Al ne vjerujem

Zecicu, dodji ciko da sargarepu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
S kojim se ja šabanom dopisujem ,on mene nista ne kontazagor1987 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:27Hocemo budi siguran. Mislim da ce nam najdrazi bit ovaj za 100 godina meljkana
Pa vi ste najveći debili što vam je ovo zajebancija!!! Kakav mentalni sklop imate ne bi me čudilo da se sutra sa Srebrenicom (pojedinci) zajebaju!
Ono karanje 0:3 prošle godine je jače od ijedne ove. A tek 1:0 Bekić.TMmanija2012 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:20
Meni je draže ove sezone ono trpanje na Grbavici,pa u vašem lavoru nego 5 titula da nam bordo prijatelji dodijele .Onako se ponizi gradski rival na terenu ,a ne za stolom![]()
![]()
Uđi na temu Želje i pogledaj. I to oni što su se nekad najviše "bunili" za takva "prepucavanja".UstanikSBII je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:31Pa vi ste najveći debili što vam je ovo zajebancija!!! Kakav mentalni sklop imate ne bi me čudilo da se sutra sa Srebrenicom (pojedinci) zajebaju!
Iskreno ne znamo me al smiješni su mu ljudi koji ovaj kraj doživljavaju kao neku svoju pobjedu! Pa ovo je poraz inteligencije! I onda se od toga pravi "dernek" ma nema veze doće ovo na naplatu čitavoj ligi! Samo kod nas ljudi od kriminala prave zajebanciju i onda se lude što ih kradu na bolnicama, respiratorima itd. Pa kad si glupi konj (ne mislim na tebe osobno) neke te kara svaka budala! A ti pravi od toga zajebanciju! Misli da si pametan dok te svaka fukara kara!skoroalen je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:33Uđi na temu Želje i pogledaj. I to oni što su se nekad najviše "bunili" za takva "prepucavanja".UstanikSBII je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:31Pa vi ste najveći debili što vam je ovo zajebancija!!! Kakav mentalni sklop imate ne bi me čudilo da se sutra sa Srebrenicom (pojedinci) zajebaju!
@MocMahale je l' to ti napokon droga mozak spalila?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.