FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 30 jan 2017, 21:21

Aerials je napisao/la:Ma ne znam šta ste očekivali, momka otpisao Vlado, gospoda mu ne da pare.. pa nije budala da trenira sa juniorima pola godine i prima vjerovatno mizeriju. Dobro smo i prošli ako je pristao na otpis dugova u zamjenu za papire :)
Kakav otpis dugova, kada mačak reče da je svim igračima sve isplaćeno [emoji33]

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 30 jan 2017, 21:36

Ne vjerujem, dok na zvaničnoj ne vidim. :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 30 jan 2017, 21:47

Probisvjet je napisao/la:Radovi su ubrzani na izgradnji "istoka". Problem je sto se radi nocu pa ne vidite.

da se izbjegne gužva i saobraćajni kolaps :lol:

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 30 jan 2017, 21:49

Aerials je napisao/la:Ma ne znam šta ste očekivali, momka otpisao Vlado, gospoda mu ne da pare.. pa nije budala da trenira sa juniorima pola godine i prima vjerovatno mizeriju. Dobro smo i prošli ako je pristao na otpis dugova u zamjenu za papire :)
I to što kažeš, nije ni bilo za nadat se da će ostat. :kafa:

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 30 jan 2017, 21:57

bez zezancije radel ista na Istoku rekose da pocinju u ponedjeljak

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 jan 2017, 22:03

adnan27 je napisao/la:bez zezancije radel ista na Istoku rekose da pocinju u ponedjeljak
Sad kad bi prošo ne bi Tusanj prepoznao... Kemo dole sa Aidom kosarkasem kamp napravio.... danonocno vrte kamioni... Senco dodje ponekad... Zauzet je pojacanjima i uplatama obestecenja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 30 jan 2017, 22:11

adnan27 je napisao/la:bez zezancije radel ista na Istoku rekose da pocinju u ponedjeljak
Jutros sam u prolazu vidio kamion i bager na istoku. Tako da se radi nesto.
Jedan grad, jedna ljubav!

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 30 jan 2017, 22:23

staragarda je napisao/la:
Sad kad bi prošo ne bi Tusanj prepoznao... Kemo dole sa Aidom kosarkasem kamp napravio.... danonocno vrte kamioni... Senco dodje ponekad... Zauzet je pojacanjima i uplatama obestecenja
I šaluje most na Zlokovcu.....
:pinokio:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 jan 2017, 23:26

Rade jasta, poceli prije 26 minuta. Samo nocu rade od 23.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 30 jan 2017, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 jan 2017, 23:28

costacurta08 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Radovi su ubrzani na izgradnji "istoka". Problem je sto se radi nocu pa ne vidite.

da se izbjegne gužva i saobraćajni kolaps :lol:
:lol: :rol:
Rekao im Jasko samo u vrijeme smanjene vidljivosti, da nas iznenade kada progledamo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 jan 2017, 01:13

Nije se ljudi za zajebavat fakat nije dobro :( nije Kol Lud neka de vjerovatno mu je Senco rekao da ce imat dnevnicu a ne redovnu platu ko rodjenom ocu i i sinu od rdjee setre mu ... **** nece ljudi za dnevnicu lik naviko na one nocne turnire i placat dnevnicu igracima ...za mi je ostalih Bonny koj je uvjektu pomaze. Po njemu ce se slomita nije lik zasluzio zbog ovih drugh koji vjerovatno nisu nikad marke dali ,sto vise tuzili Slobodu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jan 2017, 01:29

Sa platnog spiska skinuti: Zeba, Kostic, Govedarica, Fatic, Hasanovic, Piric, Bobic, Karic, Djidic i Mehidic. Ebite me ako to nije 60% ukupnih placanja u Slobodi i opet nema novca.
U ovoj ekipi koja je ostala jedini imao vecu platu Subic, svi ostali igrali za nizi novac od vecine ovih gore navedenih.

I onda nakon sto skines 10 igraca sa platnog spiska koji su imali projekciju da budu starteri u ovoj ekipi, dobijes Azmirov novac od Evrope, skines pivaru i dobijes generalnog i kazes da nemas novca za Arezinu. Pa jesmol mi premijerligas ili Federaligas? Kakav je to budzet kojim se vodi jedan premijerligas?
Sto si se prihvatio toga ako imas novac koji je dovoljan da vodis ekipu iz kantonalne lige.

Pricas neke gluposti u medije, Vlado o nekim krcmarima, macak se qrci kao neki boss nema Kosticu nigdje. I onda dodje vrijeme za platu i ti mu samo dadnes ispisnicu jer ti je puno da mu platis 5 mjesecnih do kraja maja.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 jan 2017, 02:07

Hajde da mi lijepo sacekamo zvanicno da je momak dobio raskid na arbitraži pa da onda jos ljepše sacekamo da malo ispred kluba izadje predsjednik posto je on najviše kenjario i busao se u prsa i pojasni stvari oko Kostica jer ovaj se ocigledno nafuro da su mu ovo kikaci... Vjerojatno tamo onoj sakici ljudi prosipa ublehe i lozi ih pa konta moze i ovdje

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 31 jan 2017, 02:16

Oko Arezine ne znamo cijelu pricu, ne znamo koliko je trazio, mozda je npr. trazio vecu platu od Ordagica i Krpica sto nema logike nikako nit iko smije imati vecu platu od njih, pa ako ga hoces u klub moras i Krpicu i Ordagicu povisiti, pa ce se onda jos petorica javiti za povisenje. Opet moze biti da je smijesne pare trazio a UO nije zelio pristati. Nemojte samo ove negative u prazno...
Nad tobom sunce najljepše sja

Brdo1919
Kontakt:

Post Postao/la Brdo1919 » 31 jan 2017, 08:05

Svi znamo da nema novaca za kurcenje sa igracima, tako da se ne treba zanositi nekakvim super pojacanjima. Srecom je dosta igraca ostalo u timu, vise nego sto sam ocekivao. Ovisi o uigranosti, mislim da se mozemo ukljuciti u borbu za Evropu. Zaboravljamo Grahovca stalno, a taj momak je meni u proslom periodu bio odlican.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 jan 2017, 09:23

Brdo1919 je napisao/la:Svi znamo da nema novaca za kurcenje sa igracima, tako da se ne treba zanositi nekakvim super pojacanjima. Srecom je dosta igraca ostalo u timu, vise nego sto sam ocekivao. Ovisi o uigranosti, mislim da se mozemo ukljuciti u borbu za Evropu. Zaboravljamo Grahovca stalno, a taj momak je meni u proslom periodu bio odlican.
Neko je pisao vec ranije...Pa sta si se koje pm hvatao posla ako nema para..Sto si onda tu....Da peres pare,STA...Pa zadatak predsjednika i jeste da nadje kesh... onda daj da neko od nas bude predsjednik kluba, jbt...Cu,nema para... garant je Arezina trazio 100 000 za sezonu... Covjek u olimpiku zavrsio, jbt

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 31 jan 2017, 09:32

Vlado garant nije htio Arezinu, jer kada je bio trener Čelika taj mali ga je ispalio u zadnji cas da predje iz Zrinjskog u Celik, sve bilo dogovoreno i on trazio neke ekstra uslove odjednom. Siguran sam da ga Vlado nije htio
Opstanak moramo izboriti

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 31 jan 2017, 09:42

staragarda je napisao/la:Hajde da mi lijepo sacekamo zvanicno da je momak dobio raskid na arbitraži pa da onda jos ljepše sacekamo da malo ispred kluba izadje predsjednik posto je on najviše kenjario i busao se u prsa i pojasni stvari oko Kostica jer ovaj se ocigledno nafuro da su mu ovo kikaci... Vjerojatno tamo onoj sakici ljudi prosipa ublehe i lozi ih pa konta moze i ovdje
Ta ce nam Arezin daj nam nase djeceeee

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 31 jan 2017, 09:46

Nek je on htio kljusinu Tandira :urnebes: Ostavio bi on sve redom koji su otišli, al on se ništa ne pita i tu je obična marioneta. E jedino su mu s Mikicom ispunili želju, garant ga je Vlado traži :mrgreen:

Brdo1919
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Brdo1919 » 31 jan 2017, 10:29

staragarda je napisao/la:
Brdo1919 je napisao/la:Svi znamo da nema novaca za kurcenje sa igracima, tako da se ne treba zanositi nekakvim super pojacanjima. Srecom je dosta igraca ostalo u timu, vise nego sto sam ocekivao. Ovisi o uigranosti, mislim da se mozemo ukljuciti u borbu za Evropu. Zaboravljamo Grahovca stalno, a taj momak je meni u proslom periodu bio odlican.
Neko je pisao vec ranije...Pa sta si se koje pm hvatao posla ako nema para..Sto si onda tu....Da peres pare,STA...Pa zadatak predsjednika i jeste da nadje kesh... onda daj da neko od nas bude predsjednik kluba, jbt...Cu,nema para... garant je Arezina trazio 100 000 za sezonu... Covjek u olimpiku zavrsio, jbt
Ima para koliko ima, ako neko ima vise para neka preuzme Klub. Neka stabiliziraju Klub napokon, da Klub bude organizovana i stabilna firma, to bi bilo najvazbije za Klub i za nas. Ovo sa reprogramom je sansa da se rijese svi repovi polako. A za sada nisam nezadovoljan igrackim kadrom, mada bi pozelio jos 2-3 igraca. Vise se brinem za ljeto, kako ce to proci, ali o tom potom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.