Filip Arezina bi bio dobra akvizicija. Ali ja bih jos sacekaopinoglavi je napisao/la:Ako dodje pristojan veznjak finu ekipu cemo imati. Samo smo onda bas slabi na krilima, imamo Subica, Veselog i Zeca. Da hoce Veseli uci u proslogodisnju formu...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Filip Arezina bi bio dobra akvizicija. Ali ja bih jos sacekaopinoglavi je napisao/la:Ako dodje pristojan veznjak finu ekipu cemo imati. Samo smo onda bas slabi na krilima, imamo Subica, Veselog i Zeca. Da hoce Veseli uci u proslogodisnju formu...
Kazu za ovog malog Hodzica da je top krilo. Mozda ga Vlado gurne odmah u vatrupinoglavi je napisao/la:Ako dodje pristojan veznjak finu ekipu cemo imati. Samo smo onda bas slabi na krilima, imamo Subica, Veselog i Zeca. Da hoce Veseli uci u proslogodisnju formu...
Arezina bi bio odlican ako se ozbiljno pripremi, on jedno vrijeme fantasticno igra pa onda katastrofa, valjda krene piti ili sta vecFrantoBauzek je napisao/la:Filip Arezina bi bio dobra akvizicija. Ali ja bih jos sacekaopinoglavi je napisao/la:Ako dodje pristojan veznjak finu ekipu cemo imati. Samo smo onda bas slabi na krilima, imamo Subica, Veselog i Zeca. Da hoce Veseli uci u proslogodisnju formu...Da ne bude opet Jahic
solinas je napisao/la:1.Koliko novca izdvaja svaki clan UO FK Sloboda na mjesecnom nivou i po kojem osnovu,znaci sponzorstvo,pozajmica i td.
2.Da li placaju one reklame na dresu,ili pisu pozajmice,a reklamiraju se dzaba...
3.Da li i koliko Sloboda isplacuje Karica,Dzidica koju su pod suspenzijom i da li im se duguje.
4.Koliki je sponzorski ugovor sa wiwinom....svugdje se u svijetu objavi,samo kod nas drzavna tajna.
5.Sta je sa reprogramom,i na koji nacin planiraju da to rjese....
6.Zasto se u Slobodi ne placa stolica u skupstini,jer skupstina nicim ne doprinosi funkcionisanju kluba godinama.
7.Hoce li uvesti clanstvo u klub i clanarinu,jer kazu da je klub svih nas...
8.gdje je taj najjaci odbor upravni Slobode svih vremena jer mi vidimo Senada i Alica samo.
9.kolika je transa grada mjesecno prema klubu.
10.kada ce podnijeti izvjestaj i biti transparentni,jer optuzuju Azmira,i bivse uprave,a odbor za hitnost,kao i UO mjesecima nikome ne polazu racune.
11.Da li ce poput Veleza,ukoliko je Sloboda nas klub,svih nas,podnositi mjesecni izvjestaj o prihodima i rashodima,i tako vratiti povjerenje gradjana..
https://s24.postimg.org/41xxs1f2d/FIN_I ... 2_2016.jpg
Vidis franto ova pitanja,i ovu sliku,kada dobijemo neke odgovore,i budemo radili poput Veleza,to ce biti nas klub,iza kojeg cemo stati...
ovo sada je Jasminova prcija i politicka igracka.
Ako ove stvari niko prije nije radio,zasto ovaj UO ne bude prvi,i udje u historiju.....
Nikako da svatite da mene boli k za Azmirom,zelim klub,tranasparentan,trofejan,a ne jasminovu igracku....vrijeme je za promjene.FrantoBauzek je napisao/la:solinas je napisao/la:1.Koliko novca izdvaja svaki clan UO FK Sloboda na mjesecnom nivou i po kojem osnovu,znaci sponzorstvo,pozajmica i td.
2.Da li placaju one reklame na dresu,ili pisu pozajmice,a reklamiraju se dzaba...
3.Da li i koliko Sloboda isplacuje Karica,Dzidica koju su pod suspenzijom i da li im se duguje.
4.Koliki je sponzorski ugovor sa wiwinom....svugdje se u svijetu objavi,samo kod nas drzavna tajna.
5.Sta je sa reprogramom,i na koji nacin planiraju da to rjese....
6.Zasto se u Slobodi ne placa stolica u skupstini,jer skupstina nicim ne doprinosi funkcionisanju kluba godinama.
7.Hoce li uvesti clanstvo u klub i clanarinu,jer kazu da je klub svih nas...
8.gdje je taj najjaci odbor upravni Slobode svih vremena jer mi vidimo Senada i Alica samo.
9.kolika je transa grada mjesecno prema klubu.
10.kada ce podnijeti izvjestaj i biti transparentni,jer optuzuju Azmira,i bivse uprave,a odbor za hitnost,kao i UO mjesecima nikome ne polazu racune.
11.Da li ce poput Veleza,ukoliko je Sloboda nas klub,svih nas,podnositi mjesecni izvjestaj o prihodima i rashodima,i tako vratiti povjerenje gradjana..
https://s24.postimg.org/41xxs1f2d/FIN_I ... 2_2016.jpg
Vidis franto ova pitanja,i ovu sliku,kada dobijemo neke odgovore,i budemo radili poput Veleza,to ce biti nas klub,iza kojeg cemo stati...
ovo sada je Jasminova prcija i politicka igracka.
Ako ove stvari niko prije nije radio,zasto ovaj UO ne bude prvi,i udje u historiju.....![]()
![]()
![]()
Svaka ti cast na ovom Solinas i imas moju punu podrsku. Da li si pokusao stupiti u kontakt sa UG "Prijatelji FK Slobode"? Bilo bi dobro, da ovo oni kanalisu do kluba i do gradonacelnika ako treba. Ako su se oni zasitili, onda neka prepuste vodece pozicije UG-e novim ljudima. U svakom slucaju, jedan od najjacih prijedloga i set pitanja, koje sam vidio u vezi naseg kluba
Shvatam ja tebe, da je tebi samo Sloboda bitna. I meni je. Ti i jesi jedan od uravnotezenijih forumasa na nasem pdf-u, ne svrstavajuci se iskljucivo na jednu stranu. Ne libis se kritikovati i jedne i druge.solinas je napisao/la: Nikako da svatite da mene boli k za Azmirom,zelim klub,tranasparentan,trofejan,a ne jasminovu igracku....vrijeme je za promjene.
predao sam ova pitanja novinarima kojim vjerujem...
Nisam kontaktirao UG jer smatram da su potkupljeni i da ih Jasmin drzi pod cizmom,kao i sve ostalo.
Kakva je atmosfera u timu? Onako iz tvoje perspektive.aleksandar_veliki je napisao/la:Veseli radi ko lud. Svi rade dobro ali on mi se izdvaja. Golmani su isto imali strasan trening. Snimao sam malo pa cemo objaviti.pinoglavi je napisao/la:Ako dodje pristojan veznjak finu ekipu cemo imati. Samo smo onda bas slabi na krilima, imamo Subica, Veselog i Zeca. Da hoce Veseli uci u proslogodisnju formu...
Hvala na informaciji, ako bude onaj stari onda smo neuporedivo jaca ekipa.aleksandar_veliki je napisao/la:Veseli radi ko lud. Svi rade dobro ali on mi se izdvaja. Golmani su isto imali strasan trening. Snimao sam malo pa cemo objaviti.pinoglavi je napisao/la:Ako dodje pristojan veznjak finu ekipu cemo imati. Samo smo onda bas slabi na krilima, imamo Subica, Veselog i Zeca. Da hoce Veseli uci u proslogodisnju formu...
E pa ne ispunjava on uvjete za SirokiSariel je napisao/la:sta je veseli po nacionalnosti? mislim **** mi se i da je marsovac.al sinoc sanjo, otiso veseli u siroki![]()
deee opetfukara87 je napisao/la:evo jednu bombu da bacim, mogo bi Sejad Salihovic doci kao vezni igrac
ne moze on nije dijete slobode, sad okupljamo samo bivse igrace koji su se u proteklim godinama kalili u nizim ligamafukara87 je napisao/la:evo jednu bombu da bacim, mogo bi Sejad Salihovic doci kao vezni igrac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.