FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@pitar Radovcu i Vranjesu mozes dat jedino iz iste false vode da se napiju...
-
- Kontakt:
hvala to je taj
kakVa ludnica na tribinama ,evo i sad me neka jeza uhvati
OBUCA

Sretan rodjendan nasem Samiru Radovcu

Do sutra bi mi mogli nabrajati lijepe trenutke u našoj bogatoj prošlosti. Nekome je draži ovaj nekom onaj.....
Ali vjerujem da ćemo u budućnosti imati još više razloga za slavlje.
@bordobijeli
Pa gdje si ti čovječe?
@bordobijeli
Pa gdje si ti čovječe?

ade43 je napisao/la:Sretan rodjendan nasem Samiru Radovcu![]()
![]()
-
- Kontakt:
[quote="hilmo"]Do sutra bi mi mogli nabrajati lijepe trenutke u našoj bogatoj prošlosti. Nekome je draži ovaj nekom onaj.....
@bordobijeli
Pa gdje si ti čovječe?
ziv sam
Hilmo stari druze
pratim ja forum samo nema nekakvih specijalnih dogadjanja sve je potaman
pa se i ne javljam
@bordobijeli
Pa gdje si ti čovječe?

ziv sam

sekac je napisao/la:http://youtu.be/kre3lOCJsEY Eto ga bratebordobijeli je napisao/la:bilo je puno tuznih ali i lijepih trenutaka uz FK SARAJEVO al meni najdrazi je gol Obuce za 1-1 protiv slavije kakva je to radost bila ,ako neko ima negdje taj gol neka postavi

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Re: Odg: FK Sarajevo
Kodro nema potrebe za pojacanjima.
E svašta.

E svašta.
Sad ti pogledah postove i tebi stvarno nije lako jarane!siljevac je napisao/la:![]()
![]()
sto cimirot ostaje u sarajevu jos par dana
![]()
![]()
![]()
![]()
istina stvarno

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sam sebi postavlja, i odgovara na pitanja. 

Hilmo , odkud ti ideja da ako uzmemo za Dupovca 100 milja eura da se mozemo u guzicu udarati. Tacno je da mu istice ugovor u junu ali isto tako u ovom trenutku to je puno vise od 100 milja. Ako pratis rad uprave , radije ce ga zadrzati i ponuditi mu novi ugovor (malo poboljsan) nego ga pustiti za 100 milja eura.....to vrijeme je proslo...
-
- Kontakt:
dobili smo 2 pojacanja mislim da imamo top ekipuamypitar je napisao/la:Kodro nema potrebe za pojacanjima.![]()
E svašta.

Istina je da nam skripi na mjestu golmana i stopera (i Tatko ima ponudu da znate) ali i ovako je ekipa beton. Niko nece biti pusten u bescijenje...i nikakvih 100 milja ili 120 u slucaju Dupovca i (a evo mogu slobodno reci ) i Tatka ne dolaze u obzir..znam 100% da je to stav naseg UO i uprave
Vranjes ce biti veliko pojacanje ako pristane ne bar dvije sezone odnosno jednu ipo. Idealno bi bilo dvije pune sezone. Znaci ovu sada do kraja, pa sljedecu cijelu pa jos pola sljedece. Da potpise samo za pola godine ili godinu dana je po meni premalo. Neka se i on malo zrtvuje. A i ima skoro siguran poziv u reprezentaciju.revolt je napisao/la:Ma ne pitano se samo mi, i Vranjes ima svoje zelje i pozdrave. Ja sam siguran da bi nasi lahko dali platu Vranjesu kad bi ovaj htio potpisati na duzi period. Problem je sto vjerovatno on i njemu slicni zele samo premostiti u PL BiH do ljeta. Odrzati formu i onda opet zdusiti vani... a nashi to ne daju nikom.Nord1987 je napisao/la:ma za mene Ognjen Vranjes je prava zamjena ratoboran,gine,jak,brz treba otpustiti par igraca kao sto su handzic,kostic, osloboditi malo para i vranjesu ponuditi vecu platu ali ugovor na 3,4 godine....
Sarajevo ce biti sve drugo ce proci!
Sto se tice Radovca on je najveci U21 talenat iz Bosne. Mozda se pojavi koji jaci od njega u dijaspori. Samo sad zasad Radovac je najbolji. I trebao bi za pocetak da bude jedan od najvaznijih igraca U21 reprezentacije jer nije jos realan poziv da zaigra za seniorsku.
-
- Kontakt:
Jarane a sta ako Dupovac nece da produzi i ode " gratis" na ljeto. Sta ces onda, za produzenje ugovora trebaju se dvije strane dogovoriti i to je rizik, bolje sada odmah pare uzeti za njega. Ako je istina da je vise od 100 milja onda bi nasi to trebali prihvatiti , nije Amer neki extra kvalitet i za te pare trebamo kupiti stopera koji ce nam donijeti prevagu u evropskim tekmama kao sto bi Vranjes naprimjer uradio.HordeBL je napisao/la:Hilmo , odkud ti ideja da ako uzmemo za Dupovca 100 milja eura da se mozemo u guzicu udarati. Tacno je da mu istice ugovor u junu ali isto tako u ovom trenutku to je puno vise od 100 milja. Ako pratis rad uprave , radije ce ga zadrzati i ponuditi mu novi ugovor (malo poboljsan) nego ga pustiti za 100 milja eura.....to vrijeme je proslo...
amer ima preko 100 nastupa za fks, kapiten je i odlican stoper (ili nije, nije bitno) i njegova cijena nece ici ispod 300 000 -400 000 eura , a bila bi duplo veca da ima ugovor duzi od 5 mjeseci....muhamedkonjic je napisao/la:Jarane a sta ako Dupovac nece da produzi i ode " gratis" na ljeto. Sta ces onda, za produzenje ugovora trebaju se dvije strane dogovoriti i to je rizik, bolje sada odmah pare uzeti za njega. Ako je istina da je vise od 100 milja onda bi nasi to trebali prihvatiti , nije Amer neki extra kvalitet i za te pare trebamo kupiti stopera koji ce nam donijeti prevagu u evropskim tekmama kao sto bi Vranjes naprimjer uradio.HordeBL je napisao/la:Hilmo , odkud ti ideja da ako uzmemo za Dupovca 100 milja eura da se mozemo u guzicu udarati. Tacno je da mu istice ugovor u junu ali isto tako u ovom trenutku to je puno vise od 100 milja. Ako pratis rad uprave , radije ce ga zadrzati i ponuditi mu novi ugovor (malo poboljsan) nego ga pustiti za 100 milja eura.....to vrijeme je proslo...

Sretan Rođendan Samire.

-
- Kontakt:
Benko brate nece niko platiti tu sumu za jednog igraca ciji ugovor istice za manje od 6 mjeseci. Turci ce onda samo sacekati da mu istekne ugovor i ode on za gratis na ljeto. Taj ugovor koji ce mu turci moc ponuditi mi nemozemo i zato oni nikada nece dati tu sumu kada znaju da ga mogu dobiti gratis na ljeto svakako. Zato su nasi ludi ako se pocnu cijenkati oko cijene, 200 milja odmah prihvatiti i dovesti Vranjesa. Ali ako uspijemo dobiti 300-400 svaka ast upravi jos bolje ali posto oni imaju mogucnost da ga dobiju bez ikakve odstete(naravno moraju platiti naknadu za treniranje) sumnjam da cemo moc uspjeti dogurati do te cifre. Moramo biti realni ljudi..Benko je napisao/la:amer ima preko 100 nastupa za fks, kapiten je i odlican stoper (ili nije, nije bitno) i njegova cijena nece ici ispod 300 000 -400 000 eura , a bila bi duplo veca da ima ugovor duzi od 5 mjeseci....muhamedkonjic je napisao/la:Jarane a sta ako Dupovac nece da produzi i ode " gratis" na ljeto. Sta ces onda, za produzenje ugovora trebaju se dvije strane dogovoriti i to je rizik, bolje sada odmah pare uzeti za njega. Ako je istina da je vise od 100 milja onda bi nasi to trebali prihvatiti , nije Amer neki extra kvalitet i za te pare trebamo kupiti stopera koji ce nam donijeti prevagu u evropskim tekmama kao sto bi Vranjes naprimjer uradio.HordeBL je napisao/la:Hilmo , odkud ti ideja da ako uzmemo za Dupovca 100 milja eura da se mozemo u guzicu udarati. Tacno je da mu istice ugovor u junu ali isto tako u ovom trenutku to je puno vise od 100 milja. Ako pratis rad uprave , radije ce ga zadrzati i ponuditi mu novi ugovor (malo poboljsan) nego ga pustiti za 100 milja eura.....to vrijeme je proslo...
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 25 jan 2015, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.