FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 28 jan 2015, 11:42

Da ali upravo smo prosle godine ima li odrone od igraca,a onda su pocela dolaziti istinska pojacanja.I odmah su, što je logicno porasli apetiti kod nas navijaca.
Ono sto je nama prestavljao problem pored evidentnog kvaliteta je bila ta neuigranost ekipe.Mislim da smo sad sazreli u pravom smislu te rijeci,kao citav taj jedan sistem uprava-igraci-navijaci ,i dobar trener za uspjeh zvana dupla kruna.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 jan 2015, 14:35

Shaven musa je izjavio na nekom hercegovackom tv programu da FCS nemoze pobjedit sve derbije koje igra na kosevu..Ja Sam slicnog misljenja Ako ista nemo na-2 do utakmice sa Uskim mi moramo pobjedit njih ..I sve u svemu mi cemo morat karat sve na kosevu kako god okrenes..AL trebamo bit svi kao jedno I navijaci uprava I igraci kako god da krene prvenstvo. I treba ici utakmicu po utakmicu pa sta bog da..

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 28 jan 2015, 14:41

Pitar6785 je napisao/la:Shaven musa je izjavio na nekom hercegovackom tv programu da FCS nemoze pobjedit sve derbije koje igra na kosevu..Ja Sam slicnog misljenja Ako ista nemo na-2 do utakmice sa Uskim mi moramo pobjedit njih ..I sve u svemu mi cemo morat karat sve na kosevu kako god okrenes..AL trebamo bit svi kao jedno I navijaci uprava I igraci kako god da krene prvenstvo. I treba ici utakmicu po utakmicu pa sta bog da..
sve se moze kad se hoce, svi su mislili da ce nas jesenji dio posebno kad smo imali lose rezultate one teska utakmice pokopat i odvojiti od borbe za titulu, pa smo najbolje odigrali protiv njih i izvukli najvise bodova !!!

malo on vise price nego sto treba, jasno je i njemu ko mu je najveci konkurent, al mi ovako pojacani, sa kosturom ekipe na okupu duze vrijeme, lijepom atmosferom, dobrim trenerom na klupi necu reci mozemo kucati ligu ili slicne termine al da mozemo izvuci dosta dobrih rezultat to je sigurno, posebno ove derbije koje na kraju igramo na nasem stadionu, pred nasim navijacima, gdje se mi pitamo, pa musa moze truniti do sutra o tome, al ne zavisi od njega vec od nas !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 jan 2015, 14:42

amypitar je napisao/la:Da ali upravo smo prosle godine ima li odrone od igraca,a onda su pocela dolaziti istinska pojacanja.I odmah su, što je logicno porasli apetiti kod nas navijaca.
Ono sto je nama prestavljao problem pored evidentnog kvaliteta je bila ta neuigranost ekipe.Mislim da smo sad sazreli u pravom smislu te rijeci,kao citav taj jedan sistem uprava-igraci-navijaci ,i dobar trener za uspjeh zvana dupla kruna.
Porasli nam apetiti :? :?: Ja koliko znam nama su apetiti uvijek bili isti odnosno najveći (a to je titula prvaka države) tako da nisu mogli porasti i sa ovim pojačanjima. Apetiti su mogli porasti samo kada je evropa u pitanju ispravi me ako nije tako. Već par sezona unazad pričamo o nekoj neuigranosti pa nikako da se uigramo kako to mi hoćemo, ja mislim da nije do toga nego do naših vrelih glava punih očekivanja. Ako uzmemo u obzir plasmane svetinje od 94 do danas ( 6 puta viceprvaci države, 5 puta 3 završili itd. itd.. onda ne možemo reći da smo bili neuigrani, a ako fakat jesmo bili neuigrani tada, a imali tako vioke plasmane šta bi onda trebalo biti sada ako se uigramo s ovim igračima :?: Ali ne bude uvijek tako kako bi mi željeli da bude, prava šteta, ali možda se već od ove sezone preokrene situacija na ono kako mi hoćemo :cool: ko zna vidjeti ćemo. ;)
SRETAN BROJ - 1725

FairBet

Post Postao/la FairBet » 28 jan 2015, 14:43

Ma ovo je odlicno,biti na -2 nakon gostovanja u Sirokom,Mostaru,Banja Luci i Grbavici...odlicno odlicno

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 28 jan 2015, 14:48

FairBet je napisao/la:Ma ovo je odlicno,biti na -2 nakon gostovanja u Sirokom,Mostaru,Banja Luci i Grbavici...odlicno odlicno
Sto je najvaznije mi smo na -2 i stigli zahvaljujuci bodovima sa direktnim konkurentima tako da je ne sumnjam uopste da mi mozemo sve derbije dobiti kuci jer kad smo mogli one sezone sa Saidom dobiti sve derbije kuci onda sa ovim sadasnjim timom mozemo itekako tome da se nadamo, bitno je samo ne gubiti bodove protiv ovih manjih timova, tj mozda se i desi neki kiks ali ne smije ih biti kao u prvoj polusezoni
Pyro is not a crime !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jan 2015, 14:49

THEC je napisao/la:
FairBet je napisao/la:Ma ovo je odlicno,biti na -2 nakon gostovanja u Sirokom,Mostaru,Banja Luci i Grbavici...odlicno odlicno
Sto je najvaznije mi smo na -2 i stigli zahvaljujuci bodovima sa direktnim konkurentima tako da je ne sumnjam uopste da mi mozemo sve derbije dobiti kuci jer kad smo mogli one sezone sa Saidom dobiti sve derbije kuci onda sa ovim sadasnjim timom mozemo itekako tome da se nadamo, bitno je samo ne gubiti bodove protiv ovih manjih timova, tj mozda se i desi neki kiks ali ne smije ih biti kao u prvoj polusezoni
Ma i nismo od direktnih konkurenata imamo pobjedu protiv Olimpica, remi sa Zrinjskim i poraz od Listice.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 28 jan 2015, 14:53

Sabinho je napisao/la:
THEC je napisao/la:
Ma i nismo od direktnih konkurenata imamo pobjedu protiv Olimpica, remi sa Zrinjskim i poraz od Listice.
Ma vise sam mislio da smo pred kraj stigli kad nam je raspored najtezi bio, a zaboravljas i zelju, nisu ni oni daleko iako mozda najmanje sanse za titulu imaju, ugl kad se sve sabere i oduzme u medjusobnim duelima nas,zrinjskog,sirokog, zelje, olimpika, mi smo izvukli najvise bodova
Pyro is not a crime !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jan 2015, 14:54

Njih ne racunam kao direktnu konkurenciju. Oni i Borac su tu negdje, podrazumijeva se da ih moramo uzimati.

FairBet

Post Postao/la FairBet » 28 jan 2015, 14:57

FK SARAJEVO - NK ČELIK
FK OLIMPIC - FK SARAJEVO
FK SARAJEVO - NK ŠIROKI BRIJEG
FK SLAVIJA - FK SARAJEVO
FK SARAJEVO - HŠK ZRINJSKI

Za nas ce ovo biti kljucno u svemu,igramo 5 utakmica za redom u Sarajevu,potom gostujemo Radniku i onda derbi.

U istom tom periodu,Siroki gostuje Velezu,nama i Celiku.
Ukoliko do tada budemo drzali egal sa njima odnosno ovih -2 mislim da ce se u tom periodu odluciti titula

NK ŠIROKI BRIJEG - FK BORAC
FK VELEŽ - NK ŠIROKI BRIJEG
NK ŠIROKI BRIJEG - FK MLADOST V.O.
FK SARAJEVO - NK ŠIROKI BRIJEG
NK ŠIROKI BRIJEG - NK TRAVNIK
NK ČELIK - NK ŠIROKI BRIJEG
NK ŠIROKI BRIJEG - FK OLIMPIC

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 28 jan 2015, 14:58

Sabinho je napisao/la:Njih ne racunam kao direktnu konkurenciju. Oni i Borac su tu negdje, podrazumijeva se da ih moramo uzimati.
u tom trenutku su bili tu sa nama u egalu sto se tice bodova, zato sam i njih stavio kao konkurenciju, mada uopsteno mislim da ce nama konkurent biti samo siroki,ali eto vidjecemo

@fairbet mislim da ce nama prvih 6 kola biti najvaznije jer imamo 4 gostovanja, tu mozemo dosta dobiti ali i dosta izgubiti, ove utakmice u Sarajevu sam ubijedjen da cemo dobiti
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 28 jan 2015, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jan 2015, 14:58

THEC je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Njih ne racunam kao direktnu konkurenciju. Oni i Borac su tu negdje, podrazumijeva se da ih moramo uzimati.
u tom trenutku su bili tu sa nama u egalu sto se tice bodova, zato sam i njih stavio kao konkurenciju, mada uopsteno mislim da ce nama konkurent biti samo siroki,ali eto vidjecemo
Ma bili jer smo mi jedini igrali Evropu pa smo izgubili neke neplanirane bodove. Vidis da smo ih odmah prestigli kako smo okoncali evropske nastupe.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 jan 2015, 15:16

THEC je napisao/la:

@fairbet mislim da ce nama prvih 6 kola biti najvaznije jer imamo 4 gostovanja, tu mozemo dosta dobiti ali i dosta izgubiti, ove utakmice u Sarajevu sam ubijedjen da cemo dobiti
I ja sam kao ti sada očekivao da ćemo uzeti Veleža, Mladost i Travnika gdje sam u 17 minuti izašao sam iz svoje kože. Jasno je da ne mogu svi pobijediti sve utakmice do kraja, tako da bi trebao biti prvak onaj koji bude najmanje kiksao posebno protiv ovih slabijih ekipa. Za nas u narednih 15 utakmica lige nema slabe utakmice budemo li drugačije razmišljali odbiti će nam se od glavu po ko zna koji put. Igrali protiv Mladosti ili nekoga iz vrha meni isto 3 bobe su u pitanju.
SRETAN BROJ - 1725

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 jan 2015, 15:29

pitic je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Da ali upravo smo prosle godine ima li odrone od igraca,a onda su pocela dolaziti istinska pojacanja.I odmah su, što je logicno porasli apetiti kod nas navijaca.
Porasli nam apetiti :? :?: Ja koliko znam nama su apetiti uvijek bili isti odnosno najveći (a to je titula prvaka države) tako da nisu mogli porasti i sa ovim pojačanjima. Apetiti su mogli porasti samo kada je evropa u pitanju ispravi me ako nije tako. Već par sezona unazad pričamo o nekoj neuigranosti pa nikako da se uigramo kako to mi hoćemo, ja mislim da nije do toga nego do naših vrelih glava punih očekivanja. Ako uzmemo u obzir plasmane svetinje od 94 do danas ( 6 puta viceprvaci države, 5 puta 3 završili itd. itd.. onda ne možemo reći da smo bili neuigrani, a ako fakat jesmo bili neuigrani tada, a imali tako vioke plasmane šta bi onda trebalo biti sada ako se uigramo s ovim igračima :?: Ali ne bude uvijek tako kako bi mi željeli da bude, prava šteta, ali možda se već od ove sezone preokrene situacija na ono kako mi hoćemo :cool: ko zna vidjeti ćemo. ;)
Ti kazeš apetiti su uvjek bili najveći.

Pa vidi,zavisi kako kome. :idea:

Apetiti su jedno,realnost je bila nešto sasvim drugo.Mi smo i prije ima li apetite i to je tacno ,jer smo mi Sarajevo,ali nikad tu kompaktnost koja je bila dovoljna za nešto,što se zove uspjeh.Mi smo u i u proslosti ima li dobre ekipe,ali nam se dešavalo da igrac koji zabije vise od 5 golova,i odigra dvije -tri vezane dobre utakmice,pokušava naci angazman vani.Ja se ne sjecam da u prvenstvu nismo prodali bar dva,tri takva igraca.Ono sto je bilo jos zalosnije, uvjek smo nanovo dovodili zamjene,koje su bile istih ili slabijih kvaliteta, od onih koji su odlazili.Konstantno smo znali u toku prvenstva mijenjati po 4-5 igraca.Uvjek smo ima li te neke trzavice u upravi,razni tajkuni ,menadzeri i druge ublehe, koje su trazile neki inters u klubu.U takvoj atmosferi/ambijentu, imati iskrene neke apetite za neki trofej,je više nego smiješno.Sad je sve to puka suprotnost, i to su navijaci primjetili.Sad imamo ekipu koja je zajedno vise od dvije godine.Imamo kostur ekipe koji se ne mjenja,a oni igraci koji odlaze,nemaju mjesta u timu.Konstantno i ciljano dovodimo igrace na mjesta gdje smo limitirani,te konstntno dizemo igru na veci nivo.Od postanka BiH ja se ne sjecam da smo ima li veci broj kvalitenijih igraca ,i širu i bolju ekipu.
Zbog svega gore nabrojanog sam i rekao,da su apetiti nas navijaca sad narasli,i mislim ovaj put sa razlogom.

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 28 jan 2015, 15:51

Ibraka jesi ispregovarao više???? :zzz:
U INAT SVIMA 1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 jan 2015, 16:15

Opet znaci pregovori.Valjda bude kakav stoper.

HzVisoko
Kontakt:

Post Postao/la HzVisoko » 28 jan 2015, 16:17

Zna li neko nesto o tome da u subotu igraju Bosna V-Sarajevo u Visokom???Jel istina???

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 28 jan 2015, 16:56

Brz k'o munja http://admin.****:8888/clanak/6 ... ordama-zla" onclick="window.open(this.href);return false;

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 28 jan 2015, 17:05

HzVisoko je napisao/la:Zna li neko nesto o tome da u subotu igraju Bosna V-Sarajevo u Visokom???Jel istina???
Nigdje nije objavljeno, al' nikad se ne zna.
1946

HzVisoko
Kontakt:

Post Postao/la HzVisoko » 28 jan 2015, 18:40

14:00 h Stadion Luke....u subotu Bosna V-Sarajevo...Bujrum svi ulaz je 3 km

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: haris004, ledesma i 25 gostiju.