FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel Muratović igrao danas?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Ljudi polako sa kritikama i pohvalama.Duge su pripreme, vidjecemo sta ce biti. Nemojte puno sa kritikama Tandira i Krpu smo "ponizavali" a sad se kunemo u njega. Ima tu Vlado i nek radi svoj posao.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Netacno. Menadzeri i agencije se ne mogu ugradjivat u ugovor. Niko ne moze zabranit igracu da privatno ima menadzeraTuzlak04 je napisao/la:. .dao je Senčo ultimatum u vezi kvazi menadžera . . . al džabe, Hodžić je i dalje Husarin . . .
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta je sa Subica?
Da i meni je upalo u oci da nije igrao jucer. Povreda ili nesto drugo?tuzlak1987 je napisao/la:Sta je sa Subica?
& $ ?
Nisam uopšte za tekmu sa kostolomcima iz zaseoka Vrapčići.Pa oni svojim pojačanjima lome noge,polomit ce nas dušmani!!
DRŽAVA TUZLA!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni je problem sto niti jedna ekipa iz Tuzle jedno 15 godina nije nista osvojila.
. . . poenta moje priče je ubleha UO . . a za menadžere i agenciju se slažem . .katarakta je napisao/la:Netacno. Menadzeri i agencije se ne mogu ugradjivat u ugovor. Niko ne moze zabranit igracu da privatno ima menadzeraTuzlak04 je napisao/la:. .dao je Senčo ultimatum u vezi kvazi menadžera . . . al džabe, Hodžić je i dalje Husarin . . .
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Slazem se.... Dokle vise utakmice sa dusmanskim nizeligasima...Nek' ganjaju sebi ravne... GOSK, naprimjerNjonjoVam je napisao/la:Nisam uopšte za tekmu sa kostolomcima iz zaseoka Vrapčići.Pa oni svojim pojačanjima lome noge,polomit ce nas dušmani!!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa rekli su da menadzeri nemaju veze s ugovorima koji igraci potpisu s klubom. Drugo je sto se drugacije interpretira. Kome ces zabranit da ima menadzera i kako.Tuzlak04 je napisao/la:. . . poenta moje priče je ubleha UO . . a za menadžere i agenciju se slažem . .katarakta je napisao/la:Netacno. Menadzeri i agencije se ne mogu ugradjivat u ugovor. Niko ne moze zabranit igracu da privatno ima menadzeraTuzlak04 je napisao/la:. .dao je Senčo ultimatum u vezi kvazi menadžera . . . al džabe, Hodžić je i dalje Husarin . . .
Niko, niko, samo Sloboda
Dino Hodžić, selo Vukovije, Općina Kalesija, super je da takvi talenti idu direktno u Slobodu, a funfact oko tog malog je da je napustio srednju školu zbog fudbala, tako da valjda će biti nešto poput Marcela Brozovića u Dinamu i on nije školu završio zbog nogometa.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Dobra utakmica s obzirom na teren... Sto se mene tice svi juniori su bili odlicni, ali Hodzic se izdvaja po meni... Jaha mora smrsati barem 10kg pa tek onda mozemo nesto pricati, Zilkic odlican sa njim treba sto prije potpisati jer ako ima onakvu kontrolu lopte na ovakvom terenu, kako li ce biti na boljim... I sto se tice Tandira apsolutno nista nije pokazao...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odakle pare ovom Olimpicu za igrace, dovedose Arezinu. Doveli dan prije Colica i Svraku, a Vlado kaze da Arezina trazi puno za nase uslove.
tuzlak1987 je napisao/la:Odakle pare ovom Olimpicu za igrace, dovedose Arezinu. Doveli dan prije Colica i Svraku, a Vlado kaze da Arezina trazi puno za nase uslove.

Nemamo mi para ni zasta...I pomirimo se sa tim.
Olimpic je trofejniji i samim tim postovaniji klub od nas.
Druga stvar,imamo tako jak UO da nam Olimpic klepa igrace,...
Mi smo u fudbalskom svijetu BiH niko i nista...
A izgleda da su navijaci i simpatizeri u Tuzli zadovoljni sa tim...I poput ovaca sisa ih ko hoce,a najvise gradski poglavica skoro 20 god.
Kada je bilo za Sladjana sada da idu pare od ulaznica frankestajn ga pretstavi kao svog bivseg igraca.....niko nista.
Narod smo koji yebu u mozak a mi blejimo i to je to.
Dokle smo sa istokom mater im yebem ....
FK Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Olimpik mrtvi i raspali dovede 3 odlična igrača za BH uslove....Nama su naravno bili preskupi, pretpostavljam...Il' nam ne trebaju....Zato cemo mi sa jahom i saletom u borbu za ligu 6.... Slobode je bilo i bit ce.... Najvažnije je probat izdržati da se jos jedan vijek niste ne osvoji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nije mi jasno kako vas ne pojede iznutra sva ta silna negativnost 

Kakva negativnost ljudi govore realno stanje da nismo doveli ni jedno pojacanje a hocemo u europu !!!Brdo1919 je napisao/la:Nije mi jasno kako vas ne pojede iznutra sva ta silna negativnost
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Vidim tek se registrovo i odma pises po instrukcijama, a prvi post bio na temi da li si zadovoljam radom moderatora, pa sta ti imas bit zadovoljan il nezadovoljan, joj jesu ove jasmindzije providneBrdo1919 je napisao/la:Nije mi jasno kako vas ne pojede iznutra sva ta silna negativnost
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
klasik je napisao/la:Vidim tek se registrovo i odma pises po instrukcijama, a prvi post bio na temi da li si zadovoljam radom moderatora, pa sta ti imas bit zadovoljan il nezadovoljan, joj jesu ove jasmindzije providneBrdo1919 je napisao/la:Nije mi jasno kako vas ne pojede iznutra sva ta silna negativnost

Selam alejkum komunjaro, jel te sramota izigravat budalu više kad si provaljen hiljadu puta?
P.S. Ðe Chingili, nema ga mjesec skoro
P.S. Ðe Chingili, nema ga mjesec skoro

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ljudi objektivno bez pojacanja u nastavak sezone..i jos nas napustilo par kvalitetetnih igraca
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.