ma ona se meni sviđalaNarin je napisao/la: Haha,ne znam skroz tacno sta je bilo kod tebe,doduse ja sam ispao papak,al ono,nije sad da ce mi bit krivo do kraja zivota..![]()
Al proslo skoro godina dana..

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma ona se meni sviđalaNarin je napisao/la: Haha,ne znam skroz tacno sta je bilo kod tebe,doduse ja sam ispao papak,al ono,nije sad da ce mi bit krivo do kraja zivota..![]()
Al proslo skoro godina dana..
Jesil se to pred'o ???Narin je napisao/la:Naleti do mašinstva,tamo ima jedna..Dex je napisao/la:Ma da obiđem sve i svašta, vidio sam trebe na ekonomskom, maloprije kad sam prolazio čaršijom
Ne znam bgm šta je sa bosanskim ali ti ne bih preporučio taj fakultet jer znam njih par što su ga završiili i neće se nikad zaposliti, barem ne u struci...ja bih ti najiskrenije preporučio arapski da upišeš (od jarana mama profesorica na tom fakultetu i kaže ona da će sad prva generacija koja upiše 100% imati posao samo da završi, to je od iduće godine na IPF-u) ili turski jezik...jedinop tu imaš neke perspektive što se jezika tiče.Lampard8 je napisao/la: Ma to sam konto upisat pa da i ja sta zavrsim
Ne svida mi se nista drugo nit bi imao zivaca da ucim i da se mucim oko necega sto mi ne ide.
Znas li sta je s Bosanskim jezikom, to me nekako interesuje al me neki strah hvata da ne ukopam sam sebe s izborom![]()
Imal mi Kakanjke na pravu
ppZahaKING je napisao/la:ma ona se meni sviđalaNarin je napisao/la: Haha,ne znam skroz tacno sta je bilo kod tebe,doduse ja sam ispao papak,al ono,nije sad da ce mi bit krivo do kraja zivota..![]()
Al proslo skoro godina dana..i jbg kako je otišla u Sarajevo, ja sam se nešto raspizdio, jbg, ljubomora i odje*em ja nju xD reko uzivaj ti tamo, necu ja tbei vise smetat bla bla
i et tako smo prekinuli kontakt i par puta sam joj se javljao, odgovori preko q. i zadnji put kaze..nemoj mi se javljat..dobro reko necu vise nikad...kad me sretnes okreni glavu..i samo block
je l to ono cudo (valjak) sa onim rupicama ili ?masteRofPoker je napisao/la:Jedno brzinsko pitanje. Je li iko od vas krecio sa onim go roler sto ga reklamiraju na top shop? Kupio sam ga ali nece da mi uvuce boju. Ako neko moze pomoci, hvala mu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gdje bolan ne bilo, čekam ovaj džehenem da upekne, da mogu hodat, a ovako samo sjedim i učimhodža je napisao/la:Jesil se to pred'o ???Narin je napisao/la:Naleti do mašinstva,tamo ima jedna..Dex je napisao/la:Ma da obiđem sve i svašta, vidio sam trebe na ekonomskom, maloprije kad sam prolazio čaršijom
@dex
Kako bolan dosadno ??
dodji gdje ja radim, dacu ti najbiolju boju za krecenje, vrh za male pare, pusti se tih go go rolera. Uradi to domacinski i kako dolikujemasteRofPoker je napisao/la:Jedno brzinsko pitanje. Je li iko od vas krecio sa onim go roler sto ga reklamiraju na top shop? Kupio sam ga ali nece da mi uvuce boju. Ako neko moze pomoci, hvala mu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nermin Kahvedzic,reprezentativac Bosne i Hercegovine,i mislim da igra za Nacional ZGKevin je napisao/la:u nas u Širokom sad od 6.-8. mjeseca bude pun k..c malonogometnih turnira.. a fond nagrada bude po 10-12 000 KM pa se okupi malonogometaša iz srbije, bih, hrvatske,slovenije, crne gore itd.
inače, zanimljivo da ove firme iz širokog uzimaju ove igrače sa strane pa tako imaš ekipe mješano reprezentativci srbije,bih...pa jedni hr repku, pa slovenija, srbija itd...
uglavnom, to su turniri di se pije, jede itd i obično bude puno seljobera ali stvarno prođe sve bez nereda, pljesak dobije "bilo koji igrač"...što to govorim, večeras bio na polufinalu i jedan potez je uradio igrač iz bih, stvarno pljesak dobio dugi, pa me zanima ako netko prati, netko mi reče da se zove nermin, valjda prezime kafendžić...je li netko upoznat ko je igrač, neki reprezentativac ili?
kako je u drugim gradovima? ima li ovih turnira?
jesi gledao? je li ono on lob onaj umalo uvaljao..Android je napisao/la:Nermin Kahvedzic,reprezentativac Bosne i Hercegovine,i mislim da igra za Nacional ZGKevin je napisao/la:u nas u Širokom sad od 6.-8. mjeseca bude pun k..c malonogometnih turnira.. a fond nagrada bude po 10-12 000 KM pa se okupi malonogometaša iz srbije, bih, hrvatske,slovenije, crne gore itd.
inače, zanimljivo da ove firme iz širokog uzimaju ove igrače sa strane pa tako imaš ekipe mješano reprezentativci srbije,bih...pa jedni hr repku, pa slovenija, srbija itd...
uglavnom, to su turniri di se pije, jede itd i obično bude puno seljobera ali stvarno prođe sve bez nereda, pljesak dobije "bilo koji igrač"...što to govorim, večeras bio na polufinalu i jedan potez je uradio igrač iz bih, stvarno pljesak dobio dugi, pa me zanima ako netko prati, netko mi reče da se zove nermin, valjda prezime kafendžić...je li netko upoznat ko je igrač, neki reprezentativac ili?
Nermin Kahvedžić, igra za reprezentaciju BIH, inače je iz GoraždaKevin je napisao/la:.što to govorim, večeras bio na polufinalu i jedan potez je uradio igrač iz bih, stvarno pljesak dobio dugi, pa me zanima ako netko prati, netko mi reče da se zove nermin, valjda prezime kafendžić...je li netko upoznat ko je igrač, neki reprezentativac ili?
a ima i kod nas turniraKevin je napisao/la:u nas u Širokom sad od 6.-8. mjeseca bude pun k..c malonogometnih turnira.. a fond nagrada bude po 10-12 000 KM pa se okupi malonogometaša iz srbije, bih, hrvatske,slovenije, crne gore itd.
Nisam isao danas,ali Nermin igra kod nas svake godine,moguce da ti je to onKevin je napisao/la:jesi gledao? je li ono on lob onaj umalo uvaljao..Android je napisao/la:Nermin Kahvedzic,reprezentativac Bosne i Hercegovine,i mislim da igra za Nacional ZGKevin je napisao/la:u nas u Širokom sad od 6.-8. mjeseca bude pun k..c malonogometnih turnira.. a fond nagrada bude po 10-12 000 KM pa se okupi malonogometaša iz srbije, bih, hrvatske,slovenije, crne gore itd.
i još me zanima, je li on igrao i za Desetku Kočerin u ranijoj fazi na turniru ili je to bio neki drugi?
p.s. ko bi rekao u širokom na seoskim turnirima komplet ekipe srbi, bošnjaci, slovenci itd..kako imaju predrasude čudo da se ne rafala
legenda mu kroz noge probacivolegenda reala je napisao/la:Nermin Kahvedžić, igra za reprezentaciju BIH, inače je iz GoraždaKevin je napisao/la:.što to govorim, večeras bio na polufinalu i jedan potez je uradio igrač iz bih, stvarno pljesak dobio dugi, pa me zanima ako netko prati, netko mi reče da se zove nermin, valjda prezime kafendžić...je li netko upoznat ko je igrač, neki reprezentativac ili?
jest on je, prošle godine je bio najbolji igrač u Provu meščini...Android je napisao/la: Nisam isao danas,ali Nermin igra kod nas svake godine,moguce da ti je to on
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Pensioner26, Rosicky i 17 gostiju.