FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
Dobro dvije razlicite redakcija,ali isti vlasnik. 

- trunks1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Moji otac i majka su radili u Fudbalskom klubu Sarajevo. Majka je prala dresove, a stari je bio oružar, izdavao je kopačke i lopte. Mi smo i bukvalno živjeli u stadionu. Pored svlačionica je bio jedan stančić koji je moj otac dobio i moje dječačko dvorište bio je čuveni stadion Koševo.
Naravno da sam zavolio fudbal od malih nogu i lopta mi je bila centar svijeta, ako nisam šutirao šest sati dnevno smatrao sam da mi je taj dan propao. Ta fudbalska karijera je neslavno prekinuta onog trenutka kada je moj stari otišao na roditeljski sastanak u gimnaziju i saznao da ja već šest mjeseci uspješno izbjegavam odlazak u školu...
Tako ljut, to je rekao i mojoj majci ali, još gore i mom treneru, koji mi je na prvom sljedećem treningu rekao: „Slušaj, bio mi je tvoj otac, rekao da imaš sve kečeve u školi“ i otjerao me sa treninga. Mada, kraj moje fudbalske karijere je definitivno bio kada me je na treningu jedan ogroman igrač tako podklipio da sam odletio na onu stazu od šljake oko terena, sav se odrao, ustao i rekao: "Fudbal nije za mene"...
KEMAL MONTENO (1948-2015)
R.I.P KEMOOOOOOOOOO
Naravno da sam zavolio fudbal od malih nogu i lopta mi je bila centar svijeta, ako nisam šutirao šest sati dnevno smatrao sam da mi je taj dan propao. Ta fudbalska karijera je neslavno prekinuta onog trenutka kada je moj stari otišao na roditeljski sastanak u gimnaziju i saznao da ja već šest mjeseci uspješno izbjegavam odlazak u školu...
Tako ljut, to je rekao i mojoj majci ali, još gore i mom treneru, koji mi je na prvom sljedećem treningu rekao: „Slušaj, bio mi je tvoj otac, rekao da imaš sve kečeve u školi“ i otjerao me sa treninga. Mada, kraj moje fudbalske karijere je definitivno bio kada me je na treningu jedan ogroman igrač tako podklipio da sam odletio na onu stazu od šljake oko terena, sav se odrao, ustao i rekao: "Fudbal nije za mene"...
KEMAL MONTENO (1948-2015)
R.I.P KEMOOOOOOOOOO
orde del male
-
- Kontakt:
Novina kao novina, ili portal kao portal, mora se nesto pisati, a o kome bolje nego o Sarajevu?
Kod kona se svakako nista i ne desava, tako da je logicno da ce samo o nama pisati.
A novinari Avaza su sigurno upuceniji nego 95% ovih portala drugih zato nema potrebe da se ljudi pljuju zbog necije politicke opredjeljenosti i unositi nam politicke motive na pdf!!!
Kod kona se svakako nista i ne desava, tako da je logicno da ce samo o nama pisati.
A novinari Avaza su sigurno upuceniji nego 95% ovih portala drugih zato nema potrebe da se ljudi pljuju zbog necije politicke opredjeljenosti i unositi nam politicke motive na pdf!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nece da se peglaju valjdaHedg je napisao/la:Nije mi jasno kako niko iz uprave neće da demantuje ovakve članke.. Svakakvih kvazinovinara ima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma ja ih opet posmatram kao dvije različite redakcije, što kaže Head. Ovu drugu ne mogu smisliti.
4.10.2009.
-
- Kontakt:
Ma kakvi god bili, samo neka pisu o nasem klubu, meni je neprestalno prst na misu i strelica na refresh, nebi li sta novo procitao, a oni su zaduzeni da nas zabavljaju dok se Ibrak ne oglasi

sta se sikirate za pojacanja... jel to ima neko da ne vjeruje ibraku
?
cini se da je stoper zavrsen ili ce se dog u ovaj koji dan...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije nego jedva cekamo da prvenstvo pocne a nemamo sta da radimo posebno pa naglabamo..nekome je Sarajevo iznad svegaBenko je napisao/la:sta se sikirate za pojacanja... jel to ima neko da ne vjeruje ibraku?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
ma jarane kome nijeMortemHz je napisao/la:Nije nego jedva cekamo da prvenstvo pocne a nemamo sta da radimo posebno pa naglabamo..nekome je Sarajevo iznad svegaBenko je napisao/la:sta se sikirate za pojacanja... jel to ima neko da ne vjeruje ibraku?
ja isto tako sam ko na iglama ali hvala Bogu eto znam kako rade ljudi u klubu i mirno spavam ...

Nova pojacanja uopste nisu nuzna
jesu itekako. prvo na ljeto gubis golmana, odlaze ti vjerovatno oba stopera i lijevi bekFairBet je napisao/la:Nova pojacanja uopste nisu nuzna
svako ko misli da je zdravo to sve mjenjati na ljeto veze nema o fudbalu
sda moramo popuniti mjesto stopera i golmana a na ljeto vidjeti sa jednim stoperom produzenje ili drugog dovesti, kao i lijevog beka
Zna li iko hoce li biti prenosi pripremnih utakmica na stranici kluba. Mislim na bordo tv.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Prije Turske bi bilo idealno da se rijese svi transferi, odlasci i dolasci..
Uopste nije definitivno da iko od nabrojanih ide,Dejan nece nigdje ici ako ne dodje golman,isto vrijedi i za Tatomirovica kao i Dupovca.
Jedini igrac vrijedan spomena i nekog ogromnog napretka a de se trenutno razmatra je Borjan.
Mi trenutno u ekipi imamo za svaku poziciju 2 do 3 igraca.
Tako da i ako nikog novog ne dovedes imas i vise nego dovoljan broj kvalitetnih igraca.
Jedini igrac vrijedan spomena i nekog ogromnog napretka a de se trenutno razmatra je Borjan.
Tako da i ako nikog novog ne dovedes imas i vise nego dovoljan broj kvalitetnih igraca.
ko nece ici?FairBet je napisao/la:Uopste nije definitivno da iko od nabrojanih ide,Dejan nece nigdje ici ako ne dodje golman,isto vrijedi i za Tatomirovica kao i Dupovca.
tatomirovic ima ponudu da ide za jedno 4-5 puta vecu platu a momak u zivotu nije zaradio feningga od fudbala osim prezivljavanja
dupovac je jos prije 4 meseca rekao da bi isao vani i da kada dodje ponuda dobra da bi isao
puzigaca ne znam... hoce, nece... imamo li ga u planu
bandovic ne smije biti vise prvi golman FKS ako zelimo neku ozbiljnu ekipu jer je rupa koja psihicki unisti ekipu kad je najbitnije
ako mislis da ce nekoo ko ima skoro rijesene papire (slobodne) ostati ovdje igrati za par milja, zeznuo si se bgm, a da se ne lazemo daleko je dupovac od nekog kvaliteta koji ganjamo...rece hrgota
Ima neki clanak o Tatomirovicu?
Ako ima daj nam da procitamo.
Da ta ponuda postoji prema kojoj bi dobivao 4 do 5 puta vecu platu nego sto je ima sada on bi davno prihvatio istu jer taj klub moze direktno u pregovore sa njim ici.
Puzigaca sasvim korektan i nema potrebe za trazenjem neks alternative osim da imas neko ime koje odskace osjeto kvalitetom.
Vezano za Bandovica je sve receno,u nasem prvenstvu je medju najboljim,ukoliko postoji mogucnost dovodjenja Borjana treba se iskoristiti.
Da ta ponuda postoji prema kojoj bi dobivao 4 do 5 puta vecu platu nego sto je ima sada on bi davno prihvatio istu jer taj klub moze direktno u pregovore sa njim ici.
Puzigaca sasvim korektan i nema potrebe za trazenjem neks alternative osim da imas neko ime koje odskace osjeto kvalitetom.
Vezano za Bandovica je sve receno,u nasem prvenstvu je medju najboljim,ukoliko postoji mogucnost dovodjenja Borjana treba se iskoristiti.
Bandovic nije golman za Sarajevo,to je vec svima jasno. U raji ga zovu kikser,i mnogo puta nas je kostao bodova.. u evropskim utakmicama je pogotovo kriminalan...on je i za nase lige solidan golman,za evrope je blago receno nedorastao! sto se stopera tice,itekako nam treba jedan kvalitetan igrac,jer Dupovac i Tatomirovic ne ulijevaju sigurnost u zadnjoj liniji.. Vranjes i Borjan(Kelava) bi sigurno prestavljali pojacanja,a onda na ljeto kao sto ovaj gore rece dovesti dobrog beka i jos jednog stopera(u zavisnosti od toga da li neko od dvojca Dupovac-Tatomirovic) ode iz kluba.FairBet je napisao/la:Uopste nije definitivno da iko od nabrojanih ide,Dejan nece nigdje ici ako ne dodje golman,isto vrijedi i za Tatomirovica kao i Dupovca.
Sarajevo ima super jaku ekipu,pogotovo na sredini i u ofanzivi,ali zato nam je defanziva i golman najslabiji dio tima,a za nesto vise to se treba promjeniti,sreca pa su i u upravi toga svjesni!
da, imaš članak...klub koji je uzeo, tj potpisao naseg bivseg igraca (reprezentativca) iz slovačke ... 8 ili 9 milja eura nude mu platuFairBet je napisao/la:Ima neki clanak o Tatomirovicu?
tatko nije đon obraz i jos uvijek trazi neko rjesenje... dupovac moli boga da ide a kao sto rekoh nije ni neki kvalitet, bar to nije pokazao
ja bi plakalom bio zadovoljan samo da ne gledam bandovica
Sad je u ovom vremenskom periodu veoma loš izbor pojacanja.Po meni bolje ne kupovati stopera,pa prvenstvo zavrsiti sa Dupovcem i Tatkom nego pogrijesiti i dovesti novog Mitrevskog.Znam da pred Evropu to valja uigrati,ali bolje i to nego na brzinu dovesti nekog levata.Ja bi volio da smo prodali Dupovca,a tu lovu dali Vranjesu.
Pa daj nam taj clanak hebem ga ja.
Trenutno korisnika/ca: 19FKS46, bordobijeli, misstianopenaldo, N3R3D, Varijantas8 i 41 gost.