FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Na čijim suzama je ovaj tepih postavljen ? 
pa jest ovaj teren baksuzan u pm
Pravda je danas

Na stadionu kluba kojeg su zaklali odlukama za prekid prvenstva i Kupa izgubise milione Vico i kompanija.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo radi toga mi i nije žao što su ispali. Radi svih ovih nepravdi načinjenih nama kao klubu. Što se tiče igrača žao mi Džeke, al et **** ga. Znam samo da Hajro nikad penala fulio nije u kadetima i juniorima, uvijek mala mrežica i nema fule, bio sam siguran da će ga zabit al eto.. samo ljože !
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Cuclajte ga balijanderi iz saveza. Hihihihi, ima Boga. Natakarimo vas na ćunu.
PS Teren Grbavice je strašno strašno brz. Ovo je nekakav hibrid aman-zaman.
PS Teren Grbavice je strašno strašno brz. Ovo je nekakav hibrid aman-zaman.
Željezničar za život cijeli!
Da je nama ove nase povrijedjene sto prije spremiti i ukljucitiu pogon yebi ti ovo ostalo. 

- MocMahale444
- MocMahale444
Nabijem ih na **** pokrali su nam 2 titule.
Nek idu u černobil zenicu u usta ih **** sve.
Nek idu u černobil zenicu u usta ih **** sve.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Jedina pozitivna vijest veceras. U savezu je ispadanje teze palo nego cijeloj naciji. Da su uzeli ove pare izvojili bi 1000km za premier ligu da kupe nove korner zastavice klubovima .
Ps jel neko ima podatak koliko smo tacno dobili novca od uefe za klubove u vrijeme pandemije i koliko je zvanicno otislo klubovima.
Ovo je strasno sto ispred nosa toliki novac nestaje a svi i novinari se budale prave..
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !
Tuzno.
Sutra malo. Pravda spora, ali dodje.
Sutra malo. Pravda spora, ali dodje.
-
- Kontakt:
Reći ću ti ja buraz @saul - ćundaru smo dobili. I to šro planiraju da daju, to su mrvice od onoga što će oni sebi u đepove strpati. Ja se izvinjavam zbog ovakvog pisanja raji, ali morate shvatiti da ovaj korumpirani savez itekako ima veze sa našim klubom. Možda se neko neće složiti, ali ja bi radije da Džubur skelu postavi nego da nam oni bilo šta više naprave na našem stadionu. To je haram pokradena, oprana, oteta i prokleta para.
Šta ti sve lopove želimo od srca, ne možeš ni da zamisliš.
Šta ti sve lopove želimo od srca, ne možeš ni da zamisliš.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 09 okt 2020, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Steta je sto smo ispali, zbog Hajradinovica,Amira..
Mislim da bi se prodali malo bolje, ali ko zna koga bi se i zvalo na taj Euro.. vjerovatno polumrtvace Danilovica,Mujakica..
Nas klub je dao najvise BH fudbalu i bez njega ovo bi bio cirkus. Ostali klubivi zajedno ne mogu u istu recenicu.
To je zdravi dio fudbala u BiH. Nije ni cudo, sto je jos nasi navijaci dozivljavaju kao svoju. Procitat cete od bjednika s kojima dijelom grad na zalost (ne znam kako su odgajani, ko da smo na razlicitom kontinentu), da su Zeljina djeca izgubila... kamo srece da su ostali klubovi dali 20% koliko mi. Bar bi imao neko umjesto Visce da udje veceras.
Bolesniji dio lezi u savezu pitarska(balijski)-cetnicka-ustaska gamad naselila je nasu krovnh kucu. Pa se Tatar nakon dva gola Olimpiku zovne u repku, Rahmanovic na pragu, jer sta bi on radio nekome(njega nas Alispahic poklopi, ali majmuncina bi nesto nekome) .. pod silnim pritiscima ubaca se Saric,Duljevic u repku cast momcima ali niti jedan nije najbolji u ligi na svojoj poziciji. Ostat ce vjecno mali tim sa Koseva, kojem je jedini uspjeh sto je Susic odveo repku na SP.
Mislim da bi se prodali malo bolje, ali ko zna koga bi se i zvalo na taj Euro.. vjerovatno polumrtvace Danilovica,Mujakica..
Nas klub je dao najvise BH fudbalu i bez njega ovo bi bio cirkus. Ostali klubivi zajedno ne mogu u istu recenicu.
To je zdravi dio fudbala u BiH. Nije ni cudo, sto je jos nasi navijaci dozivljavaju kao svoju. Procitat cete od bjednika s kojima dijelom grad na zalost (ne znam kako su odgajani, ko da smo na razlicitom kontinentu), da su Zeljina djeca izgubila... kamo srece da su ostali klubovi dali 20% koliko mi. Bar bi imao neko umjesto Visce da udje veceras.
Bolesniji dio lezi u savezu pitarska(balijski)-cetnicka-ustaska gamad naselila je nasu krovnh kucu. Pa se Tatar nakon dva gola Olimpiku zovne u repku, Rahmanovic na pragu, jer sta bi on radio nekome(njega nas Alispahic poklopi, ali majmuncina bi nesto nekome) .. pod silnim pritiscima ubaca se Saric,Duljevic u repku cast momcima ali niti jedan nije najbolji u ligi na svojoj poziciji. Ostat ce vjecno mali tim sa Koseva, kojem je jedini uspjeh sto je Susic odveo repku na SP.
Ove godine su uslov bili reflektori, iduće neka stave toalete. Da bar možemo u wc ko ljudi. 

jest mi drago hehe
Nadam se da ide petarda sad protivm lala da ih jos malo baci u trosak

Nadam se da ide petarda sad protivm lala da ih jos malo baci u trosak

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Crtanje linija u Sirokom, penal u 90. minuti, sudija suspendovan na jedan period pa vracen kad se sve stisalo, funkcioner Zrinjskog obnasa funkciju u savezu, prekid lige na naredbu iz RS-a podmazan balijskom pljuvackom dok im sisaju ****, funkcioner Borca obnasa funkciju u savezu, i slag na tortu jedan debil sam sebe proglasava pocasnim predsjednikom saveza.
Nabijem vas na ****! Sve izgubili da Bog da!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- lijevapolutka
- Kontakt:
wolfie je napisao/la: ↑09 okt 2020, 10:02Crtanje linija u Sirokom, penal u 90. minuti, sudija suspendovan na jedan period pa vracen kad se sve stisalo, funkcioner Zrinjskog obnasa funkciju u savezu, prekid lige na naredbu iz RS-a podmazan balijskom pljuvackom dok im sisaju ****, funkcioner Borca obnasa funkciju u savezu, i slag na tortu jedan debil sam sebe proglasava pocasnim predsjednikom saveza.

moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.