Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Kurbla

Re: Grand Slam

Post Postao/la Kurbla » 21 jan 2014, 23:37

A British conspiracy :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 22 jan 2014, 00:07

hoce bugarin otresti Nadala novi Federer
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 jan 2014, 00:12

samirr je napisao/la:hoce bugarin otresti Nadala novi Federer
Spanci su ne tako davno znali iz sveg srca navijati za Dimitrova :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 jan 2014, 00:29

Ja se nadam da ce i veceras vaziti ta da je Dimitrov "novi Federer"...u tom slucaju jasno je da Nadal ide u 1/2 finale.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 jan 2014, 00:33

Kurbla je napisao/la:Zagrijavanje :mrgreen: :lol:

[youtube][/youtube]
Kakav kralj, hahahhaha :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jan 2014, 00:46

adnan24 je napisao/la:Ja se nadam da ce i veceras vaziti ta da je Dimitrov "novi Federer"...u tom slucaju jasno je da Nadal ide u 1/2 finale.
Ide on do samog kraja. Na ovom nivou ga samo Novak može pobijediti. Murray, Federer, Dimitrov, Berdych & Wawrinka imaju 20-71 protiv Nadala, a od ovih 20 poraza, Federer mu je nanio 10. Strašno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 22 jan 2014, 00:47

Izbi šljaku i travu.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 22 jan 2014, 00:48

Edin TM87 je napisao/la: Razuman covjek bi dao vece sanse Rogeru zbog sljedeceg; prva i osnovna stvar koju ste vec morali zapamtit je da kada Roger igra svoj najbolji tenis (kao na ovom turniru) niko mu ne moze nista, dalje on nema komplekse od Murraya i izgubio je od njeg samo 1 na GS i to prosle godine ovdje, kad je Murray igrao najbolji tenis, a Federer je padao u formi totalno, jos je imao mec protiv Tsonge u 5 setova prije toga. Sad znamo kako je ocistio Tsongu, kako je servirao, kako je pucao winnere i koliko je malo grijesio, ako slicno ponovi sutra, Murrayu dajem set (a ne vidim zasto ne bi, jer Murray u Fedovim ocima ipak nije Nadal). A vidjet cemo i tog Nadala ako Murray brzo padne, jao kakav ce to mec da bude, jedan od zadnjih klasika u kojem ce Federer imati SOLIDNE sanse.
Ovo "najbolji tenis" je vrlo škakljiva kvalifikacija za neku partiju tenisa. Primjer, prošlogodišnji njihov sraz na AO, neki će to gledati kao da Federer nije igrao "najbolji tenis", a neki kao da je Murray dobo servirao, dobro riternirao, diktirao tempo i ritam i da je taj dan bio olji protivnik. Isto vrijedi i sa druge perspektive, možda Murray nije bio toliko dobar koliko je Federerbio loš? Možda? Možda?
Pitanje je da li Fedrer može igrati taj neki svoj "najbolji tenis" protiv raspoloženog Murraya. Zar vi ljudi, stvarno mislite da Federer u ovim novijim ogledima sa Murrayem ima toliko pogrešaka, zato što je eto neraspoložen taj dan? Jest, šipak. Ne može iz defanzive za diktira. Murray mu uzima najjače oružije, a to je ofanziva sa forhendom, a sad, kada je i Murryev forehand postao respektivno oružije, prostor za njegovo ofanzivno manevrisanje je sve veći.
Murray je trenutno bolji teniser od Federera. Naglašavam trenutno jer nemam namjeru ulaziti u ove GOAT rasprave, samo mu je veliki, veliki minus ta teška povreda koja ga onemogućava da igra kako može i kako bi želio, a i utiče na psihu jer je to uvijek negdje u prikrajku misli.
Šanse sutra su podjednake er u ovakvim dvobojima, kao što sam i ranije naglašavao, odlučuje par loptica i momentum, ali je nipodašavanje Murraya postalo smiješno, pogotovo nakon njegovih uspijeha u zadnje dvije godine.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 jan 2014, 00:52

Virtu4l je napisao/la: Ide on do samog kraja. Na ovom nivou ga samo Novak može pobijediti. Murray, Federer, Dimitrov, Berdych & Wawrinka imaju 20-71 protiv Nadala, a od ovih 20 poraza, Federer mu je nanio 10. Strašno.
Iskreno nisam siguran sta je s tim zuljevima,koliko je uopste potrebno da se zalijece i koliko mu uopste smetaju.Jasno je da je favorit ali znas i sam da njegova igra trazi 100% spremu...vise nego kod ostalih.

A i 71-21 izgleda impresivno tako da mi taj podatak i ne znaci mnogo :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 jan 2014, 01:04

work je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la: Razuman covjek bi dao vece sanse Rogeru zbog sljedeceg; prva i osnovna stvar koju ste vec morali zapamtit je da kada Roger igra svoj najbolji tenis (kao na ovom turniru) niko mu ne moze nista, dalje on nema komplekse od Murraya i izgubio je od njeg samo 1 na GS i to prosle godine ovdje, kad je Murray igrao najbolji tenis, a Federer je padao u formi totalno, jos je imao mec protiv Tsonge u 5 setova prije toga. Sad znamo kako je ocistio Tsongu, kako je servirao, kako je pucao winnere i koliko je malo grijesio, ako slicno ponovi sutra, Murrayu dajem set (a ne vidim zasto ne bi, jer Murray u Fedovim ocima ipak nije Nadal). A vidjet cemo i tog Nadala ako Murray brzo padne, jao kakav ce to mec da bude, jedan od zadnjih klasika u kojem ce Federer imati SOLIDNE sanse.
Ovo "najbolji tenis" je vrlo škakljiva kvalifikacija za neku partiju tenisa. Primjer, prošlogodišnji njihov sraz na AO, neki će to gledati kao da Federer nije igrao "najbolji tenis", a neki kao da je Murray dobo servirao, dobro riternirao, diktirao tempo i ritam i da je taj dan bio olji protivnik. Isto vrijedi i sa druge perspektive, možda Murray nije bio toliko dobar koliko je Federerbio loš? Možda? Možda?
Pitanje je da li Fedrer može igrati taj neki svoj "najbolji tenis" protiv raspoloženog Murraya. Zar vi ljudi, stvarno mislite da Federer u ovim novijim ogledima sa Murrayem ima toliko pogrešaka, zato što je eto neraspoložen taj dan? Jest, šipak. Ne može iz defanzive za diktira. Murray mu uzima najjače oružije, a to je ofanziva sa forhendom, a sad, kada je i Murryev forehand postao respektivno oružije, prostor za njegovo ofanzivno manevrisanje je sve veći.
Murray je trenutno bolji teniser od Federera. Naglašavam trenutno jer nemam namjeru ulaziti u ove GOAT rasprave, samo mu je veliki, veliki minus ta teška povreda koja ga onemogućava da igra kako može i kako bi želio, a i utiče na psihu jer je to uvijek negdje u prikrajku misli.
Šanse sutra su podjednake er u ovakvim dvobojima, kao što sam i ranije naglašavao, odlučuje par loptica i momentum, ali je nipodašavanje Murraya postalo smiješno, pogotovo nakon njegovih uspijeha u zadnje dvije godine.
Murray je bolji igrac od Federera bio samo prosle godine, ovo je nova godina i novi Federer koji se vraca i tu se jos nista ne zna i vratit ce se sutra u potpunosti jer ce dobiti top 4 igraca i proci u polufinale GS-a.

Citirajte me oko podneva.

Fedex 3:1.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 jan 2014, 01:06

Peyton SB ili Roger AO ? :D :D

Teska odluka za @ Edina. Po ovom pitanju mu ne bih bio u kozi. Ja nazalost mislim da ce nas Federer razocarati sutra, bas kao sto je to bio slucaj prethodnih godina. Uvijek kada se ponadamo da moze otici do kraja uslijedi neko prizemljenje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jan 2014, 01:07

adnan24 je napisao/la:A i 71-21 izgleda impresivno tako da mi taj podatak i ne znaci mnogo :D
Dobar, ali ja više volim okrugle brojeve. Žuljevi mogu biti problem meni i tebi, ali nekome ko ima najbolje doktore oko sebe to nebi trebao biti problem, dva dana su dovoljna da se to sanira. Jbt, pričamo o Dimitrovu kao da je reinkarnacija Borga i Lavera u jednom. Poklopio mu se žrijeb, Raonić koji je griješio, i to je to.
Voli te tvoje Sarajevo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jan 2014, 01:13

ma ja navijam za Federera... nek cojek uzme još jedan gs... i naravno za grisu... dečko mi je idol... povalio je trebu na koju je ko klinac garant bacao minute intimne razonode...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 jan 2014, 01:20

amerosm je napisao/la:Peyton SB ili Roger AO ? :D :D

Teska odluka za @ Edina. Po ovom pitanju mu ne bih bio u kozi. Ja nazalost mislim da ce nas Federer razocarati sutra, bas kao sto je to bio slucaj prethodnih godina. Uvijek kada se ponadamo da moze otici do kraja uslijedi neko prizemljenje.
Obojica, ma Federer ce zapet kod Nadala, al' kod Murraya nece uvjeren sam nesto. ;)

Nisam dzaba ustajao u 5 ujutru da gledam ove meceve protiv Gabasvilija i slicnih :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jan 2014, 01:30

I Marej i Nadal će ga tjerati da radi ono što najmanje voli - da trči, a u toj situaciji će više da griješi. Tsonga nije nikakvo mjerilo jer je ograničen k'o balkon.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 jan 2014, 02:43

I ja navijam za Federera, svakako je on lakši protivnike za Rafu 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 22 jan 2014, 03:20

Nek je sa srecom najboljem svih vremena ! Zabljesni jos jednom dok te nisu godine skroz uhvatile

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 22 jan 2014, 05:18

Nadam se da Federer neće razočarati svoje navijače danas.Svi očekujemo pobjedu,a dalje šta Bog da.
Na ovoj podlozi Federer se može suprostavit Nadalu,ali Nadal prvo treba proći Dimitrova.
You'll never walk alone.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 22 jan 2014, 05:26

Imace Nadal velikih problema danas,Bugar dobro servira..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 22 jan 2014, 05:41

U slucaju Nadalovog poraza, nadam se samo da uzrok nece biti koljeno (zalio se na bolove i lafo nesto glumio u mecu protiv Nishikoria), a jos manje zulj. Nije nemoguce da izgubi, Bugarin za sada po prilicno sigurno uzima servis gameove, uz odlican servis.

EDIT: Evo breaka. :D Taman da odem odspavati koji satic do Rogera.
Izdržati, to je temelj vrline!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.