Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Virtu4l
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Virtu4l » 21 jan 2014, 20:20

adnan24 je napisao/la:Nece valjda Rafo dozvoliti da ga zuljevi izbace sa turnira...kad se tako spretno dopinguje,valjda zna i za neku kremu koja ce te zuljeve eliminisati veoma brzo.
Rafa ne osjeća bol. To je prava istina.

@formance danas u elementu, a sutra,

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 21 jan 2014, 20:32

MaGiCa je napisao/la:Djokovic je sportista, ali nije intelektualac. Te fore sa inatom su glupost, sprdnja i uvreda zdravom razumu.
Treba samo da radi ono u cemu je najbolji - da "izrudari" tamo gde mora, a da "blastuje" tamo gde moze. Ne da isprobava razne medijum recepte u vaznim mecevima. ;)
Taj pojam "inat" svako moze definisati na svoj nacin. Velikom broju ljudi je upravo inat pomogao da ostvare nesto u zivotu. Kada ne uspijes 2 ili 3 puta u necemu obicno odustanes, ali ako se zainatis da ces to odraditi onda ces i uspjeti. Novak je rekao da mu je to najjace oruzije i da odatle crpi dodatnu energiju i snagu. ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jan 2014, 21:10

Roger Federer @rogerfederer
So deserving for Stan the man #nevergiveup #whatamatch #sohappy
Odgovor na Blicu
Nole i ti sutra da cestitas svom drugu Endiju!!!!!!!!!!
Drama :lol: Razapinju Federera jer je čestitao Stanu
Voli te tvoje Sarajevo.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 21 jan 2014, 21:17

Ništa novo na temi...... :?

Murray da ne znam ti šta uradi, bit će pušer u očima nekih. Sve lafo stručnjaci, a kao Murray nema oružija za Federera. Mislim, jesu li ovi lafo stručnjaci prespavali zadnje dvije godine? Daleko od toga da govorim da će Murray pomesti Federera, ali razlog zašto bi razuman čovjek federeru dao neku šansu u ovom dvoboju jeste isključivo činjenica što se Murray oporavlja još uvijek od teške povrede i daleko je od optimalne fizičke spreme.

Vidim promjena reketa je riješila sve Federerove probleme. Dobro je, trebalo im je samo 15 g da skontaju da je to caka. Koliko bi imao GS-ova, da su ranije skontali, 30?
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 21 jan 2014, 21:21

work je napisao/la:Ništa novo na temi...... :?

Murray da ne znam ti šta uradi, bit će pušer u očima nekih. Sve lafo stručnjaci, a kao Murray nema oružija za Federera. Mislim, jesu li ovi lafo stručnjaci prespavali zadnje dvije godine? Daleko od toga da govorim da će Murray pomesti Federera, ali razlog zašto bi razuman čovjek federeru dao neku šansu u ovom dvoboju jeste isključivo činjenica što se Murray oporavlja još uvijek od teške povrede i daleko je od optimalne fizičke spreme.

Vidim promjena reketa je riješila sve Federerove probleme. Dobro je, trebalo im je samo 15 g da skontaju da je to caka. Koliko bi imao GS-ova, da su ranije skontali, 30?

slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jan 2014, 21:40

Pa gdje si čovječe, nema te sto godina, ne mogu više sam da se borim protiv svih :P

Samo jedna ispravka, odavno ga nisu nazvali pusherom (pa ni MaGiCa), znači da napredujemo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 jan 2014, 22:04

work je napisao/la:Ništa novo na temi...... :?

Razuman covjek bi dao vece sanse Rogeru zbog sljedeceg; prva i osnovna stvar koju ste vec morali zapamtit je da kada Roger igra svoj najbolji tenis (kao na ovom turniru) niko mu ne moze nista, dalje on nema komplekse od Murraya i izgubio je od njeg samo 1 na GS i to prosle godine ovdje, kad je Murray igrao najbolji tenis, a Federer je padao u formi totalno, jos je imao mec protiv Tsonge u 5 setova prije toga. Sad znamo kako je ocistio Tsongu, kako je servirao, kako je pucao winnere i koliko je malo grijesio, ako slicno ponovi sutra, Murrayu dajem set (a ne vidim zasto ne bi, jer Murray u Fedovim ocima ipak nije Nadal). A vidjet cemo i tog Nadala ako Murray brzo padne, jao kakav ce to mec da bude, jedan od zadnjih klasika u kojem ce Federer imati SOLIDNE sanse.

@Magica, nigdje ne postoji definicija rijec prime, ja sam je tu upotrijebio jer mi je bila zgodna, uglavnom znas na sta sam mislio 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 jan 2014, 22:10

Rafaele sad samo pamet u glavu, sve je u tvojim rukama.
**** zulj, nemorr ni igrati sa bandazama ako mu smetaju.Nek se pritrpi 3 meca pa neka poslje cijela ruka bude u zuljevima :D , taman malo da odmori do sljake :mrgreen:
Vec sam pisao ali evo opet, ovaj GS bi mu znacio jako puno, jakoooo!
14 titula, dupli carrer grand slam, 10 godina zaredomsa GS-om, veliku razliku u bodovima te ogromno samopouzdanje.
Npr povezati AO sa RG-om bi znacilo...au ne smijem ni da pomislim :D

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 jan 2014, 22:12

Svima bi značilo...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 jan 2014, 22:13

Ne bi bilo lose povezati AO i RG za Rogera, uz recimo neko odsustvo Nadala il' da kakav Soderling izleti :mrgreen:

Kad smo vec kod Robina, imal' kakvih vijesti? :? :roll:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 jan 2014, 22:17

samosarajvo je napisao/la:Rafaele sad samo pamet u glavu, sve je u tvojim rukama.
**** zulj, nemorr ni igrati sa bandazama ako mu smetaju.Nek se pritrpi 3 meca pa neka poslje cijela ruka bude u zuljevima :D , taman malo da odmori do sljake :mrgreen:
Vec sam pisao ali evo opet, ovaj GS bi mu znacio jako puno, jakoooo!
14 titula, dupli carrer grand slam, 10 godina zaredomsa GS-om, veliku razliku u bodovima te ogromno samopouzdanje.
Npr povezati AO sa RG-om bi znacilo...au ne smijem ni da pomislim :D
ako rafa bude mogo hodat uzeće RG, tu bar nema dileme. a ja iskreo rečeno ne vidim ni kako bi više mogao izgubiti ovaj AO

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 jan 2014, 22:21

Murray je favorit protiv Federera. Jednostavno je bolji igrac u ovom trenutnku. Jedino sto je moguce da ce faktor nedavne povrede da bude presudan.

Dimitrov tesko da moze sta protiv Nadala. Preslabe udarce ima. Lagano ce mu Rafa da vraca loptice. Valjda ga zulj nece poremetiti.

Red bi bio da Wawrinka igra finale.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jan 2014, 22:27

Edin TM87 je napisao/la:Kad smo vec kod Robina, imal' kakvih vijesti? :? :roll:
Ništa. Posljednja vijest je ona da se trebao vratiti u oktobru prošle godine i od tada ništa. Po twitteru objavljuje slike kćerke, odlasci u lov i slično.

https://twitter.com/RSoderling" onclick="window.open(this.href);return false;
Voli te tvoje Sarajevo.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 jan 2014, 22:31

Greivis je napisao/la:Murray je favorit protiv Federera. Jednostavno je bolji igrac u ovom trenutnku. Jedino sto je moguce da ce faktor nedavne povrede da bude presudan.....
pa ne igraju na all england club travi!

taj meč, ako bude sve kako se očekuje, federer dobiva glatko! mada ja očekujem prije ili kasnije da federer zakoči ... to mu se desilo na svim velikim turnirima od wimbledona 2012 naovamo!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jan 2014, 22:35

Greivis je napisao/la:Dimitrov tesko da moze sta protiv Nadala. Preslabe udarce ima. Lagano ce mu Rafa da vraca loptice.
[youtube][/youtube]
Voli te tvoje Sarajevo.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 21 jan 2014, 22:38

Ma bitna je tu Bugarova glava ako krene lose u mec,i izgubi 1 set nema dalje sta traziti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 jan 2014, 22:41

Zna i Gasquet ponekad dobar udarac opaliti. U kontinuitetu to raditi je vec nesto drugo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Aanonymous
Kontakt:

Post Postao/la Aanonymous » 21 jan 2014, 22:42

Ma Rafa prolazi 100% ne treba oko toga raspravljati.
Zanimljivije ce da bude ujutro sa Andijem i Federerom, nadam se barem 5 setova :lol:

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 21 jan 2014, 23:24

Zagrijavanje :mrgreen: :lol:

[youtube][/youtube]
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 jan 2014, 23:33

Nisam znao da Edin tečno govori arapski.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.