FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Normala ne kazem ja da ne spamam malo me je i stid radi ovoga ali ovaj bagrcavi sve mu smeta i to samo meni zna pricati nesto ja stvarno ne znam sta sam ja njemu skrivio? 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- champions1921
Jarane tebe kritikuju na svim temama a ti uporan pa uporan.. Jesi li ikada napisao nesto sto moze koristiti forumasima?DevilS je napisao/la:Normala ne kazem ja da ne spamam malo me je i stid radi ovoga ali ovaj bagrcavi sve mu smeta i to samo meni zna pricati nesto ja stvarno ne znam sta sam ja njemu skrivio?
BUDI ŽELJO !!!
Ma nek kritikuju ako ih to smiruje nek samo pisu, a sta konkretno za forumase?champions1921 je napisao/la:Jarane tebe kritikuju na svim temama a ti uporan pa uporan.. Jesi li ikada napisao nesto sto moze koristiti forumasima?DevilS je napisao/la:Normala ne kazem ja da ne spamam malo me je i stid radi ovoga ali ovaj bagrcavi sve mu smeta i to samo meni zna pricati nesto ja stvarno ne znam sta sam ja njemu skrivio?
- champions1921
Bilo kakav normalan info.. Pola postova si koristio za ulizivanje svima a drugu polovicu proveo u glupim raspravama.. A to sto pises informacije koje svi mozemo procitati na home page-u ovog portala je totalno nelogicno i zapitaj se sto ih pises..DevilS je napisao/la:Ma nek kritikuju ako ih to smiruju nek samo pice, a sta konkretno za forumase?champions1921 je napisao/la:Jarane tebe kritikuju na svim temama a ti uporan pa uporan.. Jesi li ikada napisao nesto sto moze koristiti forumasima?DevilS je napisao/la:Normala ne kazem ja da ne spamam malo me je i stid radi ovoga ali ovaj bagrcavi sve mu smeta i to samo meni zna pricati nesto ja stvarno ne znam sta sam ja njemu skrivio?
BUDI ŽELJO !!!
Aha u dure necu vala stvljati nikakav info ni ti informaciju od sada nigdje.!
Jeste to si u pravu rasprava itd, nece vise biti toga opet mi nije jasno sto me bagrcavi negotivi?

Jeste to si u pravu rasprava itd, nece vise biti toga opet mi nije jasno sto me bagrcavi negotivi?

aj eto molim vas napravite stream sutra za ove koji ne idu u zenicu
- champions1921
Koji je termin danasnjeg treninga i ako neko moze napisati termine odigravanja utakmica omladinskog pogona koje se igraju ovaj vikend
BUDI ŽELJO !!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Nedjeljom (ali ako prvi tim igra u subotu, te obrnuto) se obično igraju utakmice Kadeta te Juniora. Obično u 12:00h i 14:00h, ali ne znam za vašu utakmicu tu.champions1921 je napisao/la:Koji je termin danasnjeg treninga i ako neko moze napisati termine odigravanja utakmica omladinskog pogona koje se igraju ovaj vikend
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Kadeti u 11:00champions1921 je napisao/la:Koji je termin danasnjeg treninga i ako neko moze napisati termine odigravanja utakmica omladinskog pogona koje se igraju ovaj vikend
Juniori u 13:00
Pozdrav.Zanima me u vezi ovog reciprociteta klubova nas i celika,da li su klubovi dogovorili odredjenu cifru navijaca?
Posto planiram da se pridruzim dole ispred stadiona pa da nebi osto kratkih rukava za ulaz?
Posto planiram da se pridruzim dole ispred stadiona pa da nebi osto kratkih rukava za ulaz?
Sto se tice Bilinog polja mislim da nema problema, citav sjever je vas, samo se moze desiti da budete u onom srednjem ogradjenom dijelu, i mi kad smo na Grbavici dobijemo dovoljan dio tribine, tako da niko ne bi trebao biti zakinut. Bar je do sada tako bilo.POPAY je napisao/la:Pozdrav.Zanima me u vezi ovog reciprociteta klubova nas i celika,da li su klubovi dogovorili odredjenu cifru navijaca?
Nikad kod reciprociteta nema tačno određena cifra navijača. koliko dođe, toliko uđe (naravno ako ima toliko prostora na tribini, a do sad je uvijek bilo).zicer je napisao/la:Sto se tice Bilinog polja mislim da nema problema, citav sjever je vas, samo se moze desiti da budete u onom srednjem ogradjenom dijelu, i mi kad smo na Grbavici dobijemo dovoljan dio tribine, tako da niko ne bi trebao biti zakinut. Bar je do sada tako bilo.POPAY je napisao/la:Pozdrav.Zanima me u vezi ovog reciprociteta klubova nas i celika,da li su klubovi dogovorili odredjenu cifru navijaca?
Ok.Hvala puno momci!!!
Ne razumijem zašto ne urede bolje ovu oficijelnu stranicu kluba,npr omladinski pogon.
Ocu da vidim jednog malca velikog talenta.
Uvijek mi piše "U IZRADI" oceli to već jednom riješit?
Ocu da vidim jednog malca velikog talenta.
Uvijek mi piše "U IZRADI" oceli to već jednom riješit?
Nova web stranica je u izradi, i biće veoma dobra, mnogo mnogo bolja od ove 

DRUG NEBI TI PUNCA
jedino sto te moze zezati je murija koja te mozda nece pustiti i ne samo tebe vec sve oko sjeverne tribine Bilinog ako doalzis mimo organizovanihPOPAY je napisao/la:Pozdrav.Zanima me u vezi ovog reciprociteta klubova nas i celika,da li su klubovi dogovorili odredjenu cifru navijaca?

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- pintol_TM87
- Kontakt:
ako si vec tamo ranije odes najavis se njima i to je to..samocelik je napisao/la:jedino sto te moze zezati je murija koja te mozda nece pustiti i ne samo tebe vec sve oko sjeverne tribine Bilinog ako doalzis mimo organizovanihPOPAY je napisao/la:Pozdrav.Zanima me u vezi ovog reciprociteta klubova nas i celika,da li su klubovi dogovorili odredjenu cifru navijaca?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- rastafarian
- Kontakt:
Može li info u koliko je očekivani povratak u Sarajevo?
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Ima li prenosa na tv-u ?
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, riki46, sassari, tiagofaria25 i 48 gostiju.