se desilo lijepo objasnio gospodin Osim Ivica... ah da vjerovatno nisi ti kojim slučajem pratio tu konferenciju morao si na predčas kod stroge nastavnice matematike
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 feb 2012, 22:19

Kako je rekao prije tekme ''samo da se ne obrukamo''tako je i bilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 29 feb 2012, 23:16

nihco je napisao/la:probajmo stvari postaviti racionalno.
sta imam od pljuvanja papeta? (kritika je nesto potpuno drugo)
on nece dati otkaz jer, prije svega, nema razlog da da otkaz, a i da napusti reprezentaciju, tek tada upadamo u problem. ko ce ga naslijediti? realne opcije su tulic, piric i slicni strucnjaci koji bi se vodili ka VD, bar do kraja kvalifikacija. o dovodjenju ozbiljnog strucnjaka mozemo samo mastati , i radi finansijske strane i radi odnosa javnosti. licno mislim da tesko mozemo ocekivati, nakon ovakvog tretmana susica, da se bazdarevic, bajevic ili neki renmomirani strucnjak,iz "patriotskih razloga" prihvati posla trenera.
pljuvanjem se samo produbljuje kriza , a rjesenja nema. javnost se dijeli, stvara se negativan naboj , i na trenera i na igrace. u takvim situacijama, u bliskoj proslosti, smo ostajali bez igraca, bez reprezentacije, a posljedice i sada trpimo.
jedino rjesenje je vrsiti konstruktivni pritisak, davati mu do znanja da smo svjesni njegovih gresaka ali ga i podrzavati.
evo recimo, poslije albanije........

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 14 mar 2012, 07:19

http://www.****/sport/fudbal/8 ... abija.html" onclick="window.open(this.href);return false;

zanimljiv interview... sudeci prema ovome sto pape prica, reprezentacija nam je kombinacija izmedju socijalne ustanove i doma penzionera... sistem kojim pape namjerava ostvariti podvig u kvalifikacijama podrazumijeva 'jednog defenzivnog veznog i jednog tehničara' - rahimica i medunjanina...
obojica u 2012 su nastupili samo u tekmi protiv brazila, a kako stvari stoje do kvalifikacija nece vidjet' klupskog fudbala, osim na TV-u...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.