Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

aqarius
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la aqarius » 11 jun 2015, 22:20

ma de ljudi bolan ..nemamo mi igrača ...pa i da je Pupan iz Oždrlja bio na klupi ovu Bjelorusiju smo trebali uzeti,,realno i Bjelorusi su tarabe teške.Burić 5 zicera gađa u golmana ,pa ne mogu kontati koja je to rukometna inteligencija da xx puta pogodiš čovjeka a sam pred njim,Terzić ko nena kakva šuta ,Vražalić :silent: (ubi se bekane),ma nemaš igrača da kažeš e to je tip na koga se možeš osloniti..pa niko me ne može iznervirati ko rukometaši i vaktile Dževdo Alihodžić u košarci

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 11 jun 2015, 22:20

Jedina svijetla tačka ovog svega bi bio otkaz Markovicu ili njegova dobrovoljna ostavka (u šta čisto sumnjam). Imali smo vrhunac protiv Islanda i od tada, kola lagano kreću nizbrdo. Marković nije više za naše klupe. Nije džaba Toromanovic otisao! Vidjelo se od pripreminih utakmica u Kataru da su se pocele mijesati kruske i jabuke. Ne kazem da imamo reprezentaciju za evropskog, ali odavno markovic ne izvlaci maksimum iz ove ekipe.

MARKOVICU se zahvaliti i probati sa Maglajlijom naprimjer ili nekim provjerenim strucnjakom ;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 11 jun 2015, 22:20

U 36. minuti smo dali gol za 19-16, znaci do kraja zabili samo 3 gola. :rol: :rol:

SteveHeighway
Kontakt:

Re: RE: Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la SteveHeighway » 11 jun 2015, 22:20

xinxee je napisao/la:ma rasut ćemo Dance,živi bili pa vidjeli :D
Jasta cemo. Takav pristup prije svakog meca nas i kosta nekog boljeg rezultata. Prokleta smo mi nacija bez pobjednickog mentaliteta. Daj Bosnji hljeba i igara jbo ostalo..
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 jun 2015, 22:21

Da ima SP u tome ko moze najvise lopti baciti u bunar mi se na njega ne bi plasirali jer bi nasi od straha poceli dodavati loptu kako treba :puke:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 11 jun 2015, 22:21

Nadam se da će se sad neko sjetiti da smijeni ovog Sušića dok nije potpuno upropastio repku.
Ako iko ima rukometnih stručnjaka onda smo to mi, a diletant nam na klupi :puke:

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 11 jun 2015, 22:21

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 11 jun 2015, 22:21

E yebem ti zvono kurcevo, jel ovo moguce??? Dodje mi sa zgrade da skocim, pa kaaaaaaaaakoooooo??? 300 napada imaju da povedu, Terzic usere 2-3 lopte, onda se kurcaju na sred terena i nesta uvrcu loptu i lagano im u aut odlazi. Svaki yebeni sut nemoguc, hajde sto onaj sve skida, al su ga pola put pogodili... Da ne pricam o broju organizovanih napada, o kenjcu Markovicu, debilnom Buricu koji treba da mijenja DOKTORA Toromanovica, JOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJ.............. Govorim burazu cijeli dan da ce bit pisljivi X i eto vidi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

xinxee
Kontakt:

Re: RE: Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la xinxee » 11 jun 2015, 22:21

SteveHeighway je napisao/la:
Jasta cemo. Takav pristup prije svakog meca nas i kosta nekog boljeg rezultata. Prokleta smo mi nacija bez pobjednickog mentaliteta. Daj Bosnji hljeba i igara jbo ostalo..
ne razumiješ sarkazam ^^,ali dobro necu te,razumijem da si potresen zbog svega ovog.

Rios

Post Postao/la Rios » 11 jun 2015, 22:22

Sta reci,sami sebe kostali Eura,nema tu sreca/nesreca,smao se na sebe mozemo ljutiti.Imati 4-5 puta vodstvo od 3 razlike,ne znam ni sam koliko puta od 2,Bjelorusija se nudila,mi ih pustali da se vrate svaki put i na kraju bi sta bi.Vidjelo se i protiv Litvanije da ne igramo dobro,da ima problema u napadu prvenstveno,jbg..Napraviti onoliko tehnickih greska a utakmica se lomi,rezultat 20-20,mislim..
Malinovic,Peric,Grahovac i B.Buric :clap: :clap: :clap: Ostali bezveze uglavnom..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 11 jun 2015, 22:22

Evolution87 je napisao/la:Da smo utakmici u Litvaniji pristupili maximalno ozbiljno, a ne otisli samo na piknik, sad bi se oni baloni pustali sa vrha dvorane :puke:

Amaterizam.
Pustili su se :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 11 jun 2015, 22:22

ma ovo sportska pravda dolazi na svoje .... mi smo skoro pustili utakmicu protiv Litvanije misleci "ma ne moze biti remi i u Zenici" i evo sad , ali i treba - sva nasa nesreca u sportu nije nesreca vec nesto sto zasluzujemo zbog nacina kako igramo "nevazne" i "prijateljske" utakmice

Edalicious
Kontakt:

Post Postao/la Edalicious » 11 jun 2015, 22:23

Pricao sam s jednim nasim reprezentativcem nedavno,i covjek mi kaze da sve sto je Torke rekao stoji,ali niko nema muda da kaze to. Totalno neorganizovana igra bez ijedne kreacije,izradjene akcije u napadu. Sve se svodi na individualne tacke,pa ako prodje prodje. Krila nam uopste nisu potrebna,jer mi ne trcimo kontre,i ne izradjujemo akcije za krila. Sve u svemu,nadam se da je kraj Markovicu. KONACNO!!!! :evil: :evil:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 jun 2015, 22:23

Ma onako realno,koji qrc i da radimo na Evropskom ?

Kapa dole njima za trud i zalganje,vidi se da žele al ne znaju brate i to ti je,.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 11 jun 2015, 22:24

pobjedili smo sami sebe, opet igracima za borbu svaka cast!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 11 jun 2015, 22:24

Ma otisao Markovic ili ne ,ovo je nasa baza igraca. Plus Halilbegovic. To je to. Ko god da dodje,da je Terzic dao gol bili bi hvalospjevi kao sto su bili nakon zadnej sekunde na Islandu.
BosnaE

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 11 jun 2015, 22:24

Ma dajte ljudi nikad mi necemo ni imati repku dok se ne pocne ulagati vise u nasoj ligi. Polako igraci koji su cinili okosnicu tima odlaze a mladih igraca ni na vidiku(osim Perica i Milanovica). Ista situacija polako dolazi i u nogometu. Jedina nada je kosarka.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 jun 2015, 22:25

Kakva skupina amatera :urnebes: :clap:
Totalno opušteno odgledah zadnjih 15-ak minuta. Ljudi ne znaju i yebeš ga, ne možeš se tu nervirati. :urnebes:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 11 jun 2015, 22:25

Prokleta nacija i gotovo.

SteveHeighway
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la SteveHeighway » 11 jun 2015, 22:26

xinxee je napisao/la:
SteveHeighway je napisao/la:
ne razumiješ sarkazam ^^,ali dobro necu te,razumijem da si potresen zbog svega ovog.
Itekako sam ga razumio. Vise sam mislio generalno da ljudi kod nas tako razmisljaju,a ne ti.
Nisam potresen,jer ni prije meča nisam ocekivao pobjedu.
Da smo u grupi s Maltom,Azerbejdzanom i Gibraltarom nasli bi nacin da budemo treci.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.