FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

pile87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la pile87 » 12 jun 2010, 12:41

tatamata je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Ne unistavamo temu diskutujemo skroz normalno i bez vrijedjanja , ne osporava tebi niko da simpatises ni srbiju ni njihovu reprezentaciju ali dosta puta idem poslom u begorad tamo za vas kazu bosanci zar ne? Ali je kontradiktorno da kazes da ne osjecas nista prema BiH jedes taj hljeb i zivis u BiH i onaj koji zivi u njemackoj a osjeca se srbinom ne mrzi njemacku zar ne?
A cekaj,gdje sam ja rekao da mrzim BiH?Cak naprotiv...Jednostavno,ne osjecam tu privrzenost kao prema Srbiji,koju eto smatram svojom zemljom,a Srbe svojim narodom.Samo hocu da kazem da ne mozemo nametati jedni drugima,za koga ce navijati.Pa evo ti primjer jedan onako banalan koliko Kineza ima u BL i SA,neki su se i rodili ovdje,pa ne mozes ti ocekivati da navijaju za BiH.Neki vjerovatno hoce,ali vecina ne.Malo je glup primjer,ali znas sta hocu reci.
Pa rekao si da ne osjecas bas nista prema BiH sto je po meni suludo, a to da osjecas srbiju kao svoju zemlju dodje mi i prirodno sa tvoje pozicije, ne mislim da niko nikog silom tjera da navija za BiH rekao sam ti vec da ljudima smeta to sto navijaju protiv zemlje u kojoj zive i jedu njen hljeb, mogao bi da shvatim da navijas za srbiju da igra protiv BiH ali ono sto je normalno je da navijas za BiH u svim drugim slucajevima protiv svih drugih reprezentacija.
Da ne granamo dalje nace se neko ko ce ovo okrenuti na svadju, a ja i ti necemo nikada pribliziti stavove prema tome uzivaj izmedju ostalog navijam za englesku na svjetskom :D a nemam nikakve veze sa njima
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FGR
Kontakt:

Post Postao/la FGR » 12 jun 2010, 12:43

Ma navijajte vi za srbiju sta ima veze..meni isto sam smeta sto negirate BiH repku,omalovazavate njen uspjeh kakav god bio evo nemogu da vjerujem da ste jucer skinuli Marijana Mijajlovica da ne komentarise??? :roll: Nije igrala BiH pa da va szivcira frajer nije spomenuo nista da vas uvrijedi a i on ba srbin :roll: i nije ni cudo sto svi navijate za srbiju super..jednoumlje...al i vama nije lako **** vi bi da ste srbijanci a nemoze nikako tamo vas u srbiji bas sikaniraju al vi opet..zovu vas bosancima i tako uvijek ima da bude..al svako ima pravo da naviaj za repku pa tako i vi jel...posteno samo imate i vi kikseva kao i mi sigurno..pozz

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 12 jun 2010, 12:45

tatamata je napisao/la:Radi se radi.
slika
slika
slika
slika

Super su slike, hoce li zavrsiti radove prije evropskih utakmica?

:mrgreen:
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 12 jun 2010, 12:46

bang je napisao/la: Ma covjece boziji nema ti ko sta nametat dok sam ne shvatis da je ovo tvoja drzava da tebe nece u beogradu a bogami ni Antu iz mostara u zagrebu od ovog nema nista. Hercegovina nije Hrvatska, Banjaluka i taj gornji dio nije Srbija, sve je to BIH
Vidim da si neki ogranicen,pa da te pitam ovako.Je l tebi smeta kad oni iz Sandzaka,koji zive u Srbiji idu navijati za BiH?
Treci put castimo

miško14
Kontakt:

Post Postao/la miško14 » 12 jun 2010, 12:47

Pun forum građana Srbije sa Sandžaka koji drže predavanje za kog treba navijati. Da nije žalosno smiješno bi bilo. Pa što za Srbije ne drukate nego za bosnu. Obično licemjerstvo.

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 12 jun 2010, 12:51

tatamata je napisao/la:
bang je napisao/la: Ma covjece boziji nema ti ko sta nametat dok sam ne shvatis da je ovo tvoja drzava da tebe nece u beogradu a bogami ni Antu iz mostara u zagrebu od ovog nema nista. Hercegovina nije Hrvatska, Banjaluka i taj gornji dio nije Srbija, sve je to BIH
Vidim da si neki ogranicen,pa da te pitam ovako.Je l tebi smeta kad oni iz Sandzaka,koji zive u Srbiji idu navijati za BiH?
Za to nisam znao isto takodjer to nije uredu ali sandžaklije su moze se slobodno reci zaseban narod.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 12 jun 2010, 12:52

Ajde bola sjasite ljudima sa teme. I ja simpatisem Srbiju na ovom SP, pa sta? Privuci covjeka sa necim da zavoli BiH kao i Srbiju, a ne ovde ste ih se svezali i drzite im predavanja, i ja bi vas vec poslao u tri lijepe...
Ima li ikakvih novina u Borcu? Slaze li se ekipa za Euroligu?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jun 2010, 12:54

carina je napisao/la:Ajde bola sjasite ljudima sa teme. I ja simpatisem Srbiju na ovom SP, pa sta? Privuci covjeka sa necim da zavoli BiH kao i Srbiju, a ne ovde ste ih se svezali i drzite im predavanja, i ja bi vas vec poslao u tri lijepe...
Ne vidim u cemu je problem pogotovo tvoj ?

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 12 jun 2010, 12:54

carina je napisao/la:Ajde bola sjasite ljudima sa teme. I ja simpatisem Srbiju na ovom SP, pa sta? Privuci covjeka sa necim da zavoli BiH kao i Srbiju, a ne ovde ste ih se svezali i drzite im predavanja, i ja bi vas vec poslao u tri lijepe...
Zar je do tog doslo da covjeka moras privoljavati da voli mjesto gdje zivi a i u dosta slucajeva rodjen?

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 12 jun 2010, 12:55

Super su slike, hoce li zavrsiti radove prije evropskih utakmica?

Obecali su nam da ce se zavrsiti? :D
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 12 jun 2010, 12:57

nasborik je napisao/la:Super su slike, hoce li zavrsiti radove prije evropskih utakmica?

Da li s razlogom osjecam sumnju u tvojim rijecima?

:D
Ordem e progresso

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 12 jun 2010, 13:02

Hahah...a ko nece sumnjati u rezultat bilo kakvog projekta gdje se vrti dobra lova 8-)

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 12 jun 2010, 13:04

Mr Plummer je napisao/la:
nasborik je napisao/la:Super su slike, hoce li zavrsiti radove prije evropskih utakmica?

Da li s razlogom osjecam sumnju u tvojim rijecima?

:D

Nadam se i mislim da je osjecas bez razloga :D
Ma stice oni srediti istok i zapad, i to je uslov za Evropu, ne bi valjda ni pocinjali renovirati da misle da nece stici, radi se fino, od ujutro od nekih 7h pa sve do navece dok se vidi...
Uglavnom imamo cvrsta obecanja ministra za sport Proke i predstavnika Niskogradnje da ce se ovaj minimum Istok i Zapad srediti za mjesec, a poslije sjever i jug i okolina stadiona kad se obezbjedi jos sredstava...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 12 jun 2010, 13:07

carina je napisao/la:Hahah...a ko nece sumnjati u rezultat bilo kakvog projekta gdje se vrti dobra lova 8-)
Pa zavisi, ako su se svi fino ugradili, onda ce projekt biti zavrsen. Ima i drugih opcija, jeftiniji materijali, mrcvarenje radne snage (5 ljudi radi ono sto inace radi 15) i sl. Mi baklanci smo mastoviti kad je gradnja tj. "ugradnja" u pitanju.

Hajde neka je sa srecom..
Ordem e progresso

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 jun 2010, 13:30

Ova tema o navijanju je toliko put prezvakana pa ne znam sta vise pametno napisati.Ja sam u onoj,pretpostavljam manjoj, grupi kojoj je uvijek draze kad pobjedi Bih nego neki Portugal,Njemacka ili bilo ko drugi osim Srbije.Ali Srbija je nesto drugo,to mi je zakletva,dok budem ziv navijacu svim srcem za nju i to nikakve politike,granice,ratovi i politicari ne mogu promjeniti.
A moram priznati da nije ni lako navijati za BiH ovdje,tako da ne mogu zamjeriti mnogo ni onima koji rzmisljaju drugacije od mene. Evo jedan banalan primjer...Prije par godina je BiH igrala na Kosevu odlucujucu utakmicu protiv Danske za odlazak na EP i trebala joj je pobjeda. Jugoslavija je zbog poraza od Azerbejdzana vec bila ispala,tako da sam bas sjeo pred tv da sa punim srcem navijam za Bih,sjecam se igrao je i Grujo,kontam yebes Dansku,bolje da BiH ode. Kad ono pocinje prenos,i preko pola zapadne tribine transparent "Vi u Hag,mi u Portugal",i odmah mi to ubije entuzijazam i mnogo ravnodusnije odgledam utakmicu,prosto se zapitam u takvim situacijama o smislu te moje zelje da BiH pobjedi Dansku i steknem razumijevanje i za one koji navijaju protiv.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jun 2010, 14:11

Schlager je napisao/la:Ova tema o navijanju je toliko put prezvakana pa ne znam sta vise pametno napisati.Ja sam u onoj,pretpostavljam manjoj, grupi kojoj je uvijek draze kad pobjedi Bih nego neki Portugal,Njemacka ili bilo ko drugi osim Srbije.Ali Srbija je nesto drugo,to mi je zakletva,dok budem ziv navijacu svim srcem za nju i to nikakve politike,granice,ratovi i politicari ne mogu promjeniti.
A moram priznati da nije ni lako navijati za BiH ovdje,tako da ne mogu zamjeriti mnogo ni onima koji rzmisljaju drugacije od mene. Evo jedan banalan primjer...Prije par godina je BiH igrala na Kosevu odlucujucu utakmicu protiv Danske za odlazak na EP i trebala joj je pobjeda. Jugoslavija je zbog poraza od Azerbejdzana vec bila ispala,tako da sam bas sjeo pred tv da sa punim srcem navijam za Bih,sjecam se igrao je i Grujo,kontam yebes Dansku,bolje da BiH ode. Kad ono pocinje prenos,i preko pola zapadne tribine transparent "Vi u Hag,mi u Portugal",i odmah mi to ubije entuzijazam i mnogo ravnodusnije odgledam utakmicu,prosto se zapitam u takvim situacijama o smislu te moje zelje da BiH pobjedi Dansku i steknem razumijevanje i za one koji navijaju protiv.
Apsolutno te razumijem i mislim da si u pravu, defiitivno i kod nas postoje ljudi koji misle da je to samo nasa repreznatacija mozemo se samo nadati da ce budala biti sve manje :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 jun 2010, 17:56

Hocemo li 15 jula na Gradski sa vuvuzelama? :D :D

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 12 jun 2010, 18:08

Schlager je napisao/la:Hocemo li 15 jula na Gradski sa vuvuzelama? :D :D
Izbacit će vas iz Europe :D :D

stize BORAC
Kontakt:

Post Postao/la stize BORAC » 12 jun 2010, 19:00

Nego ima li kakvih pojacanja???

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 12 jun 2010, 21:33

Mare, odlazi!!!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.