Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Cartman je napisao/la:Ovaj intervju je bio cisti knockout. Ni aparati ih ne mogu drzat vise. Virtual bunca.
BRAVO KAPITENU, GOSPODINE DUBROVACKI!
Nerminovic je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ovaj intervju je bio cisti knockout. Ni aparati ih ne mogu drzat vise. Virtual bunca.
BRAVO KAPITENU, GOSPODINE DUBROVACKI!![]()
AhmetNY je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ovaj intervju je bio cisti knockout. Ni aparati ih ne mogu drzat vise. Virtual bunca.
BRAVO KAPITENU, GOSPODINE DUBROVACKI!![]()
![]()
Zanimljivo, ima ženu i dijete, a živi sam sa bratomJuventinisimo je napisao/la:Spaha je dokazao svoju velicinu...svog brata svugdje sa sobom...![]()
![]()
AFERIM LJUDINO...covjek prije svega...jedini ultimatum sto postavlja timovima...
Razlika je u "nijansama"...dok jedni rodjenog brata sjeku sjekirom,Spaha svoga vuce gdje god moze...
Ne živi sa bratom.Virtu4l je napisao/la:Zanimljivo, ima ženu i dijete, a živi sam sa bratomJuventinisimo je napisao/la:Spaha je dokazao svoju velicinu...svog brata svugdje sa sobom...![]()
![]()
AFERIM LJUDINO...covjek prije svega...jedini ultimatum sto postavlja timovima...
Razlika je u "nijansama"...dok jedni rodjenog brata sjeku sjekirom,Spaha svoga vuce gdje god moze...
Pa zar nisu u Dubrovniku? Malo cudno,ali to je njegova privatna stvar...u to ne ulazim..Virtu4l je napisao/la:Zanimljivo, ima ženu i dijete, a živi sam sa bratomJuventinisimo je napisao/la:Spaha je dokazao svoju velicinu...svog brata svugdje sa sobom...![]()
![]()
filip13 je napisao/la:nema bas veze sa tekmom,spahic dobio prekrsajni nalog jer je izvrijedjao komandira policijske stanice centar u zenici
Prekršajna prijava protiv S. E. koju je zenička policija izdala 11. oktobra prošle godine. Tada je S. E. napao policajca koji nije propustio autobus reprezentacije na mjesto na kojem je S. E želio da bude.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Google Adsense [Bot], Homelander, kakarut, sirBobbyMoore i 45 gostiju.