Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
"Kada ce tacno web stranica poceti s radom?"tm8782 je napisao/la:Kada ce tacno biti web stranica poceti s radom?
i nema kup uefaDiNno je napisao/la:iskreno sad mi je drago da ovaj karadza nije potpisao za nas,pravi se neki mudonja pa eto mu,sljedece sezonec ce igrat prvu ligu federacije a zeljo pretkola kup uefa
ma eto kako se zove ovo sad sto je bilo kao kup uefa ali nije ni bitnosamir_tm87 je napisao/la:i nema kup uefaDiNno je napisao/la:iskreno sad mi je drago da ovaj karadza nije potpisao za nas,pravi se neki mudonja pa eto mu,sljedece sezonec ce igrat prvu ligu federacije a zeljo pretkola kup uefa
mozda i lige prvaka!!
Vrlo brzo, to je sve što vam mogu reći jer niko tačno ne može reći datum kada će sve biti gotovo...Samo možemo obećati da će biti jako osvježen, dobar, predobar...tm8782 je napisao/la:Kada ce tacno biti web stranica poceti s radom?
Hoce li biti opet forum?partibrejker1921 je napisao/la:Vrlo brzo, to je sve što vam mogu reći jer niko tačno ne može reći datum kada će sve biti gotovo...Samo možemo obećati da će biti jako osvježen, dobar, predobar...tm8782 je napisao/la:Kada ce tacno biti web stranica poceti s radom?
Hvala u svakom slucaju...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Hoce li biti opet forum?partibrejker1921 je napisao/la:Vrlo brzo, to je sve što vam mogu reći jer niko tačno ne može reći datum kada će sve biti gotovo...Samo možemo obećati da će biti jako osvježen, dobar, predobar...tm8782 je napisao/la:Kada ce tacno biti web stranica poceti s radom?
Hahaha pa cudi me pa ne znas ! Igramo sa Celikom na Grbavicibogy_tm87 je napisao/la:gdje mi je onaj sto hoce da promjenim avatar xDeo promjenio sam ga hehe
brko nam se obrijo
:D:D ma ljudi o5 ce se dici neka euforija ko pred pocetak sezone
kad pocinje ova nasa liga i s kom prvo igramo zna li iko ?
Prvo kolo docekujemo ekipu koju smo na pocetku prosle sezone dobili u gostima 0:1 nakon duuugo susnih godina na strani ..bogy_tm87 je napisao/la:kad pocinje ova nasa liga i s kom prvo igramo zna li iko ?
Znamo nismo maloumni.Stole iz Bora je napisao/la:Prvo kolo docekujemo ekipu koju smo na pocetku prosle sezone dobili u gostima 0:1 nakon duuugo susnih godina na strani ..bogy_tm87 je napisao/la:kad pocinje ova nasa liga i s kom prvo igramo zna li iko ?
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Levin, MoSaZeLjo1921 i 33 gosta.