FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 232

Krste11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Krste11 » 18 sep 2021, 08:56

Bez izmišljanja pozicija igračima, bolje trpiti Pidru lijevo nego slabiti desnu stranu prebacivanjem Šabanovića koji ove utakmice do sada igra odlično po meni

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 sep 2021, 09:00

joker90 je napisao/la:
18 sep 2021, 01:40
Dovedem dvojicu iraca na tekmu i 2 engleza, jedan ima godišnju za Emirates. Kaže ni ovakav Arsenal mu više nikad neće teško pasti nakon što su gledali ovo večeras i pitali me što naši igrači stoje kad jedan ima loptu i što ne prave utrčavanja u prostor.
Odlično zapažanje. Svi su to skontali osim stručnjaka za izmišljanje pozicija igračima.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 sep 2021, 09:01

vedinjo98 je napisao/la:
18 sep 2021, 01:51

Meni samo nije kako neko pokusava opravdati ili oprati nase nakon ove sramote. Trenera koji 5 od 11 igraca u prvoj postavi stavi na neprirodne pozicije. Igrace koji za 90 minuta ne znaju zabit gola ekipi koja je i fizicki i svim drugim igrackim kvalitetima (osim par pojedinaca) Prva Liga RS-a.

Riki Kapic je danas poslao 5-6 dugih dodavanja u bunar, je li mu za to kriv sudija? Dupovca (po treci put govorim) pretrci covjek koji je i sam rekao da se davno htio penzionisat (a ima 39 godina + 100 kila). Oremus ne zna centrirati, Heba fulio 1 na 1 sansu, Cmiljanic upropastio (eventualno) dobre gol-sanse. Merso je ostario, te nazalost definitivno zavrsio s ozbiljnim fudbalom.

Postujem misljenja i cinjenica da sudije usporavaju i ovako nekvalitetnu igru je istina. Medjutim, mi ne igramo Seriu A. To govorim za primjer. Stil igre moramo prilagoditi ligi. Cinjenica je da se liga rezira kao i proslog proljeca, ali uzimati sudjenje za opravdanje protiv Lea koji je edino Radnik dobio je smijesno. Ako je tako onda svaku utakmicu da nas nije briga, ali da imamo opravdanje.
Ja ba, ko da mu je Haland u napadu a ne 37mogodisnji sidras :rol: :rol: :rol:
Ma cirkus, ni r od rukopisa. Za Vinka se pricalo, Sarajevo nikad na kontre nije igralo u historiji. Evo sad "napadamo", pa? 9-10 suteva u okvir gola u svim domacim tekmama, uz TRI postignuta gola na Kosevu. Dobili smo samo ekipu koja je po svim pravilima prva liga RSa, a evo sad nas razbuca famozni klub X. Sablic samo serucka u medijima, a brate sad je dobio ekipu da se bori za sami vrh i da ekipama protiv Leotara trpa 3-4 komada bez po muke. Ne znam sta mu vise treba, jbt nisi Guardiola da imas neki svoj sistem i da ti trebaju jasno profilisani skupi igraci za njega.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 18 sep 2021, 09:10

Po meni je Kapic bio korektan sinoc, solidan na sredini otvara se pokusava nesto, nije mi bilo jasno sto ga je izveo onako rano, cak je imao i onaj jedan sut opasan.

Nas ubjedljivo najopasniji igrac na terenu je Kobiljar, jedini on nesto moze napraviti sam, prodorom i brzinom, ali nema snage za vise od pola sata igre...

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 sep 2021, 09:12

Vinko bi se sa ovom ekipom prosetao ligom.Sve sto je Vinko imao prosle sezone na jesen,Sablic ima sada isto ako ne i bolje.Vinko dok je imao ekipu i igrace,dok plate nisu kasnile itd. pišao je po ligi.Nije bilo patnje protiv ovakvi ekipa nego su se utakmice rijesavale u prvi 30 min sa 2-3 razlike.Covjek nije kriv sekunde zbog izgubljene titule.

Cala isto tako sa nedo Bog nikome ekipom u 2016/2017 borio se za titulu do zadnjeg kola i igrao finale kupa.Da je vodio od pocetka sezone i da je imao samo 2-3 jaca igraca,dupla kruna bez problema
A tada je liga i konkurencija bila dosta jaca nego sada po meni.

O Husrefu necu ni trositi rijeci

Dzeno isto u 2 sezone osvojio 2 trofeja,igrao play off,a tada niko to nije ocekivao od nas jer smo bas dugo bili bez pehara

Jucer je za poraz iskljucivo kriv Sablic ali necu odma da toliko pljujem covjeka jer svi znamo ako dobije derbi opet ce biti dizanje u svemir
Sve osim pobjede u srijedu,OSTAVKA!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 sep 2021, 09:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 18 sep 2021, 09:14

donDondon je napisao/la:
18 sep 2021, 08:38
vi opet ne shvatate da nema veze do formacije,ljudi ne znaju ,nemaju snage ili nemaju želje.Iskoci poneki pojedinac i to je to,sve ovisi kako ustane.

mislio sam da ce reorganizacije opet pocet za 2,3 godine a izgleda imat cemo je sa prvim snijegom
Nema reorganizacije nikakve dok god su ovi u klubu sa direktoricom te ne dodju drugi ljudi sa elanom i koji znaju sta hoce i koji ce postaviti cilj da za 5 god zele da vide Sarajevo tako i tako.
Ovi su istroseni i sa njima samo mozemo jos vise propadati vise ni raja nejde na tekme l,nije to samo sinoc gledamo to iz kola u kolo.
Ko ce ba vise da ide gore plati kartu i gleda mrtvog Hebiba,Krstu i ostale anti-talente 21og vjeka

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 18 sep 2021, 09:26

spezial je napisao/la:
17 sep 2021, 23:41
FirstDown je napisao/la:
17 sep 2021, 23:03
Ovo je statistika iz prijenosa
slika
Ne kontam kako vam nije jasno da ova slika sve govori o vecerasnjoj utakmici... 36 minuta igre nije normalno, treba biti 50-ak minimum, a to je licno odgovornost sudije... on dopusta valjanje i destrukciju igre i svira svaku glupost da te ubije...
Razumijemo mi da je sudija "sjeckao" igru ali isto tako znamo da smo igrali protiv mrtvog Leotara kojem smo trebali dati 3 gola za poluvrijeme pa te onda sudija moze povuci samo.
Al jok mi ispisasmo istoriju sinoc

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2021, 09:33

Ne znam da li je FK Sarajevo imao tezu i tmurniju godinu od ove, a bilo je svega kroz historiju. Al od januara pa ovo do sinoc ne znam da li moze se naci 2-3 pozitivne stvari. Ode jedan predsjednik, dodje drugi pa i on ode, direktor, trener, igraci te tuze, nece da igraju zbog duga, nisi imao pripreme, nisi registrovao igrače, lutaš u svim segmentima. A da ne pričam o šupljacima o stadionu, iskoraku u europi, dominaciji.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 sep 2021, 10:11

Krste11 je napisao/la:
18 sep 2021, 08:56
Bez izmišljanja pozicija igračima, bolje trpiti Pidru lijevo nego slabiti desnu stranu prebacivanjem Šabanovića koji ove utakmice do sada igra odlično po meni
Ne može se Pidro više trpiti s obzirom na to koliko je bodova i novca sam izgubio, agonija. Najbolji igrač nam nije igrao, Bagarić nije krilo a Hebibović nije igrač. Ahmetovića cijenim i poštujem ali jednostavno nije to to. Oremušu bi još dao dvije-tri utakmice da se uigra, čisto da ga odmah ne krivim jer ipak nije igrao 8 kola zbog uprave, jučer je bio očajan. Velkoski k'o Hebibović, oni nisu igrači, makar ne za Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 18 sep 2021, 10:16

A Boga vam što to sudija ne isjecka igru i tim kad Zrinjski nabi 5 komada Borcu usred Banjaluke? Mi se moramo pomiriti s tim da nam je pola tima tzv. dunđeri, tj, nešto što se samo u Sarajevu može nazvati fudbalerom.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2021, 10:25

Dizdarević
Šabanovic
Pidro
Trako
Kurdić
Djokanovic
Kapic
Kobiljar
Bodul
Ahmetovic
Bagaric

Ja bi ovako 4-4-2 u romb (baklava) bez krila posto ih nemamo. Svaki igrac je na prirodnoj poziciji, Bodulj na 10 Ahmet i Bagaric napadaci, polu lijevi Kapić, polu desno Kobiljar, Djokanovic destruktuviac sto jedino moze i biti. Ova 4 mlada nazad nek se bore nisu lošiji od Dupovca, Oremuš i slicnih.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 sep 2021, 10:34

U ovih 5 ligaski utakmica kuci do sada,prema zvanicnim podatcima
5 utakmica(od toga 3 su derbi kola)-prosjecna posjeta=2550

Mene je stid,ne znam za ostale
22.09 SVI NA KOSEVO!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 18 sep 2021, 10:38

bordobijeli je napisao/la:
18 sep 2021, 10:25
Dizdarević
Šabanovic
Pidro
Trako
Kurdić
Djokanovic
Kapic
Kobiljar
Bodul
Ahmetovic
Bagaric

Ja bi ovako 4-4-2 u romb (baklava) bez krila posto ih nemamo. Svaki igrac je na prirodnoj poziciji, Bodulj na 10 Ahmet i Bagaric napadaci, polu lijevi Kapić, polu desno Kobiljar, Djokanovic destruktuviac sto jedino moze i biti. Ova 4 mlada nazad nek se bore nisu lošiji od Dupovca, Oremuš i slicnih.
Slazem se da je romb najbolja formacija za nas, jer za formacije sa 3 nazad ti fali lwb, saban moze odgovoriti rwb, pidro lwb ne moze
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2021, 10:49

NajvecaRadosti je napisao/la:
18 sep 2021, 10:34
U ovih 5 ligaski utakmica kuci do sada,prema zvanicnim podatcima
5 utakmica(od toga 3 su derbi kola)-prosjecna posjeta=2550

Mene je stid,ne znam za ostale
22.09 SVI NA KOSEVO!
Sta god se dešava ima neki razlog, nije slučajno sto je malo raje na kosevu i zasto su ljudi nezainteresovani za FKS .

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 18 sep 2021, 10:50

Nemojte biti nerealni da je ovo ekipa za sam vrh tabele. Kakav crni vrh tabele, top četiri pozicija i da budemo prezadovoljni.

Nažalost, kvaliteta ima samo u tragovima. To i dalje ne znači da se Leotar ne može dobiti, Leotar se morao dobiti bez obzira na sve, ali ova ekipa se poredi sa ekipom iz prošlog jesenjeg dijela sezone, a to je smiješno poređenje.

hotonjskimaher
Kontakt:

Post Postao/la hotonjskimaher » 18 sep 2021, 10:50

Dupovca klupirat protiv Zelje nek igra trako i kurdić onaj lik sinoc ga pretrcaje i ubija a u njemu 100 kila i više na šta smo spali.
Maroon Brothers 1946

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 18 sep 2021, 10:52

Kurdić je krkan
ISTINA ZA VEDRANA!

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 18 sep 2021, 10:53

izdzezveubrazil je napisao/la:
18 sep 2021, 10:50
Nemojte biti nerealni da je ovo ekipa za sam vrh tabele. Kakav crni vrh tabele, top četiri pozicija i da budemo prezadovoljni.

Nažalost, kvaliteta ima samo u tragovima. To i dalje ne znači da se Leotar ne može dobiti, Leotar se morao dobiti bez obzira na sve, ali ova ekipa se poredi sa ekipom iz prošlog jesenjeg dijela sezone, a to je smiješno poređenje.
Tako je, ko je do sinoc imao ikakve iluzije, poslije ove predstave ih vise sigurno nema. Ocito da ce na kosevu biti patnja s kim god budemo igrali, losi smo i to je to.

Evropa treba biti cilj ove sezone, bila bi tragedija da je ne izborimo.

hotonjskimaher
Kontakt:

Post Postao/la hotonjskimaher » 18 sep 2021, 10:56

Krste11 je napisao/la:
18 sep 2021, 08:56
Šabanović je naš najbolji igrač utakmicama unazad ne znam koji ga je **** prebacio na drugu stranu
Maroon Brothers 1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 sep 2021, 10:59

spezial je napisao/la:
18 sep 2021, 10:53
izdzezveubrazil je napisao/la:
18 sep 2021, 10:50

Tako je, ko je do sinoc imao ikakve iluzije, poslije ove predstave ih vise sigurno nema. Ocito da ce na kosevu biti patnja s kim god budemo igrali, losi smo i to je to.

Evropa treba biti cilj ove sezone, bila bi tragedija da je ne izborimo.
To bi nas unazadilo otprilike 3 godine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, Bing [Bot], Dave, juka55 i 53 gosta.