nije ovo loše toliko, juniori dobri

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kupio profa hahaSkojevska je napisao/la:Admir Husarić On je najmlađi tu!Fizicke predispozicije top,masnoca 6!On sad vec ima mjesto u prvoj postavi!Ima puno prostora da napreduje!Kaze mu Vlado okreni se,sta gledas u kopačke,hehe!Kope mix.200eurica profa kupio da ne kliže se,hehe
masnća 6, kope mix. 200eurica
Pa sta ako su treca liga....Pa i NASA pojacanja su iz trece lige, znaci tu je to.... Vidio si da i kod njih igraju njihova djeca i da ginu za dres....Zato i jesu tu gdje su... HahahaSaltsity je napisao/la:Raduje ta borba i toliki omladinci u ekipi.
Po vasem pisanju Tandir ko Krauch ako ide na glavu dobro je,ostalo nula bodeva.
Za prvu tekmu solidno jbg mada bode u oci jbg ljudi su treca liga...Ali nema veze polako.
Kako nista nije pokazaoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Dobra utakmica s obzirom na teren... Sto se mene tice svi juniori su bili odlicni, ali Hodzic se izdvaja po meni... Jaha mora smrsati barem 10kg pa tek onda mozemo nesto pricati, Zilkic odlican sa njim treba sto prije potpisati jer ako ima onakvu kontrolu lopte na ovakvom terenu, kako li ce biti na boljim... I sto se tice Tandira apsolutno nista nije pokazao...
Osim ta dva puta iz kornera nije ni jednom osvojio neki zracni duel... Ja se nadam da ce pokazati vise u sljedecim utakmicama jer ce nam bit veoma potreban u ovoj polusezoni. Nismo ga doveli da samo vreba priliku iz prekida...HElo je napisao/la:Kako nista nije pokazaoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Dobra utakmica s obzirom na teren... Sto se mene tice svi juniori su bili odlicni, ali Hodzic se izdvaja po meni... Jaha mora smrsati barem 10kg pa tek onda mozemo nesto pricati, Zilkic odlican sa njim treba sto prije potpisati jer ako ima onakvu kontrolu lopte na ovakvom terenu, kako li ce biti na boljim... I sto se tice Tandira apsolutno nista nije pokazao...momak dva puta okvir gola pogodio, za njegovu visinu i ne ocekujes neku tehnicku potkovanost nego da mlati glavom iz prekida sto je u dva navrata i ucinio, budite nakad realni jbt.
Eto jos jedna laz, evo licno se sjecam jos dvije situacije gdje je glavom dva puta iz duela spustao loptu suigracima, mislim da ne ispada da ga nesto branim imao i je i onu jednu situaciju zicer nogom kada je sutao ocajno, ali u glavnom on je za prekida da kupi lopte glavom.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Osim ta dva puta iz kornera nije ni jednom osvojio neki zracni duel... Ja se nadam da ce pokazati vise u sljedecim utakmicama jer ce nam bit veoma potreban u ovoj polusezoni. Nismo ga doveli da samo vreba priliku iz prekida...HElo je napisao/la:Kako nista nije pokazaoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Dobra utakmica s obzirom na teren... Sto se mene tice svi juniori su bili odlicni, ali Hodzic se izdvaja po meni... Jaha mora smrsati barem 10kg pa tek onda mozemo nesto pricati, Zilkic odlican sa njim treba sto prije potpisati jer ako ima onakvu kontrolu lopte na ovakvom terenu, kako li ce biti na boljim... I sto se tice Tandira apsolutno nista nije pokazao...momak dva puta okvir gola pogodio, za njegovu visinu i ne ocekujes neku tehnicku potkovanost nego da mlati glavom iz prekida sto je u dva navrata i ucinio, budite nakad realni jbt.
staragarda je napisao/la:Pa sta ako su treca liga....Pa i NASA pojacanja su iz trece lige, znaci tu je to.... Vidio si da i kod njih igraju njihova djeca i da ginu za dres....Zato i jesu tu gdje su... HahahaSaltsity je napisao/la:Raduje ta borba i toliki omladinci u ekipi.
Po vasem pisanju Tandir ko Krauch ako ide na glavu dobro je,ostalo nula bodeva.
Za prvu tekmu solidno jbg mada bode u oci jbg ljudi su treca liga...Ali nema veze polako.
Nista se to jos ne zna....Oni Imaju ugovore sa Slobodomprisonbreak je napisao/la:Sta je s onom dvojicom sto ih bas ne volite,hocel biti ubrzo papiri, imatel kakvu informaciju?
Gdje je komentarisao?Skojevska je napisao/la:Admir Husarić On je najmlađi tu!Fizicke predispozicije top,masnoca 6!On sad vec ima mjesto u prvoj postavi!Ima puno prostora da napreduje!Kaze mu Vlado okreni se,sta gledas u kopačke,hehe!Kope mix.200eurica profa kupio da ne kliže se,hehe
masnća 6, kope mix. 200eurica
Toliko o ozbiljnosti i dosljednosti preCjenika iz KikOča ali i Uo .Tuzlak04 je napisao/la:. .dao je Senčo ultimatum u vezi kvazi menadžera . . . al džabe, Hodžić je i dalje Husarin . . .
Nemoj Ekro za KikačeNjonjoVam je napisao/la: Toliko o ozbiljnosti i dosljednosti preCjenika iz KikOča ali i Uo .
Koliko neslaganja nas luzbenoj stranici i izjavama preCjenika iz KikOča,čudo jedno!
Ma onako to izvrnuh,kako nam i precjenik izvrče stalnowobly92 je napisao/la:Nemoj Ekro za KikačeNjonjoVam je napisao/la: Toliko o ozbiljnosti i dosljednosti preCjenika iz KikOča ali i Uo .
Koliko neslaganja nas luzbenoj stranici i izjavama preCjenika iz KikOča,čudo jedno!
e dobro je ziv si... da ti mahnem dok nisam u banovicima zabvrsioBeduin je napisao/la:Jesmol propali ili smo blizu?
De nek neko citira i napise ukratko kako stojimo, ko je otisao u zadnje 2 sedmice, ko je dosao, ko bi mogao doci, jer nisam u mogucnosti citati forum u zadnje vrijeme pa danas uletio nakratko.
Pozdrav za sve moje Slobodase, ostajte mi zdravo i pozitivno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.