FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FairBet

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FairBet » 26 jan 2015, 12:47

Za Sarajevo je prelazni rok zavrsen,jedino sto se moze desiti jeste da potpise neki bas bombastican igrac,ali prinova vise nece biti

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 26 jan 2015, 12:53

FairBet je napisao/la:Za Sarajevo je prelazni rok zavrsen,jedino sto se moze desiti jeste da potpise neki bas bombastican igrac,ali prinova vise nece biti
nije bas .. ppregovara se i sa golmanom i sa stoperom ... a moguce da pored njih od kojih je jedan sigurno bomba, eksplodira jos jedna

naravno, moguce je da dodje samo jedan ili ni jedan,... jer nisu bezze igraci i tesko je pregovarati

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2015, 12:54

Benko je napisao/la:inace, pisac teksta nije ni malo "Naivan" ;)
Steta ako je tako za Vranjesa.. kuknjava
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 26 jan 2015, 12:56

Sta ovo igramo protiv Slobode tj. njima generalka protiv nas.

Treba osigurat jos jednog jakog sponzora, nedo Bogda amidza preseli..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 26 jan 2015, 13:00

"Kada govorimo o novim igračima, to nisu samo Benko, koji je već duže sa nama, Alispahić i Rustemović. Moram tu dodati i dva mlada igrača, Anđušića i Mihojevića, koji su po drugi put na pripremama, ali prvi put kako sam ja tu. Utisci o njima svima su izvanredni. Ponašanje, zalaganje na treninzima... Jednostavno, nemam nikakvu zamjerku. Smatram da su se dobro uklopili u ekipu i da su dali svoj doprinos. Također, smatram da su svi oni plus za našu ekipu, jer dobro rade i odgovorni su igrači.", kazao je Meho Kodro...

http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/prv ... tluku/2068

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 jan 2015, 13:01

Po meni nije pametno uci u prvenstvo sa ovom odbranom,ali imaju strucni ljudi u klubu, i oni najbolje znaju najbolje šta im je ciniti.Još iz prvog dijela prvenstva, taj dio ekipe mi nikako ne ulijeva povjerenje.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 26 jan 2015, 13:30

amypitar je napisao/la:Po meni nije pametno uci u prvenstvo sa ovom odbranom,ali imaju strucni ljudi u klubu, i oni najbolje znaju najbolje šta im je ciniti.Još iz prvog dijela prvenstva, taj dio ekipe mi nikako ne ulijeva povjerenje.
Ma mi ako zanemarimo pocetak sezone i kikseve sto zbog evrope,umora,Uscuplica mi smo i dobro odigrali drugi dio polusezone, a pogotovo pod Kodrinim vodstvom gdje smo mislim primili 2 gola samo, tako da je ova sadasnja odbrana itekako dovoljna za titule, problem je evropa zato nama treba jos jedan stoper sad, pogotovo ako Dupe ode i golman da se ne hvatamo za glavu na ljeto, inace sto se konkretno lige tice ovaj sadasnji sastav itekako titulu moze donijeti
Pyro is not a crime !

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 26 jan 2015, 13:35

Odgođena prijateljska utakmica između Radničkog iz Lukavca i FK Sarajevo

http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/odg ... ajevo/2069

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 26 jan 2015, 14:07

wwwfcsarajevoba je napisao/la:"Kada govorimo o novim igračima, to nisu samo Benko, koji je već duže sa nama, Alispahić i Rustemović. Moram tu dodati i dva mlada igrača, Anđušića i Mihojevića, koji su po drugi put na pripremama, ali prvi put kako sam ja tu. Utisci o njima svima su izvanredni. Ponašanje, zalaganje na treninzima... Jednostavno, nemam nikakvu zamjerku. Smatram da su se dobro uklopili u ekipu i da su dali svoj doprinos. Također, smatram da su svi oni plus za našu ekipu, jer dobro rade i odgovorni su igrači.", kazao je Meho Kodro...

http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/prv ... tluku/2068
To je ono sto govorim. Mi moramo poceti forsirati igrace iz akademije. Ako se mogu nositi sa omladinskim pogonima velikana evropskog fudbala, ne vidim razloga da im se neda sansa u PL. Ovo se posebno odnosi na Mihojevica i Andjusica koji vec imaju premierligaskih utakmica u nogama. Nama treba vise "Radovaca" te gomilanjem igraca nece moci dobiti priliku. Ima sasvim dovoljan broj kvalitetnih veterana od kojih mogu da uce. Mladost i iskustvo su kljuc uspjeha.
Numquam Desistemus!

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 26 jan 2015, 14:28

Lijepo je cut da se na nekog iz omladinskog pogona ozbiljno računa. Rijetko izbacimo igraca vrijednog pažnje. Od one najbolje juniorske generacije (Pelaka, Škore, Džeme, Alaima, Dude pa i Smaje Mahmutovića, kojeg su povrede spriječile da se pokaže) pa do Radovca, premalo smo igrača napravili. Nadam se da će u pripremim utakmicama dobro iskoristit priliku i nametnuti se, jer sumnjam da će imati priliku kad počne prvenstvo.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 26 jan 2015, 14:36

Sto nam se Samke izgotivio za rodjendan... :D ja bih volio da imamo kompilacju primljenih golova u prvenstvu, da vidimo koliko je odbrana kriva, iskreno ona nije ni losa ako uzmemo skor primljenih golova pod vodstvom Kodre. A gledajte od 12 golova, direktni krivac za 3 koliko ja mogu da se sjetim je Baric, dakle ni DUpe ni TAtko,dakle penal u Obarskoj, lose ispucavanje protiv kona, i jos jedan nisam siguran na kojoj tekmi je imao lose ispucavanje a znam da je bilo slicno nesto ko protiv kona. Cimi je imao gresku protiv Veleza, to su vec 4 gola. I onaj prekid u Zenici Krletov igrac dao gol. Protiv travnika ne znam ko je dobro odigrao. Eto pogledajte primljene golove vidjet cete da li su direktni krivci stoper..

FairBet

Post Postao/la FairBet » 26 jan 2015, 14:38

Suvise ofanzivno postavimo igru i iz kontre ga nazad izduvamo

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 jan 2015, 15:43

Šteta zbog odgode utakmice Radnički - Sarajevo koja se trebala igrati 31.1, stadion bi sigurnio bio dobro popunjen iz razloga što u Lukavcu i okolini ima dosta navijača Sarajeva.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 26 jan 2015, 15:50

Koji je Leon broj zaduzio nesto nisam upratio ? Desetku je Alispahice je l ?

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 jan 2015, 15:54

Gomis99 je napisao/la:Koji je Leon broj zaduzio nesto nisam upratio ? Desetku je Alispahice je l ?
Benko 21
Alispahic 10
Rustemovic 4

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 jan 2015, 15:57

Rustem aka Viera :clap:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 26 jan 2015, 16:11

aS_Roma je napisao/la:
Gomis99 je napisao/la:Koji je Leon broj zaduzio nesto nisam upratio ? Desetku je Alispahice je l ?
Benko 21
Alispahic 10
Rustemovic 4
Hvalaa, Fare je znaci prepustio Alispahicu desetku..
Ne znam za vas , al meni se Rustemovic pravo svidja ko igrac, atleta decko, a i na prvom treningu je pokazao da zna s loptom, nije dzaba za Vojvodinu trebao potpisati da nije imao onaj strasan lom.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 jan 2015, 16:18

Gomis99 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
Benko 21
Alispahic 10
Rustemovic 4
Ne znam za vas , al meni se Rustemovic pravo svidja ko igrac, atleta decko, a i na prvom treningu je pokazao da zna s loptom, nije dzaba za Vojvodinu trebao potpisati da nije imao onaj strasan lom.
Moze dosta toga pokazati u ovoj polusezoni, pogotovo jer je sva paznja usmjerena na Benku, pa i Alispahica jer su zvucnija imena. Sav pritisak ce biti na njima tako da on moze igrati rasterecenije. Nadam se da ce napraviti nesto slicno kao Cimi. Doci iz manjeg kluba i pokazati se kao igrac na kojem se mogu uzeti velike pare.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 26 jan 2015, 16:53

Benko 21
Alispahic 10
Rustemovic 4[/quote]

Ne znam za vas , al meni se Rustemovic pravo svidja ko igrac, atleta decko, a i na prvom treningu je pokazao da zna s loptom, nije dzaba za Vojvodinu trebao potpisati da nije imao onaj strasan lom.[/quote]

Moze dosta toga pokazati u ovoj polusezoni, pogotovo jer je sva paznja usmjerena na Benku, pa i Alispahica jer su zvucnija imena. Sav pritisak ce biti na njima tako da on moze igrati rasterecenije. Nadam se da ce napraviti nesto slicno kao Cimi. Doci iz manjeg kluba i pokazati se kao igrac na kojem se mogu uzeti velike pare.[/quote]

Naci ce Meho svima njima minutazu, sad imaju konkurenciju svi osim stopera.

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 26 jan 2015, 16:58

Gledam gluposti koje pišete i pričate slanje na tribine slanje ovog slanje onog sta misliš da to ima nekog uticaja sto se tice ekipe igrača koji neće da produži ugovor tako se ponašat i tako uradit momak izjasnio odradit cu konkretno svoj ugovor nemam namjeru potpisivao novi i to je ok a ne odma tribine toliko glupih činjenica iznosite da je to za ne povjerovati... Niko iz ove ekipe nije zaslužio tribine dokle god daje svoje srce na terenu tehničke stvari neko drugi rješava vaše je da iznosite mišljenje o igrama o tome dal' ste zadovoljni tim igračem ili ne da pravilno razmišljate vodili bi ste takve stvari u nekoj ekipi i samo se slaz m sa činjenicom da škripi štoperska pozicija i da nam je tu neminovan igrač toliko od mene!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.