P.S.
Malo sam laik za te stvari...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Zato sto nema fixno vrijeme poceti-zavrsitiHeller je napisao/la:Hoce mi neko objasnit zasto teniski mečevi uvijek, ali uvijek kasne
eto, taj dobronamjerni nek i meni na pp objasni kako?crvenocrni je napisao/la:Molio bih nekog dobronamjernogda mi poblize objasni ove neke dodatne mogucnosti koristenja 'zabranjenih' kladionica. Na pp naravno ako moze bio bih neizmjerno zahvalan
P.S.
Dam ti jedan primjercrvenocrni je napisao/la:Molio bih nekog dobronamjernogda mi poblize objasni ove neke dodatne mogucnosti koristenja 'zabranjenih' kladionica. Na pp naravno ako moze bio bih neizmjerno zahvalan
P.S.
Ma to mi je dobro poznato druzepropuh je napisao/la:Dam ti jedan primjercrvenocrni je napisao/la:Molio bih nekog dobronamjernogda mi poblize objasni ove neke dodatne mogucnosti koristenja 'zabranjenih' kladionica. Na pp naravno ako moze bio bih neizmjerno zahvalan
P.S.
Ja se kladim pikado live na bet 365 ili tenis.
kod ovih nasih cu se kladit q.
A o live kladjenju ostalih dogadja necu ni da pricam .
ove nase kladionice i live kladjenje ne idu u istu
Hvala, nadam se da cu se snaci ovdje...revan je napisao/la:Da sada ne pišem ovdje sve: za one koji žele podesiti proxy server na svom browseru, evo jedan link koji to sve fino pojasni: http://www.clickonf5.org/10669/setup-fr ... -explorer/" onclick="window.open(this.href);return false;
A sta su sve promasivaliHazimK je napisao/la:Sa igračem vise ne mogu izjednačili ovi iz München
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.