FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

samirr
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la samirr » 23 jan 2017, 13:44

aleksandar_veliki je napisao/la:Pinoglavi ohladi malo sa anketom. U pravu si, nije nam sinoc to bilo na pameti. Provjerit cemo na jos jedan nacin da li je anketa smijesna ili nije. Za sve ima rijesenje. Otvorit cemo temu sa istim pitanjem na kojoj ce se brojati samo glasovi navijaca Slobode. Eto ako mozes otvori ti temu. Meni je cilj da ste vi zadovoljni. Mramor je bio vas izbor, ako je sada drugaciji stav meni ne smeta. Rekao sam da je demokratija najvece dostignuce civilizacije, pa hsjde da provjerimo sta vecina misli.
Aco ništa ne mjenjaj, znaš kakva je situacija na temi Zelje i ovdje zele na slican nacin da naprave istu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 jan 2017, 13:44

Sariel je napisao/la:pa sve se s vremnom mijenja,tad je valjo sad ne valja...
promijeni ga daj novog, i taj novi kad ne bude valjo mijenjaj i njeg...

nema da ostaje, zajebite to..vrijeme je za promjene. :mrgreen: :opaopa:
Dajtee mu funkciju bem ti suncee :urnebes: :urnebes: :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 jan 2017, 13:46

samirr je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Pinoglavi ohladi malo sa anketom. U pravu si, nije nam sinoc to bilo na pameti. Provjerit cemo na jos jedan nacin da li je anketa smijesna ili nije. Za sve ima rijesenje. Otvorit cemo temu sa istim pitanjem na kojoj ce se brojati samo glasovi navijaca Slobode. Eto ako mozes otvori ti temu. Meni je cilj da ste vi zadovoljni. Mramor je bio vas izbor, ako je sada drugaciji stav meni ne smeta. Rekao sam da je demokratija najvece dostignuce civilizacije, pa hsjde da provjerimo sta vecina misli.
Aco ništa ne mjenjaj, znaš kakva je situacija na temi Zelje i ovdje zele na slican nacin da naprave istu.
Gledaj Samira,ko Jasmin u predizbornoj,necesssss Bakireeeeeeeee :urnebes: :urnebes:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 23 jan 2017, 13:48

solinas je napisao/la:
samirr je napisao/la:
Gledaj Samira,ko Jasmin u predizbornoj,necesssss Bakireeeeeeeee :urnebes: :urnebes:
Radi jednog obicnog grba da mjenjamo moderatora, mislim nema smisla.. Smiju nam se ljudi Solinaš :(

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 jan 2017, 13:49

Ovo je grb Sloge, a ne ono što je Mramor napravio, što se palite. :kafa:
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 jan 2017, 13:50

Smeta mramor zbog grba Sloge,ali im ne smeta sto se godinama krade u Slobodi,veci je problem u avataru hahaha..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 jan 2017, 13:50

jebote led, vako je na onom zeljinom forumu nema zajebancije,samo afirmativno, jos se covjek i uzivi u ulogu :lol:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 jan 2017, 13:56

harry_90 je napisao/la:Smeta mramor zbog grba Sloge,ali im ne smeta sto se godinama krade u Slobodi,veci je problem u avataru hahaha..
Azmir krao??? Odakle ti to?
Nad tobom sunce najljepše sja

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 jan 2017, 14:00

pinoglavi je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Smeta mramor zbog grba Sloge,ali im ne smeta sto se godinama krade u Slobodi,veci je problem u avataru hahaha..
Azmir krao??? Odakle ti to?
Ucio od prethodnih kojima nista smjeli zucnuti..al dobro sad je tebi veca briga avatar nego klub :rol:

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 23 jan 2017, 14:04

Ukoliko do inostranog transfera ne dođe, Kenan Pirić će ostati u Premijer ligi BiH.

- Zainteresovan je Zrinjski, a pojavila se i opcija da ponovo brani u Slobodi. Ukoliko se vrati na Tušanj, moguće je da ostane do ljeta i ljudi iz Slobode su spremni na to - veli Husarić.

hahahahhahahahah koja komedija ne vjerujem, al ce jos veca bit ako ga prime nazad.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 23 jan 2017, 14:08

Ako se Mramoru deklariše da nije navijač Slobode zato što ima grb drugog kluba, onda zabraniti komentare i drugima koji imaju grbove ostalih inostranih klubova, jer to nisu Slobodaši.

Što se tiče povratka Pirije, ako ga vrate sami sebi će se posrat u usta. Očigledno je da Husara koliiko god ga mrzili upravlja s našom sadašnjom, ali i predhodnim upravama kako mu se ćefne...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 23 jan 2017, 14:08

benTzley je napisao/la:Ukoliko do inostranog transfera ne dođe, Kenan Pirić će ostati u Premijer ligi BiH.

- Zainteresovan je Zrinjski, a pojavila se i opcija da ponovo brani u Slobodi. Ukoliko se vrati na Tušanj, moguće je da ostane do ljeta i ljudi iz Slobode su spremni na to - veli Husarić.

hahahahhahahahah koja komedija ne vjerujem, al ce jos veca bit ako ga prime nazad.
E svašta... -.-'

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 23 jan 2017, 14:09

benTzley je napisao/la:Ukoliko do inostranog transfera ne dođe, Kenan Pirić će ostati u Premijer ligi BiH.

Ako ga prime nazad, mogu kolektivno podnijeti svi ostavke.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 jan 2017, 14:09

harry_90 je napisao/la: Ucio od prethodnih kojima nista smjeli zucnuti..al dobro sad je tebi veca briga avatar nego klub :rol:
Kao sto napisa nek ostavi avatar samo mi je smijesan. A sto se kluba tice, ti, tuzlak i jos nekoliko vas ne kontate da smo svi na istoj strani samo sto ja ne placem za Azmirom svaki dan i ne razvijam neke bolesne teorije zavjere protiv ove uprave

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 jan 2017, 14:19

pinoglavi je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: Ucio od prethodnih kojima nista smjeli zucnuti..al dobro sad je tebi veca briga avatar nego klub :rol:
Kao sto napisa nek ostavi avatar samo mi je smijesan. A sto se kluba tice, ti, tuzlak i jos nekoliko vas ne kontate da smo svi na istoj strani samo sto ja ne placem za Azmirom svaki dan i ne razvijam neke bolesne teorije zavjere protiv ove uprave
Druze ne cmizdrim ja za Husicem,vec mi ne ide u glavu,covjek nas spasio gasenja,a toliko se covjrka uzjahalo da to nije bilo humano,trazilo mu se sve,a bivsim upravama,a bgm i sadasnjoj se ne smije zucnuti,a kamoli trazit finansijski izvjestaj,zasto ne,to znaju oni najglasniji navijaci kluba..jos juceer sjedim u nardiju i cujem pricu kako se tek sad pravi sampionski tim sa Jahom itd jer imaju iskustvo igranja u PL.. :tokralju:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 jan 2017, 14:24

aleksandar_veliki je napisao/la:Odoh ja na trening :). Ne vjerujem da ima istine za Pirica.
Haj sa hajrom. :mrgreen:
Ko li je taj vezni igrac...

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 23 jan 2017, 14:26

solinas je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Odoh ja na trening :). Ne vjerujem da ima istine za Pirica.
Haj sa hajrom. :mrgreen:
Ko li je taj vezni igrac...
I mene bas zanima, imam neki dobar osjecaj, taj nam igrac fali otkako je Saric otisao...

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 23 jan 2017, 14:36

harry_90 je napisao/la: Druze ne cmizdrim ja za Husicem,vec mi ne ide u glavu,covjek nas spasio gasenja,a toliko se covjrka uzjahalo da to nije bilo humano,trazilo mu se sve,a bivsim upravama,a bgm i sadasnjoj se ne smije zucnuti
Jedina istina.
Spasio nas gasenja. Tacka.
Otisao, neka je, al je smijesno da ga se pljuje, ili ipak zalosno. Alic sad govori kako nije znao koliko problema ima, i to je dovoljna tezina ah-evih djela. I jest grijesio, jer se zaletio, ali da je napravio stetu klubu nije. Oni koji kazu da je napravio dug nek pojasne kako je 8(dug prije) + 3(dug njemu) = 6,5 (trenutni dug). Stadion se gradi vec deset januara. Sve je ovo politika, i klub ce ici ondje gdje diktatoru odgovara. A mi smo samo fin broj ovaca i to je to..

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 23 jan 2017, 14:44

Probisvjet je napisao/la: :thumbup: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Kol'ko jasko platio da glasas za sencu?
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 jan 2017, 14:51

Pirica dovesti i prebaciti u juniore

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.