Sve recenomiky_hz je napisao/la: ↑18 sep 2021, 00:07Sta je izvukao,jednu mi stvar reci pozitivnu koju ova ekipa ima i pokazuje na terenu,sta izvlaci ili sta je izvukao? Sta je striktno rukopis trenera ovdje ?Sta je ideja,zamisao,taktika ima li bilo sta da mi kazes a da se izvlaci.Ja ama ni jednu jedinu stvar pozitivnu nevidim na terenu a o negativnim mogu do sutra (trenerovim greskama) .
Pozitivno je ustvari to sto je za razliku od prethodnika lijepo prica,ja sam prvi **** pojeo pa pao na to priznajem,i od prve utakmice trazio objasnjenja i razloge pa bit ce bolje i bit ce bolje jel je logicno da bude bolje,a ono mi se ni jedan jedini cenat pomjerili nismo a evo danas je vec 2 mjeseca proslo od Evropskih utakmica.Znaci 2 mjeseca sto fudbala,sto pauza od 15 dana gdje su trenirali,do po 7 dana izmedju utakmica itd itd.
Pa za 2 mjeseca cu kera nauciti da prica ako svaki dan sa njim treniram,a ne jednu j.ebenu akciju da odradimo i da protiv nekoga dominiramo i budemo bolji. Ni protiv jedne ekipe nismo bolji bili jel to normalno,jel normalno da smo sve bodove na srecu uzeli,ni jedan jel smo nekog nadigrali.
Nista apsolutno ne izvlaci iz njih cak naprotiv,ovim sto radi jos ih više j.ebe i onda mu cudno sto mu ekipa nema samopouzdanja,pa jesam ja kriv sto nema ili on ko trener koji im mora uci u glavu i od njih napraviti psiholoske ubice.Najlakse reci dajte mi najbolje pa ce biti rezultati,eto mozda nemamo najbolje,ali nemamo ni gore od ekipa koje su usle u ligu pa ni jednu nismo razvalili,opet kazem nek se sreci zahvali jel po igri Sarajevo nije trebalo vise od 6/7 bodova da ima.

I jos bih se nadovezao, drug @forgemp kaze da Bagaric nije krilo, da Saban nije desni bek i slicno. Pa ko ih stavlja na te pozicije? Zasto smo sasvim pristojno igrali protiv Posusja, Slobode i Radnika? Jer su svi igrali svoju poziciju. Bagaric nevidljiv 3. ili 4. utakmicu u nizu, cak je nocas i imao nekih finih poteza, al ON NIJE KRILO. Merso ne moze vise, stoperu Radnika ne moze duel uzet, Ibrahimovic i Ronaldo su izuzeci a ne pravila, spic sa 37 je u 90% slucajeva vec u penziji. Svaka cast al ne moze. Nocas igra svih 90 minuta. Znaci, Bagaric treba da igra spica, Bodul iza njega, Sabanovic desno, mrtvi Pidro lijevo, najgori prirodni lijevi bek je bolji od najboljeg desnog beka prinudno stavljenog na lijevu stranu. Hebiba nocas s noge na nogu izbacit iz kluba, kljucni krivac od igraca za poraz, jer da je zabio onu sansu otisla bi tekma u skroz drugom smjeru.
I da, kad trener izvlaci maksimum iz lose ekipe ti je Calino Sarajevo u sezoni 16/17 ili Osimov Zeljo iz sezone 19/20. Kad igraci poput Rustemovica, oba Bekica, Ivetica, Novakovica, Boje, Veselinovica, Sinise Stevanovica itd. manjak kvaliteta nadoknade borbom, daju 150% sebe i izvuku rezultat. Svaki drugi trener sa Sarajevom u sezoni 16/17 ne bi ni u top 5 zavrsio, a mi smo zavrsili treci (da smo imali ikog osim Hebiba osvojili bismo titulu), uz finale kupa. Cala place na polusezoni za veznjakom, oni mu dovedu Liivaka i Lelica.