zilkić
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko ti je ovaj hajrulahovic?NjonjoVam je napisao/la:![]()
hajrulahović
zilkić![]()
Ima 3 prijatelja ukupno, od tog 1 Mensur Alić i neki profil, pazi ironije, SLOGA, ne znam odakle.
Ismar?NjonjoVam je napisao/la:![]()
hajrulahović
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada znam kritikovat mogu i pohvaliti, prezadovoljan sam ovom vijesti za Hairlahovica.
Posto znam neke momke koji navijaju za Hajduk, dosta su mi ga hvalili prije jedno 2 godine i bio je njihov najbolji igrac u omladinskom pogonu i kapiten. Cudi me da nije nesto vise napravio dole
Posto znam neke momke koji navijaju za Hajduk, dosta su mi ga hvalili prije jedno 2 godine i bio je njihov najbolji igrac u omladinskom pogonu i kapiten. Cudi me da nije nesto vise napravio dole
Ako je istina onda Vlado definitivno ne bjezi od svoje filozofije, a to je da imamo mladu ekipu, evo i ovaj je 96 godiste kapitalac bi mogao biti
Fino, fino. 
Igrao je i za mlade selekcije, pretpostavljam da ga je Vlado tu i snimio.
Vlado je najveći plus ove uprave.
Da te nije Vladija...
Vlado je najveći plus ove uprave.
Da te nije Vladija...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Vlado svim silama po 3 boda u Kakanj koji nam otvara mnogo toga.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Jel to zavrseno? Ako dovedemo njega i Zilkica imamo odlican vezni red, Ordagic je medju najboljim igracima lige a Stjepanovic je medju najboljim na svojoj poziciji. Grahovac je sasvim solidan, uz to i onaj Ademin iz Radnika moze proraditi i na to sve ova dvojica ako dodju bit ce odlicno. Imamo i odlicnu zamjenu za Stjepanovica a to je Merzic.
Iskreno serite i pljujete koliko hocete ali meni se svidja ovaj put da dovodimo ove mlade koji mogu biti od koristi i promovisemo mlade iz naseg OP. Jos se trebaju pokazati sposobnima da znaju prodati igraca i mogli bi nastaviti napredovati kao klub, naravno ako se ne ugasimo kao sto neki ovdje najavljuju da ne pisem prizeljkuju.
Iskreno serite i pljujete koliko hocete ali meni se svidja ovaj put da dovodimo ove mlade koji mogu biti od koristi i promovisemo mlade iz naseg OP. Jos se trebaju pokazati sposobnima da znaju prodati igraca i mogli bi nastaviti napredovati kao klub, naravno ako se ne ugasimo kao sto neki ovdje najavljuju da ne pisem prizeljkuju.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma treba ovo sacekati ili je Njonjo u elementu pa nas fura, jer jbg objavi dva imena u roku od 3 minute hehehehe
Ekro zna baSARS je napisao/la:Ma treba ovo sacekati ili je Njonjo u elementu pa nas fura, jer jbg objavi dva imena u roku od 3 minute hehehehe
DRŽAVA TUZLA!!
Ja vjerujem Ekri. 
Evo za prvog i TZ objavi, cekam sad drugog, to ekro kraljuuuNjonjoVam je napisao/la:Ekro zna baSARS je napisao/la:Ma treba ovo sacekati ili je Njonjo u elementu pa nas fura, jer jbg objavi dva imena u roku od 3 minute hehehehe![]()
sačekaj par minuta i bit ce
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koji je taj sad? Vidim da je i on veznjak..nece zar biti dva veznjaka ili je se Vlado razljutioNjonjoVam je napisao/la:![]()
Miloš Kalezić.....
@pinoglavi
Svakom se svidja to kada bi svi igraci bili ovako kao Zilkic i Hairlahovic
to vjerovatno znači da se pravi maldi vezni red koji će harati za par godina a Ordaga vjerovatno onda ide na ljeto-U stvari sve se dovode mladi igrači koji su potencijalne bombe novca,dobri talenti koji uz Vladu mogu da explodiraju!!To je kako vidim cilj nove uprave.tuzlak1987 je napisao/la:Koji je taj sad? Vidim da je i on veznjak..nece zar biti dva veznjaka ili je se Vlado razljutioNjonjoVam je napisao/la:![]()
Miloš Kalezić.....
@pinoglavi
DRŽAVA TUZLA!!
A normalno da se svidja, ovim igracima sto smo doveli je Sloboda zadnji voz u karijeri jer ako ne uspiju mogu samo u federalnoj zavrsiti. A imaju potencijal, imaju prostora da se pokazu i imaju Vladu da im u svemu tome pomogne a znamo da je sposoban za to. Nek samo jedan od njih eksplodira bit ce odlicno.tuzlak1987 je napisao/la: @pinoglavi
A kad se najavilo da se okrecemo mladjim igracima ismijavala se izjava, pisalo da cemo sve rastjerati vec na zimu i igrati sa kadetima. Jbg nadam se samo da su vam sad jasniji postovi koje nekoliko nas vec duze vremena pise oko negative koja je ovdje od odlaska Azmira.
Nad tobom sunce najljepše sja
pinoglavi je napisao/la:Ma mazu nam oci prije nego nas ugase
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.