Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
igra dimitrov, toliko igra da mu za brejk trebaju 3 duple nadala u 1 gemu
ovo jos nikad od njega nisam vidio, ali nikad za volke godine
ovo jos nikad od njega nisam vidio, ali nikad za volke godine
cuj bugara sto navijaju 

-
- Kontakt:
u 1 gemu 2 miss hita...allahu dragi
Hajd Rafa break,previse UE za njega nesvojstveno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
pravi greske kad lopta pada po sredini izmedju servis i osnovne linije a on tacno namjesten za forehand, ne treba se ni izvlaxit nit ista....tuga **** ga zulj u ustaemir18 je napisao/la:Hajd Rafa break,previse UE za njega nesvojstveno.
vamos
Vamos1
Samo da drzi svoj servis puci ce Bugarin,smanjiti greske i zavrsit ga sto prije.
Samo da drzi svoj servis puci ce Bugarin,smanjiti greske i zavrsit ga sto prije.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
To je to popusta malo prvi servis kod Dimitrova,dosta grijesi,Rafa smanjio broj gresaka BH ga fino sllusa danas,servira dobro.
-
- Kontakt:
u 3 setu dimitrov vraca brejk iskljucivo greskama nadala, 1 dupla, 2 neforsirane, 1 forsirana doduse je bila
edit
sta cojek pogodi na 30 30 5 6 za grigora u 3 setu....
tribine hahah
edit
sta cojek pogodi na 30 30 5 6 za grigora u 3 setu....
tribine hahah

Kakve dvije greške Dimitrova, auh.
Steta Choknu Grigor ima igru ali nije dobar u vugla.
Hajde Nadal rjesavaj ovo jbmu previse se umara.
Mec odlican dosta lijepi Winnera a bgm i UE.
Hajde Nadal rjesavaj ovo jbmu previse se umara.
Mec odlican dosta lijepi Winnera a bgm i UE.
Izgubio je Grigor na mec loptu i set, sad i mec. Šteta.
Grisa sam sebe pobijedi. Steta.
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
Smeta zulj Rafi vidi se to,dosta je nervozan valjda sanira povredu do polufinala.
-
- Kontakt:
istina choakno jeste ali reci da ima igru je smjesno, sem mreze i aseva ne znam jel imo 5 winera
ispade po rezultatu on igra nesto ali ono igre vidjelo nije
servis ga je malo sluzio u prvom i to je to
a kad je rafa prije par godina uzimao federera samo i samo na osnovu rogerovih UE tj sto je igra bila udaraj na fedexov backhand pa sta bude, onda je to bilo super i rogerovi winneri se nisu brojali a sad se grishi sve broji :s
eh kad bi grisha htio preokrenuti na 3:2 !!
eh kad bi grisha htio preokrenuti na 3:2 !!
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
U drugom i trecem nije i opet dosao do TB-a, protiv Nadala? Gledao sam na prekide pa ne mogu nista posebno reci o igri. Kontradiktoran si sam sebi.samosarajvo je napisao/la:istina choakno jeste ali reci da ima igru je smjesno, sem mreze i aseva ne znam jel imo 5 winera
Statistika govori da Nadal ima 38 a Grigor 50 winera,ali isto tako Rafa ima manje gresaka 42-51.Ali opet Rafa je imao los dan plus povreda koju vuce su uticali na to da se ovaj me oduzi inace sam siguran da bi Rafa prije to okoncao.Ali treba biti realan i reci da Grigo itekako ma udarce i da ce biti top 10 vrlo brzo.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 22 jan 2014, 08:23, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
upravo to zelim reci , igre nije imo ni u 2 ni u 3 setu, pa recu i u 1 setu sem servisarogeRF je napisao/la:U drugom i trecem nije i opet dosao do TB-a, protiv Nadala? Gledao sam na prekide pa ne mogu nista posebno reci o igri. Kontradiktoran si sam sebi.samosarajvo je napisao/la:istina choakno jeste ali reci da ima igru je smjesno, sem mreze i aseva ne znam jel imo 5 winera
a dosao je do 2 TB-a.To dovoljno govori o Nadalovoj igri.
a posto ne gledas sa ti objasnim malo
-u prvom setu brejk izgubio sa duplom i 2 greske,
-u drugom dimi rebrejkno kad je nadal napravio 3 duple u gemu (proxitaj ovo opet) a i cetvrti poen je bila UE.
-u trecem dimi vratio brejk opet sa 2 UE i 1 duplom nadala i to kljucnom na 30:40.
-u tb treceg rafa mu dao set lopte fulivsi 2 otvorena io forehanda, poslje toga Dimi jeste choknuo priznao sam.
a svaki put kad sam ti rekao da je bila Ue bila je lopta po sredini izmedju servis i osnovnr linije bez potrebe za namjestanjem ikakvim.
a naprvio ih j evec 50 (nadal 50 ue) heeej?
priznajem. i Grigor jeste grijesio i pravio ue ali to je to igrac koji stalno napada,trazi vinere i zato grijesi
danas je cak i vise grijesio sto opet govori o rafinoj igri
edit: zab ssm 2 miss hita zaredom kod 0:30 za rafu na grigorov servis u 2 setu msm da je bilo.umjesto brejka dimi s evratio na 30:30 i uzeo gem
samosarajvo je napisao/la:upravo to zelim reci , igre nije imo ni u 2 ni u 3 setu, pa recu i u 1 setu sem servisarogeRF je napisao/la:U drugom i trecem nije i opet dosao do TB-a, protiv Nadala? Gledao sam na prekide pa ne mogu nista posebno reci o igri. Kontradiktoran si sam sebi.samosarajvo je napisao/la:istina choakno jeste ali reci da ima igru je smjesno, sem mreze i aseva ne znam jel imo 5 winera
a dosao je do 2 TB-a.To dovoljno govori o Nadalovoj igri.
a posto ne gledas sa ti objasnim malo
u prvom setu brejk izgubio sa duplom i 2 greske, u drugom dimi rebrejkno kad je nadal napravio 3 duple u gemu (proxitaj ovo opet) a i cetvrti poen je bila UE.
u trecem dimi vratio brejk opez sa 2 UE i 1 duplom i to kljucnom na 30:40.
u tb treceg rafa mu dao set lopte fulivsi 2 otvorena io forehanda, poslje toga Dimi jeste choknuo priznao sam.
a svaki put kad sam ti rekao da je bila Ue bila je lopta po sredini izmedju servis i osnovnr linije bez potrebe za namjestanjem ikakvim.
a naprvio ih j evec 50 (nadal 50 ue) heeej?
edit: zab ssm 2 miss hita zaredom kod 0:30 za rafu na grigorov servis u 2 setu msm da je bilo.umjesto brejka dimi s evratio na 30:30 i uzeo gem
Da, ali i dalje ne shvatam kako je svoje gameove u 2. i 3. setu osvajao ako ga servis nije isao, ako je njegova igra smijesna, ako nema winera, i to protiv jednog Nadala (jednog od najboljih returnera na touru, igraca koji svaki poen igra kao da je i posljednji)? I on je pravio neforsirane, kao i Spanac.
Mnogo mi je žao gospode koji su navijali za Dimitrova, mislim, većina njih je navijala protiv Nadala a ne za Grišu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.