Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ZahaKING
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ZahaKING » 19 jun 2014, 18:41

Narin je napisao/la: Haha,ne znam skroz tacno sta je bilo kod tebe,doduse ja sam ispao papak,al ono,nije sad da ce mi bit krivo do kraja zivota.. :kafa:
Al proslo skoro godina dana.. :crazy:
ma ona se meni sviđala :urnebes: i jbg kako je otišla u Sarajevo, ja sam se nešto raspizdio, jbg, ljubomora i odje*em ja nju xD reko uzivaj ti tamo, necu ja tbei vise smetat bla bla :D i et tako smo prekinuli kontakt i par puta sam joj se javljao, odgovori preko q. i zadnji put kaze..nemoj mi se javljat..dobro reko necu vise nikad...kad me sretnes okreni glavu..i samo block :wave:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 19 jun 2014, 18:41

@samo lijevo, hvala ti drug puno, sad znam okvirno, ali nazvat cu da saznam i neke detalje, pomogao si.. :)
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 19 jun 2014, 20:01

Narin je napisao/la:
Dex je napisao/la:Ma da obiđem sve i svašta, vidio sam trebe na ekonomskom, maloprije kad sam prolazio čaršijom :mrgreen:
Naleti do mašinstva,tamo ima jedna.. :ljepota:
Jesil se to pred'o ???

@dex

Kako bolan dosadno ?? :)
FORZA MARŠAL !!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 jun 2014, 20:05

Lampard8 je napisao/la: Ma to sam konto upisat pa da i ja sta zavrsim :D

Ne svida mi se nista drugo nit bi imao zivaca da ucim i da se mucim oko necega sto mi ne ide.

Znas li sta je s Bosanskim jezikom, to me nekako interesuje al me neki strah hvata da ne ukopam sam sebe s izborom :?

Imal mi Kakanjke na pravu :kafa:
Ne znam bgm šta je sa bosanskim ali ti ne bih preporučio taj fakultet jer znam njih par što su ga završiili i neće se nikad zaposliti, barem ne u struci...ja bih ti najiskrenije preporučio arapski da upišeš (od jarana mama profesorica na tom fakultetu i kaže ona da će sad prva generacija koja upiše 100% imati posao samo da završi, to je od iduće godine na IPF-u) ili turski jezik...jedinop tu imaš neke perspektive što se jezika tiče.

Moj rođak je završio to što ti hoćeš prije 10 godina, još nije ni pripravnički odradio jer je sav taj kadar uzasno popunjen...arapski ili turski majstore, moja topla preporuka.

A na koju kakanjku misliš, znam ih više pasad ne znam? :mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 19 jun 2014, 20:32

Jedno brzinsko pitanje. Je li iko od vas krecio sa onim go roler sto ga reklamiraju na top shop? Kupio sam ga ali nece da mi uvuce boju. Ako neko moze pomoci, hvala mu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 jun 2014, 20:41

http://zmajevibih7.blo" onclick="window.open(this.href);return false; gspot.com/2014/06/pismo-bolesnika-mrzim-bosnu-mrzim-bosnu.html :facepalm: :facepalm: :facepalm:

spojiti blo gspot
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 19 jun 2014, 20:42

ZahaKING je napisao/la:
Narin je napisao/la: Haha,ne znam skroz tacno sta je bilo kod tebe,doduse ja sam ispao papak,al ono,nije sad da ce mi bit krivo do kraja zivota.. :kafa:
Al proslo skoro godina dana.. :crazy:
ma ona se meni sviđala :urnebes: i jbg kako je otišla u Sarajevo, ja sam se nešto raspizdio, jbg, ljubomora i odje*em ja nju xD reko uzivaj ti tamo, necu ja tbei vise smetat bla bla :D i et tako smo prekinuli kontakt i par puta sam joj se javljao, odgovori preko q. i zadnji put kaze..nemoj mi se javljat..dobro reko necu vise nikad...kad me sretnes okreni glavu..i samo block :wave:
pp :zviz:

odza - ja se ne predajem.. :problem:
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 19 jun 2014, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 jun 2014, 21:12

Zasto me **** facebook **** deset dana vec? :crazy:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 jun 2014, 21:33

" onclick="window.open(this.href);return false;

Nikom veza nikom semaaaaaa
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

brazzo
Kontakt:

Re: $: Chat

Post Postao/la brazzo » 19 jun 2014, 21:49

masteRofPoker je napisao/la:Jedno brzinsko pitanje. Je li iko od vas krecio sa onim go roler sto ga reklamiraju na top shop? Kupio sam ga ali nece da mi uvuce boju. Ako neko moze pomoci, hvala mu.

je l to ono cudo (valjak) sa onim rupicama ili ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 19 jun 2014, 21:54

hodža je napisao/la:
Narin je napisao/la:
Dex je napisao/la:Ma da obiđem sve i svašta, vidio sam trebe na ekonomskom, maloprije kad sam prolazio čaršijom :mrgreen:
Naleti do mašinstva,tamo ima jedna.. :ljepota:
Jesil se to pred'o ???

@dex

Kako bolan dosadno ?? :)
Gdje bolan ne bilo, čekam ovaj džehenem da upekne, da mogu hodat, a ovako samo sjedim i učim :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 jun 2014, 23:38

u nas u Širokom sad od 6.-8. mjeseca bude pun k..c malonogometnih turnira.. a fond nagrada bude po 10-12 000 KM pa se okupi malonogometaša iz srbije, bih, hrvatske,slovenije, crne gore itd.

inače, zanimljivo da ove firme iz širokog uzimaju ove igrače sa strane pa tako imaš ekipe mješano reprezentativci srbije,bih...pa jedni hr repku, pa slovenija, srbija itd...

uglavnom, to su turniri di se pije, jede itd i obično bude puno seljobera ali stvarno prođe sve bez nereda, pljesak dobije "bilo koji igrač"...što to govorim, večeras bio na polufinalu i jedan potez je uradio igrač iz bih, stvarno pljesak dobio dugi, pa me zanima ako netko prati, netko mi reče da se zove nermin, valjda prezime kafendžić...je li netko upoznat ko je igrač, neki reprezentativac ili?

kako je u drugim gradovima? ima li ovih turnira?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jun 2014, 23:40

masteRofPoker je napisao/la:Jedno brzinsko pitanje. Je li iko od vas krecio sa onim go roler sto ga reklamiraju na top shop? Kupio sam ga ali nece da mi uvuce boju. Ako neko moze pomoci, hvala mu.

dodji gdje ja radim, dacu ti najbiolju boju za krecenje, vrh za male pare, pusti se tih go go rolera. Uradi to domacinski i kako dolikuje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 19 jun 2014, 23:44

Kevin je napisao/la:u nas u Širokom sad od 6.-8. mjeseca bude pun k..c malonogometnih turnira.. a fond nagrada bude po 10-12 000 KM pa se okupi malonogometaša iz srbije, bih, hrvatske,slovenije, crne gore itd.

inače, zanimljivo da ove firme iz širokog uzimaju ove igrače sa strane pa tako imaš ekipe mješano reprezentativci srbije,bih...pa jedni hr repku, pa slovenija, srbija itd...

uglavnom, to su turniri di se pije, jede itd i obično bude puno seljobera ali stvarno prođe sve bez nereda, pljesak dobije "bilo koji igrač"...što to govorim, večeras bio na polufinalu i jedan potez je uradio igrač iz bih, stvarno pljesak dobio dugi, pa me zanima ako netko prati, netko mi reče da se zove nermin, valjda prezime kafendžić...je li netko upoznat ko je igrač, neki reprezentativac ili?

Nermin Kahvedzic,reprezentativac Bosne i Hercegovine,i mislim da igra za Nacional ZG
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 jun 2014, 23:46

Android je napisao/la:
Kevin je napisao/la:u nas u Širokom sad od 6.-8. mjeseca bude pun k..c malonogometnih turnira.. a fond nagrada bude po 10-12 000 KM pa se okupi malonogometaša iz srbije, bih, hrvatske,slovenije, crne gore itd.

Nermin Kahvedzic,reprezentativac Bosne i Hercegovine,i mislim da igra za Nacional ZG
jesi gledao? je li ono on lob onaj umalo uvaljao..
i još me zanima, je li on igrao i za Desetku Kočerin u ranijoj fazi na turniru ili je to bio neki drugi?

p.s. ko bi rekao u širokom na seoskim turnirima komplet ekipe srbi, bošnjaci, slovenci itd..kako imaju predrasude čudo da se ne rafala :lol:
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 19 jun 2014, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 jun 2014, 23:46

Kevin je napisao/la:.što to govorim, večeras bio na polufinalu i jedan potez je uradio igrač iz bih, stvarno pljesak dobio dugi, pa me zanima ako netko prati, netko mi reče da se zove nermin, valjda prezime kafendžić...je li netko upoznat ko je igrač, neki reprezentativac ili?
Nermin Kahvedžić, igra za reprezentaciju BIH, inače je iz Goražda :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 jun 2014, 23:49

a ima i kod nas turnira :D ovaj glavni se igra evo vec 10-ak dana :D fond je 8500 KM :D
moja ekipa se plasirala u 1/8 finala, gdje ce nam najvjerovatnije i biti kraj :mrgreen:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 19 jun 2014, 23:51

Kevin je napisao/la:
Android je napisao/la:

jesi gledao? je li ono on lob onaj umalo uvaljao..
i još me zanima, je li on igrao i za Desetku Kočerin u ranijoj fazi na turniru ili je to bio neki drugi?

p.s. ko bi rekao u širokom na seoskim turnirima komplet ekipe srbi, bošnjaci, slovenci itd..kako imaju predrasude čudo da se ne rafala :lol:
Nisam isao danas,ali Nermin igra kod nas svake godine,moguce da ti je to on
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 jun 2014, 23:53

legenda reala je napisao/la:
Kevin je napisao/la:.što to govorim, večeras bio na polufinalu i jedan potez je uradio igrač iz bih, stvarno pljesak dobio dugi, pa me zanima ako netko prati, netko mi reče da se zove nermin, valjda prezime kafendžić...je li netko upoznat ko je igrač, neki reprezentativac ili?
Nermin Kahvedžić, igra za reprezentaciju BIH, inače je iz Goražda :P
legenda mu kroz noge probacivo
DRUG NEBI TI PUNCA

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 jun 2014, 23:54

Android je napisao/la: Nisam isao danas,ali Nermin igra kod nas svake godine,moguce da ti je to on
jest on je, prošle godine je bio najbolji igrač u Provu meščini...

ekstra bila ova utakmica autolijanovici i vaske benz...do pred 2min pred kraj bez golova, a onda 1:1
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 19 jun 2014, 23:56, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Pensioner26, Rosicky i 17 gostiju.