Blind je cuvao Llorentea, ne Ligt.Nail for Real je napisao/la:Pisanje po De Ligtu.Lillard je napisao/la:Fernando Llorente won 13 out of his 17 aerial duels against Ajax, the most in a #UCL knockout game this season and second-most in any game in the 2018-19 competition.
He was only on the pitch for the second half
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ljudi poste u takvim uslovima i ne idu u finale lp zbog toga, a ti, moj bošnjače, mrsko ti ustat?
Drizzy Drake
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dobar je fudbaler i voli fudbal, ali igrao bi hokej 99% jer je to ganjao prije košarke.anonymousHD je napisao/la:Onom debilu Drummondu asistirao. Dobar je on fudbaler. Da nije bio košarkaš, to bi danas bio.Dzoni je napisao/la:Dobar je Bgm.
Prati fudbal,mislim da je cak na nekom dunk contestu nekom (ne mogu se sjetit kome) asistiro nogom.
Jbt, kakve scene kod trećeg gola, kao Ramos vs Atletico. Strava.
I kakav mrtvi Drummond i ta kamilica, ovo je iconic

probali su i ovo al jbg nije se dalo

Finale, jači je Liverpul. ALi jedna utakmica, pa Zvezda je pokazala da može dobiti Liverpula.
Svaka čast sparsima, Poketino tito lično.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
razbiće ih spursi u finalu. da je bilo ko drugi na klupi liverpoola imali bi neke šanse, ali budući da im je trener najveći luzer u svijetu fudbala ne očekujem nešto od njih. pa čovjek je ispušio sva finala koja je u karijeri igrao. najprecijenjeniji trener u epl.Riziko je napisao/la:Finale, jači je Liverpul. ALi jedna utakmica, pa Zvezda je pokazala da može dobiti Liverpula.
Drizzy Drake
thanus je napisao/la:razbiće ih spursi u finalu. da je bilo ko drugi na klupi liverpoola imali bi neke šanse, ali budući da im je trener najveći luzer u svijetu fudbala ne očekujem nešto od njih. pa čovjek je ispušio sva finala koja je u karijeri igrao. najprecijenjeniji trener u epl.Riziko je napisao/la:Finale, jači je Liverpul. ALi jedna utakmica, pa Zvezda je pokazala da može dobiti Liverpula.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
baš me zanima šta je toliko smiješno. jel možda nije istina ovo što sam napisao? koliko je to finala igrao a koliko pobijedio? treba biti realan i reći da je poche bolji i iskusniji trener. da on ima ovu ekipu liverpoola malo sutra bi city i ove sezone bio prvak.StevieG8 je napisao/la:thanus je napisao/la:razbiće ih spursi u finalu. da je bilo ko drugi na klupi liverpoola imali bi neke šanse, ali budući da im je trener najveći luzer u svijetu fudbala ne očekujem nešto od njih. pa čovjek je ispušio sva finala koja je u karijeri igrao. najprecijenjeniji trener u epl.Riziko je napisao/la:Finale, jači je Liverpul. ALi jedna utakmica, pa Zvezda je pokazala da može dobiti Liverpula.
Drizzy Drake
Kazu da ga lose ide u playoffuOsim13 je napisao/la:Curry ne odustaje
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- akisarajevo92
- Kontakt:
Znaci vrlo moguce da budu engleska finala u oba evropska takmicenja, sram ih bilo, nije im dovoljna PL i ona dva kupa
Ne bih nikako otpisao Spurse u finalu, ekipa koja ovako prolazi vise puta moze sve, podsjecaju me na Chelsea kad je uzeo titulu 2012-e na Allianz Areni
Gledaj emocija, ovo samo fudbal moze

Ne bih nikako otpisao Spurse u finalu, ekipa koja ovako prolazi vise puta moze sve, podsjecaju me na Chelsea kad je uzeo titulu 2012-e na Allianz Areni
Gledaj emocija, ovo samo fudbal moze

Don't believe the hype.
Kad vec hoces da idemo tom rutom ko je sta pobijedio/izgubio i koliko je cega osvojio taj isti Poche ti ima krompir kraj broja osvojenih trofeja. I potpuno je besmisleno, nezahvalno i u rangu neandertalca ocjenjivat trenere po tome kako prolaze u finalima i koliko trofeja imaju. Po toj logici Erik ten Hag je nikakav trener, klasicni bottler koji je prosuo prednost od 3 gola a čekaj, pa zar nije doveo Ajax iz kvalifikacija skoro do finala lige sa ovako mladom ekipom. Onda je i Pep propali trener, luzer koji vec koliko godina ne moze da dođe do finala, a **** ga ipak je osvajao neke titule liga. Al to se ne racuna isto kao sto se Kloppu ne racunaju uspjesi s Dortmundom, ekipom koja je skinula Bayern s trona nakon cega su ih skalpirali kupovinom svih igrača koji su to na to pristali. Ističes određene mane trenera koje su prisutne kod svakog u svijetu fudbala i na osnovu toga generaliziraš i proglašavaš ga neuspjelim i propalim, pa bas me zanima sta si to ti postigao u fudbalskom svijetu da imas pravo da nekog proglasavas luzerom. Idi gledaj crtane ostavi se fudbala.thanus je napisao/la: baš me zanima šta je toliko smiješno. jel možda nije istina ovo što sam napisao? koliko je to finala igrao a koliko pobijedio? treba biti realan i reći da je poche bolji i iskusniji trener. da on ima ovu ekipu liverpoola malo sutra bi city i ove sezone bio prvak.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Na kog trosis vrijeme i slova hahahaha

To su idiotarije i to teze.thanus je napisao/la:ljudi poste u takvim uslovima i ne idu u finale lp zbog toga, a ti, moj bošnjače, mrsko ti ustat?
pa ten hag vjerovatno i nije neki ekstra trener. čovjeku se poklopili relativno lagani protivnici i sad je tu gdje jeste. i di matteo je osvojio ligu prvaka pa gdje je sad? jedna sezona ne znači ništa.
i uzmiaš za primjer guardiolu koji je recimo osvajao kup u engleskoj u skorije vrijeme. klopp nije ni to. pa šta reći za trenera kojem je zadnji veći trofej bundesliga 2012.
ali eto, neću dalje da komentarišem. vidjećeš i sam 1. juna da sam bio upravu.
i uzmiaš za primjer guardiolu koji je recimo osvajao kup u engleskoj u skorije vrijeme. klopp nije ni to. pa šta reći za trenera kojem je zadnji veći trofej bundesliga 2012.
ali eto, neću dalje da komentarišem. vidjećeš i sam 1. juna da sam bio upravu.
Drizzy Drake
Za ove što omalovažavaju sve i svakoga. Ovo oko trenera. Ako Ten Hag ne valja, Pochetino, Pep, Klopp, ovaj-onaj...ko je to bgt po vama eto dobar trener?
Amar Osim
Ihh kako Amar Osim kupuje utakmice ni Pep tako ne mozeItsRamiz je napisao/la:Amar Osim
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne valja niko brate, ko god ispadne je ****, a onaj koji osvoji je prevara koja se potrefila u pravo vrijeme na pravom mjestubaltazar7 je napisao/la:Za ove što omalovažavaju sve i svakoga. Ovo oko trenera. Ako Ten Hag ne valja, Pochetino, Pep, Klopp, ovaj-onaj...ko je to bgt po vama eto dobar trener?
osim jupa naravno on je klasa iznad svih i certifikovani 10/10 trener
i specijalni za njegove qurcojahace, on je top klasa sta god da uradi i sta god da se desi
Bratu Sarmi samo Juppbaltazar7 je napisao/la:Za ove što omalovažavaju sve i svakoga. Ovo oko trenera. Ako Ten Hag ne valja, Pochetino, Pep, Klopp, ovaj-onaj...ko je to bgt po vama eto dobar trener?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.