Jesi li ti @bogy_tm87? Vidis li da sam covjeku odgovorio na pitanje "s kim igramo prvo kolo"?nime_tm87 je napisao/la:Znamo nismo maloumni.Stole iz Bora je napisao/la:Prvo kolo docekujemo ekipu koju smo na pocetku prosle sezone dobili u gostima 0:1 nakon duuugo susnih godina na strani ..bogy_tm87 je napisao/la:kad pocinje ova nasa liga i s kom prvo igramo zna li iko ?![]()
Ali, hvala na napomeni!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
http://hotfile.com/dl/24298207/d4e55e5/ ... e.avi.html
Ivica Osim u Lifestyle magazinu, ako neko nije imao mogucnosti da gleda.
Ivica Osim u Lifestyle magazinu, ako neko nije imao mogucnosti da gleda.
AMAR OSIM
Hoce li BHT nastaviti sa prenosom Premierlige i zanima me ako bogda kada Štilić i Džeko promjene klub koliki postotak nama ide kao maticnom klubu koje je pravilo???
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- bistrikboy
- Kontakt:
Amar:"Svi koji su pod ugovorom su se odazvali,jer da nisu zna se sta ih ceka,a s tim da je danas i plata,odazvali bi se dva put da mogu"
Od Dzeke je 3% nama,a za Stilu valjda 4!

Od Dzeke je 3% nama,a za Stilu valjda 4!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jada dabogda se svi clanovi prosle uprave u grobu okretali gledaj sada ovu novu sto rokaju na buduce transfere 15 % a ona prosla 3-4 mogli su i 0.3 ccc jarane jeli to 100% sigurno sto si napiso
- bistrikboy
- Kontakt:
Izvor je jedan clan orga i Faruk bivsi predsjednik,a ovi su se i vratili da pokupe procenteHamo je napisao/la:Jada dabogda se svi clanovi prosle uprave u grobu okretali gledaj sada ovu novu sto rokaju na buduce transfere 15 % a ona prosla 3-4 mogli su i 0.3 ccc jarane jeli to 100% sigurno sto si napiso

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
sta je sa prenosom zna li iko?usput hvala za inf.
-
- Kontakt:
Ja mislim da od dzeke nista ne dobivamo jer je presao 23 godine, mogli smo dobit samo kad je prelazio u wolfsburg, a sad nista, a od stile dobivamo onoliko koliko pise u ugovoru a to tacno koliko zna malo ljudi
-
- Kontakt:
Najvjerovatnije i dalje ce se prenositi premijer liga i Engleske i Bosne i HercegovineHamo je napisao/la:sta je sa prenosom zna li iko?usput hvala za inf.

Izvinjavam se ali stvarno moram ovako....
CITAJTE FORUM PRIJE NEGO STO PISETE!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Ja mislim da ni jedna stranica nije prosla bez ovih pitanjaSeyo_TM je napisao/la:Izvinjavam se ali stvarno moram ovako....

- bistrikboy
- Kontakt:
Eh valja clickat'!Znal' iko sta o kvalitetima ovog Tojage?
koga ..?bistrikboy je napisao/la:Eh valja clickat'!Znal' iko sta o kvalitetima ovog Tojage?
Bio bi prinova, ne i pojacanje...bistrikboy je napisao/la:Eh valja clickat'!Znal' iko sta o kvalitetima ovog Tojage?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
znali ko imal sutra trening i u kolko
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
bistrikboy je napisao/la:Amar:"Svi koji su pod ugovorom su se odazvali,jer da nisu zna se sta ih ceka,a s tim da je danas i plata,odazvali bi se dva put da mogu"![]()

- samir_tm87
- Kontakt:
bogy_tm87 je napisao/la:gdje mi je onaj sto hoce da promjenim avatar xDeo promjenio sam ga hehe
brko nam se obrijo
:D:D ma ljudi o5 ce se dici neka euforija ko pred pocetak sezone
kad pocinje ova nasa liga i s kom prvo igramo zna li iko ?
evo me , evo me , dobro si se sjetio

-
- Kontakt:
Neki Grci i Poljaci hoce u svoje redove Samira Bekrica
- bistrikboy
- Kontakt:
Poljaci i Grci traže Željinog veznjaka
Milion eura za Bekrića
Još uvijek nije poznato da li će broj deset i na proljeće stajati na dresu Samira Bekrića. Za usluge Željinog veznjaka zainteresovano je nekoliko klubova iz Evrope. Još od ranije je poznato da je Bekrić na meti turskih i ukrajinskih klubova, a sada su se javili i klubovi iz Poljske i Grčke koje žele angažovati ovog igrača.
- Ima dva kluba iz te dvije klige koji su itekako „zagrijani“. Radi se o dvije itekako konkretne ponude. Ne
bih još govorio o njihovim imenima, jer ni ja ne znam kako će se stvari odvijati kazao je Bekrić.
Prema podatcima sa stranice trnasfermarkt.ba, Samir Bekrić slovi kao najskuplji igrač Premijer lige. Njegova cijena na pomenutom portalu je 800.000 eura, ali iz Željezničara sa njegovo puštanje traže nešto više.
- Iz kluba za moje obeštećenje traže milion eura. Sigurno da ima klubova koji su spremni platiti tu cifru. Kažem, pregovori sa Poljacima i Grcima postoje, treba sačekati još nekoliko dana, trebam razgovarati sa šefom Osimom i vidjeti šta će biti od svega - istakao je veznjak plavih.
Ukoliko i na proljeće bude član Željezničara, Bekrić smatra da njegov tim napraviti veliki uspjeh. - U drugom dijelu možemo mnogo toga. Jurišamo na Kup i u stanju smo osvojiti taj pehar, a i u ligi se želimo plasirati na što bolju poziciju. Sigurno ćemo biti hit prvenstva - riječi su Bekrića.
Novi ugovor
Sa Grbavice se ne žele tako lako odreći Bekrića, zato su mu već ponudili produženje saradnje.
- Istina, ponudili su mi da produžim ugovor sa Željom. Ni to nebi bila loša solucija, ali kao što sam rekao, moram razgovarati sa Amarom i sa ljudima iz kluba - kaže Bekrić.
Milion eura za Bekrića
Još uvijek nije poznato da li će broj deset i na proljeće stajati na dresu Samira Bekrića. Za usluge Željinog veznjaka zainteresovano je nekoliko klubova iz Evrope. Još od ranije je poznato da je Bekrić na meti turskih i ukrajinskih klubova, a sada su se javili i klubovi iz Poljske i Grčke koje žele angažovati ovog igrača.
- Ima dva kluba iz te dvije klige koji su itekako „zagrijani“. Radi se o dvije itekako konkretne ponude. Ne
bih još govorio o njihovim imenima, jer ni ja ne znam kako će se stvari odvijati kazao je Bekrić.
Prema podatcima sa stranice trnasfermarkt.ba, Samir Bekrić slovi kao najskuplji igrač Premijer lige. Njegova cijena na pomenutom portalu je 800.000 eura, ali iz Željezničara sa njegovo puštanje traže nešto više.
- Iz kluba za moje obeštećenje traže milion eura. Sigurno da ima klubova koji su spremni platiti tu cifru. Kažem, pregovori sa Poljacima i Grcima postoje, treba sačekati još nekoliko dana, trebam razgovarati sa šefom Osimom i vidjeti šta će biti od svega - istakao je veznjak plavih.
Ukoliko i na proljeće bude član Željezničara, Bekrić smatra da njegov tim napraviti veliki uspjeh. - U drugom dijelu možemo mnogo toga. Jurišamo na Kup i u stanju smo osvojiti taj pehar, a i u ligi se želimo plasirati na što bolju poziciju. Sigurno ćemo biti hit prvenstva - riječi su Bekrića.
Novi ugovor
Sa Grbavice se ne žele tako lako odreći Bekrića, zato su mu već ponudili produženje saradnje.
- Istina, ponudili su mi da produžim ugovor sa Željom. Ni to nebi bila loša solucija, ali kao što sam rekao, moram razgovarati sa Amarom i sa ljudima iz kluba - kaže Bekrić.
Prije bi volio da se on proda, nije nesto specijalno poseban igrac, ali kad ga nema osjeti se.bistrikboy je napisao/la:Poljaci i Grci traže Željinog veznjaka
Milion eura za Bekrića
Novi ugovor
btw:M.Beslija jos ovu polusezonu igra i to je to.Sto se mene tice Beslija JE IGRACINA.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, FrDiHu, Konzerva i 29 gostiju.