Pa kakvi su to debili to nisu istine, jbt....rodjak je napisao/la:ostalo 0:1 do prekida,prvo iskljucili kamere pa onda uletili u teren i prekinuli utakmicu,igraci pobjegli u svlacionice,niko nije ozlijedjen

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa kakvi su to debili to nisu istine, jbt....rodjak je napisao/la:ostalo 0:1 do prekida,prvo iskljucili kamere pa onda uletili u teren i prekinuli utakmicu,igraci pobjegli u svlacionice,niko nije ozlijedjen
navijaci ili igraci?tuzlak1987 je napisao/la:Zato ce u Tuzli da ispuse za titulu zapamtite
Oni kao tim, ovdje ce da izgube utakmicu nema druge.tzmalisa je napisao/la:navijaci ili igraci?tuzlak1987 je napisao/la:Zato ce u Tuzli da ispuse za titulu zapamtite
Al nije TK, rekoh samo domace samo lokalkupus army je napisao/la:Ima Stanisic u Bijeljini,tu ste bili prosle godine,sve je na vrhunskom nivou.Slobodas je napisao/la:Nikad ja vise ne bi otisao dole na pripreme !!! Samo domace samo lokal jest da je tempratura 10 stepeni razlike al sto prije napraviti neki kamp na podrucju TK gdje bi se mogle ekipe pripremati !!!
Tacno ce postat najomrazeniji lik u carsiji zbog mendzera.Guest007 je napisao/la:Pirija u svinjskom
Balija.Guest007 je napisao/la:Pirija u svinjskom
slazem seemil02in je napisao/la:Mozete kod nas do ljeta ce sve biti gotovo.Sariel je napisao/la:a zimske pripreme?
svi bjeze juznije zimi
Bolan smeta fašistim petokraka,a danas obje ekipe sa njom
Pi*ka najveca, citao sam poruke na fb, on pisao sa nekim(ne bih da imenujem) ugl poznanik. Gdje mu je ovaj (anonimac) dao ''podrsku'', a on je odgovorio na to citiram ''Ma nek puse''. 100% istina.Skojevska je napisao/la:Tacno ce postat najomrazeniji lik u carsiji zbog mendzera.Guest007 je napisao/la:Pirija u svinjskom
on je svoje pokazo sa onim penzionim,zdravstvenim cime vec. prica zavrsena..Guest007 je napisao/la:Pi*ka najveca, citao sam poruke na fb, on pisao sa nekim(ne bih da imenujem) ugl poznanik. Gdje mu je ovaj (anonimac) dao ''podrsku'', a on je odgovorio na to citiram ''Ma nek puse''. 100% istina.Skojevska je napisao/la:Tacno ce postat najomrazeniji lik u carsiji zbog mendzera.Guest007 je napisao/la:Pirija u svinjskom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.