FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klma1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klma1 » 24 jan 2017, 21:42

staragarda je napisao/la: Ja ponovo pitam za reprogram....Mi smo vec potpisali reprogram sa PU.... Koji nije ispostovan i placan od strane grada....Kako je moguće da ponovno potpisujemo reprogram kad je lijepo napisano u ugovoru između dvije potpisane strane da u slučaju NEsevisiranja duga ugovor se poništava bez mogućnosti potpisa novog... kontas
Jarane al ti sipas negativu. Da li ti je zao sto je usvojen zakon i sto se otvara mogucnost sporazuma koji je realniji za ispuniti? Mislim ne kontam ali ni sekunde. Ovakav zakon za nas i celik a i druge klubove je fantastican i naravno da bi svi trebali biti sretni ako postoji i najmanja mogucnost da ga potpisemo. Ali ne znam, ti ocigledno to ne vidis tako, pokusaj i ti nekom Karicevom logikom prijavi poreskoj nepravilnosti.ccc
& $ ?

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 24 jan 2017, 21:49

Najveći problem je reprogram koji se trebao rješavati još 2014. godine. Dobio sam obećanje od Grada. Međutim, to nije ispoštovano iako su mi obećali. Nakon toga smo prihvatili najteži program u 2016. godini gdje prvi pomoćnik gradonačelnika Kemo Kurević potpisuje taj reprogram i plaćamo jednu ratu mi iz Slobode iako su oni to trebali platiti da bismo igrali evropske utakmice. Nakon toga oni nisu ništa platili. Sloboda sada ne može dobiti nikakav novi reprogram jel nije ispostovan ovaj potpisani i ukoliko bi izborila Evropu ne bi je mogla igrati. Jedino ako iskešira dva miliona maraka, onda bi dobila potpis za novi reprogram",

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 jan 2017, 21:51

pajebote i pukla je tikva na onoj noci kako se zvalo zbog skupljanja love za repogram...
kako ono..

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 24 jan 2017, 21:58

Evo sad sam se cuo sa Jasminom i rekao je covjek da dzaba pisete reprogram ce ici

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 jan 2017, 21:59

SARS je napisao/la:Evo sad sam se cuo sa Jasminom i rekao je covjek da dzaba pisete reprogram ce ici
eh drug moj....
da se ja tek otvorim pa pocrenm provaljivat... :stop: :lol:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 jan 2017, 22:01

SARS je napisao/la:Evo sad sam se cuo sa Jasminom i rekao je covjek da dzaba pisete reprogram ce ici
Reprogram ide 100% pusti ove negativce....
Sloboda Tuzla

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 24 jan 2017, 22:12

A ovo je izjava AH a ne moja a on vjerovatno i laze :D
Najveći problem je reprogram koji se trebao rješavati još 2014. godine. Dobio sam obećanje od Grada. Međutim, to nije ispoštovano iako su mi obećali. Nakon toga smo prihvatili najteži program u 2016. godini gdje prvi pomoćnik gradonačelnika Kemo Kurević potpisuje taj reprogram i plaćamo jednu ratu mi iz Slobode iako su oni to trebali platiti da bismo igrali evropske utakmice. Nakon toga oni nisu ništa platili. Sloboda sada ne može dobiti nikakav novi reprogram jel nije ispostovan ovaj potpisani i ukoliko bi izborila Evropu ne bi je mogla igrati. Jedino ako iskešira dva miliona maraka, onda bi dobila potpis za novi reprogram",

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 24 jan 2017, 22:29

evo preuzeto sa stranice PU FBiH

Porezna uprava FBiH: Za podnošenje zahtjeva za otpis kamata još 45 dana- Porezna uprava Federacije BiH je obavjestila porezne obveznike da je za podnošenje zahtjeva za otpis kamata preostalo još 45 dana, odnosno da do 31. decembra ove godine mogu podnijeti zahtjev za otpis zateznih kamata na javne prihode, u skladu sa Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o visini stope zatezne kamate na javne prihode.

To pravo mogu iskoristiti porezni obveznici koji imaju dugovanja po osnovu javnih prihoda nastala do 31. decembra 2014. godine.

Porezna uprava Federacije BiH podsjeća da je zakonom propisano da ako porezni obveznik plati dug najkasnije do 31. decembra ove godine, zatezna kamata koja je nastala po osnovu dospjelih, prijavljenih, a nenaplaćenih javnih prihoda do 31. decembra 2014. godine, otpisuje se u cjelosti.

Ukoliko se dug izmiri od 1. januara 2017. do 30. juna 2017. godine, obračunata kamata otpisat će se samo u iznosu od 50 posto.

Ukoliko porezni obveznik ne izmiri obaveze propisane ugovorom više od tri mjesecne rate, ugovor se proglasava ništavnim a na ostataku duga se prepisuju zatezne kamate te porezni obveznik nema mogućnost zakljucivanje novog ugovora o reprogramu javnih prihoda.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 24 jan 2017, 23:00

A tebi mramore sam zahaterio sto si skino avatara a glasao sam za tebe :D

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 24 jan 2017, 23:00

Molite Boga da se aco sažali... :kafa: Vratite se normalnoj diskusiji bez vrijeđanja, a aco će odlučit' o uručenju viza za Banoviće. :)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jan 2017, 23:06

NKMramor je napisao/la:Molite Boga da se aco sažali... :kafa: Vratite se normalnoj diskusiji bez vrijeđanja, a aco će odlučit' o uručenju viza za Banoviće. :)
Sto moj post obrisa,nikog nisam vrijedjao.....i opet ti kazem,pusi ku.rac....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 24 jan 2017, 23:07

Kada se potpise novi reprogram, koliko bih iznosila jedna rata, otprilike. Da li je neko upoznat?
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jan 2017, 23:10

Guest007 je napisao/la:Kada se potpise novi reprogram, koliko bih iznosila jedna rata, otprilike. Da li je neko upoznat?
20-25 hiljada mjesecno ..

A inace ne kontam sto ste nervozni, trebali bi da se radujete. Ovo ide ko halva u narednim mjesecima sto se tice reprograma. Na upravi je da dovede nove sponzore i ljude u upravni odbor i skonta da moze uzeti novac od sezonskih i clanskih. I vec smo na pragu stabilnog kluba..

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 24 jan 2017, 23:13

tuzlak1987 je napisao/la:
Guest007 je napisao/la:Kada se potpise novi reprogram, koliko bih iznosila jedna rata, otprilike. Da li je neko upoznat?
20-25 hiljada mjesecno ..

A inace ne kontam sto ste nervozni, trebali bi da se radujete. Ovo ide ko halva u narednim mjesecima sto se tice reprograma. Na upravi je da dovede nove sponzore i ljude u upravni odbor i skonta da moze uzeti novac od sezonskih i clanskih. I vec smo na pragu stabilnog kluba..
To je odlicno, ja koliko sam upoznat, grad je uzeo reprogram da isplacuje, tih 20-30 hiljada ne bih trebale da prave problem Jasminu, pa da kasni i ne uplacuje.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jan 2017, 23:16

Hajde vi skontajte da nece grad PREUZETI reprogram,nego ce davati dovoljnu transu da klub moze placati....znaci klub.........
sve se to moze sjebati ukoliko Jasmin ode sa vlasti...
Pa i da daju dok ne isplate,ko garantuje da uprava nece zasrati......
e tu dolazimo do TRANSPARENTNOSTI.......UPRAVA MORA PODNOSITI IZVJESTAJ NA MJESECNOM NIVOU KAO STO TO RADI VELEZ:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 24 jan 2017, 23:20

ma neće grad već klub plaćat iz transe grada prema slobodi, grad je do sada davao slobodi 300 000 i sad će stim sto ce sad sloboda od toga na godsinjem nivou davai PU 240 000 ako nam odobre. cak ima mogućnost ako naprimjer podpisu na 5 god onda će se i glanica smanjit za nekih 35%

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 jan 2017, 23:30

sto je ok.,,jer dosad je grad davao pare, pa nit placaju igrace,nit titula nit vracana duga :lol:

p.s samo ne prijetite banovicima..evo odma ja hocu banovice jebli vas banovici ko da je to kazna neka,alo ba,,jes da je drama kukic kriminalac...sve drzi cak i dinamit na kopovima,kafane,dm..saso mange... :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jan 2017, 23:31

Moramo se konacno odvojiti od te ideje da grad mora biti glavni finansijer. Od ove uprave pa prema narednim svaka mora da nalazi ulagace nove i ljude u upravni odbor, da skonta kako uzeti novac od navijaca na razne nacine i imati ce solidan budzet, a otvoren racun.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 jan 2017, 23:32

tuzlak1987 je napisao/la:Moramo se konacno odvojiti od te ideje da grad mora biti glavni finansijer. Od ove uprave pa prema narednim svaka mora da nalazi ulagace nove i ljude u upravni odbor, da skonta kako uzeti novac od navijaca na razne nacine i imati ce solidan budzet, a otvoren racun.
u prtavu si...
evo krenemo od sponzora na dresu svaki od njih po 50k osim onog preko puta najsvetijeg grba njemu je 100k i eto love..
ako nije tako,mogul ja na grb najdrazeg dresa? jebote bart bi bio fazon za djecu i za moju raju...

post scriptum
i zabrana je,benih pozajmica zasva vremena,kad nema para,nemaaai propast ako treba al ko ljudi..**** im pozajmice

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 24 jan 2017, 23:38

Sariel je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Moramo se konacno odvojiti od te ideje da grad mora biti glavni finansijer. Od ove uprave pa prema narednim svaka mora da nalazi ulagace nove i ljude u upravni odbor, da skonta kako uzeti novac od navijaca na razne nacine i imati ce solidan budzet, a otvoren racun.
u prtavu si...
evo krenemo od sponzora na dresu svaki od njih po 50k osim onog preko puta najsvetijeg grba njemu je 100k i eto love..
ako nije tako,mogul ja na grb najdrazeg dresa? jebote bart bi bio fazon za djecu i za moju raju...

post scriptum
i zabrana je,benih pozajmica zasva vremena,kad nema para,nemaaai propast ako treba al ko ljudi..**** im pozajmice
Nek odu u Wwin i deru kerove, pa ako sta bude bude hahahaa

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.