FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ovo sa karadzom je situacija j3bo lud zbunjenog izgleda 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
ma on je potpis'o za zelju samo on to jos ne zna 

- samir_tm87
- Kontakt:
pricekajmo do sutra i sve ce se razjasnit 

- rob do bagro
- Kontakt:
Citao sam da je Amel Pjanic(golman) raskinuo ugovor sa Zeljom i da prelazi u Celik...je li tacna ta informacija?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
eto jos jedan talenat ode(mislim na ovog ikica), a da nije ni doso do prvog tima, koliko ih je samo bilo takvih (karic, hasanovic, jos onaj jedan u dinamo, onaj u zagreb sto je otiso), tuzno al tako je
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
eo vidimo Karadza ce sutra donijeti konacnu odluku...tj.sutra ce se pojaviti na nasoj prozivci,a danas je 100% u razgovorima sa osimom....jer izmedju slobode i Zeljeznicara,je velika razlika....ja se nadam da ce rasplet situacije biti na nasoj strani....pozzzz.....Volim Te Zeljo....
-
- Kontakt:
Ceko covjek Amara da poprica s njim, pa da vidi sta ce, iako mislim da je moglo i bez ovih novinarskih prepisa, dobar je igrac za nase lige sigurno, ali opet nije terry pa da placemo ako ne dodje
- bistrikboy
- Kontakt:
Brko koji sjedi,odlucuje o transferima i rekao je prije odlaska u Francusku da bez njega niko nista ne radi...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Hahah i ovi novinari lazu kako stignu,prekjucer u Slobodi,jucer u Zelji,danas nezna se nista
ja koliko sam citao uprava Slobode mu je dala extra uslove,samo sto je se Zeljo nekorektno ponio prema upravi Slobode i sve je propalo

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Karadža ipak igrač Slobode
Saga o Alvinu Karadži podsjeća na pravu meksičku sapunicu. Prošle sedmice ovaj je igrač pristupio tuzlanskoj Slobodi da bi jučer pojedini bh mediji među kojima i naš portal prenijeli do tada nezvaničnu informaciju da je Karadža u posljednji tren potpisao ugovor sa sarajevskim Željezničarom.
Jutros smo iz tuzlanskog kluba tražili i zvaničnu potrdu ove informacije kao i razloge zbog kojih se Alvin u posljednji tren odlučio za Željezničar.
Na telefon nam se javio trener tuzlanskog tima, Vlatko Glavaš koji nam je rekao da će Karadža u narednoj polusezoni nositi dres Slobode.
Jučer imali dva treninga i Karadža se pojavio na oba, radio je kao pravi član Slobode. Nakon sinoćnjeg treninga pustio sam ga da ode rodno u Bugojno zbog nekih ličnih obaveza tako da je danas imao slobodan dan. Kada ste mi sinoć javili za informaciju da je Karadža potpisao za Željezničar bio sam zaista iznenađen, rekao je Vlatko Glavaš za Sportin.ba
Pojedinci rade protiv Slobode
Razgovarao sam sa Alvinom i mogu vam reći da on danas stiže u Tuzlu i da će biti igrač Slobode. Sve je to igra medija i pojedinaca koji bi voljeli da on obuče dres Željezničara, ali jedno su želje a drugo realnost i mogu slobodno reći da je to pokazatelj kako pojedinci svjesno rade protiv Slobode i ne žele nam opstanak u ligi. Očigledno da se moramo boriti i van terena ali mogu obećati da ćemo uspjeti i Sloboda neće ispasti iz lige, poručuje Glavaš.

Saga o Alvinu Karadži podsjeća na pravu meksičku sapunicu. Prošle sedmice ovaj je igrač pristupio tuzlanskoj Slobodi da bi jučer pojedini bh mediji među kojima i naš portal prenijeli do tada nezvaničnu informaciju da je Karadža u posljednji tren potpisao ugovor sa sarajevskim Željezničarom.
Jutros smo iz tuzlanskog kluba tražili i zvaničnu potrdu ove informacije kao i razloge zbog kojih se Alvin u posljednji tren odlučio za Željezničar.
Na telefon nam se javio trener tuzlanskog tima, Vlatko Glavaš koji nam je rekao da će Karadža u narednoj polusezoni nositi dres Slobode.
Jučer imali dva treninga i Karadža se pojavio na oba, radio je kao pravi član Slobode. Nakon sinoćnjeg treninga pustio sam ga da ode rodno u Bugojno zbog nekih ličnih obaveza tako da je danas imao slobodan dan. Kada ste mi sinoć javili za informaciju da je Karadža potpisao za Željezničar bio sam zaista iznenađen, rekao je Vlatko Glavaš za Sportin.ba
Pojedinci rade protiv Slobode
Razgovarao sam sa Alvinom i mogu vam reći da on danas stiže u Tuzlu i da će biti igrač Slobode. Sve je to igra medija i pojedinaca koji bi voljeli da on obuče dres Željezničara, ali jedno su želje a drugo realnost i mogu slobodno reći da je to pokazatelj kako pojedinci svjesno rade protiv Slobode i ne žele nam opstanak u ligi. Očigledno da se moramo boriti i van terena ali mogu obećati da ćemo uspjeti i Sloboda neće ispasti iz lige, poručuje Glavaš.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
rob do bagro je napisao/la:Citao sam da je Amel Pjanic(golman) raskinuo ugovor sa Zeljom i da prelazi u Celik...je li tacna ta informacija?
Znam da je dobio papire,a da li ce kod vas ne znam.
AMAR OSIM!
- rob do bagro
- Kontakt:
Ev citiram kako pise na blogu jednom zenickom:,,Danas bi trebao biti dogovoren angazman novog golmana, povratnika Amela Pjanica, koji je na vlastiti zahtjev raskinuo ugovor sa sarajevskim Zeljom.kalimero je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Citao sam da je Amel Pjanic(golman) raskinuo ugovor sa Zeljom i da prelazi u Celik...je li tacna ta informacija?
Znam da je dobio papire,a da li ce kod vas ne znam.
Sve navodi da ce zavrsit u Celiku, al treba sacekat jso koji dan, ovi novinari samo lazu, izmisljaju nikad tacne informacije da dadnu.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Cuj Željo se ponio nekorektno prema upravi Slobodeharry_90 je napisao/la:Hahah i ovi novinari lazu kako stignu,prekjucer u Slobodi,jucer u Zelji,danas nezna se nistaja koliko sam citao uprava Slobode mu je dala extra uslove,samo sto je se Zeljo nekorektno ponio prema upravi Slobode i sve je propalo

Pa nije Željo sa Slobodom pregovarao vec sa igracem,ako ih je igrac izradio nema to veze sa Željom.
Daj malo razmislite prije nego što napišete.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Meni je potpuno svejedno hoće li doći taj Karadža ili neće, jer prema mome mišljenju naš problem nije odbrana već nam fali jedan ofanzivni vezni i napadač. Pa vidjeli smo svi i da su nakon suspenzije Cocalića Bajić, Kerla i Mešić
dobro odigrali u odbrani.
dobro odigrali u odbrani.
FEDERER= KLOC
- The_Target
- Kontakt:
Ne mogu da se ne osvrnem na ove zadnje dogadjaje sa ovim Karadzom, ovakvo bezobrazno ponasanje kao da je dosao iz bundeslige a ne, na stranu njegove igracke sposobnosti ali ovo dizanje cijene i poigravanje, sve sto mogu reci daleko mu kuca bila od Grbavice njemu i njemu slicnim, DABOGDA POTPISAO ZA SLOBODU !!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
MUHAREMOVIĆ: BIĆE POJAČANJA
Fudbaleri Željezničara sutra će krenuti sa pripremama za proljetni dio sezone u kojem je timu s Grbavice primarni cilj izaći na evropsku scenu, bilo kroz prvenstvo ili kroz Kup Bosne i Hercegovine.
U taboru Željezničara još uvijek ne žele izlaziti sa imenima koja će pojačati tim, no sasvim je izvjesno da će pojačanja stići na Grbavicu.
"Ne želimo izlaziti sa nekim bombastičnim izjavama, no sigurno je da ćemo u ovom prelaznom roku dovesti dva ili tri igrača koja će biti pojačanja i koja će unaprijediti igru našeg tima", rekao je direktor Željezničara Đelaludin Muharemvović za Hayat i dodao:
"Ono što je jako bitno to je da sutra igrači dolaze na pripreme posve mirni što se tiče financijske situacije jer za prošlu godinu sve im je isplaćeno. Menadžer kluba Amar Osim odlučit će koji će igrači na pozajmicu, a koji na transfer listu jer imamo glomazan igrački kadar koji j potrebno smanjiti."
Fudbaleri Željezničara sutra će krenuti sa pripremama za proljetni dio sezone u kojem je timu s Grbavice primarni cilj izaći na evropsku scenu, bilo kroz prvenstvo ili kroz Kup Bosne i Hercegovine.
U taboru Željezničara još uvijek ne žele izlaziti sa imenima koja će pojačati tim, no sasvim je izvjesno da će pojačanja stići na Grbavicu.
"Ne želimo izlaziti sa nekim bombastičnim izjavama, no sigurno je da ćemo u ovom prelaznom roku dovesti dva ili tri igrača koja će biti pojačanja i koja će unaprijediti igru našeg tima", rekao je direktor Željezničara Đelaludin Muharemvović za Hayat i dodao:
"Ono što je jako bitno to je da sutra igrači dolaze na pripreme posve mirni što se tiče financijske situacije jer za prošlu godinu sve im je isplaćeno. Menadžer kluba Amar Osim odlučit će koji će igrači na pozajmicu, a koji na transfer listu jer imamo glomazan igrački kadar koji j potrebno smanjiti."
U koliko sati je sutra prozivka i na kojem terenu ? :)Glavni, pomocni .. ?? 

9:30 i na kojem god da je...jbg nije pomocni na ilidzi, pa da ces morati klapnut 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"