Aco ništa ne mjenjaj, znaš kakva je situacija na temi Zelje i ovdje zele na slican nacin da naprave istu.aleksandar_veliki je napisao/la:Pinoglavi ohladi malo sa anketom. U pravu si, nije nam sinoc to bilo na pameti. Provjerit cemo na jos jedan nacin da li je anketa smijesna ili nije. Za sve ima rijesenje. Otvorit cemo temu sa istim pitanjem na kojoj ce se brojati samo glasovi navijaca Slobode. Eto ako mozes otvori ti temu. Meni je cilj da ste vi zadovoljni. Mramor je bio vas izbor, ako je sada drugaciji stav meni ne smeta. Rekao sam da je demokratija najvece dostignuce civilizacije, pa hsjde da provjerimo sta vecina misli.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Dajtee mu funkciju bem ti sunceeSariel je napisao/la:pa sve se s vremnom mijenja,tad je valjo sad ne valja...
promijeni ga daj novog, i taj novi kad ne bude valjo mijenjaj i njeg...
nema da ostaje, zajebite to..vrijeme je za promjene.![]()

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Gledaj Samira,ko Jasmin u predizbornoj,necesssss Bakireeeeeeeeesamirr je napisao/la:Aco ništa ne mjenjaj, znaš kakva je situacija na temi Zelje i ovdje zele na slican nacin da naprave istu.aleksandar_veliki je napisao/la:Pinoglavi ohladi malo sa anketom. U pravu si, nije nam sinoc to bilo na pameti. Provjerit cemo na jos jedan nacin da li je anketa smijesna ili nije. Za sve ima rijesenje. Otvorit cemo temu sa istim pitanjem na kojoj ce se brojati samo glasovi navijaca Slobode. Eto ako mozes otvori ti temu. Meni je cilj da ste vi zadovoljni. Mramor je bio vas izbor, ako je sada drugaciji stav meni ne smeta. Rekao sam da je demokratija najvece dostignuce civilizacije, pa hsjde da provjerimo sta vecina misli.

Radi jednog obicnog grba da mjenjamo moderatora, mislim nema smisla.. Smiju nam se ljudi Solinašsolinas je napisao/la:Gledaj Samira,ko Jasmin u predizbornoj,necesssss Bakireeeeeeeeesamirr je napisao/la:Aco ništa ne mjenjaj, znaš kakva je situacija na temi Zelje i ovdje zele na slican nacin da naprave istu.aleksandar_veliki je napisao/la:Pinoglavi ohladi malo sa anketom. U pravu si, nije nam sinoc to bilo na pameti. Provjerit cemo na jos jedan nacin da li je anketa smijesna ili nije. Za sve ima rijesenje. Otvorit cemo temu sa istim pitanjem na kojoj ce se brojati samo glasovi navijaca Slobode. Eto ako mozes otvori ti temu. Meni je cilj da ste vi zadovoljni. Mramor je bio vas izbor, ako je sada drugaciji stav meni ne smeta. Rekao sam da je demokratija najvece dostignuce civilizacije, pa hsjde da provjerimo sta vecina misli.![]()

Ovo je grb Sloge, a ne ono što je Mramor napravio, što se palite.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Smeta mramor zbog grba Sloge,ali im ne smeta sto se godinama krade u Slobodi,veci je problem u avataru hahaha..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
jebote led, vako je na onom zeljinom forumu nema zajebancije,samo afirmativno, jos se covjek i uzivi u ulogu 

Azmir krao??? Odakle ti to?harry_90 je napisao/la:Smeta mramor zbog grba Sloge,ali im ne smeta sto se godinama krade u Slobodi,veci je problem u avataru hahaha..
Nad tobom sunce najljepše sja
Ucio od prethodnih kojima nista smjeli zucnuti..al dobro sad je tebi veca briga avatar nego klubpinoglavi je napisao/la:Azmir krao??? Odakle ti to?harry_90 je napisao/la:Smeta mramor zbog grba Sloge,ali im ne smeta sto se godinama krade u Slobodi,veci je problem u avataru hahaha..

Ukoliko do inostranog transfera ne dođe, Kenan Pirić će ostati u Premijer ligi BiH.
- Zainteresovan je Zrinjski, a pojavila se i opcija da ponovo brani u Slobodi. Ukoliko se vrati na Tušanj, moguće je da ostane do ljeta i ljudi iz Slobode su spremni na to - veli Husarić.
hahahahhahahahah koja komedija ne vjerujem, al ce jos veca bit ako ga prime nazad.
- Zainteresovan je Zrinjski, a pojavila se i opcija da ponovo brani u Slobodi. Ukoliko se vrati na Tušanj, moguće je da ostane do ljeta i ljudi iz Slobode su spremni na to - veli Husarić.
hahahahhahahahah koja komedija ne vjerujem, al ce jos veca bit ako ga prime nazad.
Ako se Mramoru deklariše da nije navijač Slobode zato što ima grb drugog kluba, onda zabraniti komentare i drugima koji imaju grbove ostalih inostranih klubova, jer to nisu Slobodaši.
Što se tiče povratka Pirije, ako ga vrate sami sebi će se posrat u usta. Očigledno je da Husara koliiko god ga mrzili upravlja s našom sadašnjom, ali i predhodnim upravama kako mu se ćefne...
Što se tiče povratka Pirije, ako ga vrate sami sebi će se posrat u usta. Očigledno je da Husara koliiko god ga mrzili upravlja s našom sadašnjom, ali i predhodnim upravama kako mu se ćefne...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
E svašta... -.-'benTzley je napisao/la:Ukoliko do inostranog transfera ne dođe, Kenan Pirić će ostati u Premijer ligi BiH.
Ako ga prime nazad, mogu kolektivno podnijeti svi ostavke.benTzley je napisao/la:Ukoliko do inostranog transfera ne dođe, Kenan Pirić će ostati u Premijer ligi BiH.
Kao sto napisa nek ostavi avatar samo mi je smijesan. A sto se kluba tice, ti, tuzlak i jos nekoliko vas ne kontate da smo svi na istoj strani samo sto ja ne placem za Azmirom svaki dan i ne razvijam neke bolesne teorije zavjere protiv ove upraveharry_90 je napisao/la: Ucio od prethodnih kojima nista smjeli zucnuti..al dobro sad je tebi veca briga avatar nego klub
Nad tobom sunce najljepše sja
Druze ne cmizdrim ja za Husicem,vec mi ne ide u glavu,covjek nas spasio gasenja,a toliko se covjrka uzjahalo da to nije bilo humano,trazilo mu se sve,a bivsim upravama,a bgm i sadasnjoj se ne smije zucnuti,a kamoli trazit finansijski izvjestaj,zasto ne,to znaju oni najglasniji navijaci kluba..jos juceer sjedim u nardiju i cujem pricu kako se tek sad pravi sampionski tim sa Jahom itd jer imaju iskustvo igranja u PL..pinoglavi je napisao/la:Kao sto napisa nek ostavi avatar samo mi je smijesan. A sto se kluba tice, ti, tuzlak i jos nekoliko vas ne kontate da smo svi na istoj strani samo sto ja ne placem za Azmirom svaki dan i ne razvijam neke bolesne teorije zavjere protiv ove upraveharry_90 je napisao/la: Ucio od prethodnih kojima nista smjeli zucnuti..al dobro sad je tebi veca briga avatar nego klub

Haj sa hajrom.aleksandar_veliki je napisao/la:Odoh ja na trening. Ne vjerujem da ima istine za Pirica.

Ko li je taj vezni igrac...
I mene bas zanima, imam neki dobar osjecaj, taj nam igrac fali otkako je Saric otisao...solinas je napisao/la:Haj sa hajrom.aleksandar_veliki je napisao/la:Odoh ja na trening. Ne vjerujem da ima istine za Pirica.
![]()
Ko li je taj vezni igrac...
- zlatnakoka
- Kontakt:
Jedina istina.harry_90 je napisao/la: Druze ne cmizdrim ja za Husicem,vec mi ne ide u glavu,covjek nas spasio gasenja,a toliko se covjrka uzjahalo da to nije bilo humano,trazilo mu se sve,a bivsim upravama,a bgm i sadasnjoj se ne smije zucnuti
Spasio nas gasenja. Tacka.
Otisao, neka je, al je smijesno da ga se pljuje, ili ipak zalosno. Alic sad govori kako nije znao koliko problema ima, i to je dovoljna tezina ah-evih djela. I jest grijesio, jer se zaletio, ali da je napravio stetu klubu nije. Oni koji kazu da je napravio dug nek pojasne kako je 8(dug prije) + 3(dug njemu) = 6,5 (trenutni dug). Stadion se gradi vec deset januara. Sve je ovo politika, i klub ce ici ondje gdje diktatoru odgovara. A mi smo samo fin broj ovaca i to je to..
Kol'ko jasko platio da glasas za sencu?Probisvjet je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.