RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Titova-Juga
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Titova-Juga » 16 avg 2011, 13:35

DRHAUSE je napisao/la:Realno Sarajevo je apsolutni favorit na Koševu , Velež mora malo duže čekati na borbu za titulu a možda i Evropu. 8-)

Slažem se.
Kao što je već bezbroj puta rečeno. Ovo je sezona stabiliziranja kluba.
Sve više od toga je apsolutni bonus.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 avg 2011, 14:07

I na dobrom smo putu, da klub stabilizujemo, sve ide svojim prirodnim tokom, hvala bogu, da nema više potresa u klubu, kao ranijih godina..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 avg 2011, 14:12

Jos da vidimo sta ce biti na polusezoni, tada inace bude raskol, a za nadati se da je ovoga puta stvarno drugacije.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 avg 2011, 14:19

to mnogi žele, ali ništa od toga, još da se uredi omladinska škola (tj. da Avdo dobije nogu), Velež bi skoro bio na predratnom nivou.. ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 avg 2011, 14:50

Uskoro se mijenjaju i treneri omladinskog pogona ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 16 avg 2011, 14:51

kimbo je napisao/la:Uskoro se mijenjaju i treneri omladinskog pogona ....
Vakat bio. :mrgreen:
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 16 avg 2011, 14:57

mahh idemo na kosevo da igramo pa sta bude.... ali i da uzivamo u duelu dva BH velikana :)..

Ps. predlazem da navijaci Veleza koji zive u Sarajevu, jer i ja sam jedan od njih, napravimo druzenje prije tekme i da na lijep nacin docekamo nase rodjene iz mostara :)
i tito je volio velež :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 avg 2011, 14:58

Konačno :D

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 16 avg 2011, 16:11

šice dao ostavku na mjesto trenera juniora..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 avg 2011, 16:14

shaman7 je napisao/la:šice dao ostavku na mjesto trenera juniora..
mogao si barem navesti ime trenera juniora veleža..

Ra`81
Kontakt:

Post Postao/la Ra`81 » 16 avg 2011, 16:27

AlemC85 je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:šice dao ostavku na mjesto trenera juniora..
mogao si barem navesti ime trenera juniora veleža..
:lol: :lol: Ma svi ga znaju kao Šice bola, poznatiji mu nadimak od imena i prezimena :D

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 16 avg 2011, 16:45

Mozda malo skrecem sa teme i kvarim uvertiru pred derbi,ali zanima me kakvo misljenje navijaci Veleza imaju o njihovom bivsem igracu Milanu Knezevicu?Po nekim informacijama koje posedujem stekao sam utisak da je kupio Rodjene za vrlo kratko vreme.Pitam posto nisam iz Bosne,pozdrav iz Zemuna.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 avg 2011, 16:47

sasagmp je napisao/la:Mozda malo skrecem sa teme i kvarim uvertiru pred derbi,ali zanima me kakvo misljenje navijaci Veleza imaju o njihovom bivsem igracu Milanu Knezevicu?Po nekim informacijama koje posedujem stekao sam utisak da je kupio Rodjene za vrlo kratko vreme.Pitam posto nisam iz Bosne,pozdrav iz Zemuna.

Doticni je dobio nadimak pitbull u Mostaru, svaku utakmicu koju sam gledao igrao je 200%.
Momak izgara na terenu i prava je MRCINA na desnom beku. Lopta moze proci, ali igrac zasigurno ne.
Malo mu je skromnija igra naprijed iako trci kao lud !

Jedina mana je ta nedisciplina, voli kafanu :D

Smrt nacionalizmu !!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 16 avg 2011, 16:50

Pretpostavio sam kakav cu odgovor dobiti :D...Inace to mi prijatelj od malih nogu,roditelji su nam se posecivali dok sam ziveo u istom gradu gde i on.Sada se ponekad sretnemo na Partizanovom Jugu,a i pre utakmice na zagrevanju :D.Odlican momak i sto ti kazes pravi pit bull,fizicki besprekorno spreman.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 avg 2011, 16:51

sasagmp je napisao/la:Pretpostavio sam kakav cu odgovor dobiti :D...Inace to mi prijatelj od malih nogu,roditelji su nam se posecivali dok sam ziveo u istom gradu gde i on.Sada se ponekad sretnemo na Partizanovom Jugu,a i pre utakmice na zagrevanju :D.Odlican momak i sto ti kazes pravi pit bull,fizicki besprekorno spreman.

Ma legenda tip nema sta. Ja sam ga milion puta pitao da li je dobivao poziv da se vrati u Velez jer bi stvarno volio iako smo besprijekorno trenutno osigurani u odbrani ! Kada se cujete, pozdravi ga od Saše iz Mostara ;)

Smrt nacionalizmu !!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 16 avg 2011, 16:58

Ne znam da li ste upuceni u situaciju oko njega,ali koliko sam ga onako pijan shvatio zadnji put kad smo se videli njega su vasi iz uprave zajebali...jednom mu smanjili platu,pa drugi put hteli valjda da mu prepolove ugovor i na kraju ga suspendovali.Zadnjih 6 meseci nije igrao nigde,imao je ponudu Zrinjskog duplo jacu,ali je odbio zbog ljudi-prijatelja koje je stekao tokom boravka u Velezu.Jako vas ceni i sa velikom setom prica o boravku u Mostaru.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 avg 2011, 17:02

Brale, Veležu fali takav igrač, borac, igrač bez puno priče, beskompromisan, gine za svaku loptu, valjda opet dođe u Mostar, ko će znati..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 avg 2011, 17:02

sasagmp je napisao/la:Ne znam da li ste upuceni u situaciju oko njega,ali koliko sam ga onako pijan shvatio zadnji put kad smo se videli njega su vasi iz uprave zajebali...jednom mu smanjili platu,pa drugi put hteli valjda da mu prepolove ugovor i na kraju ga suspendovali.Zadnjih 6 meseci nije igrao nigde,imao je ponudu Zrinjskog duplo jacu,ali je odbio zbog ljudi-prijatelja koje je stekao tokom boravka u Velezu.Jako vas ceni i sa velikom setom prica o boravku u Mostaru.

Pricao mi je nesto povrsno o tome, ali svaka mu cast ako je istina ovo za Zrinjski.
Takvih je igraca malo danas!

Ne cudi me to za platu, jer je stvarno teska situacija u klubu i ljudi koji su u to vrijeme radili su htjeli vjerovatno svima srezati lovu, a kasnjenja je svakako bilo. Ja mu zelim srecu gdje god da ode. Trenutno ne igra nigdje je li tako ?

Smrt nacionalizmu !!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 16 avg 2011, 17:03

fino od njega
a plata mu je smanjena radi boravka u kafani
on i secic,nasao ih trener prije tekme u zaliku(jedno naselje u mostaru) u kafani u 3 ujutro....
znaci momak extra navijaci ga vole samo sto voli kafanu vise od terena....
pozz i ti njega od njegovih djavola s juga

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 16 avg 2011, 17:06

Iskren da budem ne znam.Gledao sam na tv-u da je igrao turnire malog fudbala tokom leta,cak na jednom jakom bio najbolji strelac(koliko god da zvucalo cudno,jako dobro igra mali fudbal).Ne verujem da je i dalje bez kluba,kao trenutno prebivaliste mu pise Doboj.Cim ga vidim online pitacu ga gde je i sta radi.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.