Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
U hladu starog kestena, gdje je moja draga nestala, ja urezo sam ime, bacio prve rime... 

Ja te volim, volim Željo..
- Donnie Darko
- Kontakt:
imal neko ovdje da je strucnjak u excelu da pomogne? 

- reds_forever
- Kontakt:
Sta je s tim Excelom

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
slusam Vesnu Pisarovic u pola jedan, a u pola sest ustajem 

reds_forever je napisao/la:Sta je s tim Excelom![]()

Jel' ima neko da će studirati FIT u Mostau iduće godine,a da je brucoš ? 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma skonto sam haman neke stvari preko googla i youtuba, **** ga.reds_forever je napisao/la:Sta je s tim Excelom![]()
Al idol profesoE, test iz informatike, excel, i ima zadatak da racunas determinante jednacine picke materine. Pa da znam matematiku ne bi se sa Excelom patio

-
- Kontakt:
Ja reč on reč, kekoza..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Gabriel?Amar Dzeko je napisao/la:Ja reč on reč, kekoza..

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
-
- Kontakt:
Svega mi.JetSet_Hantraga je napisao/la:Gabriel?Amar Dzeko je napisao/la:Ja reč on reč, kekoza..

Ronaldo - Isco - Bale
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
bitno je mala, bitno
[youtube][/youtube]
kao da je dio masteee i muzike teeeeeeeeeeeeeeeeee
kao da je dio masteee i muzike teeeeeeeeeeeeeeeeee
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- alan_kardec
- Kontakt:
Amar Dzeko je napisao/la:Svega mi.JetSet_Hantraga je napisao/la:Gabriel?Amar Dzeko je napisao/la:Ja reč on reč, kekoza..
[youtube][/youtube]

jedan od najjačih domaćih filmova u zadnjih 20 godina.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Ma najjači ikada.
I šta vozi Batistuta?
I šta vozi Batistuta?

Ronaldo - Isco - Bale
Kengur zakon...pogotovo dio "hebite se manekeni "...ja ga pregledo milion puta i moj cimer mi jednom kaže "hajmo malo promijenit pa gledat Kengura"
A.F.C. Bournemouth!
Može li mi neko dati informacije o građevinskom fakultetu, koji je glavni predmet, najteži i najlakši smjerovi, da li treba dobro znanje iz matematike za taj fakultet i tako te stvari?
Ja te volim, volim Željo..
- firefirefirely
- Kontakt:
ima li koja musterija za kamp kucicu i/ili stolne nogomete ??? 

Spasiše me poplave, inače bi išao u Augustu. Dođoh danas u školu nakon mjesec dane kaže Razrednik svi prošli. Ostale sve škole odgovaraju da ih puste il da povećaju sebi prosjek, samo kod nas poklanjaju. Šta ćeš kad imaš najboljeg razrednika u Doboju, a i šire 
Ja miline sad fino ljeti ne razmišljat o školi
Večeras SP i uživancija

Ja miline sad fino ljeti ne razmišljat o školi

Večeras SP i uživancija

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 31 gost.