FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FrantoBauzek

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FrantoBauzek » 23 jan 2017, 19:58

pinoglavi je napisao/la:Ako dodje pristojan veznjak finu ekipu cemo imati. Samo smo onda bas slabi na krilima, imamo Subica, Veselog i Zeca. Da hoce Veseli uci u proslogodisnju formu...
Filip Arezina bi bio dobra akvizicija. Ali ja bih jos sacekao ;) Da ne bude opet Jahic :mrgreen:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

katarakta

Post Postao/la katarakta » 23 jan 2017, 20:00

pinoglavi je napisao/la:Ako dodje pristojan veznjak finu ekipu cemo imati. Samo smo onda bas slabi na krilima, imamo Subica, Veselog i Zeca. Da hoce Veseli uci u proslogodisnju formu...
Kazu za ovog malog Hodzica da je top krilo. Mozda ga Vlado gurne odmah u vatru
Niko, niko, samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 jan 2017, 20:00

1.Koliko novca izdvaja svaki clan UO FK Sloboda na mjesecnom nivou i po kojem osnovu,znaci sponzorstvo,pozajmica i td.
2.Da li placaju one reklame na dresu,ili pisu pozajmice,a reklamiraju se dzaba...
3.Da li i koliko Sloboda isplacuje Karica,Dzidica koju su pod suspenzijom i da li im se duguje.
4.Koliki je sponzorski ugovor sa wiwinom....svugdje se u svijetu objavi,samo kod nas drzavna tajna.
5.Sta je sa reprogramom,i na koji nacin planiraju da to rjese....
6.Zasto se u Slobodi ne placa stolica u skupstini,jer skupstina nicim ne doprinosi funkcionisanju kluba godinama.
7.Hoce li uvesti clanstvo u klub i clanarinu,jer kazu da je klub svih nas...
8.gdje je taj najjaci odbor upravni Slobode svih vremena jer mi vidimo Senada i Alica samo.
9.kolika je transa grada mjesecno prema klubu.
10.kada ce podnijeti izvjestaj i biti transparentni,jer optuzuju Azmira,i bivse uprave,a odbor za hitnost,kao i UO mjesecima nikome ne polazu racune.
11.Da li ce poput Veleza,ukoliko je Sloboda nas klub,svih nas,podnositi mjesecni izvjestaj o prihodima i rashodima,i tako vratiti povjerenje gradjana..

https://s24.postimg.org/41xxs1f2d/FIN_I ... 2_2016.jpg

Vidis franto ova pitanja,i ovu sliku,kada dobijemo neke odgovore,i budemo radili poput Veleza,to ce biti nas klub,iza kojeg cemo stati...
ovo sada je Jasminova prcija i politicka igracka.
Ako ove stvari niko prije nije radio,zasto ovaj UO ne bude prvi,i udje u historiju.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 jan 2017, 20:02

FrantoBauzek je napisao/la:
Filip Arezina bi bio dobra akvizicija. Ali ja bih jos sacekao ;) Da ne bude opet Jahic :mrgreen:
Arezina bi bio odlican ako se ozbiljno pripremi, on jedno vrijeme fantasticno igra pa onda katastrofa, valjda krene piti ili sta vec :D
Mada da sacekamo jer je Arezina onako spomenut a kad smo doveli pojacanje u vidu Jahica ovaj prelazni rok niko ne garantuje da necemo dovesti nekoga slicnog :D

@katarakta nisam znao da je on krilo. Vjerujem da ce se moci izboriti za minute jer mu nije bas konkurencija sjajna
Nad tobom sunce najljepše sja

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 23 jan 2017, 20:04

Sutra je dan D!!!

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 23 jan 2017, 20:06

solinas je napisao/la:1.Koliko novca izdvaja svaki clan UO FK Sloboda na mjesecnom nivou i po kojem osnovu,znaci sponzorstvo,pozajmica i td.
2.Da li placaju one reklame na dresu,ili pisu pozajmice,a reklamiraju se dzaba...
3.Da li i koliko Sloboda isplacuje Karica,Dzidica koju su pod suspenzijom i da li im se duguje.
4.Koliki je sponzorski ugovor sa wiwinom....svugdje se u svijetu objavi,samo kod nas drzavna tajna.
6.Zasto se u Slobodi ne placa stolica u skupstini,jer skupstina nicim ne doprinosi funkcionisanju kluba godinama.
8.gdje je taj najjaci odbor upravni Slobode svih vremena jer mi vidimo Senada i Alica samo.
10.kada ce podnijeti izvjestaj i biti transparentni,jer optuzuju Azmira,i bivse uprave,a odbor za hitnost,kao i UO mjesecima nikome ne polazu racune.
11.Da li ce poput Veleza,ukoliko je Sloboda nas klub,svih nas,podnositi mjesecni izvjestaj o prihodima i rashodima,i tako vratiti povjerenje gradjana..

Vidis franto ova pitanja,i ovu sliku,kada dobijemo neke odgovore,i budemo radili poput Veleza,to ce biti nas klub,iza kojeg cemo stati...
Ako ove stvari niko prije nije radio,zasto ovaj UO ne bude prvi,i udje u historiju.....
:bow: :bow: :bow:

Svaka ti cast na ovom Solinas i imas moju punu podrsku. Da li si pokusao stupiti u kontakt sa UG "Prijatelji FK Slobode"? Bilo bi dobro, da ovo oni kanalisu do kluba i do gradonacelnika ako treba. Ako su se oni zasitili, onda neka prepuste vodece pozicije UG-e novim ljudima. U svakom slucaju, jedan od najjacih prijedloga i set pitanja, koje sam vidio u vezi naseg kluba :thumbup:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 jan 2017, 20:09

FrantoBauzek je napisao/la:
solinas je napisao/la:1.Koliko novca izdvaja svaki clan UO FK Sloboda na mjesecnom nivou i po kojem osnovu,znaci sponzorstvo,pozajmica i td.

:bow: :bow: :bow:

Svaka ti cast na ovom Solinas i imas moju punu podrsku. Da li si pokusao stupiti u kontakt sa UG "Prijatelji FK Slobode"? Bilo bi dobro, da ovo oni kanalisu do kluba i do gradonacelnika ako treba. Ako su se oni zasitili, onda neka prepuste vodece pozicije UG-e novim ljudima. U svakom slucaju, jedan od najjacih prijedloga i set pitanja, koje sam vidio u vezi naseg kluba :thumbup:
Nikako da svatite da mene boli k za Azmirom,zelim klub,tranasparentan,trofejan,a ne jasminovu igracku....vrijeme je za promjene.
predao sam ova pitanja novinarima kojim vjerujem...
Nisam kontaktirao UG jer smatram da su potkupljeni i da ih Jasmin drzi pod cizmom,kao i sve ostalo.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 jan 2017, 20:14

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 23 jan 2017, 20:16

solinas je napisao/la: Nikako da svatite da mene boli k za Azmirom,zelim klub,tranasparentan,trofejan,a ne jasminovu igracku....vrijeme je za promjene.
predao sam ova pitanja novinarima kojim vjerujem...
Nisam kontaktirao UG jer smatram da su potkupljeni i da ih Jasmin drzi pod cizmom,kao i sve ostalo.
Shvatam ja tebe, da je tebi samo Sloboda bitna. I meni je. Ti i jesi jedan od uravnotezenijih forumasa na nasem pdf-u, ne svrstavajuci se iskljucivo na jednu stranu. Ne libis se kritikovati i jedne i druge.
Napisi brate i UG, jer mislim da nemas sta da izgubis. Ne znam, mislim da nisu potkupljeni, ali ne mogu garantovati ni za kog osim za samog sebe.
I potpuno se slazemo, vrijeme za promjene..
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 jan 2017, 20:25

sta je veseli po nacionalnosti? mislim **** mi se i da je marsovac.al sinoc sanjo, otiso veseli u siroki :o :rol:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 23 jan 2017, 20:26

aleksandar_veliki je napisao/la:
Veseli radi ko lud. Svi rade dobro ali on mi se izdvaja. Golmani su isto imali strasan trening. Snimao sam malo pa cemo objaviti.
Kakva je atmosfera u timu? Onako iz tvoje perspektive.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 jan 2017, 20:28

aleksandar_veliki je napisao/la:
Veseli radi ko lud. Svi rade dobro ali on mi se izdvaja. Golmani su isto imali strasan trening. Snimao sam malo pa cemo objaviti.
Hvala na informaciji, ako bude onaj stari onda smo neuporedivo jaca ekipa.
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jan 2017, 20:29

Sariel je napisao/la:sta je veseli po nacionalnosti? mislim **** mi se i da je marsovac.al sinoc sanjo, otiso veseli u siroki :o :rol:
E pa ne ispunjava on uvjete za Siroki :mrgreen:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 jan 2017, 21:06

evo jednu bombu da bacim, mogo bi Sejad Salihovic doci kao vezni igrac :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 jan 2017, 21:11

fukara87 je napisao/la:evo jednu bombu da bacim, mogo bi Sejad Salihovic doci kao vezni igrac :D
deee opet :mrgreen:

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 23 jan 2017, 21:27

fukara87 je napisao/la:evo jednu bombu da bacim, mogo bi Sejad Salihovic doci kao vezni igrac :D
ne moze on nije dijete slobode, sad okupljamo samo bivse igrace koji su se u proteklim godinama kalili u nizim ligama :tralala:
plus sto bi chini rekao 'sta ce nam seljance iz podrinja' (ovo namjerno podjebajem chinia, ja nisam ovakvog razmisljanja)
Zadnja izmjena: zamorano1plus8, dana/u 23 jan 2017, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 jan 2017, 21:29

koji ce nam on ako nemamo para?
star skup.plodno tlo za zajebanciju drugih na nas racun.
i ako je bomba onda je od onih sto pukne u krilu...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 jan 2017, 21:29

Samo vi zezajte, Senad i Memprom imaju keca u rukavu, samo cekam da nas iznenade :tralala: :tralala:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 jan 2017, 21:31

nista ispod arde turana sukladno sa novim stancacem sintetike :tralala:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 jan 2017, 21:35

Prije da je Rexepi, MVP naš nekadašnji.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.