Bayern@heart je napisao/la:Šteta što ti je mladostsretno u utakmici za treće mjesto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ipak ste vi ponos domovine![]()
![]()
![]()
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Najgori na utakmici Aleksić i Manjgafić ... Najbolji Memić, Atić i Gegić ...
Po treće mjesto, nema predaje ...
Po treće mjesto, nema predaje ...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 01 avg 2015, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
imali smo meč loptu na 77-74 za nas kad smo izgubili loptu bez šuta ..da smo tad poentirali bili bi u finalu ..no, čestitke momcima ..niko nije ovo od njih očekivao !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
joj ove momke treba 100.000 ljudi docekat. toliko, ugodna noc
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
- Kontakt:

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Svaka cast momcima, otisli su daleko iznad ocekivanja!
Ali ovaj Manjgafic, pa ja jos nisam vidio da nekom igracu inteligencija moze ici u minus. Kakva provala od igraca.
Ali ovaj Manjgafic, pa ja jos nisam vidio da nekom igracu inteligencija moze ici u minus. Kakva provala od igraca.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- akisarajevo92
- Kontakt:
Strasno... Nisam gledao prvo poluvrijeme, upalim, stignu nas, odem kad smo bili na -6, vratim se da vidim koji je rezultat, vodimo 74-77, nastavim gledati, zavrsi 82-77. Koji peh.
Steta za momke, nista, sutra za medalju protiv Grka najvjerovatnije.

Steta za momke, nista, sutra za medalju protiv Grka najvjerovatnije.

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 01 avg 2015, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Sami sebe dobili kao i obično 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Svaka cast prije svega Aticu, Gegicu, Memicu i Durmi na ovom turniru. Ovo sta smo sami sebi napravili na ovoj utakmici je zalosno, izgubili smo 17 razlike i poklonili poganim Turcima pobjedu. Manjgafica i Aleksica ne bih uopce da komentarisem.
Poslije trice gegica imali smo napad za +5, mangjafic je imao otvoren sut s tri metra i frajer radi neko skok dodavnje tjst muda bez.Napad poslije turci imaju 2 ofan skoka da bi dosli na -1
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
gluposti rade, ne znam šta su htjeli s onim tricama
napisa ja protiv španije, imamo čovjeka koji preuzima odgovornost, još samo da zna šutat
napisa ja protiv španije, imamo čovjeka koji preuzima odgovornost, još samo da zna šutat
Nad tobom sunce najljepše sja
- Juventinisimo
- Kontakt:
Steta....sami sebe pobijedili...ali opet, svaka cast momcima...nadam se da barem uzmemo trece mjesto..veliku sansu smo propustili za zlato.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Da nisu rođeni u BiH dobili bi 16 razlike. Pošto jesu, imaju naš mentalitet i idu Turci. Kvalitet je tu, srčanost je tu, ali to da u ključnim trenucima se moramo pogubiti, to je odlika BiH.
Iskreno kapa im do poda što su se i do sad borili protiv toga, dosta su velesila uništili...
Iskreno kapa im do poda što su se i do sad borili protiv toga, dosta su velesila uništili...
- skyisthelimit
Jucer su se izvukli i opet danas. Ubjedjen sam da smo bolji od njih. Izgubili smo nazalost nasim greskama u posljednjom minuti.
Steta
Steta
15.10 - 15.06 ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Yebo ga tito. Momcima svaka čast ali ne mogu vjerovat da smo prosuli +16. Uvijek nas uništi yebena treća četvrtina. Fuuuj. Morali smo ovo dobit i zaslužili smo finale, yebeni Turci su i jučer morali izgubit kao i danas ali uvijek se nekako vrate.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Svaka cast momcine. Ni jedne zamjerke nemam. Iz ove generacije ce se A tim u dogledno vrijeme popuniti sa bar 4-5 igraca. Atic,Gegic,Memic, Aleksic, oni su buducnost BiH kosarke, koliko go dneki imali protiv Aleksica nesto. Ipak su ovo momci koji tek treba da krenud a igraju ozbiljnu kosarku.
BosnaE
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema veze, polufinale je svakako ogroman uspjeh.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma to je taj naš mentalitet. Ovo se trebalo dobiti, ali šta je tu je. Idemo po bronzu koja će, ako osvojimo, biti ravna zlatu. 

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Draze bi mi bilo da smo izgubili 40 razlike, ovako valja momcima emotivno istrosenni i kojima je vjervatno ni docega igrati utakmicu za 3. mjesto
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amidzaa, Bing [Bot], Burberry46, CAGarfia, JHam, lumani, TripleThreat, VensanKasel i 43 gosta.