Do sada Antalija imala 4-5 situacija ovakvih. Znam da su 3 izgubili, a prošlu su dobili. A i Trabzon je mutan

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jel prošla pauza? Jesi li to opet počeo igrati?Civa je napisao/la:Šta mislite da li je Trabzon-Antalija štimaljka.
Do sada Antalija imala 4-5 situacija ovakvih. Znam da su 3 izgubili, a prošlu su dobili. A i Trabzon je mutan
Igrao sam u petak samo i oborio me retardirani Tyus, a vikend sam sa knjigom proveo. Na današnju sam zakasnio, a NBA onako slabije i pratim, pa samim tim i slabije igram. Košarka opet starta od srijede lagano, dok je u četvrtak opasan dan valja probat šta dobit da se Mia može u MyFaceu gledatWilly je napisao/la:Jel prošla pauza? Jesi li to opet počeo igrati?Civa je napisao/la:Šta mislite da li je Trabzon-Antalija štimaljka.
Mani se Turaka i njihovih namještaljki. Bolje odigraj nešto od košarke koju odlično poznaješ.
valjda daju jednogorbi je napisao/la:Hajmo esjberg
i to u 20min 1-1orbi je napisao/la:Neznam sta je bolje igrati 3+ ili oba daju. Da je esjberg dao čekao bi smio još kaiserslautern.
Juce igram boca 3 + i dođe 1:1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.