Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa sa 17 je ako se ne varam presao u Lyon. Ono izbacivanje Reala je bilo sa 19-20.totasef1 je napisao/la:Koliko dugo je Pjana na evropskoj sceni.. Pa ko da su oni dani u Lyonu bili prije 10 godina... A tek mu 24- znaci tek mu sad krece vrhunac karijere
Nisu arapi prenosili ja mislim.levat je napisao/la:vedator je napisao/la:
Dobra kolekcija, ali fale Arapi. Nista bez Arapa.
1. Pjanicplavalokomotiva je napisao/la:Preuzeo je on to davno, mnogi ce se slozitibulbasor je napisao/la:Miralem bi mogao ove sezone preuzeti epitet najboljeg BH igraca u Evropi Od Dzeke.
Svaka cast! Bas sam i ja mislio ovakav neki post stavit. Samo bi jos dodao gol koji je srusio Napoli. Gol iz Lyona kad je izbacio Real Madrid iz LP i preljep dribling gol protiv Toronta prosle godine.Neutral je napisao/la:Šta imamo pisati o standarnom golu Pjanića![]()
Protiv Verone:
Protiv Milan-a:
Protiv Lazia:
Postoje bolji snimci za prva dva gola, no namjerno sam ih stavio da čujete legendarnog Carlo Zampa.
A ja kontam iz koje se ovaj selendre javioVandelanoite je napisao/la:Giggs u sebi misli bog te yebo sta je ovo?
Najbolji i najpoznatiji su dvije razlicite stvari.bulbasor je napisao/la:Miralem bi mogao ove sezone preuzeti epitet najboljeg BH igraca u Evropi Od Dzeke.
vedator je napisao/la:Nisu arapi prenosili ja mislim.levat je napisao/la:vedator je napisao/la:
Dobra kolekcija, ali fale Arapi. Nista bez Arapa.
Castan: "What did I tell Pjanic after his goal yesterday? That he’s a great player and it’s an honor to play with someone like him" #RomaUSA
Kleknut ce oni svi. Od sada ce im himna bit:Goalgetter je napisao/la:Castan: "What did I tell Pjanic after his goal yesterday? That he’s a great player and it’s an honor to play with someone like him" #RomaUSA
Talijani, kleknite, i porucite da ga ne zasluzujete.![]()
svi znaju i pisu o tome kako je slobodnjake ucio od juninha, a nisu ni svjesni koliki je zapravo uticaj totti imao na njegovu igru u kojoj su pasovi petom, proturanje lopte kroz noge protivniku i lobovi postali svakodnevnica.soccerfan je napisao/la:Mene sto je juce bas impresioniralo jeste koliko ga postuju u klubu. Pratio sam otkad se poceo zagrijavati jer je bio on i jos nekoliko igraca ukljucujuci Totija odma ispred nas gdje smo sjedili tako da sam bas fino mogao vidjeti. U njega i Totija ko u Titu gledaju. On se nesto zeza kvari Totiju frizuru.![]()
Kad su usli oni, igra Rome se totalno promjenila. Na bolje naravno. Totalno drugi tim. Ali kad god je Pjana trazio loptu, dobio je.
I sa Coleom se bas slaze. Znaci on i Toti-Bog i batina. I to je jasno svima pa i njihovim saigracima.
![]()
![]()