Da ti ja unaprijed odgovorim na to pitanje. Kako se pise, Haris Medunjanin se vratio nazad u ekipu Maccabija i tako ce poceti igrati u prvom sastavu ponovo(pretpostavljam), a jos da se ne zaboravi da se ima mjesec dana do utakmice.Goalgetter je napisao/la:Pitam se onda hoce li pozvati Medunjanina, koji mjesecima ne igra u Maccabiju. Mislim da ove izjave mora malo tacnije formulisati.Elegant je napisao/la:Raduju me ovakve izjave, sto znaci da samo spremni mogu da igraju."Evo baš sam jutros pravio neku listu igrača, pa ćemo vidjeti u narednih nekoliko dana kakav će biti spisak za Brazil. Sigurno je da neću zvati više od 18, 19 igrača, jer ne želim protiv jedne takve ekipe praviti po šest, sedam izmjena. Napraviću maksimalno tri izmjene. Poziv neće dobiti igrači koji su bez klubova ili koji ne igraju za svoje klubove. Već sada moramo početi praviti okosnicu ekipu za naredne kvalifikacije", smatra Sušić.
Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Sad bi neko pomislio kako je Pape veliki stručnjak.Henry je napisao/la:A jest ovaj Pape bezobrazan,cuj 19-ti na svijetu.Kako ga nije stid.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Jok,neko bi pomislio ,kako si ti nAki strucnjak.Saurman je napisao/la:Sad bi neko pomislio kako je Pape veliki stručnjak.Henry je napisao/la:A jest ovaj Pape bezobrazan,cuj 19-ti na svijetu.Kako ga nije stid.
Strucnjak,ne strucnjak,on nas je doveo na 19-to mjesto,sto nijednom prethodniku nije poslo za rukom,iako su imali igrace kalibra Salihamidzic,Baljic,Bolic,Barbarez,Kodro,Hibic,Konjic,Music itd. itd.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Moj @pasodzigera naš'o i ti s kim ćeš se raspravljat'Pasodzigera je napisao/la:Jok,neko bi pomislio ,kako si ti nAki strucnjak.Saurman je napisao/la:Sad bi neko pomislio kako je Pape veliki stručnjak.Henry je napisao/la:A jest ovaj Pape bezobrazan,cuj 19-ti na svijetu.Kako ga nije stid.
Strucnjak,ne strucnjak,on nas je doveo na 19-to mjesto,sto nijednom prethodniku nije poslo za rukom,iako su imali igrace kalibra Salihamidzic,Baljic,Bolic,Barbarez,Kodro,Hibic,Konjic,Music itd. itd.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Jesu li prethodnici odveli reprezentaciju na neko od velikih takmičenja , je li to učinio Sušić ?Pasodzigera je napisao/la:Jok,neko bi pomislio ,kako si ti nAki strucnjak.Saurman je napisao/la:Sad bi neko pomislio kako je Pape veliki stručnjak.Henry je napisao/la:A jest ovaj Pape bezobrazan,cuj 19-ti na svijetu.Kako ga nije stid.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
najveci posao s reprezentacijom je napravio miroslav ciro blazevic. covjek kojeg mozemo voliti ili mrziti, cirkusant, prevarant, mozda nacionalista ali je od bih reprezentacije napravio cvrst, borben, respektabilan tim. prvi put smo igrali sigurno, bez problema pobjedjivali slabije, igrali ravnopravno sa jacim i najjacim, stekli pobjednicki mentalitet, dobacili do treceg sesira.........
susic jase na tom talasu , iako ne bas uspjesno, pitanje je koliko ce talas trajati
susic jase na tom talasu , iako ne bas uspjesno, pitanje je koliko ce talas trajati
Sent from my Commodore 64
jednim djelom se slazem sa tobom i ja mislim da je ma koliko neki se tome protivili da je Ciro bio jedna prekretnica u nasoj repki, od njegovog malog uspjeha (za nas do tada da se nevaramo velikog) dolaska u baraz , pocele su stvari se mjenjati , probudili se neki ljudi koji su trbali se probuditi prije 10-15 god!! ali dobro nikad nije kasno!! Na tim temeljima sada se pravi jedna zdrava repka!!! ne samo u igrackom smislu nego opcenito!!!nihco je napisao/la:najveci posao s reprezentacijom je napravio miroslav ciro blazevic. covjek kojeg mozemo voliti ili mrziti, cirkusant, prevarant, mozda nacionalista ali je od bih reprezentacije napravio cvrst, borben, respektabilan tim. prvi put smo igrali sigurno, bez problema pobjedjivali slabije, igrali ravnopravno sa jacim i najjacim, stekli pobjednicki mentalitet, dobacili do treceg sesira.........
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Eno Ciro porucuje da ako se zarati u Iranu da je spreman stati u prvu odbranbenu liniju sa njegovim' dobrim prijateljom Ahmedinedjadom.
Inace Ciro vjeruje u Papeta.

Inace Ciro vjeruje u Papeta.

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Iako će prema najavama za prijateljski meč protiv Brazila selektor Safet Sušić računati samo na najbolji raspoloživi igrački kadar, očekuje se kako će do početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, popularni Pape pozive uputiti još nekolicini bh. internacionalaca koji bi u budućnosti, ukoliko opravdaju ukazano povjerenje, mogli postati stalni članovi naše najbolje fudbalske reprezentacije.
Kriterij je jasan, a on glasi kako novim "Zmajevima" mogu postati samo oni igrači koji redovno i standardno nastupaju za prve timove svojih ekipa. Iako Sušić ne želi preko medija mešetariti sa imenima igrača, špekulira se kako su u budućnosti debiju u reprezentaciji najbliži Izet Hajrović, Nedeljko Malić i Edin Cocalić.
Da je Sušić jedan od prvih selektora koji uistinu aktivno traga za novim kvalitetnim reprezentativcima potvrđuje i činjenica da je Pape već kontaktirao fudbalera Grasshoppersa, mladog Izeta Hajrovića, inače ljevonogog ofanzivnog veznog igrača ovog švicarskog kluba.
- Safet Sušić me nazvao nedavno dok sam bio u Španiji sa klubom na pripremama. Izuzetno smo ugodno razgovarali i naravno glavna tema bila je reprezentacija. Selektoru sam poručio da je, ukoliko me pozove, moj jedini izbor Bosna i Hercegovina, a on mi je obećao kako će doći u Cirih da vidi moje nastupe, te da obavimo konkretan razgovor. - govori Izet Hajrović
Kriterij je jasan, a on glasi kako novim "Zmajevima" mogu postati samo oni igrači koji redovno i standardno nastupaju za prve timove svojih ekipa. Iako Sušić ne želi preko medija mešetariti sa imenima igrača, špekulira se kako su u budućnosti debiju u reprezentaciji najbliži Izet Hajrović, Nedeljko Malić i Edin Cocalić.
Da je Sušić jedan od prvih selektora koji uistinu aktivno traga za novim kvalitetnim reprezentativcima potvrđuje i činjenica da je Pape već kontaktirao fudbalera Grasshoppersa, mladog Izeta Hajrovića, inače ljevonogog ofanzivnog veznog igrača ovog švicarskog kluba.
- Safet Sušić me nazvao nedavno dok sam bio u Španiji sa klubom na pripremama. Izuzetno smo ugodno razgovarali i naravno glavna tema bila je reprezentacija. Selektoru sam poručio da je, ukoliko me pozove, moj jedini izbor Bosna i Hercegovina, a on mi je obećao kako će doći u Cirih da vidi moje nastupe, te da obavimo konkretan razgovor. - govori Izet Hajrović
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ofanzifni vezni igrac ,zar nam treba ...?seha je napisao/la:Iako će prema najavama za prijateljski meč protiv Brazila selektor Safet Sušić računati samo na najbolji raspoloživi igrački kadar, očekuje se kako će do početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, popularni Pape pozive uputiti još nekolicini bh. internacionalaca koji bi u budućnosti, ukoliko opravdaju ukazano povjerenje, mogli postati stalni članovi naše najbolje fudbalske reprezentacije.
ne treba, pored ibricica i stilica...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Vjerovatno nam ne treba, trebamo ga dati svicarcima... Ustvari, trebali smo i Lulica dati Svirarcima..ahmic je napisao/la:Ofanzifni vezni igrac ,zar nam treba ...?seha je napisao/la:Iako će prema najavama za prijateljski meč protiv Brazila selektor Safet Sušić računati samo na najbolji raspoloživi igrački kadar, očekuje se kako će do početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, popularni Pape pozive uputiti još nekolicini bh. internacionalaca koji bi u budućnosti, ukoliko opravdaju ukazano povjerenje, mogli postati stalni članovi naše najbolje fudbalske reprezentacije.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Istina je samo jedna, a ona nam kaže da u zadnje dvije godine stagniramo. Prije više od dvije godine smo dogurali do baraža i sada smo na istoj stepenici. Napretka, znači nema.Henry je napisao/la:A jest ovaj Pape bezobrazan,cuj 19-ti na svijetu.Kako ga nije stid.
To što smo trenutno devetnaesti neće značiti mnogo nakon KAN i EP, jer da je to 19. mjesto relevantno ne bi ga ostvarili (napredujući na ljestvici) nakon najtežeg poraza reprezentacije.
Ukoliko se uspijemo plasirati na neko veliko takmičenje ili se "ubacimo" u drugi jakosni šešir pri izvlačenju za velika takmičenja, tada ćemo napredovati. Ukoliko bude isto kao i sada, znači stagniramo, a ako kojim slučajem ne obezbjedimo ni taj prokleti baraž, znači nazadujemo.
Moje mišljenje je da trenutno tapkamo u mjestu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Goalgetter
- Kontakt:
E bas tako, trebamo ga dati Svicarcima, ne treba nam
. Izgleda mi nista ne ucimo od Njemaca, pa oni gledaju da pripoje sebi sve i jedan talenat koji ima bilo kakve veze sa Njemackom, ali eto, nama ne treba Hajrovic kao OM, nema veze sto je Misimovic ulazi u zavrsnu fazu karijere, Stilic i dalje stangira u Lechu, Ibro grije klupu u Moskvi, kao i sto je i Medunjanin pod suspenzijom. Istina, imamo igraca za tu poziciju, ali od viska glava ne boli, i vjerujem da bi Izet mogao biti isto pogodak za nasu repku kao Lulic, pa makar jedno pouzdano pojacanje sa klupe, koji ce zamjeniti Misketa ili Pjanica, kad budu imali los dan.

Što Pape ne dovede onoga Turčina (stoper, bek, ne znam ni sam), što je obećao nakon dolaska na čelo reprezentacije. O njemu je pričao tek kada je potpisao prvi ugovor sa NFSBiH. Baš me interesuje šta bi od tog obećanja. Ne znam da nije zaboravio.seha je napisao/la:Iako će prema najavama za prijateljski meč protiv Brazila selektor Safet Sušić računati samo na najbolji raspoloživi igrački kadar, očekuje se kako će do početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, popularni Pape pozive uputiti još nekolicini bh. internacionalaca koji bi u budućnosti, ukoliko opravdaju ukazano povjerenje, mogli postati stalni članovi naše najbolje fudbalske reprezentacije.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
ediz bahtiyaroglu ?avlami97 je napisao/la:Što Pape ne dovede onoga Turčina (stoper, bek, ne znam ni sam), što je obećao nakon dolaska na čelo reprezentacije. O njemu je pričao tek kada je potpisao prvi ugovor sa NFSBiH. Baš me interesuje šta bi od tog obećanja. Ne znam da nije zaboravio.seha je napisao/la:Iako će prema najavama za prijateljski meč protiv Brazila selektor Safet Sušić računati samo na najbolji raspoloživi igrački kadar, očekuje se kako će do početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, popularni Pape pozive uputiti još nekolicini bh. internacionalaca koji bi u budućnosti, ukoliko opravdaju ukazano povjerenje, mogli postati stalni članovi naše najbolje fudbalske reprezentacije.

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
U jaci sesir i ulazis tako sto se nalazis na odgovarajucem mjestu rang liste .Tezak i najtezi su dvije razlicite stvari kojim ti najbolje ne baratas.Sto se tice relevancije eto ti si relevantan i tvoje se pita,ta ce fifa.avlami97 je napisao/la:Istina je samo jedna, a ona nam kaže da u zadnje dvije godine stagniramo. Prije više od dvije godine smo dogurali do baraža i sada smo na istoj stepenici. Napretka, znači nema.Henry je napisao/la:A jest ovaj Pape bezobrazan,cuj 19-ti na svijetu.Kako ga nije stid.
To što smo trenutno devetnaesti neće značiti mnogo nakon KAN i EP, jer da je to 19. mjesto relevantno ne bi ga ostvarili (napredujući na ljestvici) nakon najtežeg poraza reprezentacije.
Ukoliko se uspijemo plasirati na neko veliko takmičenje ili se "ubacimo" u drugi jakosni šešir pri izvlačenju za velika takmičenja, tada ćemo napredovati. Ukoliko bude isto kao i sada, znači stagniramo, a ako kojim slučajem ne obezbjedimo ni taj prokleti baraž, znači nazadujemo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Možda i napredujemo. Ko zna? Samo što se to ne primjeti u zadnje dvije godine.
Prije dvije godine smo dogurali do baraža i time skočili u treću jakosnu skupinu. Takvog napretka ja ne vidim.
Prije dvije godine smo dogurali do baraža i time skočili u treću jakosnu skupinu. Takvog napretka ja ne vidim.
Ako gledamo povrsno tvoje misljenje je na mjestu.Ako bi se detaljnije analiziralo onda bas i nije.Kad poredis ,,Cirine,, kvalifikacije vidis da smo imali 11 bodova manjka za prvim Spancima i nismo imali nikakve sanse za prvim mjestom,dok u ,,Papetovim,, nam je Francuska pobjegla ne samo za bod vec za 15 min i slobodno sudijsko uvjerenje.avlami97 je napisao/la:Istina je samo jedna, a ona nam kaže da u zadnje dvije godine stagniramo. Prije više od dvije godine smo dogurali do baraža i sada smo na istoj stepenici. Napretka, znači nema.Henry je napisao/la:A jest ovaj Pape bezobrazan,cuj 19-ti na svijetu.Kako ga nije stid.
Gledajuci tako ne tapka se bas u mjestu kao sto kazes,a druga je stvar nasa standardna neobjektivnost.
Rejting ekipe je ekstremno porastao,sto se vidi i iz fifa rang liste(koliko god ona diskutabilna bila),klubova koji su kupili nase igrace(vecinom zahvaljujuci nastupima za repku),pa do toga koje ekipe zele igrati s nama prijateljske utakmice.
Nije bas sve tako crno,dostigli smo odredjeni nivo,koji uspjesno zadrzavamo,a prilika za korak vise su ove kvalifikacije. Iako treba reci da grupa nije laka kao sto to mi mislimo,ali teren je jedino mjerilo i tu cemo pokazati gdje smo.Mislim da imamo kvalitet za prvo mjesto,samo ako izbjegnemo novinarsku i navijacku euforiju jer svi danas igraju lopte,a mi to stalno zaboravljamo...
Španci bi bili ubjedljivo prvi i u grupi iz prve jakosne skupine (Njemačka, Italija, Engleska, Holandija). Francuzi su toliko loši da su izgubili tu prvu skupinu za kvalifikacije za SP u Brazilu. Ukoliko griješim ispravi me.Denizmare je napisao/la:Ako gledamo povrsno tvoje misljenje je na mjestu.Ako bi se detaljnije analiziralo onda bas i nije.Kad poredis ,,Cirine,, kvalifikacije vidis da smo imali 11 bodova manjka za prvim Spancima i nismo imali nikakve sanse za prvim mjestom,dok u ,,Papetovim,, nam je Francuska pobjegla ne samo za bod vec za 15 min i slobodno sudijsko uvjerenje.avlami97 je napisao/la:Istina je samo jedna, a ona nam kaže da u zadnje dvije godine stagniramo. Prije više od dvije godine smo dogurali do baraža i sada smo na istoj stepenici. Napretka, znači nema.Henry je napisao/la:A jest ovaj Pape bezobrazan,cuj 19-ti na svijetu.Kako ga nije stid.
Gledajuci tako ne tapka se bas u mjestu kao sto kazes,a druga je stvar nasa standardna neobjektivnost.
Rejting ekipe je ekstremno porastao,sto se vidi i iz fifa rang liste(koliko god ona diskutabilna bila),klubova koji su kupili nase igrace(vecinom zahvaljujuci nastupima za repku),pa do toga koje ekipe zele igrati s nama prijateljske utakmice.
Nije bas sve tako crno,dostigli smo odredjeni nivo,koji uspjesno zadrzavamo,a prilika za korak vise su ove kvalifikacije. Iako treba reci da grupa nije laka kao sto to mi mislimo,ali teren je jedino mjerilo i tu cemo pokazati gdje smo.Mislim da imamo kvalitet za prvo mjesto,samo ako izbjegnemo novinarsku i navijacku euforiju jer svi danas igraju lopte,a mi to stalno zaboravljamo...
Nakon baraža od prije dvije godine smo iz iz četvrte ušli u treću jakosnu skupinu, što nam je omogućilo povoljniji žrijeb za EP. Nažalost, nismo taj relativno lakši žrijeb iskoristili i ostali smo na istom nivou. Nismo napredovali. To su činjenjice. Isto kao i to da smo trenutno 19. Hoćemo li se održati na pozicijama koje bi nam osigurale drugi šešir. To je pitanje za budućnost, a odgovor ćemo saznati kada bude došlo vrijeme.
Do tada mi stojimo u mjestu, bez vidljivijeg napretka iako ta konstatacija nekima smeta. Svako treba da ima svoje mišljenje i ja ću ga prihvatiti ili odbaciti. Mišljenja zbog toga i postoje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.