U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bosnacazin
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la bosnacazin » 14 maj 2014, 00:02

Interista je napisao/la:@Yucca ko je bio ona sa brojem 13 sto je igrao sa Modicem u veznom takodjer dobar tehnika na zavidnom nivou

@Lloris 9-ka je Hajric
13-ka je bio Stipe Lončar iz Širokog, koliko ja znam. Prvi sastav danas:

1-Karačić
2 Memija 4 Mihojevic 6 Čorović 3 Čivić
10 Modić 13 Lončar
11 Kuzmanović 8 Gojak 16 Bašić
9 Hajrić

Po mom mišljenju niko se nije toliko dokazao, Modić siguran al se i nije toliko isticao, Gojak imao 2 dobre prilike, vidi se dobra tehnika kod njega i moglo bi biti nesto od njega, odbrana vrlo jaka, štoperi sve jednu loptu pokupili. Da su tu jos Hairlahović i Radovac, e tek bi onda vidjelu pravu snagu ove genracije

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 14 maj 2014, 00:04

Kakav je Memija bio ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 14 maj 2014, 00:13

Memija je bio solidan,imao je par dobri prodora po boku, po meni je bolji u odbrani nego u napada.
Da odgovorim na pitanje za i KUzmanovića. I on kao i ostatak ekipe solidan, nije se neko baš pretjerano isticao, on je i imao jednu dobru priliku, kada je glavom sutao pored gola i izmjenjen je na poluvremenu.

btw. kasnije su u igru ulazlil: Husić(gk), Anđušić,Jurilj,Festić,Juričić,Oršolić,Todorović,Hiroš, i dvojac i Jedinstva Mujagić i Muminović

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 maj 2014, 00:15

Moze li ukratko o Mihojevicu i Andjusicu?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 14 maj 2014, 00:22

Sarajlijc@ je napisao/la:Moze li ukratko o Mihojevicu i Andjusicu?
Andjusic je usao na pocetku drugog poluvremena, i igrao je na lijevom krilu, nista posebno. Mihojevic je odigrao vrlo dobro, kao sto sam vec napisao stoperi (on i Čorović) najbolji po meni. Mihojevic je, koliko sam upratio, dobio sve jedan zracni duel, nije nesto jak al je, kako bi ovdje rekli ,zilav.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 14 maj 2014, 00:54

Sarajlijc@ je napisao/la:Moze li ukratko o Mihojevicu i Andjusicu?
Mihojevic odlican bio dosta duela dobio sa igracima Slovenije smiren borben.. Andjusic ima prodor ali previse nekako hoce da solira nije nesto pokazao..
Onaj drugi napadac 17-ka izgleda nekako bolji od Hajrica

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 14 maj 2014, 01:23

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 maj 2014, 08:15

RiverPlate je napisao/la:
Zamisli ovog goblina Jagodića zove Marića iako je izabrao zastavu s kariranim stoljnakom iz kafane :roll: , Bože sačuvaj, još ovi spominju Zakarića, ne treba ni njega zvati, ionako bi igrao za karirani stolnjak iz kafane da ga zovu!
:facepalm:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 14 maj 2014, 09:39

Mozambik je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Samo ne znam koji se qrac ljutite na igrače iz Širokog i taj klub ? Svaki igrač ima pravo da bira kuda će, šta će, gdje će. Prirodno je da određeni nogometni klub bira najbolji način za profilisanje svoga kadra od najnižeg do najvišeg nivoa. Činjenica da u Širokom rade dobar posao zapravo treba da bude motiv više i uzor svim ostalim klubovima u BiH kako bi trebali raditi i kako da se ponašaju po normativima koje je uspostavio ovaj klub. Svi parametri uspješnosti stoje ispred njega. Bez obzira što je to malo mjesto pokazalo je da red, rad, trud, profesionalnost, organizacija, disciplina, vođenje kluba na svakom organizacijskom nivou, pa na kraju krajeva i bez velike podrše navijača može donijeti uspjeh i postati ruka vodilja svima u našoj državi.

Jedinu svijetlu tačku ovog podneblja što se tiče omladinskog nogometa ( da se ne uvrijedi Željezničar jer i oni rade popriličan posao ) bi neki ljudi ugasili iz razloga što mi direktno nemamo koristi od određenih igrača. Pa patriote, opletite po ostalim klubovima koji imaju uslove, i po onima koji ih u nekom budućem vremenu mogu stvoriti zašto ne prave sinove Bosne ? Lako je palamuditi i pozivati se na njihov nacionalizam.
Normalno da bi ugasio kad nemamo nista od nje. Oni sistematski proizvode igrace za lijepu njihovu. Nije to stvar licnog izbora, nego ih od malih nogu na kamenjaru uce o tisucljetnom snu, uce ih da su veci Hrvati od onih iz Zagreba ili Splita. To se sistematski radi od vrtica, osnovne i srednje skole do sveucilista.

Naravno da ni u NK Siroki Brijeg nije drugacija situacija. U klubu su samo Hrvati, od najmladjih kategorija ih uce da igraju za Hrvatsku itd...

I sta mi imamo od tog kluba i te skole nogometa?

Oni da stvore sinove Bosne? :facepalm:

Ja sam te uvijek smatrao ozbiljnim forumasem, ne znam sta ti bi da ovo napises?
Što vama smeta što igrači iz Hercegovine odabiru BiH,pa valjda vam je jasno da je svim Hrvatima iz BiH oduvijek želja zaigrati za Hrvatsku,primjera ima koliko hoćete,evo prvi ja nikad ne bi zaigrao za BiH niti u jednom sportu,ako bi imao bilo kakvih izgleda da zaigram za Hrvatsku.
Nas nitko ne uči o tisućljetnom snu da zaigramo za Hrvatsku nego smo mi jedan narod koji djeli samo granica i naša je obveza da za Hrvatsku i život damo ako treba jer mi smo jedan narod.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 14 maj 2014, 09:51

@jozinho meni licno ne smeta niti puno zalim za odbjeglim padobrancima, jer u zadnje vrijeme u svim sportovima ima sve vise i vise talenata kojima srce kuca za BiH, a ti care voli sta hoces i koga hoces
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 14 maj 2014, 10:40

Ja bi uveo da svi ovi mladi reprezentativci prije prvog nastupa za repku lijepo potpisu ugovor, da ce igrati samo za BiH.Oni koji odbiju vozdra. Zasto bi mi odgajali igrace za komsiluk??? Nesto slicno namjeravaju Svicarci uraditi da bi sprijecili odljev igraca koji u mladjim selekcijama igraju za Svicu, a kasnije za maticne zemlje.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 14 maj 2014, 10:49

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 14 maj 2014, 11:12

TMovac je napisao/la:Ja bi uveo da svi ovi mladi reprezentativci prije prvog nastupa za repku lijepo potpisu ugovor, da ce igrati samo za BiH.Oni koji odbiju vozdra. Zasto bi mi odgajali igrace za komsiluk??? Nesto slicno namjeravaju Svicarci uraditi da bi sprijecili odljev igraca koji u mladjim selekcijama igraju za Svicu, a kasnije za maticne zemlje.
A zar mislis da je to moguće izvesti gledajuci sa pravne strane? I Mamić je svoju vlastitu lovu ulagao u Da Silvu pa je ispušio vezano za % od zarade, doduše presuda još nije pravosnažna. Osim toga puno više smo koristi imali od igrača koji su mjenjali dres repke nego što smo izgubili. Dobili:Begovića, Mujdžu,Kolašinca, Pjanića, Misimovića, Medunjanina, Bičakčića itd... sa tendencijom da će se taj niz u skorijoj budućnosti nastavii. S druge strane sjećanje me nešto ne služi da smo nekog važnog igrača izgubili :roll: I zašto se onda žaliti na nešto ako nam ide u prilog nema potrebe

@jozinho ja da tako patim za nekom državom a imam mogućnost otići u dotičnu nabio bi sve u 3 PM i zapucao nikad me Bosna ne bi vidjela a ni ja Bosnu osim na razglednicama :D
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 14 maj 2014, 11:29

TMovac je napisao/la:Ja bi uveo da svi ovi mladi reprezentativci prije prvog nastupa za repku lijepo potpisu ugovor, da ce igrati samo za BiH.Oni koji odbiju vozdra. Zasto bi mi odgajali igrace za komsiluk??? Nesto slicno namjeravaju Svicarci uraditi da bi sprijecili odljev igraca koji u mladjim selekcijama igraju za Svicu, a kasnije za maticne zemlje.
Ne znam baš koliko je moguće da se na taj način zaobilaze UEFA-ina i FIFA-ina pravila, vidjeli smo kako je prošao Chelsea sa Curtoisom, pa su to ovi samo poništili.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 maj 2014, 12:05

Mi smo zadnji koji treba da imamo zelju za necim takvim. Nama je dobro kad mi "otimamo" i okosnicu nam cine takvi igraci, a kad nama neko "otima" onda treba uvoditi neke zakone... Ccc
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 14 maj 2014, 12:06

xxh2o je napisao/la:
A zar mislis da je to moguće izvesti gledajuci sa pravne strane? I Mamić je svoju vlastitu lovu ulagao u Da Silvu pa je ispušio vezano za % od zarade, doduše presuda još nije pravosnažna. Osim toga puno više smo koristi imali od igrača koji su mjenjali dres repke nego što smo izgubili. Dobili:Begovića, Mujdžu,Kolašinca, Pjanića, Misimovića, Medunjanina, Bičakčića itd... sa tendencijom da će se taj niz u skorijoj budućnosti nastavii. S druge strane sjećanje me nešto ne služi da smo nekog važnog igrača izgubili :roll: I zašto se onda žaliti na nešto ako nam ide u prilog nema potrebe

@jozinho ja da tako patim za nekom državom a imam mogućnost otići u dotičnu nabio bi sve u 3 PM i zapucao nikad me Bosna ne bi vidjela a ni ja Bosnu osim na razglednicama :D
POTPIS!

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 14 maj 2014, 12:22

Čuj nismo izgubili važnog igrača pa sve igrače što smo izgubili su u neku ruku važni Ibrahimović, Subotić, Lovren, Petrić, Halilović, Drmić, Kuzmanović, Handanović, Kurtić, Seferović, Gudelj itd. Svi su oni važni i s njima bi bili 30% kvalitetniji i bili bi među 10 u svijetu
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 maj 2014, 12:24

Vandelanoite je napisao/la:Čuj nismo izgubili važnog igrača pa sve igrače što smo izgubili su u neku ruku važni Ibrahimović, Subotić, Lovren, Petrić, Halilović, Drmić, Kuzmanović, Handanović, Kurtić, Seferović, Gudelj itd. Svi su oni važni i s njima bi bili 30% kvalitetniji i bili bi među 10 u svijetu
Ko je od navedenih nastupao za nase omladinske selekcije?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Vekii
Kontakt:

Post Postao/la Vekii » 14 maj 2014, 12:25

Vandelanoite je napisao/la:Čuj nismo izgubili važnog igrača pa sve igrače što smo izgubili su u neku ruku važni Ibrahimović, Subotić, Lovren, Petrić, Halilović, Drmić, Kuzmanović, Handanović, Kurtić, Seferović, Gudelj itd. Svi su oni važni i s njima bi bili 30% kvalitetniji i bili bi među 10 u svijetu
Jest, al nijedan od navedenih nije igrao za nase malde selekcije.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 maj 2014, 12:30

Sabinho je napisao/la:
Ko je od navedenih nastupao za nase omladinske selekcije?
Imaju isti broj nastupa za omladince kao i slijedeci igraci Miske, Pjanic, Medunjanin, Begovic, Salihamidzic, Mujdza, Kolasinac, Fejzic, Lulic, Tino Susic, Hadzic ... halali ako sam nekog zaboravio.

Evo da te pitam koliko nastupa za omadinske selekcije HNS-a ima Mirko Maric nogometas Sirokog Brijega?
Koliko je nastupa za iste selekcije imao Ivan Rakitic?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], JEDRILICA i 24 gosta.