Debilcino baustelska, bio je ofsajd prije igranja rukom Cucurrele.Deen je napisao/la: ↑10 jul 2024, 21:56Naravno da ce ovo biti penal, a ono protiv Spanije nije. Naravno forumska troll banda ce reci da je bio ofsajd protiv Spanije, a to sto iz Uefa svi sute i sam Taylor nista nije reko, isto je normalno. A i sam Taylor je pokazao na terenu da nije Penal, ni Var ni on sam niko nije rekao da je ofsajd bio, ali eto forumska nauka zna bolje od Uefa. Ako Bog da, da se tako i desi BiH, pa da vidimo kako onda vjetar puse. Taylor je evropski gigovic, a ovaj Zwayer je poznati kockar i nevjerovatno da on sudi jos, znaci mafija vodi i nfsbih + Uefa....
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma nema više patnje, uskoro je kraj.
Može biti samo ' ide tekma kako smo i navikli do sada u eliminacionoj fazi".
Sve drugo je huuura

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Hajmo opet ponoviti gradivo. Toni Kros i njegovi prekrsaji? U kojem minutu je trebao biti izbacen sa terena?Deen je napisao/la: ↑10 jul 2024, 21:56Naravno da ce ovo biti penal, a ono protiv Spanije nije. Naravno forumska troll banda ce reci da je bio ofsajd protiv Spanije, a to sto iz Uefa svi sute i sam Taylor nista nije reko, isto je normalno. A i sam Taylor je pokazao na terenu da nije Penal, ni Var ni on sam niko nije rekao da je ofsajd bio, ali eto forumska nauka zna bolje od Uefa. Ako Bog da, da se tako i desi BiH, pa da vidimo kako onda vjetar puse. Taylor je evropski gigovic, a ovaj Zwayer je poznati kockar i nevjerovatno da on sudi jos, znaci mafija vodi i nfsbih + Uefa....
![]()
P.S. Nedostaje ti i slike ofsajda. Necemo valjda to zaboraviti, kao da se nije desilo?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 10 jul 2024, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ovakve ekipe obično osvajaju prvenstvo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ne bude li kakvog letećeg prokletstva, gosn Kane bi već na ovom Euru za Engleze mogao postati legendaran poput sir Thomasa Malorya.Most goals at Euro for England
7 Alan Shearer
7 Harry Kane
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 10 jul 2024, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Baustelci i periguzani jos nisu preboljeli ispadanje Njemacke. 

Ode Malen 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Evo Shawa, evo ludila 

Ne znam od kad u Bosni postoje ovako zagriženi fanovi Njemačke reprezentacije... Ko da je riječ o njihovoj domovini do te mjere ide.
Koliko ovaj Deen pati zbog ispadanja svaba, to je za dijagnoze.
Gakpo igračina, i desni i lijevi bek ga čuvaju. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nije uopste bilo price o ofsajdu u tom trenutku, i da jeste i da nije ofsajd sudija pokazao prirodan polozaj ruke, tj. nista od penala.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 22:02Debilcino baustelska, bio je ofsajd prije igranja rukom Cucurrele.Deen je napisao/la: ↑10 jul 2024, 21:56Naravno da ce ovo biti penal, a ono protiv Spanije nije. Naravno forumska troll banda ce reci da je bio ofsajd protiv Spanije, a to sto iz Uefa svi sute i sam Taylor nista nije reko, isto je normalno. A i sam Taylor je pokazao na terenu da nije Penal, ni Var ni on sam niko nije rekao da je ofsajd bio, ali eto forumska nauka zna bolje od Uefa. Ako Bog da, da se tako i desi BiH, pa da vidimo kako onda vjetar puse. Taylor je evropski gigovic, a ovaj Zwayer je poznati kockar i nevjerovatno da on sudi jos, znaci mafija vodi i nfsbih + Uefa....
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sekunde ih dijelile od ispadanja protiv fudbalske velesile iz Slovacke ali po logici EPLtarda je Holandija "zalutala" u polufinale.
Sto je najjace ovo pisu nakon sto ih je sudija upravo pogurao nepostojecim penalom.

Ima ljudi ovdje, krene te vrijedjati i napadati ako ne navijas za Njemacku

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gori ste vi što se pecate na nebitnog lika, koji je ovdje zalutao.
Više druge repke imaju zagriženijih fanova, vjeruj mi.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
... i za Hrvatsku hahahaha
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovo mi sve lici na borbu Olma i Gakpa za najboljeg strijelca i trofej
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ti jedno ja drugo.

15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.