Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Wolverine
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Wolverine » 29 nov 2010, 01:07

Brnjoo je napisao/la:De smirite se malo i jedni i drugi. Glupo je vise postavljati te neke slike, nije nikome zanimljivo, vas 4-5 samo spammate dvije teme bezveze.

Evo neke cinjenice pa se nadam da ce i jedni i drugi biti zadovoljni:

1. Barcelona je bolja od Real Madrida i sanse da sutra pobjedi su 85%
2. Messi je bolji od Ronalda
3. Barcelona igra ljepsi nogomet i njihovi navijaci imaju povjerenja u njih, mi u svoje i nemamo toliko u ovim utakmicama
4. Barcelona je izgubila od Herculesa kod kuce i to se desi svakome i uvijek neko odigra lose kod kuce. Kad smo ih zadnji put mi nadigrali? Ne sjecam se ni ja...
5. Barcelona je u zadnjih nekoliko godina kilometrima ispred Reala. Imaju bolji i uigraniji tim, Real moze samo sanjati da ima tako dobar tim
6. Ronaldo ne vrijedi milijardu, ali ta klauzula stoji da bi se Real osigurao od ponuda Manchester Citya
7. Xavi je bolji od svakog igraca Real Madrida u veznom redu
8. Xabi Alonso je bolji igrac od Inieste koji je pritom bolji igrac od Ozila
9. Villa je bolji od Higuaina ali i Benzeme
10. Di Maria je bolji od Pedra
11. Iker je bolji od Valdesa, Puyol i Pique su bolji od Pepea a Carvalho je u njihovoj ravnini
12. Alves i Ramos su tu negdje, s tim da Realov bek igra dosta slabije ove sezone, te kad bih morao dao bih prednost Alvesu
13. Marcelo je bolji od oba lijeva beka koja Barca ima. Htjeli to neki priznati ili ne, ne gledate Real i ne znate u kakvu se igracinu pretvorio Marcelo u posljednjih godinu dana
14. Realovi najbolji igraci nisu Ozil, Di Maria i Ronaldo, nego Carvalho, CAsillas i Alonso
15. Real ima Mourinha, samim tim bolju takticku postavu i samim tim su sanse da dobiju na El Clasicu vece nego prosle sezone
16. Messi nikad nije zabio Mourinhovim ekipama, a Ronaldo nikad Barceloni. Pa dobro, kakve sad to veze ima? :roll: Ovaj Messi moze zabiti kome pozeli i sutra ce zabiti Realu
17. Busquets uopste nije los igrac. Voli udariti, voli simulirati, voli to i nekolicina igraca Reala. On je bolji za Barcelonu nego sto je Khedira dobar za Real!
18. Guardiola ili Mourinho? Oba su sjajna trenera, ali par stvari treba priznati. Guardiola je preuzeo nevjerovatno uigranu momcad, nije ih bog zna sta unaprijedio, voli pametovati i ispadati dobricina, sto u nekoliko slucajeva ove sezone nije bio. Mourinho? Voli provocirati, nikad nece napraviti jednako mocnu momcad kakvu sad Barca ima, defanzivno je daleko ispred Guardiole ali to mu nista ne garantuje
19. Mourinho i ostali igraci Reala nisu opsjednuti Barcelonom. Kada Mourinho izadje na pres konferenciju mediji njemu postavljaju pitanja on odgovori. Kada ga pitaju sta mislite o tome sto je Barca razvalila ovog, onog, on ce im odgovoriti. Nije Mou opsjednut Barcom, nego madridski mediji

I za kraj:
20. Barcelona ce pobjediti, ali ne vise od dva razlike

Ovo su cinjenice, a vi se nastavite bezveze prepirati
dosta dobar post. ali sa nekoliko stvari se fakat ne smijem slozit, boldao sam ih eto.

prvi bold, xabi nije bolji od inieste.
drugi bold, carvalho je u rangu puyola, ali nije piquea ;)

sa ostalim se uglavnom slazem.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 nov 2010, 01:23

a što se gore komentara o igracima tice gledao sam par utakmica reala kako u ligi prvaka tako i u primeri i tu su uglavnom kljucni igraci bili ozil i ronaldo koji svaku odbranu mogu lako izbacit....khedira i xabi alonso su 2 igraca koja bi svakoj ekipi dobro dosla, radilice a i znaju mnogo toga s loptom...di maria je sjajan tehnicar i ima veliki potencijal, lijepo je njega gledat al taj igrac nije toliko efektivan, veliki broj lopti potrosi i svojeglav je...ova cetvorica prvih nabrojanih su jako korisni i bitni za real....ozil ce vremenom biti jos veci, mnogim driblinzima odusevljava, pasovima iz snova, a i golovima...odlicno saradjuje sa ronaldom sto je ipak iznenadjenje da to tako brzo sve funkcionise...sam mourinho vidi se da khediru posbno cijeni i cesto ga hvali, on voli igrace koji odrajuju posao na terenu....ronaldu je nekad isto mana svojeglavost, al ipak je on naravno jako bitan ( kako gore i rekoh)...marcelo je nekako vise bolji u ofanzivi u defanzivi je sklon brojnim propustima, pepe me nikad nije odusevljavao, jedna je od slabijih karika reala, carvalho je pravo pojacanje i pravi stub u realovoj odbrani, ramos isto jedan dosta dobar igrac.....casillas jedan od najboljih golmana svijeta trenutno i duzi niz godina brani odlicno, tu je veliki plus reala sutra, tu je evidentna prednost nad barcom...vezni redovi su cak tu negdje, s tim da kao sto sam u prethodnom postu rekao prednost je veci izbor mourinha na poziciji defanzivnog veznog....ofanziva oba tima naravno creme dela creme na jednoj strani: messi, villa, xavi, iniesta na drugoj ronaldo, ozil, higuain, di maria....kada poredimo ovako cetvorke onda bi prije prednost bila barce samo u odnosu na higuaina koji je slabiji napadac od villae a i di maria slabiji npr od iniestae....al sve je to tu negdje....na poziciji golmana i svakako trenera su najvece prednosti reala te svakako kako reko u defanzivnom dijelu veznog reda...a mourinho ce svakako prvo tim defanzivnim veznim redom gledat prvo razbit barcu, a onda ostalo najvise trebaju da odrade naprijed ronaldo i ozil
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 nov 2010, 10:50

Kakanj je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:De smirite se malo i jedni i drugi. Glupo je vise postavljati te neke slike, nije nikome zanimljivo, vas 4-5 samo spammate dvije teme bezveze.

3. Barcelona igra ljepsi nogomet i njihovi navijaci imaju povjerenja u njih, mi u svoje i nemamo toliko u ovim utakmicama
4. Barcelona je izgubila od Herculesa kod kuce i to se desi svakome i uvijek neko odigra lose kod kuce. Kad smo ih zadnji put mi nadigrali? Ne sjecam se ni ja...
5. Barcelona je u zadnjih nekoliko godina kilometrima ispred Reala. Imaju bolji i uigraniji tim, Real moze samo sanjati da ima tako dobar tim
6. Ronaldo ne vrijedi milijardu, ali ta klauzula stoji da bi se Real osigurao od ponuda Manchester Citya
11. Iker je bolji od Valdesa, Puyol i Pique su bolji od Pepea a Carvalho je u njihovoj ravnini
12. Alves i Ramos su tu negdje, s tim da Realov bek igra dosta slabije ove sezone, te kad bih morao dao bih prednost Alvesu
13. Marcelo je bolji od oba lijeva beka koja Barca ima. Htjeli to neki priznati ili ne, ne gledate Real i ne znate u kakvu se igracinu pretvorio Marcelo u posljednjih godinu dana
14. Realovi najbolji igraci nisu Ozil, Di Maria i Ronaldo, nego Carvalho, CAsillas i Alonso
15. Real ima Mourinha, samim tim bolju takticku postavu i samim tim su sanse da dobiju na El Clasicu vece nego prosle sezone
16. Messi nikad nije zabio Mourinhovim ekipama, a Ronaldo nikad Barceloni. Pa dobro, kakve sad to veze ima? :roll: Ovaj Messi moze zabiti kome pozeli i sutra ce zabiti Realu
17. Busquets uopste nije los igrac. Voli udariti, voli simulirati, voli to i nekolicina igraca Reala. On je bolji za Barcelonu nego sto je Khedira dobar za Real!
18. Guardiola ili Mourinho? Oba su sjajna trenera, ali par stvari treba priznati. Guardiola je preuzeo nevjerovatno uigranu momcad, nije ih bog zna sta unaprijedio, voli pametovati i ispadati dobricina, sto u nekoliko slucajeva ove sezone nije bio. Mourinho? Voli provocirati, nikad nece napraviti jednako mocnu momcad kakvu sad Barca ima, defanzivno je daleko ispred Guardiole ali to mu nista ne garantuje
19. Mourinho i ostali igraci Reala nisu opsjednuti Barcelonom. Kada Mourinho izadje na pres konferenciju mediji njemu postavljaju pitanja on odgovori. Kada ga pitaju sta mislite o tome sto je Barca razvalila ovog, onog, on ce im odgovoriti. Nije Mou opsjednut Barcom, nego madridski mediji

I za kraj:

Brnjoo cestitam na iskrenosti..jedino se ne bi slozio s tim da je Xabi bolji od Iniest ali nebitno..
a za ostale :STVARNO NEZNAM KAKO JEDAN KRALJEVSKI KLUB PROTIV "STOKE" U ZADNJE DVIJE GODINE IMA 11:2 OMJER..AKO SU "STOKE" STOKE...STA SU ONDA KRALJEVICI?!...puJ!
Kraljevski klub nepostiji od 2008g
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 nov 2010, 10:53

Realno gledajuci, sa naglaskom na ovo realno, Real ima boljeg golmana, odbrane su otprilike podjednako dobre, vezni red Barcelone je daleko najbolji na svijetu, napad Barcelone bolji od Realovog. Kao sto rece ovaj gore puno vece sanse za pobjedu ima Barca, prvenstveno zbog domaceg terena i uigranosti, ali i zbog iskustva i vece kvalitete.

To je bilo realno gledište, a navijacki mogu reci samo nahebat cete, mnogo cete nahebati!
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Kakanj » 29 nov 2010, 10:57

Los_Blanos2 je napisao/la:
Kakanj je napisao/la:

I za kraj:

Brnjoo cestitam na iskrenosti..jedino se ne bi slozio s tim da je Xabi bolji od Iniest ali nebitno..
a za ostale :STVARNO NEZNAM KAKO JEDAN KRALJEVSKI KLUB PROTIV "STOKE" U ZADNJE DVIJE GODINE IMA 11:2 OMJER..AKO SU "STOKE" STOKE...STA SU ONDA KRALJEVICI?!...puJ!
Kraljevski klub nepostiji od 2008g
Ti dobro znas na sto sam mislio...A zanima me sta cete veceras reci poslije 2:1,Kriva je odbrana?!,Pepe?..ili je se stoka napojila?!..pujjjjjj

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 nov 2010, 10:59

slika

slika
2000 Madridista docekali igrace na aerodromu u Barceloni 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 nov 2010, 11:22

[youtube][/youtube]

FK Željezničar

Podrška Papetu

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 29 nov 2010, 11:49

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 nov 2010, 11:50

Garrido trener Villareal nije imao nikakav komentar uvezi "el clasica"[/i]

VIGO (HÉRCULES)
Naravno da sam uz Barcelonu, ali mije isto jasno da razl.nece zavrsiti 0-0.

LAUDRUP (MALLORCA) ex Barca, Real Madrid
U ovakim tekmama, uvijek je domaca ekipa favorit, nebi se kladio ni na jedne, uz koga sam??pitali su me hiljadu puta, a moj odgovor je uvijek isti, ja sam uz dobar nogomet.

PRECIADO (SPORTING)
Zelim da pobijedi Barca, necu vise dati komentara.

MANZANO (SEVILLA)
Najbolju Barcu je tesko iznenaditi, ali ako ima neko ko to moze sigurno je Madrid.Mislim da zbog Camp Nou Barca je favorit.

POCHETTINO (ESPANYOL)
Nema favorita, Barca igra kod kuce i to joj daje prednost.

MÍCHEL (GETAFE)
Pobijedit ce Madrid 1-2 sa golom C.Ronalda u zadnjoj minuti sa penala.

PORTUGAL (RACING)
Barca igra lijep nogomet, ali mislim da ce biti iznadjenje, vidim Real Madrid da moze do pobijede na Camp Nou.

CAMACHO (OSASUNA)
Vrlo tesko za obadvije ekipe, ali volio bi da pobijedi Madrid.

EMERY (VALENCIA
Dvije najbolje ekipe na svijetu, tekma ce zavrsiti sa 4-4.

AGUIRRE (ZARAGOZA)
Vrlo neizvijesno, nemam favorita.

CAPARRÓS (ATHLETIC)
Otvorena tekma, nema favorita, mislim da ko zabije prvi gol, moze do pobijede.

PELLEGRINI (MÁLAGA)
Obadvije ekipe su u dobrom momentu,mala greska moze nekog da kosta el clasica, nemam favorita.

LUIS GARCÍA (LEVANTE)
Posto sam vjecno od Atl.Madrida svedno mije, tekma je za uzivanje.

LOTINA (DEPORTIVO)
Dvije ekipe sa razlicitom igrom, nikad tako obadvije ekipe nisu bile jake pred "el clasico".

OLTRA (ALMERÍA)
Zanima me samo moje, mislim samo na Almeriu zasto da mislim o el clasicu.

LASARTE (REAL SOCIEDAD)
Nepricam o drugim tekmama, osim moje.

QUIQUE (ATLÉTICO)
Neitresuje me "El Clasico". :mrgreen:
http://www.marca.com/2010/11/29/futbol/ ... 12800.html

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 nov 2010, 12:14

El Clasico iz minute u minutu sve blize 8-)

Kako javljaju spanjolski mediji igraci Barce imaju zadnju pripremu na Camp Nou danas iza zatvoreni vrata, Guardiola i njegovi pomocnici prvi su dosli, imali su zadnje pripreme i zavrsne detalje pred tekmu.

Sa druge strane bijela ekipa odmara u hotelu.

Predsijednici 2 kluba rucace skupa 14:00 u Real Club de Tenis de Barcelona.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 29 nov 2010, 12:28

ne igra Higuain,jel istina ??? Benzema bi valjda trebo pocet...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

patrick_9
Kontakt:

Post Postao/la patrick_9 » 29 nov 2010, 12:30

Interista di cuore je napisao/la:ne igra Higuain,jel istina ??? Benzema bi valjda trebo pocet...
I ja sad procita da ne igra izgleda higuain na marci pise...ali pise i da bi mozda lass trebo pocet umjesto higuaina?

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 nov 2010, 12:30

Interista di cuore je napisao/la:ne igra Higuain,jel istina ??? Benzema bi valjda trebo pocet...
http://www.as.com/futbol/articulo/higua ... sftb_5/Tes
Karim Benzema u prvih 11, Higuain nije spreman :shock:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 29 nov 2010, 12:41

To su odmah dva gola manje. Ocekivao sam 4:2 za Barcu, ali ce biti 4:0. **** Panjzema nije u stanju zabiti gol Barceloni!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 nov 2010, 12:44

Ni Messi ne zna na koju će stranu'

Messija je teško zaustaviti jer niti on sam do zadnjeg trenutka ne zna što će točno izvesti, pa kako bi onda branič znao, rekao je Jose Mourinho.

Gladi prečku za sreću

Nakon svakog Realova gola Casillas za sreću dotakne prečku

Özil se moli prije utakmice

Prije svake utakmice smiruje se čitajući nekoliko redaka iz Kurana

Dani Alves je Barcin DJ

U Barcinoj svlačionici glazbu uvijek bira brzonogi brazilski branič

Uskoro stiže Khedira junior

Rani, brat Samija Khedira, igra za njemačku repku do 15 godina

Sjajan igrač i matematičar

Busquetsov omiljeni školski predmet bila je matematika

Villa je umalo prestao igrati

Kao 9-godišnji dječak jedva se oporavio od teške ozljede noge

FK Željezničar

Podrška Papetu

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 nov 2010, 13:13

Necu biti tu danas, pa da vam pozeLim srecu pred tekmu, i sto vise golova u mrezi Ikera :mrgreen: od mene imate maramice :lol:

malo šaLe, vidim napeti ste :lol:

Sretno :)

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 29 nov 2010, 13:24

Brnjoo je napisao/la:To su odmah dva gola manje. Ocekivao sam 4:2 za Barcu, ali ce biti 4:0. **** Panjzema nije u stanju zabiti gol Barceloni!
A da ti prestaneš navijat' za Real i počneš za Barcu?

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 29 nov 2010, 13:30

Benz će da ga stavi večeras ako počne samo tako.
Najbolji je kad najviše treba, kunem vam se..
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 nov 2010, 14:02

[youtube][/youtube]

FK Željezničar

Podrška Papetu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 nov 2010, 14:03

Nebi me cudilo da je ovo neka zvrcka Mourinha da Higuain nije spreman i onda da ga na kraju gurne od pocetka :)

Sto se mene tice svejedno dali ce igrati ili on ili Benzema nije neka prevelika razlika osim sto je Higuain nesto brzi od Benzeme pa je to mozda prednost sto ce Barcini stoperi lakse izlaziti na kraj sa Benzemom ali vidjecemo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.