FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 30 sep 2012, 18:12

Crni gavran je napisao/la:Cestitam igracima Zelje na pobjedi, nema sta bolji ste bili. Mada je najrealnije bilo nerjeseno, jer brat bratu drugi gol je postignut nakon ofside-a.
e tako vidiš već može.
Jer koliko god ti nas ubjeđivao u pomaganje sudije, mi ćemo tebe još više ubjeđivati da nam nije pomogao :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 sep 2012, 18:13

Zola produzio do 2014, juli !!! Hvala ti Amare i Nermine

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 30 sep 2012, 18:14

bagrcavi je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Cestitam igracima Zelje na pobjedi, nema sta bolji ste bili. Mada je najrealnije bilo nerjeseno, jer brat bratu drugi gol je postignut nakon ofside-a.
e tako vidiš već može.
Jer koliko god ti nas ubjeđivao u pomaganje sudije, mi ćemo tebe još više ubjeđivati da nam nije pomogao :mrgreen:
Svako vuce na svoju stranu :mrgreen: ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 30 sep 2012, 18:15

rossoner je napisao/la:Sa Bekrićem in, Brkovićem poluvrijem, poslije Zenice začut će se ona stara: "Evo evo tituleee..." :D
ne volim srat' poslije utakmica puno, skroz sam prorijedio posjete i pisanja ovdje, ali reda je da se citiram od neki dan šta rekoh :D

Brković i Adilović u tandemu bi radili svašta. Zdra'o !
Osim - drugo ime za Želju !

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 30 sep 2012, 18:19

Zeljo odlican, manijaci odlocni ! za ove baklje, jeste ruzno nemos, ali vi tolko o tome sad da smo sami sebi najveci dusmani, pa i svake godine dosad je bilo debila bace na grbavicu na teren baklju pa nemos doc do njih vidjet ko je .. jbg tako je svugdje mi posle ove tekme sa slavijom i mostara dramatiziramo za svaku sitnicu ! zato se naelektirsat za derbi, kuci zagrijavnje protiv olimpica pa na derbi imam osjecaj da ce bit dosta raje na stadionu igramo i mi dobro ,a Bgmi i komsije !

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 30 sep 2012, 18:19

Hvala na cestitkama,i ja se slazem da je mozda najrealni bilo nerijeseno i drugi gol je bio iz ofsajda al najvjerovatnije je bila sudijska greska a ne namjerno kao sto vecina kaze. ofsajd je bio vrlo mali i mozda sudija nije dobro vidjeo a ne odma udri na babu i sudije.

MajklRounder
Kontakt:

Post Postao/la MajklRounder » 30 sep 2012, 18:24

damirfile je napisao/la:
Hvala na cestitkama,i ja se slazem da je mozda najrealni bilo nerijeseno i drugi gol je bio iz ofsajda al najvjerovatnije je bila sudijska greska a ne namjerno kao sto vecina kaze. ofsajd je bio vrlo mali i mozda sudija nije dobro vidjeo a ne odma udri na babu i sudije.
Problem je sto njihovo ne vidi a nase sve vidi majku **** :D
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 30 sep 2012, 18:25

lopta je napisao/la:Zeljo odlican, manijaci odlocni ! za ove baklje, jeste ruzno nemos, ali vi tolko o tome sad da smo sami sebi najveci dusmani, pa i svake godine dosad je bilo debila bace na grbavicu na teren baklju pa nemos doc do njih vidjet ko je .. jbg tako je svugdje mi posle ove tekme sa slavijom i mostara dramatiziramo za svaku sitnicu ! zato se naelektirsat za derbi, kuci zagrijavnje protiv olimpica pa na derbi imam osjecaj da ce bit dosta raje na stadionu igramo i mi dobro ,a Bgmi i komsije !
Sto se tice baklji, ocemol mi biti kaznjeni ili celik zbog propusta u organizaciji! Meni zao terena na bilinom :(
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 sep 2012, 18:45

Cestitike Amaru i igracima na jucerasnjoj pobjedi. Nadam se da ce ova pobjeda biti prekretnica u sezoni i da cemo krenuti u novi niz. Nadam se da ce ovako igrati i protiv Rudara i upisati novu pobjedu, i ako nazalost opet necemo moci prisustvovati na toj utakmici.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

HorionBosna
Kontakt:

Post Postao/la HorionBosna » 30 sep 2012, 18:56

pinki je napisao/la:Samo jedna info, ko ima arenu 1 može vidjeti ono smeće pitarsko što nas je sinoć komentarisalo, trag mu se zametnuo!
Kako ti znas za koga on navija?

Daj nam neki dokaz da je pitar?

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 30 sep 2012, 18:57

Ma pustite pitare ko ih je*be, nego

http://www.rad.iosarajevo.ba/novost/910 ... jeznicarom" onclick="window.open(this.href);return false;
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 30 sep 2012, 19:03

HorionBosna je napisao/la:
pinki je napisao/la:Samo jedna info, ko ima arenu 1 može vidjeti ono smeće pitarsko što nas je sinoć komentarisalo, trag mu se zametnuo!

evo ti dokaz _I_

HorionBosna
Kontakt:

Post Postao/la HorionBosna » 30 sep 2012, 19:04

MrAmani96 je napisao/la:
HorionBosna je napisao/la:

evo ti dokaz _I_
uuu jesi opasan

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 30 sep 2012, 19:18

Ali ova njihova ekipa je na snagu ispala, ne mogu više od pola sta igrati, a mi, došli smo do pobjede sretno, valjda se vratilo i ono nesretno, a i to što smo bez Kerle i Zebe igrali. Moglo je i neriješeno biti, ali eto nije, i opet lagumamo. Malo svi fakat s.e.r.u za baklje, mora se malo i užgati, nije to takav grijeh i malo pretjeruju ovi u Savezu, na stadionu se nemaš gdje okrijepiti, stadioni nisu ni za boćanja, a na putu nemaš gdje stati sve do tekme, k'o da idemo na Mars i svi užurbani i nadr.kani, pa moramo svi pravi i zdravi biti. Hvala eto i policiji što nas nije tjerala k'o prije, valjda se ide kao tom profesionalizmu, šta ćeš nas tjerati prije kraja tekme zbog izgovora o bezbjednosti, pa tu si valjda ti kao policija zbog bezbjednosti majka mu stara. Valjda će tako biti i gostima na Grbavici, fakat je ružno kad gostujući dolaze sa zakašnjenjem i odlaze prije kraja. Imam ovu pitarsku tekmu na tv-u ali ne mogu da je gledam. I hvala našima što su se sjetili Amera.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 30 sep 2012, 20:02

Zola produzio da 2014!!! Ciljni igrač,definitivno!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 30 sep 2012, 20:02

Pobjeda na derbiju će sad izgleda biti još slađa! :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 30 sep 2012, 20:06

malo koja vijest u zadnje vrijeme me obradovala ko ova da je Zolotić potpisao novi ugovor na jos 2 godine, bolje bi bilo da je i na duze ali sef je u jednom intervju objasnio zasto drugacije ne moze (koda ne bi i on volio). I kad se sjetim koliko smo svi kudili Jamaka i pjevali mu raznorazne pjesme njegova igra sinoc mi se svidjela i igra momak dobro ove sezone jos da nije napravio onu glupost protiv Borca al hajd jbg
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 30 sep 2012, 20:08

Mene je vise obradovala ova vijest da je Zolotic produzio nego pobjeda nad Celikom i volio bi da klub svoju buducnost bazira na nasoj djeci i njihovom kvalitetnom prodajom vremenom stvori solidan kapital za sto bolje uslove i stvaranje kvalitetne omladinske skole koja bi nam obezbjedila finansijsku samoodrzivost.Uzimajuci losu finansijsku i ekonomsku situaciju u drzavi i u klubu tesko je ocekivati da sebi mozemo priustiti kupovinu nekih izrazito kvalitetnih pojacanja sa kojima bi napravili iskorak u Evropi a iskorak je grupna faza.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 30 sep 2012, 20:26

Kad bi svaki mladi igrač bio pametan ovako ko Zola a ne poletio za parama bolje bi bilo i po njih a i po Želju, i kladim se da će momak napravit bolju karijeru od svih ovih što su mladi i odma poletili iz Bosne bilo gdje za koji euro više.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 30 sep 2012, 20:31

Zoli je zagarantovano da će igrati konstantno, za razliku od ostalih mladih igrača.

Nadam se da ćemo protiv Rudara od početka utkamice zaigrati u 4-4-2 formaciji, jer nekako tačno igramo ljepše, tečnije i konkretnije.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], strucnjak9 i 25 gostiju.