2014/2015 NBA Sezona

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Raul_64
Kontakt:

Re: 2014/2015 NBA Sezona

Post Postao/la Raul_64 » 06 apr 2015, 02:34

Kako je presao Khawi na njega , Curry nije uspio uputit novi sut.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 06 apr 2015, 02:34

Kawhi lomi tekmu, svaki put kad se priblizi GSW bar malo ovaj u napadu pogadja

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 apr 2015, 02:37

Khawi rade sve na obje strane terena , al odlicna tekma i Timia.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 apr 2015, 02:41

Ma poderase ljudi, u najjacoj su formi

aBd ufatit cemo ih na b2b, mozda tu uzmemo, samo nam treba jedan njihov poraz, i ne mogu nas stici (najvjerovatnije)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 apr 2015, 02:43

alemsa je napisao/la:Ma poderase ljudi, u najjacoj su formi

aBd ufatit cemo ih na b2b, mozda tu uzmemo, samo nam treba jedan njihov poraz, i ne mogu nas stici (najvjerovatnije)
Bez Splittera jos veceras :kafa:

GSW jest sa B2B al vidimo po minutazi da itekako su zeljeli dobit ovo veceras.
Al su brutalno nadigrani.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 06 apr 2015, 02:45

ma gotovo je ovo oderase ih, kawai bas svoju noc imo, sta je samo lopti ukro :tokralju:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 apr 2015, 02:46

Raul_64 je napisao/la: Bez Splittera jos veceras :kafa:

GSW jest sa B2B al vidimo po minutazi da itekako su zeljeli dobit ovo veceras.
Al su brutalno nadigrani.
Ma jest b2b, ali hoce i oni da ostanu u dobroj formi, svima je to bitno pred PO. Sad se igra najbolja kosarka jebga

Nadam se da ce OKC moci iznenadati :mrgreen: , i oni ce biti nabrijani, hem im se bore za PO, hem su se obrukali prosli put u SAS. Tako da i oba eventualna poraza protiv SAS i dalje smo drugi. Protiv Clippa imamo tiebreaker, tako da me oni ne sikiraju toliko. memphis ce isto izgubiti jso koju.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 06 apr 2015, 02:48

Bit ce j.e.b.e.n.a ovo serija u PO. Jednostavno nema sanse da GSW ovako tanko i mlako u odbrani odigra i da Thompson profula sve sto baci na kos.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 apr 2015, 03:10

Ja ne vidim kako oni mogu proći drugu rundu. Mislim da će ih i ova Oklahoma bez Duranta namučiti u prvoj rundi. Neko ih je jednom odlično uporedio sa SSOL Sunsima. Imaju Currya (Nasha) koji će nezasluženo biti MVP, gaze (sve) u RS, ali kad dođe prava košarka nema ih.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 06 apr 2015, 03:29

i 12 tekmi ljudi su pobjedjivali zaredom niko nije pametovo, sad cim jednu izgubise odma su krampa od ekipe :facepalm: al nista novo, navikli smo tako :tokralju:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 apr 2015, 03:47

JoseMourinho je napisao/la:i 12 tekmi ljudi su pobjedjivali zaredom niko nije pametovo, sad cim jednu izgubise odma su krampa od ekipe :facepalm: al nista novo, navikli smo tako :tokralju:
Ma uzmi moje postove od početka sezone o njima. Mišljenje mi se ne mijenja. Znao sam da ce neko pomisliti da je to samo na osnovu ove tekme.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 06 apr 2015, 03:48

bgm tebe tesko ko ozbiljno shvata :beba: :beba:

vidjet cemo uskoro ce PO :thumbup:

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 06 apr 2015, 03:49

Warriorsi uzimaju prsten sam cu sebe citirati.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 apr 2015, 08:08

dema je napisao/la:Indiana ako dobije Heat imat ce isti omjer ove 2 ekipe ali ce i dalje obe bit van play offa.Ko bi rekao na pocetku sezone da ce bit tako.
Ko bi rekao da ce Atlanta uzet Istok.
Da ce GSW razvalit sve na zapadu bar u RS.
Jos bi OCT mogla ostat van play offa.
Da će Celticsi biti u igri za PO do samog kraja, a možda i pomrsiti račune favoriziranom Heatu i Pejserima :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 06 apr 2015, 09:17

Ovi čitavu sezonu pričaju istu priču o Ratnicima
I kad Ratnici izgube to im je samo šlagvort na priču 'jesam rek'o'. . .
A.F.C. Bournemouth!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 apr 2015, 09:26

adriano_leite je napisao/la:
Sto se tice Miamija, vidi kako igra Whiteside, a takvog igraca nisu imali prosle godine. Lik igra kao da je reinkarnacija Howarda iz najboljih dana. Takodjer imaju i Dragica koji je bolji od Teaguea. Kako god, dajem im vise sansi nego Atlanti.
Krajnje neozbiljno. Ljudi cijelu sezonu igraju odlično, Miami se muči i u trenucima kada im je svaka utakmica biti ili ne biti i tebi su oni favoriti (pa makar to bilo 51-49 u njihovu korist) protiv Atlante? Pa nisu Hawksi bez razloga prva ekipa na Istoku. Nije abecedno. :mrgreen: Ljudi su to pokazali na terenu i neozbiljno je bilo koga (pa čak i Cleveland sa najboljim igračem na svijetu) staviti ispred njih kada je Istok u pitanju. Ok, mogu izgubiti; mogu ispasti, ali i kad ispadnu - ispast će kao favoriti, jer to svakako jesu spram (skoro) svakog tima sa Istoka.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 apr 2015, 09:47

Atlanta je ove sezone druga najbolja ekipa u ligi, odmah poslije Warriorsa logično. To je jasno svakome ko ima oči. I i jedni i drugi su favoriti u svojim konferencijama. Ne znam hoćel osvojiti iko od njih, ne tipujem na to ni sam, ali kao što monolog kaže, kad ispadnu ispast će kao favoriti.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 apr 2015, 10:48

JoseMourinho je napisao/la:bgm tebe tesko ko ozbiljno shvata :beba: :beba:

vidjet cemo uskoro ce PO :thumbup:
Imam najbolji procenat tačnih prognoza u zadnje 2-3 godine na ovom pdfu. Druga je stvar što vi ne razmišljate outside the box, a ni ne gledate košarku na pravi način. Kad Ratnici ispadnu u drugoj rundi ove sezone ti se sjeti mene, pa onda sljedeće sezone nemoj pisati da me niko ozbiljno ne shvata. :kafa:
Donnie Darko je napisao/la:Atlanta je ove sezone druga najbolja ekipa u ligi, odmah poslije Warriorsa logično. To je jasno svakome ko ima oči. I i jedni i drugi su favoriti u svojim konferencijama. Ne znam hoćel osvojiti iko od njih, ne tipujem na to ni sam, ali kao što monolog kaže, kad ispadnu ispast će kao favoriti.
Pa ono i ja volim Atlantu i vjerujem da će do finala istoka, ali nije mi jasno u kojem su svijetu favoriti protiv Cavsa. Čak i s prednošču domaćeg terena. Warriorsi također ne mogu biti favoriti protiv Spursa (i još nekih ekipa, ali zbog poremećenog sistema vrijednosti na ovom forumu, nećemo o tome).

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 apr 2015, 10:56

Monolog je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
Sto se tice Miamija, vidi kako igra Whiteside, a takvog igraca nisu imali prosle godine. Lik igra kao da je reinkarnacija Howarda iz najboljih dana. Takodjer imaju i Dragica koji je bolji od Teaguea. Kako god, dajem im vise sansi nego Atlanti.
Krajnje neozbiljno. Ljudi cijelu sezonu igraju odlično, Miami se muči i u trenucima kada im je svaka utakmica biti ili ne biti i tebi su oni favoriti (pa makar to bilo 51-49 u njihovu korist) protiv Atlante? Pa nisu Hawksi bez razloga prva ekipa na Istoku. Nije abecedno. :mrgreen: Ljudi su to pokazali na terenu i neozbiljno je bilo koga (pa čak i Cleveland sa najboljim igračem na svijetu) staviti ispred njih kada je Istok u pitanju. Ok, mogu izgubiti; mogu ispasti, ali i kad ispadnu - ispast će kao favoriti, jer to svakako jesu spram (skoro) svakog tima sa Istoka.
Ti si barem razuman covjek i mogao si procitati sta sam napisao prije toga. Ispade sada da ja favorizujem Miami Heat jbt. zivot :lol: . Sto se mene tice, Heat moze i ostati bez playoffa, to bih tacnije i volio zbog onih novopecenih navijaca dolaskom Jamesa :urnebes: . Dakle, ja nisam rekao da je meni Miami favorit protiv Atlante, nego da im moze pomrsiti racune, jer u playoffu trebas imati i jake individualce, kad se odbrane pojacaju, kad stane sut, kada te sudije ne obasipaju slobodnim bacanjima, tada moras imati jakog individualca. Atlanta po mom misljenju nema tog individualca i ma koliko licili na Spurse zbog igre i same Budenholzorove historije sa Spursima, oni nemaju ni Popa ni Duncana ni Manua ni Parkera koji su u stanju u svakom momentu prelomiti utakmicu. Naveo sam Brooklyn, Indianu i Heat kao nekog ko moze biti 8. i sastati se sa Atlantom i izbaciti ih.

Skidam im kapu za regularni dio sezone, Budenholzer je kandidat za trenera godine, ali playoff je playoff, a i Milsap je povrijedio rame. Dakle, to je bio komentar na Epidaurusov upit ko bi mogao u prvoj rundi izbaciti Atlantu, a ne da Atlanta nije favorit protiv Heata, Indiane i Brooklyna.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 06 apr 2015, 11:19

Mozda se varam, ali bilo ko od tih gore navedenih ce uzeti maksimum 2 pobjede protiv Atlante. I to moze uraditi jedino Miami. Indiana 1-2 u najboljem slucaju.. A Bruklin da bude srecan ako ne bude ciscenje. Veze oni nemaju, odbrana im je misaona imenica. Koliko god da se vodite time kako je "RS jedno, a PO drugo" (sto i nije netacno), Atlanta sa pola gasa nabija Bruklin koji se bori za PO, 30 razlike.

Ne znam kako je na stranim NBA forumima, ali na ovom se previse podcijenjuju prvi na zapadu i istoku, iako su dominantno stigli do te pozicije.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.