Pa rekao si da ne osjecas bas nista prema BiH sto je po meni suludo, a to da osjecas srbiju kao svoju zemlju dodje mi i prirodno sa tvoje pozicije, ne mislim da niko nikog silom tjera da navija za BiH rekao sam ti vec da ljudima smeta to sto navijaju protiv zemlje u kojoj zive i jedu njen hljeb, mogao bi da shvatim da navijas za srbiju da igra protiv BiH ali ono sto je normalno je da navijas za BiH u svim drugim slucajevima protiv svih drugih reprezentacija.tatamata je napisao/la:A cekaj,gdje sam ja rekao da mrzim BiH?Cak naprotiv...Jednostavno,ne osjecam tu privrzenost kao prema Srbiji,koju eto smatram svojom zemljom,a Srbe svojim narodom.Samo hocu da kazem da ne mozemo nametati jedni drugima,za koga ce navijati.Pa evo ti primjer jedan onako banalan koliko Kineza ima u BL i SA,neki su se i rodili ovdje,pa ne mozes ti ocekivati da navijaju za BiH.Neki vjerovatno hoce,ali vecina ne.Malo je glup primjer,ali znas sta hocu reci.pile87 je napisao/la: Ne unistavamo temu diskutujemo skroz normalno i bez vrijedjanja , ne osporava tebi niko da simpatises ni srbiju ni njihovu reprezentaciju ali dosta puta idem poslom u begorad tamo za vas kazu bosanci zar ne? Ali je kontradiktorno da kazes da ne osjecas nista prema BiH jedes taj hljeb i zivis u BiH i onaj koji zivi u njemackoj a osjeca se srbinom ne mrzi njemacku zar ne?
Da ne granamo dalje nace se neko ko ce ovo okrenuti na svadju, a ja i ti necemo nikada pribliziti stavove prema tome uzivaj izmedju ostalog navijam za englesku na svjetskom