Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

kakanj84
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la kakanj84 » 24 jan 2017, 15:09

RZ88Adnan je napisao/la:
kakanj84 je napisao/la:jedan noćni mada nisam pristalica nba kasni tekmi ovo sam odigrao na osjecaj
slika
Ubodel ti ovo Kakanjac
fulaza brate
zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 24 jan 2017, 15:31

slika
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 24 jan 2017, 16:11

Ovako izgleda moj listić.

RM/ Norveška ( -27,5+) zd2 1.70
S. Sagosen ( -4,5+) 2 1.70
C. Iverson ( -9,5+) 2 1.85
J. Vesely ( -12,5+) 2 1.85
C. Sorhaindo ( -2,5+) 2 1.70
J. Tollbring ( -3,5+) 2 1.65

Na 1,64 KM uloga dobitak 43,27 KM. Taman do 9 proći pa na vopi negdje. :)

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 24 jan 2017, 16:26

Za danas
slika

Prvi par Engleskog Championshipa između prvoplasinarog Brightona i šesnestoplasiranog Kardifa. Domaćini i dalje vode bitku sa Newcastleom za prvu poziciju i kod kuće su na učinku 10-2-1, dok su gosti se popravili malo u zadnje vrijeme i imaju 3 vezane pobjede ali u gostima i nisu nešto imaju samo 13 bodova od mogućih 42 i mislim da bi keca trebala da dođe

C.Iverson- Jedini centar Makabija jer je Zirbes napustio ekipu večeras igra protiv A.Tyus i T.Pleisaa. Galata se ne može pohvaliti općenito nekom odbranom, a i pod košem su šuplji, u prvom susretu bilo je 98:92 za Makabi a Iverson je dao 17 poena za 16 minuta. Večeras također neće biti ni Q.Millera pa je rotacija jako skraćena i mislim da uz nekih 30 minuta ne bi trebao imati problema da pređe ovu marginu.

N.DeColo-Francuski virtuoz se vratio i nastavio gdje stao prije povrede. Večeras gostuju kod Žalgrisa koji je jako tanak u odbrani protivničkih organizatora igre. Večeras za CSKA vjerovatno neće biti Teodosića ni Higginsa pa će lopta u napadu najviše biti kod DeColoa i A.Jacksona, ali svakako najveće ovlasti u igri ima ovaj Francuz.

Kataja-Karsijaka- Jedan par zadnjeg kola košarkaške LigePrvaka domaćini su na prosjeku od 153 poena po meču, dok su gosti najbolja gostojuća defanzivna ekipa i dopuštaju samo 137 poena. U prvom susretu je bilo 152 poena na meču, ali večeras je puno toga u igri Kataja će morati da napadne i ide na pobjedu jer ih samo pobjeda vodi dalje, dok Karšijaka je prošla dalje ali eventualnim porazom bi mogli pasti na treće mjesto i težu grupu možda u daljem toku takmičenja. Uglavnom u ovakvim utakmicama ekipe pretežno ne žure i ne srljaju previše već igraju sporije sa organizovanijim napadima.

A.Studemaire- Ah ovu grdosiju preskoči. Večeras jedan rafalni obračun u Izraelu, u goste ekipi Hapoela dolazi Zenit koji nikako ne brani poziciju centra među gorima su u Eurokupu, dok je Amare ovu marginu svaki put prebacio pred domaćim navijačima i u prošlom kolu je izdominirao protiv Zenita.

Norveška-Mađarska. Mađari kvalitetnom igrom izbaciše kandidate za finale u prošlom kolu, ali danas dočekuju mlade Norvežane koji igraju pravi atraktivan brz rukomet. Mislim da su Norvežani ovdje favoriti i da bi trebali da dobiju ovo i prođu dalje jer su kvalitetniji.

I za kraj lijevo krilo Francuz Guigou koji je na ovoj margini zbog nekih mečeva gdje odmarao sad kreće prava igra i u prošlom meču je dao 5 golova. Izvodi sedmerce, dobar u kontri i nadam se i danas na nekih 4-5 golova

Još jedan ovakav na markicu :bih:
Tako blizu, a tako daleko.

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 24 jan 2017, 16:41

Mađarska/M.I.Jamali Over 2,5

Jednostavno,premala mi je ovo granica za igraca koji uzima 7-8 suteva u toku meca. I nakon promasaja ne libi se ponovo sutati,proslu je krenuo 0-2 pa zavrsio svejedno na 4 gola.
Mislim da i danas protiv norvezana ide preko.

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 24 jan 2017, 18:39

Nedaju mi se sad analize pisati,ali nije los listic.Moze se probrat nesto i za singla ili doubla.
slika
Također sviđa mi se jos:
Genk 1
Oldham ps1
Macclesfield 2
Igraj Široki ti si najbolji!

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 24 jan 2017, 18:56

Za večeras :

Napoli - Fiorentina oba daju gol 1.65
Brighton - Cardiff 1 1.70
Waregem - Mouscron 1 1.65

4.25

Pored ova tri para, probao bih još :

Reading - Fulham oba daju gol 1.55
Sheffield Utd. - Fleetwood gost daje gol 1.70
Volendam - Sparta R. oba daju gol 1.55
Bordeaux - PSG domaćin daje gol 1.65

6.74
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 24 jan 2017, 20:24

Flyde-Alfreton
2 (8.10)
2&3+(8.59)
1/2 (59)
6+ (4.40)
Igraj Široki ti si najbolji!

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 24 jan 2017, 20:28

Kad ste ljubitelji košarke makar pogledajte :D

The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 24 jan 2017, 22:40

NBA :hmmmmm:
Predlažem sistem 3/7

Orlando - Chicago x
Philadelphia - Clippers x
Toronto - San Antonio x
Washington - Boston x
Denver - Utah x
Phoenix - Minnesota x
Penarol - Instituto x

min. 40 KM
max. 1.480 KM
Vrijedi pokušati na markicu...
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 24 jan 2017, 23:03

jedan rekreativni svakako je extra dan bio :clap: :salut: :njanjanja:
laku noc :wave:

slika
zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 24 jan 2017, 23:06

deno_TM87 je napisao/la: Za večeras :

Napoli - Fiorentina oba daju gol 1.65
Brighton - Cardiff 1 1.70
Waregem - Mouscron 1 1.65

4.25

Pored ova tri para, probao bih još :

Reading - Fulham oba daju gol 1.55
Sheffield Utd. - Fleetwood gost daje gol 1.70
Volendam - Sparta R. oba daju gol 1.55
Bordeaux - PSG domaćin daje gol 1.65

6.74
Fiorentina :eh:
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 24 jan 2017, 23:22

slika

jajce123

Post Postao/la jajce123 » 24 jan 2017, 23:50

Pliskova, Kar. - Lučić Baroni
Tip:2 4,31
Konta, J. - Williams, S.
Točan rezultat
Tip:1:2 3,88
Goffin, D. - Dimitrov, G.
Točan zbroj setova u meču
Tip:4 s 2,70
KOEF: 45

Broj koševa Chicago/J.Butler (25.5), uključujući produžetke
Tip:Više 1,85
Broj koševa Boston/I.Thomas (29.5), uključujući produžetke
Tip:Manje 1,85
Broj koševa L.A. Clippers/J.J.Redick (18.5), uključujući produžetke
Tip:Manje 1,85
Broj koševa Minnesota/K.A.Towns (23.5), uključujući produžetke
Broj koševa Orlando/N.Vučević (14.5), uključujući produžetke
KOEF:21
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jan 2017, 10:26

J.Carroll (Real Madrid)9,5 manje

U zadnjih 9 utakmica samo jednom je presao ovu granicu i tu jednu sto je prosao ,prosao je iz razloga jel je dobio 20 minuta igre i pogodio tri od tri za tri ,inace igra oko 15 tak minuta cesto i manje,prosjek poena u EL mu je 7.8 i u zadnje vrijeme su ga cak sklanjali iz ponude upravo jel je redovno isao ispod.

Sretno :salut:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tip74
Kontakt:

Post Postao/la tip74 » 25 jan 2017, 12:59

Povrede i suspenzije za danas:

Liverpool FC v Southampton
Liverpool FC: Jordan Henderson (21/1 m, captain, probably in), Marko Grujic (2/0 m), Sadio Mane (19/9 f, top scorer, national selection), Adam Bogdan (0/0 g), Danny Ings (0/0 f)
Southampton: Steven Davis (17/0 m, probably in), Virgil van Dijk (21/1 d, captain, doubtful), Sofiane Boufal (11/1 m), Alex McCarthy (0/0 g), Charlie Austin (13/6 f, top scorer), Jake Hesketh (0/0 m), Matt Targett (4/0 d), Jeremy Pied (1/0 m)

SD Eibar v Atlético Madrid
SD Eibar: Escalante (15/1 m, suspended), Riesgo (14/0 first goalkeeper), Ramis (8/2 d), Arbilla (8/0 d), Luna (17/1 d), Kike (12/2 f)
Atlético Madrid: Oblak (15/0 first goalkeeper), Tiago (9/1 m), Fernández (3/0 m), Partey (4/0 m, national selection), Griezmann (18/8 f, top scorer)

Juventus v AC Milan
Juventus: Benatia (7/0 d, national selection), Marchisio (7/0 m), Lemina (10/0 m)
AC Milan: Montolivo (7/0 m), Niang (18/3 f)

Levadiakos v AEK Athens
Levadiakos: Toni Silva (11/4 m, top scorer), Zezinho (12/0 m)(both national selection), Belghazouani (5/0 f)
AEK Athens: Johansson (17/0 m), Rodríguez (15/2 m), Dídac Vilá (16/1 d)(all rested), Hugo Almeida (12/3 f), Aravidis (10/1 f), Chygrynskiy (7/0 d)

AZ Alkmaar v SC Heerenveen
AZ Alkmaar: Ron Vlaar (12/0 d, captain)
SC Heerenveen: Joost van Aken (16/0 d, doubtful), Stijn Schaars (14/1 m), Henk Veerman (13/3 f)

Nea Salamina v APOEL FC
Nea Salamina: Ćurjurić (17/0 m), Pedrito (11/0 f)
APOEL FC: Andrea Orlandi (9/0 m), Milanov (18/0 d), Vander (15/1 f), Bertoglio (15/3 m)

Hearts FC v Raith Rovers
Hearts FC: Sam Nicholson (8/3 m, probably in), Arnaud Djoum (21/4 m), Faycal Rherras (18/1 d)(both national selection)
Raith Rovers: Ryan Stevenson (3/0 m, cup-tied)

Brose Bamberg v Real Madrid
Brose Bamberg: Elias Harris (3/2.3 f)
Real Madrid: Jonas Maciulis (14/7.6 f, doubtful), Luka Doncic (18/7.2 g)

Charlotte Hornets v Golden State Warriors
Charlotte Hornets: Jeremy Lamb (28/9.2 g), Brian Roberts (12/1.4 g), Cody Zeller (38/10.9 c), Frank Kaminsky (43/10.2 c)(all doubtful)
Golden State Warriors: David West (42/4.1 f)

Izvor: www.injuriesandsuspensions.com
Bet Info Team

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 25 jan 2017, 13:03

Egipat - Gana X, 1.85

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 25 jan 2017, 13:14

Za danas
slika
Prvi par ponovo duel Engleza. Sjajni Leeds nastavlja borbu za PO i ulazak u viši rang, dok se Nottingam bori za opstanak. Ovakvi mečevi kod Engleza pretežno znaju biti kobni, ali mislim da Leeds neće danas izraditi. U dobroj su domaćoj formi prije svega imaju 29 bodova od mogućih 42, dok Nottingam kao gost nije baš ekipa za pohvalit imaju svega 9 bodova od mogućih 42 i mislim da će Leeds danas riješiti utakmicu sa nekom minimalnom prednošću.

Monaco- Nancy. Polufinale Francuskog kupa domaćini iz Kneževine su ovdje veliki favoriti i pred svojim navijačima mislim da neće pokleknuti i da idu na finale. Sjajno igraju u ligi jedini kiks bi mogao biti taj što će se možda čuvati za vikend jer igraju protiv PSG-a.

Milano-Olimpijakos; Duel iz Eurolige gdje su gosti veliki favorit. Domaćini su jako loši u Euroligi igraju bez glave i repa i protiv jedne ovako organizovane ekipe poput Olija nemaju šta da traže. Gosti bi pobjedom čak iskoristili i kikseve konkurenta u viduCSKA te bi pobjedom došli na diobu prvog mjesta sa CSKA,a i Real će imati težak zadatak protiv Bamberga.

Fuenlabrada- L.Kuban; Gosti su prvi na tabeli sa učinkom 3:0, dok su domaćini zadnji ali sa isitm omjerom kao i Murcia i GranKanarija 1:2. Gosti ovom pobjedom rješavaju pitanje prolaska i mogu da igraju rasterećeno dalje, svakako da su kvalitetniji i da pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Dobili su ih nedavno oko 20 razlike i mislim da i danas će dobiti bar 5 razlike.

Lietkabalis - Bayern: Slična situacija kao u prošlom meču. Ovi Kablovi su prošli dalje jer su bili u najlošijoj grupi u grupnoj fazi. Bayern je do sada sve svoje protivnik samljeo i znaju da moraju i ovu utakmicu dobiti jer će imati u idućem kolu teško gostovanje kod Khimkija. Dobili su ih sa 16 razlike u prošlom kolu pa i danas do pobjede bi trebali da dođu.

I za kraj sam dodao ove Belgijance čisto onako da pojačaju kvotu, a često znaju zabiberit ovakvih parovi. Duel 1. Club Brugea i najboljeg domaćina lige protiv 14. Beverena i najgoreg gosta lige. Mislim da keca u regularnim uslovima ne bi trebala doći u pitanje, nadam se samo da ne bude kakva muljaža. Sretno ako ko isprati, parove uzimate na svoju odgovornost :thumbup:
Tako blizu, a tako daleko.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 jan 2017, 15:08

Anadolu Efes - Darussafaka 1 1,60

Ovo je po meni zicer dana. Obje ekipe su u dobroj formi i bore se za top 8 i već su dva puta odigrali ove sezone. Jednom u euroligi jednom u Turskoj ligi. Ono što je ovdje najzanimljivije da Darussafaka nikada od 2002. godine nije dobila ekipu Efesa. I posljednje 2-3 godine kako oni stvaraju tim opet nisu uspjeli dobiti Efes. Mislim da je red da se i danas nastavi ova tradicija pogotovo što Efes igra u svojoj dvorani ovaj meč.

Heurtel 13,5+

Danas nemam volje da previše pišem pa ću probati što kraće. Čuvat će ga danas Wanamaker koji je strašan ofanzivac dok defanzivno nije nešto. Očekujem mnogo prodora sa njegove strane i par šuteva sa distance koji bi trebali biti dovoljni za prelazak ove granice.

Moerman 11,5+

Prošla dva puta me ispoštovao kada sam ga igrao i oba puta je lako prebacio ovu granicu. Domaćini na prvi pogled izgledaju strašni pod košem, ali kada se pogleda statistika i sve ne čini se da je tako. Svi visoki igrači su gotovo ubacivali 10+ poena pa tako da se nadam da će i ovaj momak prebaciti ovu granicu. Zna šutnuti i tricu što je još jedan plus ovome.

Melli 13,5+

Igram ovog čovjeka koji je boljim defanzivnim ekipama od Reala ubacio poena preko ove granice. Real ove sezone ne blista u gostima, ali ipak drži drugo mjesto na tabeli. Malo je rizično ovog Italijana igrati jer nikad se ne zna koliko će šuteva uzeti. Mislim da slabijoj odbrani Reala ove sezone može dati makar 14 poena.

Iz Reala mi je sve rizično igrati. Jedino možda probati Randolpha manje od 10 zbog loše forme.

Simon 12,5+

Prošlo kolo prebacio kada sam ga igrao više i opet bi ga igrao danas. Čovjek koji ne uzima neke bezveze šuteve već iz dobrih pozicija i još jedna bitna stvar je da ga krasi pametna igra. Nema srljanja kod njega. U prvom meču ove sezone dao im je 16 poena.

Što se tiče igrača Olympiacosa možda odigrati Greena zbog niže granice. Stvarno je teško od njih nekog odabrati.

I još bi predložio Milano - Olympiacos 160,5-

Vidim da ima i eurocup pa ne znam da li da tu nešto predlažem da ne bi koga oborio s mojim tipovima.

Evo malo igrača iz Eurocupa. :D u životu više igrača nisam odabrao under jer nisam ljubitelj undera jer tada se moraš nadati da igrač promašuje. Ne mogu ih analizirati pa ću samo označiti sigurnije igrače sa *.

*Rochestie 12,5-
*Kuric 16,5+
Fisher 10,5+
*Morgan 15,5+
*Bilan 10,5-
Boatright 17,5+
Kikanović 18,5+

*Fogg 10,5-
Musli 11,5-

To je to što mi se sviđa ovako gledajući. Znači ovo sve što ja predložim je čisto moje mišljenje šta bi trebalo doći. Pogledam učinke igrače i još neke parametre i onda predložim.

Što se tiče fudbala predložio bi ovako na prvu:

Egipat 1.pol. X
Anderlecht 3+
Leeds
1
Monaco 1i3+
Juventus 1
Real 2i3+

Najsigurnije od fudbala po meni Egipat,Juventus i Leeds. Što se tiče Reala svaka čast Celti, ali bilo bi sramota da Real ispadne večeras. Jeste da igraju loše, ali večeras će svom silom napasti Celti i mislim da bi mogli nadoknaditi zaostatak iz prvog meča.

Katastrofa.
Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 25 jan 2017, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 jan 2017, 16:04

Evo malo igrača iz Eurocupa. :D u životu više igrača nisam odabrao under jer nisam ljubitelj undera jer tada se moraš nadati da igrač promašuje. Ne mogu ih analizirati pa ću samo označiti sigurnije igrače sa *.

*Rochestie 12,5-
*Kuric 16,5+
Fisher 10,5+
*Morgan 15,5+
*Bilan 10,5-
Boatright 17,5+
Kikanović 18,5+
*Fogg 10,5-
Musli 11,5-

To je to što mi se sviđa ovako gledajući. Znači ovo sve što ja predložim je čisto moje mišljenje šta bi trebalo doći. Pogledam učinke igrače i još neke parametre i onda predložim.

Što se tiče fudbala predložio bi ovako na prvu:

Egipat 1.pol. X
Anderlecht 3+
Leeds 1
Monaco 1i3+
Juventus 1
Real 2i3+

Najsigurnije od fudbala po meni Egipat,Juventus i Leeds. Što se tiče Reala svaka čast Celti, ali bilo bi sramota da Real ispadne večeras. Jeste da igraju loše, ali večeras će svom silom napasti Celti i mislim da bi mogli nadoknaditi zaostatak iz prvog meča.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.