FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Oerde
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Oerde » 27 jan 2015, 18:46

muhamedkonjic je napisao/la: Sa ovim postom si sve objasni brate svaka ti cast :thumbup: Izvinjavam se za Lewandowskog protumacio sam te malo pogresno ali sada kada te shvatam i sta si htjeo reci slazem se potpuno sa tobom i tvojim razmisljanjem oko navijaca. Tako i treba da bude bravo jos jednom, sa ovim razmisljanjem vidi se da si jedan kulturan i fin momak :thumbup:

Za ovo ostalo sto si napisao opet jos jednom :thumbup: Vidim da si skontao poentu mog posta i dijelim tvoje misljenje, mislim da i klub ovako razmislja i jedino sa ovim nacinom rada i razmisljanjem mozemo postati ozbiljan klub i ostvariti sve nase ciljeve koje imamo za buducnost.
Čitajući tvoj post shvatio sam da gotovo isto razmišljamo, pa sam i skont'o da nisi skužio šta sam htio reći na primjeru Lewandowskog. Naravno da nam treba ovakav ekspeditivan rad, ali isto tako i ne treba preskakati niti jednu stepenicu, treba puno strpljenja, predanosti... Realno, do sada smo napravili ogromne pomake, od Šunjevarića do Alispahića koliko je prošlo? Tako da treba i nama navijačima sabura, ne postoji uspjeh preko noći i to je činjenica, zbog toga sam pričao o kontinuitetu. Nije prava paralela, ali recimo PSG je po preuzimanju od strane Arapa pokupovao sve i imao najskuplji tim daleko u Francuskoj, ali ipak nije uspio da bude prvi odmah u prvoj sezoni. Treba ekipi uigravanja, zato je Kodro i kazao kako vidi dosta prostora za napredak, ako svaki od igrača smanji greške na minimum, ako se svaki od njih poboljša za barem 1%, a vjerujem da hoće (prvenstveno nekako zbog Kodre), tu već imaš više na kvalitetu nego što bi ga donio neki dolazak nekog igrača.
Uglavnom, drago mi je da se slažemo, polahko, ima vremena... Samo eto spomenuo sam navijače, jer vjerujem kako sad svi trebamo biti skupa, bez obzira na sve. Sad kad je nekako "krenulo" trebamo svi zajedno zapeti još jače, možda čak malo i promijeniti vlastita razmišljanja za dobrobit našeg Saraj'va.

@gomis: Imao je Barić jedan prilično glupo skrivljen penal u Mostaru.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jan 2015, 19:41

Elegant je napisao/la:
Ti ti je isto kao kad vozis novu Skodu Octaviu, a onda pređeš na Golf 2 i kazes "isti auto". Razmislim malo o kakvim je igracima rijec kad nađu angažman u PL BiH pored tolike Europe, a oko njih se dize prasina kao da su igracine tesko kalibra.

http://www.gazzetta.it/Calciomercato/27 ... 0875.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

Pozdrav za vizionare koji su tvrdili da je Jajalo golf 2 :urnebes: :rol:
1946

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 27 jan 2015, 19:43

Head je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Ti ti je isto kao kad vozis novu Skodu Octaviu, a onda pređeš na Golf 2 i kazes "isti auto". Razmislim malo o kakvim je igracima rijec kad nađu angažman u PL BiH pored tolike Europe, a oko njih se dize prasina kao da su igracine tesko kalibra.

http://www.gazzetta.it/Calciomercato/27 ... 0875.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

:salut:
Ti si opet šampion !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 jan 2015, 19:52

Head je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

Mozambik je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Head je napisao/la:Jajalo ima preko 60 utakmica u Bundesligi i 20 u Seriji A.
Momak je bio kapiten U21 Hrvatske,ima potencijal.
Cekam komentar: "Da je valjao ne bi toliko prop'o da dodje u Sarajevo".
Pa sta drugo da napise bilo ko razuman. Covjek dosao u Sarajevo :lol: :lol:

:tokralju: :rol: :rol: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 27 jan 2015, 20:16

simon je napisao/la:
Head je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

:salut:

Još kad bi zna li sta pise.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 27 jan 2015, 22:45

Zanima me kako teče gradnja tog kampa u Butmiru,i je li počela uopšte?
Odlična stvar za bh.fudbal :thumbup:
Zarathustra

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 27 jan 2015, 22:57

Moggi je napisao/la:Zanima me kako teče gradnja tog kampa u Butmiru,i je li počela uopšte?
Odlična stvar za bh.fudbal :thumbup:
Novac obezbjedjen za prvu etapu.
Sve dozvole zavrsene.
Odabrani izvodjaci radova, za razne dijelove i segmente.

Samo se ceka pocetak gradzevinske sezone, pa da pocne.

Zavrsetak prve etape ocekuje se, i potpisano je na tenderima, nekada u oktobru ove godine. Postoji mogucnost cak i prije toga.

Eto konkretno, i ukratko. :thumbup:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 27 jan 2015, 23:04

Ako sam te dobre shvatio on jednostavno nece da igra za BIH iako postoji mogucnost za to? Prava steta onda, citao sam negdje da je izjavio da bi bio otvoren za prelazak u nasu repku ali mozda je to samo patka onda bila.....uglavnom steta posto je igracina.
budzak je napisao/la: +igracina :) mozda za nase lige,al za repku nije. Nije uspio u 2.bundesligi..bas to i nije odlika velikih igraca.
Kada se samo sjetim kada sam pisao da bi Mato Jajalo trebao dobiti poziv u repku posto je igracina neki su se ismijavali :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jan 2015, 23:19

u proljetnom djelu 2014 smo izgubili od celika u prvom kolu i od sirokog u jesenjem djelu 2 poraza za citavu godinu kup osvojili :clap: :clap: .tacno me nekad strah :lol: :lol: kako ovo sve fino izgleda

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 jan 2015, 00:00

bordobijeli je napisao/la:u proljetnom djelu 2014 smo izgubili od celika u prvom kolu i od sirokog u jesenjem djelu 2 poraza za citavu godinu kup osvojili :clap: :clap: .tacno me nekad strah :lol: :lol: kako ovo sve fino izgleda
Ali svi neriješeni rezultati posebno na Hasetu su pa skoro kao poraz kada uzmemo u obzir magućnosti našeg tima, organizaciju kluba, moć, renome kluba, očekivanja navijača, uprave i medija. Ali tek smo počeli tako da možemo preko navedenoga preskočiti bez razmišljanja.
SRETAN BROJ - 1725

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 28 jan 2015, 00:18

[youtube][/youtube]

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jan 2015, 00:19

Ma remi nas satra...odigramo protiv jacih ekipa strasno a protiv manjih ja ne znam sta bude..ali Meho nije Dzeno tako da se ovo da srediti jos sa ovim igrackim kadrom nama Siroki jedino moze parirati a svaku ne mogu dobiti do kraja,to je cinjenica
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jan 2015, 00:24

wwwfcsarajevoba je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prelijepo izgleda :tokralju: ! nisam bio nikako od renoviranja

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 jan 2015, 00:35

Samo da pozdravim raju nakon sedmicu na odmoru u Banovicima :wave:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 jan 2015, 00:38

MortemHz je napisao/la:Ma remi nas satra...odigramo protiv jacih ekipa strasno a protiv manjih ja ne znam sta bude..ali Meho nije Dzeno tako da se ovo da srediti jos sa ovim igrackim kadrom nama Siroki jedino moze parirati a svaku ne mogu dobiti do kraja,to je cinjenica
Protiv Velaža sam mislio istrošila nas evropa, protiv Mladosti nismo imali sreće, protiv Travnika dešava se i najboljima u državi, protiv Čelika se dobro zamislio, protiv KNK Širokog čvrsto stao na zemlju, poslije Zrinjskog rekao idemo tekmu po tekmu s mislima da će sezona biti neizvijesna do zadnjeg kola i definitvno zaboravio na neka šetanja ligom.
SRETAN BROJ - 1725

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jan 2015, 00:40

@pitic :tokralju: :tokralju: :thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jan 2015, 00:41

pitic je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ma remi nas satra...odigramo protiv jacih ekipa strasno a protiv manjih ja ne znam sta bude..ali Meho nije Dzeno tako da se ovo da srediti jos sa ovim igrackim kadrom nama Siroki jedino moze parirati a svaku ne mogu dobiti do kraja,to je cinjenica
Protiv Velaža sam mislio istrošila nas evropa, protiv Mladosti nismo imali sreće, protiv Travnika dešava se i najboljima u državi, protiv Čelika se dobro zamislio, protiv KNK Širokog čvrsto stao na zemlju, poslije Zrinjskog rekao idemo tekmu po tekmu s mislima da će sezona biti neizvijesna do zadnjeg kola i definitvno zaboravio na neka šetanja ligom.
Ma Siroki i Zrinjski...ja mislim da bi svaki od nas potpisao odmah da svaku nerijeseno igramo sa njima..na ovim malim ekipama se gubi

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 jan 2015, 00:51

MortemHz

Ja mislim da je i najvećim optimistima koji su očekivali šetanje ligom bilo dovoljno 11 kola PLBiH da prekinu sa tim razmišljanjem i pričom da ne bi pravili budale od sebe u narednom periodu. Tekma po tekma, složno svi se zajedno držati (navijači, uprava, igrači) pa šta bude bude, samo trebamo vjerovati u ovu upravu i igrače, a pahari će doći kao što su dolazili od 1946 godine do danas. Važno je da smo na pravome kolosijeku ;)
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jan 2015, 01:25

pitic je napisao/la:MortemHz

Ja mislim da je i najvećim optimistima koji su očekivali šetanje ligom bilo dovoljno 11 kola PLBiH da prekinu sa tim razmišljanjem i pričom da ne bi pravili budale od sebe u narednom periodu. Tekma po tekma, složno svi se zajedno držati (navijači, uprava, igrači) pa šta bude bude, samo trebamo vjerovati u ovu upravu i igrače, a pahari će doći kao što su dolazili od 1946 godine do danas. Važno je da smo na pravome kolosijeku ;)
Naravno brate :thumbup:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 jan 2015, 11:06

Pa upravo tako. prošle godine u isto vrijeme smo bili možda i "gori". Svi smo bili zagrijani za početak lige, misleći da ćemo zgazoti sve pred sobom. I onda dođe prvi meč i poraz u Zenici. Sad smo malo oprezniji, to mi je drago.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, iliyaa8, nedimmmm1337, Zeko87 i 51 gost.