Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bluearmy
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bluearmy » 29 dec 2016, 17:12

El Zamalek - Al Ahly gg

Kvota oba daju 2,38. Zamalek primio 2 gola a Al Ahly 4. Zbog toga ovolika kvota na gg. Probati nesto sitno, vuce me nekako da bi moglo doci.
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan

I gdje god da igras ...

Za nju bori se i pobjeđuje...

Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...

Zodi41
Kontakt:

Post Postao/la Zodi41 » 29 dec 2016, 17:33

Mislim da ce Milano dobiti ove Litvance.Otjerali su Repesu,imaju dobrih igraca,mislim da ce veceras lagano dobiti ovaj nepredvidivi Zalgiris

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 29 dec 2016, 17:41

slika

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 30 dec 2016, 00:41

slika
Evo jedan sa vise camuga,na marku pa da vidimo sta i kako.Ako neko zeli pare neka odigra ovo :) ali naravno sve suprotno.
Igraj Široki ti si najbolji!

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 30 dec 2016, 10:34

Za danas po meni onako sigurnost sljedeća dva tipa je nekih 7/10 a to su:
Cibona- Partizan 2 1.5
Danas u Zagrebu veliki derbi ABA-lige između nekada dva titana ovih područja ali sada je situacija malo drugačija. Cibona koju predvodi Mulaomerović je trenutno 5., dok Džikić sa Partizanom radi strašan posao i zauzimaju 2. poziciju u ABA ligi. Glavni razlog i malo sam začuđen ovom kvotom je taj što je Cibonu napustio njihov najbolji igrač ove sezone uz Šakića mladi Žižić koji je prešao u Darušafaku i bio je prvi strijelac ekipe. Mnoge utakmice je upravo on dobio svojim maestralnim partijama. Također i Aco Petrović je napustio mjesto direktora kluba. U prošlom kolu su demolirani sa nekih 40-tak razlike od Mornara. Partizan je nanizao 7 pobjeda zaredom u svim takmičenjima, a u ABA ligi na strani imaju omjer 6-1 uz poraz kod Crvene Zvezde. Po mom skromnom mišljenju Partizan ima kvalitetnijeg trenera bar 3x i u ovakvim utakmicama baš taj trenerski uticaj u nekim ključnim timeoutovima može doći do uticaja na igrače. U prvom susretu ove sezone Partizan je slavio 88-81, ali tada su igrali bez Veličkovića, i također Partizan je prije 6 dana, dok je Zvezda prije 3 dana izgubila od Mornar u već navedenom demoliranju.
Galatasaraj- Bamberg 2 1.8
Ovo mi je malo ipak kritičniji par nego ovaj prethodni, ali mislim da i on ima izgledne šanse da dođe. U okviru zadnjeg kola prvog dijela Eurolige sastaju se posljednjeplasirani Galatasaraj i dvanestoplasirana ekipa Bamberga. Galatasaraj uz Armani je najlošija ekipa Eurolige ove sezone sakupili su bili bruka nekih pojačanja pred početak sezone ali slabo ko da je Ataman zadovoljio, dok sa druge strane timska ekipa Bamberga ima samo jednu više pobjedu od Galate u ovoj sezoni ali definitivno da bolje igraju. Bilo je tu puno utakmica na 2-3 koša izgubljenih i da je malo više sreće i iskustva bilo možda bi ovaj omjer bio i bolji. U zadnjih 5 susreta u Euroligi Galata ima jednu pobjedu i to jedva nekako protiv Milana, a gubili su od Kazana(igrali bez Langforda), Efesa, Baskonije i Panate, dok gosti imaju 3 pobjede i to nad ekipama Makabija, Olimpijakosa i Anadolu Efesa, dok su gubili od Reala i tijesno od CSKA. U ovaj meč Bamberg ulazi pojačan kombo-bekom Jerelom McNealom i pojačat će te pozicije 2-3 koje su baš bile kritične u ovoj ekipi. Dok je za Galatu stigao Fitipaldo i on je tu umjesto povrijeđenog Preldžića. Galata ove sezone najviše zavisi od dvojca Šilb-Micov a tu baš Bamberg ima dobru odbranu predvođenu D.Millerom i mislim da bi ih mogli koliko toliko zaustaviti i odnijeti pobjedu iz Istanbula večeras, koja bi im bila vjetar u leđa za nastavak sezone.
Tako blizu, a tako daleko.

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 30 dec 2016, 10:53

SCOTTIE WILBEKIN 9,5 više

U posljednje 4 utakmice fantastican i prvo ime Dacke.Protiv Fenera i Macabija u EL 22 odnosno 23p.U TBL-u protiv Karsiyake i Efesa 23 i 18p.
U ovim utakmicama je uzimao blizu 15 suteva i igrao oko 30 min po utakmici.Ako tako bude i veceras realno je ocekivati novi dvocifreni ucinak ovog bjelog amerikanca.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 30 dec 2016, 11:24

adis30 je napisao/la:SCOTTIE WILBEKIN 9,5 više

U posljednje 4 utakmice fantastican i prvo ime Dacke.Protiv Fenera i Macabija u EL 22 odnosno 23p.U TBL-u protiv Karsiyake i Efesa 23 i 18p.
U ovim utakmicama je uzimao blizu 15 suteva i igrao oko 30 min po utakmici.Ako tako bude i veceras realno je ocekivati novi dvocifreni ucinak ovog bjelog amerikanca.
Slažem sa tobom i još ako uzmemo u obzir da T.Rice i ne igra neku odbranu, a često su u igri on i Wanameker zajedno, bolji Barcini defenderi na nižim igračima Darušafake će svakako više čuvati Wanamekera, a i također Clyburn u Premieru je na margini 14.5 i sa kolegom risinogom sam se složio da bi danas trebao to biti jedan under, jer Barca po nekim mojim računicama je jedna od boljih ekipa u branjenu igrača sa pozicije 4. A i u prilog također ide da Scottie čini mi se samo protiv Zvezde u gostima i Baskonije nije prebacio marginu u svim ostalim utakmicama je bio iznad date margine.

Meni se još sviđaju Langford, Singleton i Calathes zbog mogućnosti da će utakmica ići u over poena, pa treba neko te poene i dati Langford sa jedne strane ko prvi strijelac, a Singleton prije jer je Kazan baš tanak pod košem i većina centara se naigrala protiv njih.

stulic89
Kontakt:

Post Postao/la stulic89 » 30 dec 2016, 13:23

http://a64.tinypic.com/yngc7.jpg
Sretno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

Cavani9
Kontakt:

Post Postao/la Cavani9 » 30 dec 2016, 13:53

Kakve kvote u ovoj Italijanskoj drugoj ligi :hmmmmm: Verona koja igra kod kuće i koja je prva u ligi igra protiv Cesene i kvota 1,80, a s druge strane Trapani koji je ubjedljivo zadnji i ima samo 12 osvojenih bodova igra protiv Brescie koja je 11-a i kvota 1,85 na pobjedu Trapanija :rol:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 30 dec 2016, 14:21

slika

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 30 dec 2016, 15:27

Cavani9 je napisao/la:Kakve kvote u ovoj Italijanskoj drugoj ligi :hmmmmm: Verona koja igra kod kuće i koja je prva u ligi igra protiv Cesene i kvota 1,80, a s druge strane Trapani koji je ubjedljivo zadnji i ima samo 12 osvojenih bodova igra protiv Brescie koja je 11-a i kvota 1,85 na pobjedu Trapanija :rol:
Igrat obadvije over 2.5 ili gol a ja mislim da ce Verona dobit a Trapani igrat X makar pp.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 30 dec 2016, 15:36

Millwall - Gillingham 2+ @1,25
Rochdale - Shrewsbury 2+ @1,26
Connah's - Airbus 1 @1,36

2.13

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 dec 2016, 15:50

Everton 2
Williams (Buducnost) preko 11 koseva

10 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

jajce123

Post Postao/la jajce123 » 30 dec 2016, 18:12

Broj koševa Tenerife (86.5), uključujući produžetke
Tip:Manje 1,58
Broj koševa Cibona (73.5), uključujući produžetke
Tip:Više 1,56
Broj koševa Darussafaka (70.5), uključujući produžetke
Tip:Više 1,63
Broj koševa Tübingen (71.5), uključujući produžetke
Tip:Više 1,59
Broj koševa Indiana (100.5), uključujući produžetke
Tip:Više 1,63
Broj koševa Sevilla (73.5), uključujući produžetke
Tip:Više 1,56
kvota:16.24
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 30 dec 2016, 21:04

Civa je napisao/la:Za danas po meni onako sigurnost sljedeća dva tipa je nekih 7/10 a to su:
Cibona- Partizan 2 1.5
Danas u Zagrebu veliki derbi ABA-lige između nekada dva titana ovih područja ali sada je situacija malo drugačija. Cibona koju predvodi Mulaomerović je trenutno 5., dok Džikić sa Partizanom radi strašan posao i zauzimaju 2. poziciju u ABA ligi. Glavni razlog i malo sam začuđen ovom kvotom je taj što je Cibonu napustio njihov najbolji igrač ove sezone uz Šakića mladi Žižić koji je prešao u Darušafaku i bio je prvi strijelac ekipe. Mnoge utakmice je upravo on dobio svojim maestralnim partijama. Također i Aco Petrović je napustio mjesto direktora kluba. U prošlom kolu su demolirani sa nekih 40-tak razlike od Mornara. Partizan je nanizao 7 pobjeda zaredom u svim takmičenjima, a u ABA ligi na strani imaju omjer 6-1 uz poraz kod Crvene Zvezde. Po mom skromnom mišljenju Partizan ima kvalitetnijeg trenera bar 3x i u ovakvim utakmicama baš taj trenerski uticaj u nekim ključnim timeoutovima može doći do uticaja na igrače. U prvom susretu ove sezone Partizan je slavio 88-81, ali tada su igrali bez Veličkovića, i također Partizan je prije 6 dana, dok je Zvezda prije 3 dana izgubila od Mornar u već navedenom demoliranju.
Galatasaraj- Bamberg 2 1.8
Ovo mi je malo ipak kritičniji par nego ovaj prethodni, ali mislim da i on ima izgledne šanse da dođe. U okviru zadnjeg kola prvog dijela Eurolige sastaju se posljednjeplasirani Galatasaraj i dvanestoplasirana ekipa Bamberga. Galatasaraj uz Armani je najlošija ekipa Eurolige ove sezone sakupili su bili bruka nekih pojačanja pred početak sezone ali slabo ko da je Ataman zadovoljio, dok sa druge strane timska ekipa Bamberga ima samo jednu više pobjedu od Galate u ovoj sezoni ali definitivno da bolje igraju. Bilo je tu puno utakmica na 2-3 koša izgubljenih i da je malo više sreće i iskustva bilo možda bi ovaj omjer bio i bolji. U zadnjih 5 susreta u Euroligi Galata ima jednu pobjedu i to jedva nekako protiv Milana, a gubili su od Kazana(igrali bez Langforda), Efesa, Baskonije i Panate, dok gosti imaju 3 pobjede i to nad ekipama Makabija, Olimpijakosa i Anadolu Efesa, dok su gubili od Reala i tijesno od CSKA. U ovaj meč Bamberg ulazi pojačan kombo-bekom Jerelom McNealom i pojačat će te pozicije 2-3 koje su baš bile kritične u ovoj ekipi. Dok je za Galatu stigao Fitipaldo i on je tu umjesto povrijeđenog Preldžića. Galata ove sezone najviše zavisi od dvojca Šilb-Micov a tu baš Bamberg ima dobru odbranu predvođenu D.Millerom i mislim da bi ih mogli koliko toliko zaustaviti i odnijeti pobjedu iz Istanbula večeras, koja bi im bila vjetar u leđa za nastavak sezone.
Relativno lako za 2/2 :kafa:

eedo
Kontakt:

Post Postao/la eedo » 30 dec 2016, 21:05

Bravo civa, Bamberga sam uzeo, uduplo lovu :clap:
100% sportski i krajnje opušten potpis.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 30 dec 2016, 21:50

Butler 24.5 under 1.85
Teague 15.5 under 1.85
Wall 22.5 over 1.70
Kilpatrick 15.5 over 1.85

10.76

Cavani9
Kontakt:

Post Postao/la Cavani9 » 30 dec 2016, 22:55

.slika

21 utakmica, 21 pobjeda :tokralju:

jajce123

Post Postao/la jajce123 » 30 dec 2016, 23:52

Chris Forsberg
ESPN Staff Writer

Boston Celtics guard Avery Bradley (illness) is out versus the Miami Heat. Marcus Smart elevates to a starting role.
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 31 dec 2016, 12:15

Liverpool-Manchester City 1X 1.44
Derby County-Wigan 1 1.51
2.17

Evo jedan fin double od mene da se ova godina završi sa dobitkom.
Liverpool na svom terenu protiv Citya nije izgubio više od 10 godina, također su dosta stabilnija ekipa na Anfieldu nego u gostima. Imaju dobru formu i šansu da uzmu 3 boda i nastave da ganjaju Chelsea.
Derby je ekipa u najboljoj formi u Championshipu i bilo bi ih lijepo vidjeti u Premier ligi. 5 zadnjih mečeva kod kuće su dobili i konstantno dobro igraju. Wigan je u krizi, u 5 zadnjih utakmica nemaju ni boda i nadam se da će danas nastaviti taj niz, i jedni i drugi.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.