Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Da da,igrao za Bavariu u Provu prosle godineKevin je napisao/la:jest on je, prošle godine je bio najbolji igrač u Provu meščini...Android je napisao/la: Nisam isao danas,ali Nermin igra kod nas svake godine,moguce da ti je to on
ekstra bila ova utakmica autolijanovici i vaske benz
bagrcavi je napisao/la: legenda mu kroz noge probacivo
Da taj Kahvedžić nije nekad živio u Sa, radio u komunalnom ili tako nešto?legenda reala je napisao/la:Nermin Kahvedžić, igra za reprezentaciju BIH, inače je iz Goražda
stariji je on, možda je Virtu mu probacivobagrcavi je napisao/la:
legenda mu kroz noge probacivo
u Sarajevu je godinama, a jel radio negdje nemam pojma, znam da je igrao za Orlić mali fudbalalan_kardec je napisao/la:Da taj Kahvedžić nije nekad živio u Sa, radio u komunalnom ili tako nešto?legenda reala je napisao/la:Nermin Kahvedžić, igra za reprezentaciju BIH, inače je iz Goražda![]()
Bez zayebancije pitam.
legenda reala je napisao/la: u Sarajevu je godinama, a jel radio negdje nemam pojma, znam da je igrao za Orlić mali fudbal
pizda se sad ufatio Dex-a, misli da su priče o curama iz Zavidovića istinite pa da šta ubode, tvoje drugarice tvrd orah izgledaZahaKING je napisao/la:samo da se požalim da me 'odža izbjegava
ne da novinarka tako lakolegenda reala je napisao/la:pizda se sad ufatio Dex-a, misli da su priče o curama iz Zavidovića istinite pa da šta ubode, tvoje drugarice tvrd orah izgledaZahaKING je napisao/la:samo da se požalim da me 'odža izbjegava![]()
mrš, đubre jedno, nedaš rodicu, k'o da je zlatna, Ole Gunar je bolji čo'jek od tebe sto putaBelmin6 je napisao/la:legendo svrljaj ti okolo, a papiru cekaju, ccc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postala popularna nakon protesta, hodža se mislio uvalitiZahaKING je napisao/la:
ne da novinarka tako lako![]()
neka neka 'odža, trebat ću ja tebi![]()
a i ti lege nisi nista bolji, cim si dobio klipove od milfače odma si se okren'o