emir_ je napisao/la:Koliko smo mi neotesani pokazuje naslov da je Mire zasjenio Unitedovu pobjedu a go Mate je daleko veća majstorija.

Javi se ti na Besicevoj temi, imas

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
emir_ je napisao/la:Koliko smo mi neotesani pokazuje naslov da je Mire zasjenio Unitedovu pobjedu a go Mate je daleko veća majstorija.
Nema obraza sad da se javi, ni on ni slični njemu. Ali ne brini, ukoliko Mume završi na klupi ili ne odigra nedaj Bože onako kako mi očekujemo od njega, siguran budi da neće silazit' sa teme, 0-24h.Goalgetter je napisao/la:emir_ je napisao/la:Koliko smo mi neotesani pokazuje naslov da je Mire zasjenio Unitedovu pobjedu a go Mate je daleko veća majstorija.![]()
Javi se ti na Besicevoj temi, imas.
pa dobro ali realno roma nije ni u italiji "gazda" a italija je realno iza njemacke, spanije, engleske...tu su negdje sa francuzima, bolji, zbog tog nekog talijanskog šmeka .... zato kazem steta da nije otisao u Barsu jer je bio zelja njihova... malo gluhi telefona i ...Unknown Genius je napisao/la:Nije šteta, bolje mu je u Romi.rammstein je napisao/la:Kad bi samo znali koliko je Pjanić bio blizu prelaska u Barselonu, bukvalno se radilo o jednom danu... šteta
vala nakon ovog ludila u juventusu(Conte out - M. Alegri in) sad Roma ima šansu da bude gazda u italiji...fino su se pojačali, igraju ligu prvaka...trebali bi ove sezone ubrat plod svog prošlogidišnjeg rada...plus Garsija im je najveca prednostrammstein je napisao/la:pa dobro ali realno roma nije ni u italiji "gazda" a italija je realno iza njemacke, spanije, engleske...tu su negdje sa francuzima, bolji, zbog tog nekog talijanskog šmeka .... zato kazem steta da nije otisao u Barsu jer je bio zelja njihova... malo gluhi telefona i ...Unknown Genius je napisao/la:Nije šteta, bolje mu je u Romi.rammstein je napisao/la:Kad bi samo znali koliko je Pjanić bio blizu prelaska u Barselonu, bukvalno se radilo o jednom danu... šteta
M****i (morao sam cenzirati rijec, da me ne bi Aco banovaomandraX je napisao/la:Nema obraza sad da se javi, ni on ni slični njemu. Ali ne brini, ukoliko Mume završi na klupi ili ne odigra nedaj Bože onako kako mi očekujemo od njega, siguran budi da neće silazit' sa teme, 0-24h.Goalgetter je napisao/la:emir_ je napisao/la:Koliko smo mi neotesani pokazuje naslov da je Mire zasjenio Unitedovu pobjedu a go Mate je daleko veća majstorija.![]()
Javi se ti na Besicevoj temi, imas.
Mah, kao sto u svijetu "niko nikad nece" dostici Pelea (ne zbog kvaliteta vec..), tako ni kod nas nece Susica..Cartman je napisao/la:Greska golmana, nista specijalno.![]()
Zezam se naravno, ovakav majstor se rijetko vidja.Imao je strasnu proslu sezonu, ali mislim da bi ova mogla bit jos bolja. Roma je se ozbiljno pojacala i igraju LP, Pjana bi mogao dominirat na najvecoj sceni. Samo naprijed majstore, imas potencijala da postanes nas najbolji igrac svih vremena.
Gringo, koliko to razlicitih imena imas na ovom forumu?emir_ je napisao/la:Koliko smo mi neotesani pokazuje naslov da je Mire zasjenio Unitedovu pobjedu a go Mate je daleko veća majstorija.
Cartman je napisao/la:Ne vidim potrebu da se spominje Luka na temi Pjanica ili da se blati Modric. Vrlo korektan covjek i odlican igrac, bas kao i nas Pjana.
Preuzeo je on to davno, mnogi ce se slozitibulbasor je napisao/la:Miralem bi mogao ove sezone preuzeti epitet najboljeg BH igraca u Evropi Od Dzeke.
Manje vise jeste igrom zadnjih godinu dana, ali i dalje kad se spomene nasa reprezentacija u svijetu, prvi igrac koji se spominje je Dzeko. ALi sto ih se vise spominje bolje po nasplavalokomotiva je napisao/la:Preuzeo je on to davno, mnogi ce se slozitibulbasor je napisao/la:Miralem bi mogao ove sezone preuzeti epitet najboljeg BH igraca u Evropi Od Dzeke.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, Quartararo, riki46, successminator i 20 gostiju.