Vranjes bi bio odlican dobitak i buduci reprezentativac.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Edin Rustemović na njega sam mislio sobzirom da je bio odličan u Zvorničkoj Drini proljetni dio sezone smatra da bi trebao nastaviti imati kontinuitet igranja naravno ne po 90min ali mora dobijati šansu ali ako se nabaca ovih polovnjaka onda teško će za sve biti mjesta..muhamedkonjic je napisao/la:Ko je Hasanbegovic?zgembo89 je napisao/la:franklampard8 je napisao/la:
Kljuc svega, niko ne osporava njegove kvalitete ali nije potreban.treba dati igračima šansu u proljetnom dijelu sezone poput OKića DUljevića CImirota i Radovca pa i mladjeg Hasanbegovića da igraju utakmice kako bi na ljeto mogli neki angažman naći ovako sa ovim pojačanjima Alispahić Ibričić kupovanje polovnjaka koji su na intenzivnoj njezi bili po pola sezone sezonu je potpuno pogrešan potez kao dolazak Berberovića živi bili pa vidjeli ta izdanje u Europa ligi ili LIgi šampiona..
HOĆE! pregovara se sa stoperom ne briniamypitar je napisao/la:Fakat ima li iko informacija hoce li nas, i kad pojacati stoper.Od Ibricica nema nista bez veze ovde naglabamo uvezi njega,a nije nam trenutno ni prioritet.
Ili PirićBoskoAntic je napisao/la:HOĆE! pregovara se sa stoperom ne briniamypitar je napisao/la:Fakat ima li iko informacija hoce li nas, i kad pojacati stoper.Od Ibricica nema nista bez veze ovde naglabamo uvezi njega,a nije nam trenutno ni prioritet.A i golmanom 100%, samo se jos ne zna dal ce to biti Kelava, Borjan ili neka treca opcija, uglavnom stoper i golman dolaze 100%
MOgli su barem prikazati i Haretov pobjedonosni pogodak protiv kona!hilmo je napisao/la:
Što su dobar prilog napravili..
Mogao bi se razocarati sa tim ocekivanjima. Spustit malo kriterije treba i ocekivanja, bar bi mi to trebali do sada znati.Amca007 je napisao/la:Ja ocekujem polusezonu bez poraza, eventualno jednim nerjesenim rezultatom...i plasman u grupnu fazu EL, kroz Ligu prvaka..
Amca007 je napisao/la:Ja ocekujem polusezonu bez poraza, eventualno jednim nerjesenim rezultatom...i plasman u grupnu fazu EL, kroz Ligu prvaka..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.