ja sam sad bio..krenuli su mjenjati travu, izgleda da su malo radovi usporili na zapaduBorčevac je napisao/la:ima li kakvih slika sa stadiona?

Moderator/ica: vlakanje
ja sam sad bio..krenuli su mjenjati travu, izgleda da su malo radovi usporili na zapaduBorčevac je napisao/la:ima li kakvih slika sa stadiona?
donjecemo mi njima pive samo neka oni rade da to bude gotovo u roku tako im reci ha ha haBrigateBL je napisao/la:Vec napisao sto znam
kad bude nesto konkretno pisem ovako samo spekulisem kao i Vi..
radovi idu dobro, jedino majstorima ponestaje piveu ovim vrelim danima
Kakve prevare su u pitanje može li malo detaljnije o tome?RBA 1987 je napisao/la:Taj članak u Blicu je odlično napisan i mislim da je na tragu istine, ko i kako vodi Borac, a ko ga nije pročitao teško da može shvatiti o čemu je riječ...
Šta je Marić radio u svečanoj loži gradskog stadiona ??!! na utakmici protiv Željezničara, kakve se tamo pravare dešavaju to je za svaku osudu...
Izvini brate,naravno da na tebe nisam mislio,cast izuzetcima sam zaboravio...BrigateBL je napisao/la:Vec sam se uvrijediostaviti nas u isti kos sa policijom mislim stvarno
![]()
Otpisani su Milinovic, Vukobratovic i Stanic a slika je stvarno vrh posebno zbog radovanja druga Rodoljuba Petkovica ..
Pa istina je sa Sarajevo trazi Boku he he ali dobice ....
Mislim da bi i uprava rado mijenjala trenera, ali levati su sa njim potpisali ugovor do juna 2011 znaci jos god. i morali bi mu platiti debelo obestecenje, ali sami su krivi...tm84 je napisao/la:@nasborik
i uprkos tome, vasa uprava drzi do marica?!![]()
pa zar navijaci borca ne mogu protestima otjerati trenera?
jos bolji je napisao/la:
evo naletio sam na neko rusenje pa sam pomislio da bi nekog zanimalo
$ ? па " $, $ $.RBA 1987 je napisao/la:Овај & " ? " потпун & ? & $ ?...
U pravu si. Kakvu je Maric facu slozio, pa to je da se upisas od smijeha!RBA 1987 je napisao/la:Овај & " ? " потпун & ? & $ ?...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.