FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja sam nezadovoljan ovim rezultatom i nadam se da će biti odbijanja od plate svim igračima osim Adilovića, Brkovića i Zolotića ! Ovaj mrtvi Čelik smo pobjedili prošle sezone 5-0, a sad smo sebi dozvolili da primimo gol od takve ekipe
Amare kažnjavaj ih, nema smisla više.

DRUG NEBI TI PUNCA
polakobagrcavi je napisao/la:Ja sam nezadovoljan ovim rezultatom i nadam se da će biti odbijanja od plate svim igračima osim Adilovića, Brkovića i Zolotića ! Ovaj mrtvi Čelik smo pobjedili prošle sezone 5-0, a sad smo sebi dozvolili da primimo gol od takve ekipeAmare kažnjavaj ih, nema smisla više.

ne brini mama sve je uredu
ovo je kljucna pobjeda u sezoni... kao protiv olimpika prosle sezone... sad krece nova serija...
zeljo me je danas usrecio ko nekad 1998... svaka vam cast!!!

zeljo me je danas usrecio ko nekad 1998... svaka vam cast!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Znaci ovako..Zenica 3 boda..idemo dalje
Vidi nema kriticara nocas..smogovci nemojte plakati..imate popravni iduce godine 

Tek stigao, ostala ekipa je na putu za sarajevo. Kasnije cu u utakmici, zelim samo reci jednu stvar za sada.
Boze dragi oprosti mi ti sudis i ti si sudija nema pravednijeg od tebe. Ali moje dijete koje ce se abd ubrzo roditi, bit ce odgajano da mrzi zenicu i svaki kamen u tom smrdljivom gradu. Eto toliko.
Boze dragi oprosti mi ti sudis i ti si sudija nema pravednijeg od tebe. Ali moje dijete koje ce se abd ubrzo roditi, bit ce odgajano da mrzi zenicu i svaki kamen u tom smrdljivom gradu. Eto toliko.
sta ce cudi toliko od njih? svi znaju kakvi su... smrde do visokog i do zepca...nanek je napisao/la:Tek stigao, ostala ekipa je na putu za sarajevo. Kasnije cu u utakmici, zelim samo reci jednu stvar za sada.

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
- SarajlijaTM
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 29 sep 2012, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
@bagrcavi Mislis da je zapalio dres?! To je samo za furanja na fejsu, a zapravo ga cuva za evropske tekme Zelje... 

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Citam ove postove i nikako da skontam kako ljudski mozak moze biti toliko izopacen i bolestan.
Djeco sta vam je tek ste se isprdili jos nemate pojma sta je zivot a vec ste maximalno zatovani acionalizmom, fasizmom i kojekakvim glupostima.
Djeco sta vam je tek ste se isprdili jos nemate pojma sta je zivot a vec ste maximalno zatovani acionalizmom, fasizmom i kojekakvim glupostima.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
svaka cast momcima na pobijedi, igrali su veceras zrelo pametno i vidi se da mijenjaju mentalitet... nema vise trcanja prema sudiji, dobivanja kartona bezveze, kada su gubili digli su se, nema svadje medju igracima, dosta je trke bilo... po tome su zasluzili pobjedu i ja im cestitam...
Nase ekipe u euro nastipima su dobile puno kartona i svaki tim koji je promio gol tesko se vracao i nije moga da prelomi utakmicu i neki se i nisu vracali... Nadam se da se Željo gledajuci vecerasnju utakmicu popravio i da ce biti veceg uspjeha u daljnjim međunarodnim utakmicama...
Sretno...
Nase ekipe u euro nastipima su dobile puno kartona i svaki tim koji je promio gol tesko se vracao i nije moga da prelomi utakmicu i neki se i nisu vracali... Nadam se da se Željo gledajuci vecerasnju utakmicu popravio i da ce biti veceg uspjeha u daljnjim međunarodnim utakmicama...
Sretno...
"Truth begins in lies."
Dabogda i njemu isto onako uletili. Kakav papanluk aplaudirati onom činu.KB-TM87 je napisao/la:svaka čast kapitenu tika-taki za rušenje onog malog klotza od zenicanki

Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 29 sep 2012, 23:40, ukupno mijenjano 2 puta.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- KB-TM87
- Kontakt:
nek ulete, on je stijena naspram onog zgolje, i nije rovitVanBasten je napisao/la:Dabogda i njemu isto onako uletili. Kakav papnluk aplaudirati onom činu.KB-TM87 je napisao/la:svaka čast kapitenu tika-taki za rušenje onog malog klotza od zenicanki

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
@tm84 ja sam mislio da si ti pametniji a ti tako vrijedjas sramota od tebe 

- SarajlijaTM
@TM84 - sto das da te isprovocira,veceras smo im opet ocitali lekciju,ispraznili im stadion i poslali ih ranije kuci
jedino sto mu je ostalo je da pokusava provocirati
pouka:sta god svjetli u mraku,a nije na struju,ignorisi
@bosnaaaa- a i ti vala,bas dosadan,potsjecas me na onog vaseg levata sto je ostao sam na tribini,on i razglas,u finalu kupa. ucini sebi uslugu,ponisti se pa ce vas pripaziti BABO IVICA

@bosnaaaa- a i ti vala,bas dosadan,potsjecas me na onog vaseg levata sto je ostao sam na tribini,on i razglas,u finalu kupa. ucini sebi uslugu,ponisti se pa ce vas pripaziti BABO IVICA

Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 29 sep 2012, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
vidis kako pametan post nauci ga kulturi a ne da vrijedja pogotovo mrtve sramota ja sam ovdje prvi cestito pobjeduSarajlijaTM je napisao/la:@TM84 - sto das da te isprovocira,veceras smo im opet ocitali lekciju,ispraznili im stadion i poslali ih ranije kuci![]()

sramota su veceras one baklje na travnjaku! Ko je njih bacio protivnik je fudbala definitivno, protivnik je naseg fudbala, nase reprezentacije, nase zemlje ....ha dodik ha on ...isti bolesnici ...
dok je ivice bice i ovog ja sam toga svjestan ali nicija nije do zore...tako da ....
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
je sve regularnoaguero88_ je napisao/la:dok je ivice bice i ovog ja sam toga svjestan ali nicija nije do zore...tako da ....
NO PYRO NO PARTY
Mi smo prešli na ove štedne sijalice, pa kod nas može i po mjesec dana da gori bez gašenja a kamoli do zore.aguero88_ je napisao/la:dok je ivice bice i ovog ja sam toga svjestan ali nicija nije do zore...tako da ....
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 34 gosta.